junglist Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν δεν βάλεις άλλον κερνελ έχει κανονικά update Ή βάζει άλλον κερνελ για να τον έχει όσο χρειάζεται και όταν βγει update μια στο τόσο, απλά επαναφέρει τον στοκ. 1 λεπτό δουλειά είναι Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για καλούδια xposed installer framework οσοι θέλουν να μείνουν stock Εχεις να προτεινεις καποιο αξιολογο module; Εβαλα το gravity box αλλα δεν βρηκα κατι να με ενδιαφερει τρελα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) δεν μπορω με τιποτα να κανω να παιξει το XPOSED Edited October 3, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ξαφνικα σήμερα όπως κραταγα το κινητό κάτι πατημένο είχα και έκανε reboot και έμεινε στο logo το Χ .back up δεν είχα οποτε παλι clean install.δεν με χάλασε πρωινιατικα στη δουλειά! Ακόμα και με dirty install δεν ερχόταν. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δεν μπορω με τιποτα να κανω να παιξει το XPOSED Εμενα με στοκ 4.3 μια χαρα παιζει. Με την τελευταια επισημη 2.2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Να διαγραφεί. Edited October 3, 2013 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εμενα με στοκ 4.3 μια χαρα παιζει. Με την τελευταια επισημη 2.2 τελικα και εμενα οκ ειναι καπου αλλου υπάρχουν modules? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ξαφνικα σήμερα όπως κραταγα το κινητό κάτι πατημένο είχα και έκανε reboot και έμεινε στο logo το Χ .back up δεν είχα οποτε παλι clean install.δεν με χάλασε πρωινιατικα στη δουλειά! Ακόμα και με dirty install δεν ερχόταν. Ω ρε γκίνια. Εμένα μου το έκανε προχθές αλλ με ένα reboot με πατημένο το power αρκετή ώρα επανήλθε. Κράτα ρε κανένα backup Αφού την έχεις ξαναπάθει αν θυμάμαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 τελικα και εμενα οκ ειναι καπου αλλου υπάρχουν modules? Όταν λες κάπου αλλού , εννοείς εκτός το επίσημο site; repo.xposed.info/module-overview Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ω ρε γκίνια. Εμένα μου το έκανε προχθές αλλ με ένα reboot με πατημένο το power αρκετή ώρα επανήλθε. Κράτα ρε κανένα backup Αφού την έχεις ξαναπάθει αν θυμάμαι καλά! Ναι έχει ξαναγίνει αλλά δεν βάζω μυαλό χαχα Κάτσε να κάνω τωρα ενα γτ έχω καταντήσει αηδία :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Θα αφήσω στην άκρη για λίγο την pa και θα δοκιμασω cataclysm..Εντυπώσεις σύντομα.. με ενδιαφερει.:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Όταν λες κάπου αλλού , εννοείς εκτός το επίσημο site; repo.xposed.info/module-overview μεσα απο την εφαρμογη ειναι ολα τα module? ή στο σιτε που εδωσες εχει και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) :wacko: ρε παιδιά είπα επιτελους να φλασάρω μια ρομ και δεν εχω σημα(gsm)..δοκιμασα τις purity και psx..και στις δυο το ιδιο..wi-fi κανονικα ομως.. edit:μου λεει να εισαγω την σιμ και να κανω επανεκινηση..το κανω αλλα τπτ.. Edited October 3, 2013 by JIMYIAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 :wacko: ρε παιδιά είπα επιτελους να φλασάρω μια ρομ και δεν εχω σημα(gsm)..δοκιμασα τις purity και psx..και στις δυο το ιδιο..wi-fi κανονικα ομως.. edit:μου λεει να εισαγω την σιμ και να κανω επανεκινηση..το κανω αλλα τπτ.. τα gapps τα έχεις φλασάρει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) ναι της psx κανονικα..και της purity..τωρα στην psx ειμαι.. μηπως εχει να κανει με το radio??? Edited October 3, 2013 by JIMYIAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 στο xposed και στοκ 4.3 δεν μου δουλευει το call recorder και το 4χ5 στον στοκ laucher επισης μπορω να βγαλω την μπαρα google απο τον στοκ Launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 ναι της psx κανονικα..και της purity..τωρα στην psx ειμαι.. μηπως εχει να κανει με το radio??? δεν έχεις radio και bootloader για την 4,3 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 :wacko: ρε παιδιά είπα επιτελους να φλασάρω μια ρομ και δεν εχω σημα(gsm)..δοκιμασα τις purity και psx..και στις δυο το ιδιο..wi-fi κανονικα ομως.. edit:μου λεει να εισαγω την σιμ και να κανω επανεκινηση..το κανω αλλα τπτ.. Ποιο recovery εχεις; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) το cwm 6.0.2.8 νομιζω..αυτο που κατεβασε το rom manager δηλαδη..παιζει ρόλο το recovery λες? radio εχω το κανονικο της 4.3 δεν το πειραξα.. edit: cwm 6.0.3.8.. Edited October 3, 2013 by JIMYIAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το cwm 6.0.2.8 νομιζω..αυτο που κατεβασε το rom manager δηλαδη..παιζει ρόλο το recovery λες? radio εχω το κανονικο της 4.3 δεν το πειραξα.. edit: cwm 6.0.3.8.. υπήρχε θέμα με μια εκδοση του twrp που χαλαγε το radio.για το δικο σου δεν ξέρω. Περασε παλι το radio έτσι απο περιέργεια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δοκιμασα και radio .84 αλλα παλι τιποτα..κανω επαναφορα την στοκ και ολα οκ..ξαναπερνάω την catalysm αυτη τη φορα αλλα παλι τα ιδια...να δοκιμασω με το twrp??σε στοικ ποιον κερνελ προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) δοκιμασα και radio .84 αλλα παλι τιποτα..κανω επαναφορα την στοκ και ολα οκ..ξαναπερνάω την catalysm αυτη τη φορα αλλα παλι τα ιδια...να δοκιμασω με το twrp??σε στοικ ποιον κερνελ προτεινετε? Κατά τη γνώμη μου βάλε stock factory image 4.3 με stock kernel για να μπορείς να κάνεις και την αναβάθμιση που θα έρθει σε λίγο καιρό σε 4.4!!! ;) Έτσι και αλλιώς τέλεια πάει και με τον stock kernel, σκέψου εγώ είχα 5,5 ώρες οθόνη από τις οποίες οι 2 σχεδόν ήταν στο Google Chrome! Edited October 3, 2013 by yiannis_volos Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έτσι και αλλιώς τέλεια πάει και με τον stock kernel, σκέψου εγώ είχα 5,5 ώρες οθόνη από τις οποίες οι 2 σχεδόν ήταν στο Google Chrome! Aμα εισαι με τερμα σημα wifi και συνεχεια συνδεδεμενος σε αυτο ειναι λογικο να βγαζεις τοσο.Ασε μιση μερα 3g ανοιχτο και την αλλη μιση wifi,παρε τηλεφωνα στειλε μηνυματα και αμα δεις 5,5 ωρες θα σ χαρισω το δικο μου :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Aμα εισαι με τερμα σημα wifi και συνεχεια συνδεδεμενος σε αυτο ειναι λογικο να βγαζεις τοσο.Ασε μιση μερα 3g ανοιχτο και την αλλη μιση wifi,παρε τηλεφωνα στειλε μηνυματα και αμα δεις 5,5 ωρες θα σ χαρισω το δικο μου :p Σωστό αυτό που λες...αλλά με 3g πόσο να πηγαίνει 3,5-4; Και πάλι καλά είναι... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Σωστό αυτό που λες...αλλά με 3g πόσο να πηγαίνει 3,5-4; Και πάλι καλά είναι... Εξαρταται το σημα που εχεις,και ποσες φορες θα μπαινεις ιντερνετ.Εχω δει και 2.5 ωρες οθονης!αλλα και 3,5 βεβαια γτ ειχα καλο σημα εκει που βρισκομουν. Αντε να βγει η καινουρια εκδοση να δουμε τι καινουριο θα φερει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts