Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Κάποιες ρομ δεν χρειάζονται wipe cache/dalvik , δεν ξέρω για την συγκεκριμένη.....κακό πάντως δεν έχεις κάνει, καλά τα πήγες.....σε άλλαγη πλέον κερνελ φρόνιμο είναι να κάνεις τα δύο wipe και ας μην το ζητανε

Εκεί είναι το ζήτημα, ότι δε βρήκα κάτι εμπεριστατωμένο για τη συγκεκριμένη ( βιαστικά το έψαξα το ομολογώ ) με αποτέλεσμα να κάνω το κλασικά wipes και να προχωρήσω, απλά δε ξέρω αν χρειαζόταν να κάνω και wipe το system...

Εντάξει στην αλλαγή kernel είναι άλλο θέμα, εκεί το κατέχω το άθλημα

( είπαμε πήρα ανάποδα τη σειρά των πραγμάτων :p )

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασα κάνα δυο εφαρμογές και μου γράφει internal storage 1.10 mb left. Κάπου είχε ξανά αναφερθεί αυτό το πρόβλημα αλλά έψαξα και δεν βρήκα τίποτα.

Φοράω την stock root deodexed rom που υπάρχει στο xda.

Καμία λύση;

Εννοείται πως έχω υπέρ αρκετό χώρο στην storage. Περίπου 8.5gb

Με μπέρδεψε αυτό το σημείο που γράφει για τον stock kernel. Εσύ είσαι stock και απλά έβαλες το apk από το Google Play;

Δεν έχω δοκιμάσει με στοκ κέρνελ.

Από την αρχή που το πήρα είχα περάσει άλλον κέρνελ και πάντα το εγκαθιστούσα ως apk.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εκεί είναι το ζήτημα, ότι δε βρήκα κάτι εμπεριστατωμένο για τη συγκεκριμένη ( βιαστικά το έψαξα το ομολογώ ) με αποτέλεσμα να κάνω το κλασικά wipes και να προχωρήσω, απλά δε ξέρω αν χρειαζόταν να κάνω και wipe το system...

Εντάξει στην αλλαγή kernel είναι άλλο θέμα, εκεί το κατέχω το άθλημα

( είπαμε πήρα ανάποδα τη σειρά των πραγμάτων :p )

το system χρειάζεται σχεδόν πάντα γιατί κρατάει πολλά από τα παλιά

αν βαλω το touch control και μεσα απο την εφαρμογη φλασαρω τον στοκ κερνελ

θα χασω τα δεδομενα ? θα εχω με τα updates?

αν βαλω το touch control και μεσα απο την εφαρμογη φλασαρω τον στοκ κερνελ

θα χασω τα δεδομενα ? θα εχω με τα updates?

Σπαστα και ξαναριχτα :-) προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα από την ερώτηση σου....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια εχει καταφερει κανεις να δουλεψει 4G σε vodafone cu??Εχω περασει το hybrid modem...αλλα δεν παει παραπανω απο H+..εχω ενεργοποιησει και το 4G στο CU...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια εχει καταφερει κανεις να δουλεψει 4G σε vodafone cu??Εχω περασει το hybrid modem...αλλα δεν παει παραπανω απο H+..εχω ενεργοποιησει και το 4G στο CU...

αν γράψω Ε Λ Ε Ο Σ θα πατήσεις το search button ???????????????

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αν γράψω Ε Λ Ε Ο Σ θα πατήσεις το search button ???????????????

Για να γραφω μετα απο μηνες ξανα εδω μεσα ενω ειμαι ολη μερα στο XDA λες να μην εχω ψαξει?? ;)

Για να γραφω μετα απο μηνες ξανα εδω μεσα ενω ειμαι ολη μερα στο XDA λες να μην εχω ψαξει?? ;)

Μάλλον δεν έχει ψάξει..Η συχνοτητα 4g που υποστηριζει το nexus είναι διαθεσιμη μονο σε μερικές περιοχές της Αμερικης..Ελλάδα έχει διαφορετικές συχνότητες..

Kαι όλη μέρα στο xda κατάλαβες ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις το 4g στο Nexus 4 ?

Kαι όλη μέρα στο xda κατάλαβες ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το 4g στο Nexus 4 ?

Μάλλον δεν έχει ψάξει..Η συχνοτητα 4g που υποστηριζει το nexus είναι διαθεσιμη μονο σε μερικές περιοχές της Αμερικης..Ελλάδα έχει διαφορετικές συχνότητες..

H απο πανω σου ηταν η απαντηση...το 4g δουλευει...απλα οντως τωρα με την απαντηση του καταλαβα οτι δεν εχει τη μπαντα που δουλευει το ελληνικο 4g...Thx taliban!!Taliban...ηρεμα με τα χωματα εκει που παιζεις....

H απο πανω σου ηταν η απαντηση...το 4g δουλευει...απλα οντως τωρα με την απαντηση του καταλαβα οτι δεν εχει τη μπαντα που δουλευει το ελληνικο 4g...Thx taliban!!Taliban...ηρεμα με τα χωματα εκει που παιζεις....

με ή χωρίς το δεν η απάντηση είναι σαφέστατη, εκτός αν έχει Θεσσαλονίκη και η Οκλαχόμα των Η.Π.Α οπότε θα πιάσεις ταχύτητες τρελές :)

Το search γι αυτό στο έγραψα αψηλό και μαυριδερό, μπας και......

με ή χωρίς το δεν η απάντηση είναι σαφέστατη, εκτός αν έχει Θεσσαλονίκη και η Οκλαχόμα των Η.Π.Α οπότε θα πιάσεις ταχύτητες τρελές :)

Το search γι αυτό στο έγραψα αψηλό και μαυριδερό, μπας και......

Αλλο ομως δεν πιανει τη μπαντα το κιν...και αλλο δεν δουλευει το 4G...και επεισης..δεν θα φαω ολο το νετ να βρω κατι που μπορω να ρωτησω τα ελπιζω υπολοιπα ευγενικα παιδια εδω μεσα...οπως βλεπεις και εγω ειχα φαει ωρες εδω μεσα..και εγω ακουγα ερωτησεις ξανα και ξανα...την ωρα ομως που θα σου επερνε να γραψεις δεν το υποστιριζει η συσκευη εκατσες και εγραψες τη γνωστη λαλακια που γραφουν καποιες κατηγοριες χρηστων που δεν θελω να χαρακτηρησω....anyway...Im gone....

Αλλο ομως δεν πιανει τη μπαντα το κιν...και αλλο δεν δουλευει το 4G...και επεισης..δεν θα φαω ολο το νετ να βρω κατι που μπορω να ρωτησω τα ελπιζω υπολοιπα ευγενικα παιδια εδω μεσα...οπως βλεπεις και εγω ειχα φαει ωρες εδω μεσα..και εγω ακουγα ερωτησεις ξανα και ξανα...την ωρα ομως που θα σου επερνε να γραψεις δεν το υποστιριζει η συσκευη εκατσες και εγραψες τη γνωστη λαλακια που γραφουν καποιες κατηγοριες χρηστων που δεν θελω να χαρακτηρησω....anyway...Im gone....

ευτυχώς που δεν χαρακτήρισες ρε συ:lol::lol::lol::lol:

αφού έχεις φάει ώρες εδώ μέσα άρα είσαι έμπειρος όφειλες να πατήσεις το seacrh..... απλά πράγματα:cool:

Btw pikachu ωραίο το θεμα σου για τα kernels και την μπαταρία, αλλά στο θέμα search θα υποστήριξω τον Αφγανο. ;-)

Λίγο παραπάνω κόπο και θα έβρισκες μόνος την χιλιοειπωμενη απάντηση.

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά ρε παιδιά υποστηρίζει lte το nexus στην Ελλάδα??

:lol::lol::lol::lol::p

κάνε την ερώτηση στο xda να ακούσεις ομορφιές :lol::lol:

κάνε την ερώτηση στο xda να ακούσεις ομορφιές :lol::lol:

καλα οτι θα ακουσεις πολλα εκει ειναι σιγουρο. στο τηλεφωνο ομως, εσεις με τον hells για πειτε, πηγε να σβησει η οθονη (το time out που εχω ορισει) και εκεινη την ωρα πατησα το κουμπι να αναψει, και εμεινε εκει το τηλεφωνο. επρεπε να κανω reboot για να'ρθει στα ισα του. και η φαση ειναι οτι προσπαθησα να το ξανακανω και δε γινοταν!

καλα οτι θα ακουσεις πολλα εκει ειναι σιγουρο. στο τηλεφωνο ομως, εσεις με τον hells για πειτε, πηγε να σβησει η οθονη (το time out που εχω ορισει) και εκεινη την ωρα πατησα το κουμπι να αναψει, και εμεινε εκει το τηλεφωνο. επρεπε να κανω reboot για να'ρθει στα ισα του. και η φαση ειναι οτι προσπαθησα να το ξανακανω και δε γινοταν!

Eγω δεν εχω τετοιο θεμα.Παντως μετα απο λιγες μερες χρησης μπορω να πω οτι αυτος ο κερνελ καταναλωνει λιγο παραπανω μπαταρια.Με το ζορι βγαζω 3 ωρες οοθνης με ιδια χρηση καθε μερα και ιδιες εφαρμογες φυσικα,οταν με φρανκο με το ζορι εβγαζα 4.

Δημήτρης

Eγω δεν εχω τετοιο θεμα.Παντως μετα απο λιγες μερες χρησης μπορω να πω οτι αυτος ο κερνελ καταναλωνει λιγο παραπανω μπαταρια.Με το ζορι βγαζω 3 ωρες οοθνης με ιδια χρηση καθε μερα και ιδιες εφαρμογες φυσικα,οταν με φρανκο με το ζορι εβγαζα 4.

Περίεργο.

Σε συγκριτικό που είδα έχει λιγότερη κατανάλωση από τον Franko.

Με ίδιο governor είσαι σίγουρα και στα 2;

Amazon Fire stick 4k max

και μένα μου ακούγεται παράξενο..... default ρυθμίσεις και στους 2 , franco 3 ώρες με το ζόρι, hells 3,5 + , φυσικά με την ίδια χρήση

εστω οτι θελουμε το τηλεφωνο μας,με τη ρομ που εχει εγκατεστημενη αλλα κενο τελειως,απο ρυθμισεις εφαρμογες κτλ αλλα και περιεχομενα της sd

κανουμε απλα wipe data απο τη πρωτη σελιδα κ wipe sdcard?κατι αλλο?

Vamos Aris

εστω οτι θελουμε το τηλεφωνο μας,με τη ρομ που εχει εγκατεστημενη αλλα κενο τελειως,απο ρυθμισεις εφαρμογες κτλ αλλα και περιεχομενα της sd

κανουμε απλα wipe data απο τη πρωτη σελιδα κ wipe sdcard?κατι αλλο?

Χα χΑ χα, επωληθηηηηηηηηη

Περίεργο.

Σε συγκριτικό που είδα έχει λιγότερη κατανάλωση από τον Franko.

Με ίδιο governor είσαι σίγουρα και στα 2;

Δεν έχω δει governor.όπως εγκατεστησα το άφησα default ρυθμίσεις .τι να σας πω..αυτό έχω δει πάντως

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)