firekostas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μακράν οτι καλυτερο έχω βάλει στην 4.3 εκδοση!μαζί με hellscore απο κερνελ.Αμα παω πιο πίσω στόν2.2 θα μιλήσω για carbon φυσικα.Πολύ ευχαριστημένος και παιζει να μην αλλάξω μέχρι την νέα εκδοση πάντως thanks :D Όταν λέω εγω ότι είμαστε στα ίδια κάτι ξέρω :) , ακριβώς ίδιο setup έχουμε. Πάντως από hells πολύ ευχαριστημένος και όντως το κινητό δουλεύει πολύ χαμηλά από θερμοκρασίες! Και από gaming performance όλα καλά! Καλά η carbon φίλε ήταν ότι καλύτερο σε 4.2.2 ακόμα την αναπολώ! και εγώ έτσι θα μείνω μέχρι kitkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Όταν λέω εγω ότι είμαστε στα ίδια κάτι ξέρω :) , ακριβώς ίδιο setup έχουμε. Πάντως από hells πολύ ευχαριστημένος και όντως το κινητό δουλεύει πολύ χαμηλά από θερμοκρασίες! Και από gaming performance όλα καλά! Καλά η carbon φίλε ήταν ότι καλύτερο σε 4.2.2 ακόμα την αναπολώ! και εγώ έτσι θα μείνω μέχρι kitkat! Ναι ναι οντως :) Επισης ο κερνελ ειναι πολυ καλος εχεις δικιο,μιας κ καθε φορα γυρναγα σε φρανκο!Αμα δούλευαν οι ειδοποιήσεις στην 4.2.2 θα ξαναγυρναγα πίσω δεν το συζητάμε!κ μπαταρία μια χαρά.το pa halfbreed πρεπει να το συνηθισω γτ ειχα μαθει απο Φράνκο. :thumbup: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Όταν λέω εγω ότι είμαστε στα ίδια κάτι ξέρω :) , ακριβώς ίδιο setup έχουμε. Πάντως από hells πολύ ευχαριστημένος και όντως το κινητό δουλεύει πολύ χαμηλά από θερμοκρασίες! Και από gaming performance όλα καλά! Καλά η carbon φίλε ήταν ότι καλύτερο σε 4.2.2 ακόμα την αναπολώ! και εγώ έτσι θα μείνω μέχρι kitkat! Τι δεν σας άρεσε στην καρμπόν στην 4.3 ; Ρωτάω για να δω άδων υπάρχει και που μου διαφεύγει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είχε κανένας pa και πήγε σε cataclysm να μου πει γνώμη;;; Επίσης pie έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μόνο με hells kernel μπορεί να δει 3g στικακι το κινητό; Ή χρειάζεται και κάτι ακόμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μόνο με hells kernel μπορεί να δει 3g στικακι το κινητό; Ή χρειάζεται και κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να μην αναβει η οθονη με το πατημα του κουμπιου της εντασης? Πολλες φορες που το βγαζω απ την τσεπη το βρισκω ανοιχτο και μαλλον φταιει αυτο το κουμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Alex: ανάλογα τη ROM είναι στις ρυθμίσεις στη slim είναι ρυθμισεις-προβολη, στη μαμα δεν το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το trickster Mod εμφανίζει τις ρυθμίσεις για τα χρώματα που υποστηρίζει ο κάθε κέρνελ,υπάρχουν 3 διαφορετικά σεταπ franco,faux και Semaphore https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E#gid=6 Κάτω αριστερά έχει 3 επιλογές Gamma,Gradient/Gray και Basic στον καθένα τα ρυθμίζεις διαφορετικά Υ.Γ Προσωπικά με τον 2ο τυπο ρυθμίσεων (Gradient/Gray,faux kernel) στην 24η σειρα,τα νουμερα του Kel Ghu μου δίνουν με τεράστια διαφορά τα πιο ωραια χρώματα, 2,2 gamma σε rgb, δοκιμασμένο με Display tester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Για hell kernel τι χρώματα βάζουμε στο trickster? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Για hell kernel τι χρώματα βάζουμε στο trickster? Εγώ έχω βάλει μέσω της εφσρμογής του franco την τελευταία επιλογή του gamma 2.2. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ έχω βάλει μέσω της εφσρμογής του franco την τελευταία επιλογή του gamma 2.2. και εγω το ιδιο. αν δεν το εχεις μην περιαματιζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 και εγω το ιδιο. αν δεν το εχεις μην περιαματιζεσαι. Kαλά δεν είναι και πολύ τραγικό, δεν πρόκειτια δηλαδή να κάνεις κάποια ζημιά, θέλει ειδικές γνώσεις και μετρήσεις για ΄΄σωστό΄΄ αποτέλεσμα, αφού όμως υπάρχουν παιδιά που μας τα προσφέρουν έτοιμα ποιος ο λόγος να ταλαιπωρούμαστε ?????:lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μου αρέσει που λέω ότι έχω το Trickster και μου απαντάτε για την εφαρμογή του Franco. :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ έχω βάλει μέσω της εφσρμογής του franco την τελευταία επιλογή του gamma 2.2. Το display control εννοεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ρε παιδιά τι λέτε? το app του Franco με τον hell δεν έχει gamma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ αναφέρομαι στο ετοιμο προφίλ που έχω φορτωσει μέσω της εφαρμογής του φρανκο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Εγώ αναφέρομαι στο προφίλ που έχω φορτωσει μέσω της εφαρμογής του φρανκο Franco kernel updater ή display control?? Βασικά πρεπει να είναι το ίδιο..Μπορεις να δώσεις τις ρυθμίσεις gamma 2.2 γιατί σε μένα δεν την έχει;; Edited September 30, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Franco kernel updater?? Ναι σε αυτή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι σε αυτή Ok τελικά το βρηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα! Έχω 4.3 stock και rooted. Διαβάζω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488 για το Touch Control. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αν ναι, φλασάρω το αρχείο μέσω recovery χωρίς να χανω data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λοιπόν συνάδελφοι τα φώτα σας :) Μετά από 2-3 μήνες πειραματισμών με custom kernel σήμερα είπα να αρχίσω δοκιμές με custom Rom. ( Το ξέρω ότι το πήρα ανάποδα αλλά μια ζωή ανάποδος είμαι ... :lol: ) Άρχισα λοιπόν με Cataclysm επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το Smart 3G. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν η διαδικασία που έκανα ήταν και η πιο σωστή. Μέσω TWRP έκανα wipe cache/dalvik/factory reset και μετά φλάσαρα το zipακι της ROM. Μέχρι τώρα όλα καλά, απλά ήθελα να ρωτήσω αν χρειαζόταν να κάνω και wipe του system ή όχι? ( αν ρωτάω κοτσάνα μη βαράτε :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα! Έχω 4.3 stock και rooted. Διαβάζω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488 για το Touch Control. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αν ναι, φλασάρω το αρχείο μέσω recovery χωρίς να χανω data; Μια απλή εφαρμογή είναι. Εγώ πάντως την εγκαθιστώ ως apk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μια απλή εφαρμογή είναι. Εγώ πάντως την εγκαθιστώ ως apk. Με μπέρδεψε αυτό το σημείο που γράφει για τον stock kernel. Εσύ είσαι stock και απλά έβαλες το apk από το Google Play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λοιπόν συνάδελφοι τα φώτα σας :) Μετά από 2-3 μήνες πειραματισμών με custom kernel σήμερα είπα να αρχίσω δοκιμές με custom Rom. ( Το ξέρω ότι το πήρα ανάποδα αλλά μια ζωή ανάποδος είμαι ... :lol: ) Άρχισα λοιπόν με Cataclysm επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το Smart 3G. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν η διαδικασία που έκανα ήταν και η πιο σωστή. Μέσω TWRP έκανα wipe cache/dalvik/factory reset και μετά φλάσαρα το zipακι της ROM. Μέχρι τώρα όλα καλά, απλά ήθελα να ρωτήσω αν χρειαζόταν να κάνω και wipe του system ή όχι? ( αν ρωτάω κοτσάνα μη βαράτε :O ) Κάποιες ρομ δεν χρειάζονται wipe cache/dalvik , δεν ξέρω για την συγκεκριμένη.....κακό πάντως δεν έχεις κάνει, καλά τα πήγες.....σε άλλαγη πλέον κερνελ φρόνιμο είναι να κάνεις τα δύο wipe και ας μην το ζητανε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts