yiannis_volos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εγώ μπήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782. και προτείνει για Cyanogenmod 10.2 If you're on CM10.2 or any JSS15J AOSP rom please download the JSS tagged version below instead of the regular one. απλά ποια η διαφορά ανάμεσα σε JWR & JSS ? Τώρα το βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382880 ! Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Απο Franco έχω δοκιμάσει τα κουνουργια kernel αλλά πάντα επιστρέφω στην 176.. Μου φαίνεται να ρολαρει καλύτερα χωρίς κόλληματα. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Τώρα το βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382880 ! είναι τόσες οι τεχνικές ορολογίες που εγώ που δεν κατέχω το άθλημα των αγγλικών σε τοπ επίπεδο, έχω χάσει το τόπι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για να κάνω ροοτ στην 4.3 πρεπει να κάνω πρωτα unlock bootloader ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 είναι τόσες οι τεχνικές ορολογίες που εγώ που δεν κατέχω το άθλημα των αγγλικών σε τοπ επίπεδο, έχω χάσει το τόπι :lol: Πάντως η γενική ιδέα είναι ότι η JWR είναι η έκδοση ΟΤΑ που ήρθε στα κινητά μας και η JSS είναι αυτή που έβγαλε η Google για τους developer και έχει κάποιες διαφορές στον kernel για καλύτερα γραφικά και γενικώς η JSS είναι η πιο καινούργια... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για να κάνω ροοτ στην 4.3 πρεπει να κάνω πρωτα unlock bootloader ; κατά 99% ναι, αν κάνω λάθος διορθώστε με! Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πάντως η γενική ιδέα είναι ότι η JWR είναι η έκδοση ΟΤΑ που ήρθε στα κινητά μας και η JSS είναι αυτή που έβγαλε η Google για τους developer και έχει κάποιες διαφορές στον kernel για καλύτερα γραφικά και γενικώς η JSS είναι η πιο καινούργια... μαζι τις διεθεσε.απλα οι devs εχουν ακομα προβληματα στην εξελιξη της Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για να κάνω ροοτ στην 4.3 πρεπει να κάνω πρωτα unlock bootloader ; Ναι, θα πρέπει να κάνεις πρώτα unlock! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Έκανα dirty flash την PSX v7 και τώρα έχει κολλήσει στο starting apps εδώ και κανα 5λεπτο το κινητό. Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 μήπως έχεις κανά θέμα με τα wipes? δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις clean flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Απο Franco έχω δοκιμάσει τα κουνουργια kernel αλλά πάντα επιστρέφω στην 176.. Μου φαίνεται να ρολαρει καλύτερα χωρίς κόλληματα. Εγώ κατέβασα από εδώ http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.3/zips/ τον r176 και στις πληροφορίες συστήματος μου βγάζει ότι έχω τον 177... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εγώ κατέβασα από εδώ http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.3/zips/ τον r176 και στις πληροφορίες συστήματος μου βγάζει ότι έχω τον 177... Παράξενο γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει 177. Εμένα κανονικά 176 μου βγάζει. Την jss εχω και τρέχει τέλεια. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παράξενο γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει 177. Εμένα κανονικά 176 μου βγάζει. Την jss εχω και τρέχει τέλεια. Δεν μου στέλνεις το link που το κατέβασες; για το JWR. Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Έκανα dirty flash την PSX v7 και τώρα έχει κολλήσει στο starting apps εδώ και κανα 5λεπτο το κινητό. Καμία λύση; πήγες απο την psx v6 με dirty flash στην psx v7;αν ναι χρειαζετε factory reset για να την περάσεις σύμφωνα με την οδηγίες του dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εκανα unlock bootloader και ροοτ θελω να αφησω στοκ ρομ για να παρω αναβαθμιση οταν βγει πρεπει να κλειδωσω παλι τον bootloader? αν βάλω cwm recovery θα παρω update οταν βγει ή όχι? αν βάλω και αλλο κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εκανα unlock bootloader και ροοτ θελω να αφησω στοκ ρομ για να παρω αναβαθμιση οταν βγει πρεπει να κλειδωσω παλι τον bootloader? αν βάλω cwm recovery θα παρω update οταν βγει ή όχι? αν βάλω και αλλο κερνελ? Αν βάλεις άλλον κερνελ δεν περνεις ΟΤΑ..Με unlock bl και custom recovery μπορείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σε στοk luncher μπορω να βγάλω την μπάρα google ; δεν θέλω να βάλω άλλο launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είμαι με Franco kernel και θέλω να κάνω Ocing χωρίς να θυσιασω την καλή διαχείριση της μπαταρίας Ποιον kernel προτείνετε και για να τον περάσω, πρέπει πρώτα να γυρίσω σε στοκ κερνελ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είμαι με Franco kernel και θέλω να κάνω Ocing χωρίς να θυσιασω την καλή διαχείριση της μπαταρίας Ποιον kernel προτείνετε και για να τον περάσω, πρέπει πρώτα να γυρίσω σε στοκ κερνελ; Ναι πρεπει να περάσεις στοκ πρωτα γιατί ο Franco έχει τροποποιημένο ramdisk. Τι να το κάνεις το oc δε μπορω να καταλάβω με τετραπύρηνο krait και 2gb ram αλλά οκ γούστα ειναι αυτά.εγώ είχα δοκιμάσει σε 4.2.2 με Franco oc στα 1.7 και διαφορά δεν είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ναι πρεπει να περάσεις στοκ πρωτα γιατί ο Franco έχει τροποποιημένο ramdisk. Τι να το κάνεις το oc δε μπορω να καταλάβω με τετραπύρηνο krait και 2gb ram αλλά οκ γούστα ειναι αυτά.εγώ είχα δοκιμάσει σε 4.2.2 με Franco oc στα 1.7 και διαφορά δεν είδα Πώς έκανες OC με Franco; Αφού δεν πάει πάνω από 1512. Και μου αρέσει να παίζω με benches να βλέπω διαφορές στο σκορ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σε 4.2.2 λέω. σε κάποιους το είχε βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σε 4.2.2 λέω. σε κάποιους το είχε βάλει. Μα και σε 4.2.2 δεν είχα δει ποτέ παραπάνω Ρολόγια. Είσαι σίγουρος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μα και σε 4.2.2 δεν είχα δει ποτέ παραπάνω Ρολόγια. Είσαι σίγουρος; Σίγουρος είναι,το θυμάμαι κ γω :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Λέω να γυρίσω παλι πίσω στον hells core..Ποια εκδοση προτείνεται που να υποστηριζει και touch control??b37 ή πιο πίσω;;Με pa είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Λέω να γυρίσω παλι πίσω στον hells core..Ποια εκδοση προτείνεται που να υποστηριζει και touch control??b37 ή πιο πίσω;;Με pa είμαι.. Την τελευταία b38 την υποστηρίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts