Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

@sinepofli Κάνει οτι κάνει και η εφαρμογή touch control, αν έχεις ακουστά. Δεν χρησιμοποιείς το power button για να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Γλυστράς το δάκτυλο σου (slide), σε ένα σημείο της οθόνης και ανοίγει (wake).

OK ευχαριστώ,

Το touch το χρησιμοποιώ από το Nexus galaxy...

Χωρίς αυτό δεν μπορώ, συνήθεια.

Αλλά όταν το είδα s2w δεν πήγε το μυαλό μου...

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει η δυνατότητα να φύγει η κάτω μπάρα και να μείνει το navigation bar; γίνεται μονο με root ας πούμε να μπει η εφαρμογή (pie κάτι νομιζω την λένε;) και ρι επιπτώσεις έχει στην συσκευή; δηλαδή θέλει μονο root η και αλλη Ρομ με προσοχή μετα στα updates κλπ

Το Touch Control δε δουλεύει με stock kernels? Επειδή ζητάει να του ορίσεις ποιός είναι ο κοντινότερος kernel στη συσκευή σου και είμαι με αυτόν που έρχεται η PA (3.99 όχι RC) δεν έβαλα κάτι ακόμα, ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή;
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Μάλιστα, δε με βλέπω να το προχωράω τότε, φασαρία η παρακολούθηση των updates των kernels και το τσεκάρισμα συνεργασίας με roms κτλ, ή καλύτερα, δεν έχω πλέον τόσο χρόνο για να ασχολούμαι και με αυτό. Power button ftw... :p
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Αν περάσεις στοκ kernel και ανοίξεις το touch control, έχει κάτω κάτω μια επιλογή "stock bonury", κάπως έτσι και κατεβάζεις τροποποιημένο στοκ kernel, από τον δημιουργό της εφαρμογής, που συνεργάζεται μια χαρά. Αρκεί βέβαια να την έχεις αγοράσει. Δεν ξέρω αν γίνεται στην free έκδοση. Edited by noisex

Μετά από factory reset σε stock 4.3 rom και hells core kernel μόλις έκανα σύνδεση με το wifi κατέβασε αυτό. Τι είναι ακριβώς αυτό?

Αφού το κατεβασες γτ δεν το τρέχεις να δεις;μήπως είναι του κερνελ τπτ που φορας;

Δημήτρης

Αφού το κατεβασες γτ δεν το τρέχεις να δεις;μήπως είναι του κερνελ τπτ που φορας;

Δεν το βρίσκω πουθενά. δεν υπάρχει στις λήψεις. Μόλις κατέβηκε εξαφανίστηκε

Δεν μοιάζει να είναι εφαρμογή οπότε λογικό να μη βλέπεις κάτι με file explorer. Απότι διαβάζω, κατεβάζει δεδομένα για κάτι με όνομα που ξεκινάει από V, οπότε μπορεί να ήταν κάποιο update ή κάτι τέτοιο. Έχεις γαλλικές εφαρμογές; Μου έκανε εντύπωση η γλώσσα την ώρα που το τηλ φαίνεται να είναι στα ελληνικά.

παιδια εγω αντιμετοπιζω ενα προβλημα και στην 4.2.2 αλλα και στην 4.3 μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλ. και παω να απαντησω μου κολλαει και πρεπει να να πατημα μια και 2 φορες το power button για να ξεκολλησει.. εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα?

Δεν μοιάζει να είναι εφαρμογή οπότε λογικό να μη βλέπεις κάτι με file explorer. Απότι διαβάζω, κατεβάζει δεδομένα για κάτι με όνομα που ξεκινάει από V, οπότε μπορεί να ήταν κάποιο update ή κάτι τέτοιο. Έχεις γαλλικές εφαρμογές; Μου έκανε εντύπωση η γλώσσα την ώρα που το τηλ φαίνεται να είναι στα ελληνικά.

Είχα πολλές εφαρμογές άλλα αυτό είναι μετά από factory reset και είχαν σβηστεί τα πάντα από το κινητό... Μετά το ξαναεκανα και δεν μου το ξαναεβγαλε.

Edit:είχα κατεβαση χθες μια εφαρμογή Viral pro ίσως να είναι και απο αυτήν.

Edited by gnikosr

Υπάρχει η δυνατότητα να φύγει η κάτω μπάρα και να μείνει το navigation bar; γίνεται μονο με root ας πούμε να μπει η εφαρμογή (pie κάτι νομιζω την λένε;) και ρι επιπτώσεις έχει στην συσκευή; δηλαδή θέλει μονο root η και αλλη Ρομ με προσοχή μετα στα updates κλπ

Mια αλλαγη στο biuld.prop ειναι. Τoχεις?

αυτή έχω εδώ και 3-4 μέρες στο κινητό μου :)

Με τι kernel; Πως είναι γενικώς αν και nightly;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

kernel φοράει 3.4.0-cyanogenmod build03. κανένα θέμα όλα ρολάρουν άριστα. απλά το κακό είναι ότι κάθε μέρα θέλεις να κάνεις update την nightly :rolleyes: μπορείς να την κάνεις και μέσω κινητού. ΟΤΑ αν το λέω σωστά

kernel φοράει 3.4.0-cyanogenmod build03. κανένα θέμα όλα ρολάρουν άριστα. απλά το κακό είναι ότι κάθε μέρα θέλεις να κάνεις update την nightly :rolleyes: μπορείς να την κάνεις και μέσω κινητού. ΟΤΑ αν το λέω σωστά

Μια χαρά! Από franco kernel ξέρουμε ποια έκδοση θέλει; JSS ή την άλλη;

Μια χαρά! Από franco kernel ξέρουμε ποια έκδοση θέλει; JSS ή την άλλη;

JSS θα βάλεις.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

με franco kernel δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. και έθεσες ένα ερώτημα που ήθελα να κάνω και εγώ στα παιδιά εδώ :)

JSS θα βάλεις.

Η free εφαρμογή του franco θα κατεβάσει τον σωστό ή να πάω στο site;

εγώ μπήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782. και προτείνει για Cyanogenmod 10.2

If you're on CM10.2 or any JSS15J AOSP rom please download the JSS tagged version below instead of the regular one. απλά ποια η διαφορά ανάμεσα σε JWR & JSS ?

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)