tiffany Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 πρεπει να κανεις ενα backup για να πας σε 4.3 απο 4.2 γιατι πρεπει να περασεις και καινουριο ραδιο. οποτε λογικα με καποια εφαρμογη backup (titanium) θα κανεις δουλεια σου. Μάλιστα. Είχα διαβάσει για dirty install και έλεγα να το δοκίμαζα. Αφού όμως θέλει τέτοια νταβαντουρια θα το αφήσω μέχρι να βρω πλήρη όρεξη. Μεγάλη βλακεία πάντως η ισχύς του τηλεφώνου. Είναι τόσο φοβερό που δεν σε συγκινεί να παίξεις. Όλα δουλεύουν ρολόι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μεγάλη βλακεία πάντως η ισχύς του τηλεφώνου. Είναι τόσο φοβερό που δεν σε συγκινεί να παίξεις. Όλα δουλεύουν ρολόι. :D Lol, αυτό! Σε σημείο που σκέφτομαι ότι αν η aokp στη μετάβαση 4.2-> 4.3 δεν σηκώνει dirty flash, να μην την κάνω καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μάλιστα. Είχα διαβάσει για dirty install και έλεγα να το δοκίμαζα. Αφού όμως θέλει τέτοια νταβαντουρια θα το αφήσω μέχρι να βρω πλήρη όρεξη. Μεγάλη βλακεία πάντως η ισχύς του τηλεφώνου. Είναι τόσο φοβερό που δεν σε συγκινεί να παίξεις. Όλα δουλεύουν ρολόι. :D dirty flash αμα θες να φλασαρεις καποιο απλο update. απο 4.2 σε 4.3 ομως δε γινεται. εγω πχ φλασαρα την στοκ 4.3 ολοκληρη και μετα ξαναεστησα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Στην cataclysm rom υπάρχει μια εφαρμογή smart3g όπου ρυθμίζεις πότε θέλεις λειτουργία 2g η 3g και γίνεται αυτόματα. Γνωρίζει κανείς κάποια παρόμοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Στην cataclysm rom υπάρχει μια εφαρμογή smart3g όπου ρυθμίζεις πότε θέλεις λειτουργία 2g η 3g και γίνεται αυτόματα. Γνωρίζει κανείς κάποια παρόμοια; Θα ηταν πολλή ωραία προσθήκη στην pa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ρε παιδια,περασα το τελευταιο nightly της cm και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες,τις αποθηκευει ολες μαυρες!με την focal τις βγαζει μια χαρα!να περιμενω το επομενο nightly η δεν ειναι αυτο το θεμα; Ναι, από τότε που βγήκε το focal, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βασικά το κάνει όταν έχεις ενεργοποιημένο ή αυτόματο το φλας και τραβάς βραδινή φώτο. "Σκότωσε"την εφαρμογή και ξανά άνοιξε την. Συνήθως στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Στην cataclysm rom υπάρχει μια εφαρμογή smart3g όπου ρυθμίζεις πότε θέλεις λειτουργία 2g η 3g και γίνεται αυτόματα. Γνωρίζει κανείς κάποια παρόμοια; πολυ καλο feature,το ειχα προσεξει οταν βγηκε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σε ποια nightly αναφέρεσαι; Στο G+ για κάποιο λόγο, υπάρχει post που αναφέρει να μη flashάρει κανείς την σημερινή. Δε διάβασα περισσότερα σχόλια για να μάθω ακριβώς τον λόγο. Ίσως και να ήταν αυτός, ή ένας από αυτούς. ;) Και το link: https://plus.google.com/117962666888533781522/posts/ArqL2Yw8tun Ελπίζω να βγει σωστό, γιατί έκανα copy μέσα από την εφαρμογή. Η τελευταία που φλασαρα ήταν από τις 5/9 μετά δε μπόρεσα να περάσω καμία άλλη!! Όταν την περνάω είτε με το cm updater είτε με το Rom manager όταν πάει να κάνει επανεκκίνηση κολλάει και δεν βγάζει καν το σήμα της cm!! Ξεκολλάει μόνο άμα ξανάφλασαρω χειροκίνητα την 5/9! Πέρασα και τον στοκ κερνελ μπας και αλλάξει κάτι άλλα φευ!! Τι πακέτο φάγαμε τώρα;;; Ναι, από τότε που βγήκε το focal, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βασικά το κάνει όταν έχεις ενεργοποιημένο ή αυτόματο το φλας και τραβάς βραδινή φώτο. "Σκότωσε"την εφαρμογή και ξανά άνοιξε την. Συνήθως στρώνει. Δυστυχώς δε στρώνει, μόνο με το φοκαλ βγάζει φωτο, το οποίο παρεμπιπτόντως ενώ έχει χίλιες ρυθμίσεις, τελικά με όλα στο αυτόματο βγάζει μυστήριες φωτο, σαν να έχω περάσει κάποιο φίλτρο!! Αυτο το πρόβλημα μου θυμίζει εποχές cm7 στο Motorola defy που είχε θέμα συγχρονισμού του φλας και του κλείστρου!! :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δυστυχώς δε στρώνει, μόνο με το φοκαλ βγάζει φωτο, το οποίο παρεμπιπτόντως ενώ έχει χίλιες ρυθμίσεις, τελικά με όλα στο αυτόματο βγάζει μυστήριες φωτο, σαν να έχω περάσει κάποιο φίλτρο!! Αυτο το πρόβλημα μου θυμίζει εποχές cm7 στο Motorola defy που είχε θέμα συγχρονισμού του φλας και του κλείστρου!! :-\ Να σου πω και το και το πιο τρελλό; Όταν είχα cm 10.1 και έκανα dirty flash cm 10.2 όλα δούλευαν τέλεια. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έκανα clean flash την cm 10.2. Χθες έβαλα την vanir rom να δοκιμάσω (cm based) και μου έκανε το ίδιο η κάμερα. Όλα μαύρα. Αφού την σκότωσα και την ξανά άνοιξα δούλευε μια χαρά. Πριν βγάλεις φώτο πάτα κάπου στην οθόνη να κάνει focus (ώστε να ανάψει για λίγο το φλας) και μετά τραβα την φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Η τελευταία που φλασαρα ήταν από τις 5/9 μετά δε μπόρεσα να περάσω καμία άλλη!! Όταν την περνάω είτε με το cm updater είτε με το Rom manager όταν πάει να κάνει επανεκκίνηση κολλάει και δεν βγάζει καν το σήμα της cm!! Ξεκολλάει μόνο άμα ξανάφλασαρω χειροκίνητα την 5/9! Πέρασα και τον στοκ κερνελ μπας και αλλάξει κάτι άλλα φευ!! Τι πακέτο φάγαμε τώρα;;; Δυστυχώς δε στρώνει, μόνο με το φοκαλ βγάζει φωτο, το οποίο παρεμπιπτόντως ενώ έχει χίλιες ρυθμίσεις, τελικά με όλα στο αυτόματο βγάζει μυστήριες φωτο, σαν να έχω περάσει κάποιο φίλτρο!! Αυτο το πρόβλημα μου θυμίζει εποχές cm7 στο Motorola defy που είχε θέμα συγχρονισμού του φλας και του κλείστρου!! :-\ Έχω καιρό να flashάρω, οπότε δε γνωρίζω γιατί αυτά τα προβλήματα. Από τη στιγμή που δεν βγάζεις άκρη και δοκιμάζεις πράγματα, δες και αυτή. Είναι CM based, στην οποία ο developer έχει βάλει και κάποια καλούδια (πχ. Halo από Paranoid κτλ.). Φαίνεται να την υποστηρίζει πολύ, κάνει αρκετά συχνά updates, για να είναι όσο ποιο κοντά γίνεται στις τελευταίες CM nightlies. Ps. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι ενημερωμένο το op με το link της v12, αλλά επειδή η 1η έκδοση είχε πρόβλημα με το SystemUI, τη διορθωμένη έκδοση την κατεβάζεις από εδώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Σαν πολυ δεν εχουν αργησει οι custom Roms να γινονται stable??Aokp δεν εχει βγει ακομα 4.3..Τι γινεται??? Εκτος απο pa3.99 υπαρχει καποια αλλη για καθημερινη χρηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Σαν πολυ δεν εχουν αργησει οι custom Roms να γινονται stable??Aokp δεν εχει βγει ακομα 4.3..Τι γινεται??? Εκτος απο pa3.99 υπαρχει καποια αλλη για καθημερινη χρηση?? Μαι χαρά με την CM. Και δεν έχω προβλήματα με την κάμερα που αναφέρθηκαν κάποια post νωρίτερα. Γενικά, από την 1η μέρα είμαι με CM, κάνοντας απλά ανά 10-15 μέρες update από τον ενσωματωμένο updater, χωρίς wipe. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Σαν πολυ δεν εχουν αργησει οι custom Roms να γινονται stable??Aokp δεν εχει βγει ακομα 4.3..Τι γινεται??? Εκτος απο pa3.99 υπαρχει καποια αλλη για καθημερινη χρηση?? Cataclysm ROM for Nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Cataclysm ROM for Nexus 4 εγώ μόλις πέρασα την 9-10 nighty της carbon σε συνδυασμό με fanco 182 js ( λόγω t.c :) Περίμενα για stable της carbon αλλά από ότι μου είπαν τσάμπα περίμενα , οπότε έπεσα στις nightly και εγώ :) Μία χαρά φαίνεται , δεν βλέπω κολλήματα κλπ κλπ κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εγώ μόλις πέρασα την 9-10 nighty της carbon σε συνδυασμό με fanco 182 js ( λόγω t.c :) Περίμενα για stable της carbon αλλά από ότι μου είπαν τσάμπα περίμενα , οπότε έπεσα στις nightly και εγώ :) Μία χαρά φαίνεται , δεν βλέπω κολλήματα κλπ κλπ κλπ Εχει όλα τα καλουδια της 4.2.2..Pie κτλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εχει όλα τα καλουδια της 4.2.2..Pie κτλπ; Pie έχει. Τώρα σε ποια άλλα καλούδια αναφέρεσαι, δεν γνωρίζω. Edit: Συγγνώμη, αλλά το post μου είναι λάθος. Δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν στην carbon, και διαβάζοντας περί Nightlies απευθείας το συνέδεσα με CM. Sorry και πάλι. Edited September 11, 2013 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εχει όλα τα καλουδια της 4.2.2..Pie κτλπ; από ότι έχω διαβάσει ακόμα δεν έχει pie αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ ποτέ ακόμα και στην 4.2.2 που την είχα δεν τα είχα ενεργοποιήσει, ή μάλλον τα έβαλα και σε 5΄ έφυγαν . Με διαφάνεια πάνω και κάτω και με μείωση της κάτω μπαρας + διαφάνεια και στα κάτω κουμπιά είμαι τζάμι εδώ και κάτι μήνες που είμαι με την ρομ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Cataclysm ROM for Nexus 4 ο τυπος δεν εχει καν νεξους για να τεσταρει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπέρα έχω την pa 3.99 και θέλω να λειτουργήσω το usb otg έχω πάρει και για την έξτρα τροφοδοσία με βάσει τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820&highlight=usb+otg έχεις καταλάβει κανείς τι πρέπει να κάνω ; τι πρέπει να φλασάρω ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Λοιπον απο προσωπική εμπειρία με κερνελ.Οτάν είχα την 4.2.2 έβαλα franco kernel όλα καλά.Πηγά 4.3 έμεινα λιγες εβδομαδες με stock kernel ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Απο τη στιγμή που έβαλα franco kernel η θερμοκρασία του κινητού ανέβηκε στις ίδιες εφαρμογές που ετρεζα 5-6 βαθμούς παραπανω.Πχ σε ενα παιχνιδι με στον κερνελ είχα 48° και τώρα με franco πιάνει 55°.Βρήκα τον στον κερνελ,για να τον περάσω πρεπει να κάνω τίποτα clear κτλ. ή αρκεί ενα flashαρισμα απο. Bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Αλήθεια την θερμοκρασία cpu πώς την βλέπετε πώς διαμορφώνεται σε προηγούμενα διαστήματα; Στο Franco updater μόνο θερμοκρασία μπαταρίας βλέπω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να ρωτήσω κάτι, εάν βάλω την τελευταία 4.2.2 και συγκεκριμένα Cyanogenmod κινδυνεύω από το bug που προσπαθεί να κατεβάσει την τελευταία έκδοση 4.3 με κάθε μέσο; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να ρωτήσω κάτι, εάν βάλω την τελευταία 4.2.2 και συγκεκριμένα Cyanogenmod κινδυνεύω από το bug που προσπαθεί να κατεβάσει την τελευταία έκδοση 4.3 με κάθε μέσο; Περνά με την μια σε μια 4.3 να τελειώνεις.... Αν όμως επιμένεις Ναι κινδυνεύεις, βάλε όμως αυτόματο κλείσιμο στα δεδομένα όταν υπερβεις το όριο και είσαι ήσυχος αν Παει να γίνει στραβή...... Μπορείς να πας και στο "Υπηρεσίες Google" και να ορίσεις από εκεί να μην ανοίγουν τα δεδομένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να ρωτήσω κάτι, εάν βάλω την τελευταία 4.2.2 και συγκεκριμένα Cyanogenmod κινδυνεύω από το bug που προσπαθεί να κατεβάσει την τελευταία έκδοση 4.3 με κάθε μέσο; καλησπερα,οχι φιλε μου δεν κινδυνευεις εξαιτιας αυτου.. http://review.cyanogenmod.org/#/c/49267/ το οποιο ειναι ενσωματωμενο στην CM10.1.3 RC οποτε περασε την και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Τελικά κατάφερα κι έβαλα τη χτεσινή nightly κι όλα έστρωσαν! Ευχαριστώ για την βοήθεια! By the way ξέρει κανείς γιατί το φοκαλ βγάζει μέτριες φώτο; κρίμα γιατί έχει πολλά καλούδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts