noisex Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ακριβώς. Κι αν βάλεις και touch control δεν ξανασχολείσαι με το power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αν πας στο quick settings panel εχει συντομευση για κλειδωμα οθονης, τι πιο απλο..:) εγω χρησιμοποιω το power button μονο για να ανοιγω την οθονη. πώς δουλεύει αυτό και εγώ δεν το καταφέρνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ακριβώς. Κι αν βάλεις και touch control δεν ξανασχολείσαι με το power button. Και παιρνεις αγκαζε τον φορτιστη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Και παιρνεις αγκαζε τον φορτιστη :lol: καμμία σχέση λέμε , η εφαρμογή δεν έχει σημαντική κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αφού σου κρατάει wakelock ρε παιδιά, δε γίνεται να μην καταναλώνει έξτρα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αφού σου κρατάει wakelock ρε παιδιά, δε γίνεται να μην καταναλώνει έξτρα μπαταρία. επειδή εγώ στις μετρήσεις της μπαταρίας δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μπορείς να μας πει εσύ πόση κατανάλωση έχεις δει? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με pa3.99 και faux kernel 023 πολύ καλη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αφού σου κρατάει wakelock ρε παιδιά, δε γίνεται να μην καταναλώνει έξτρα μπαταρία. Κοίτα.. Εγώ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εσείς με κολλήσατε. Πάντως κάνα 3μερο που το δουλεύω με semaphore, δεν έχω δει κάτι άξιο λόγου, από θέμα κατανάλωσης. Θα το παρακολουθήσω καλύτερα τώρα και τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Κοίτα.. Εγώ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εσείς με κολλήσατε. Πάντως κάνα 3μερο που το δουλεύω με semaphore, δεν έχω δει κάτι άξιο λόγου, από θέμα κατανάλωσης. Θα το παρακολουθήσω καλύτερα τώρα και τα λέμε. Touch control ή touch wake δουλεύεις που έχει ο semaphore? Άλλο το ένα άλλο το άλλο.το touch wake που έχει ο semaphore δεν τρώει πολλή μπαταρία γιατί δουλεύει για ορισμένο διάστημα και μόνο εάν κλείσει μόνη της η οθόνη.το touch control θα τρώει σίγουρα παραπάνω αφού έχει μόνιμο wakelock μόνο για αυτή τη δουλειά.Δεν θα σου το βγάλει στα stats της μπαταρίας σαν touch control, αλλά μέσα στο android os σε διατήρηση λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Θέλω να σας ρωτήσω εάν είδη διαβάζω ότι μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή μας χωρίς χρήση κουμπιών πώς γίνεται αυτό; είμαι root με pa εγω εχω βαλει στις συντομευσεις της γρηγορης εκκινησης στη μπαρα πλοηγησης μια συντομευση να κλειδωνει το κινητο και κλειδωνει πανευκολα χωρις να χασεις κατι! Ακριβώς. Κι αν βάλεις και touch control δεν ξανασχολείσαι με το power button. Καλο αλλα χωρις υποστηριξη για cm! ασε που κατι τσιμπαει κι απο μπαταρια...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Touch control ή touch wake δουλεύεις που έχει ο semaphore? Άλλο το ένα άλλο το άλλο.το touch wake που έχει ο semaphore δεν τρώει πολλή μπαταρία γιατί δουλεύει για ορισμένο διάστημα και μόνο εάν κλείσει μόνη της η οθόνη.το touch control θα τρώει σίγουρα παραπάνω αφού έχει μόνιμο wakelock μόνο για αυτή τη δουλειά.Δεν θα σου το βγάλει στα stats της μπαταρίας σαν touch control, αλλά μέσα στο android os σε διατήρηση λειτουργίας. Όχι. Touch control με τον semaphore. Ναι. Σωστός. Παρακολουθώ το Android OS και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει μεγάλη διαφορά. Το παρακολουθώ πιο σοβαρά από σήμερα όμως, γιατί ήμουν εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με pa3.99 και faux kernel 023 πολύ καλη μπαταρία δηλαδη? εγω παντως τη βλεπω χειροτερα απο σεμα..θα την αφησω βεβαια 2-3 μερες να στρωσει οπως αφησα και τη σεμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Θυμιστε μου λίγο ρε παιδιά απο ροοτ στην 4.2 πως γυρνάς σε στοκ κ στην 4.3..??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Θυμιστε μου λίγο ρε παιδιά απο ροοτ στην 4.2 πως γυρνάς σε στοκ κ στην 4.3..??? Πες και τα υπόλοιπα. Τι κερνελ και recovery φοράς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Σχετικά με κατανάλωση και touch control. Τελικά υπάρχει θέμα. Πλήρη φόρτιση και άφησα το κινητό idle για 4 ώρες. -9%. Το πέταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πες και τα υπόλοιπα. Τι κερνελ και recovery φοράς. Κερνελ Φράνκο recovery tw..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κερνελ Φράνκο recovery tw..!! Φλασαρεις τη factory image 4.3 χωρίς το userdata.img για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Φλασαρεις τη factory image 4.3 χωρίς το userdata.img για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Κ πως θά το κάνω αυτό?? Θα μου βγάλει επιλογή στο φλασαρισμα?? Edited September 3, 2013 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κ πως θά το κάνω αυτό?? Θα μου βγάλει επιλογή στο φλασαρισμα?? Ναι έχει το πρόγραμμα την επιλογή για το ποια θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Σχετικά με κατανάλωση και touch control. Τελικά υπάρχει θέμα. Πλήρη φόρτιση και άφησα το κινητό idle για 4 ώρες. -9%. Το πέταξα. Θέμα δεν το λες.αν σου αρέσει συμβιβάζεσαι και το κρατάς.η άσε του semaphore που τρώει λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για όσους ψάχνονται για κερνελ για jwr, βγήκε επιτέλους και ο AK. Μέχρι τώρα ηταν μόνο για jss. Αρκετά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και από μπαταρία και από απόδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Ναι έχει το πρόγραμμα την επιλογή για το ποια θες. Συγνωμη αλλά για πιο πρόγραμμα μιλάμε??? Πιο πρεπει να κατεβασω?? Edited September 3, 2013 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Θέμα δεν το λες.αν σου αρέσει συμβιβάζεσαι και το κρατάς.η άσε του semaphore που τρώει λιγότερο. Ναι. Δοκιμάζω του semaphore τώρα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Θέμα δεν το λες.αν σου αρέσει συμβιβάζεσαι και το κρατάς.η άσε του semaphore που τρώει λιγότερο. Εχει και ο κερνελ του faux μεσα απο την εφσρμογη του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ναι έχει το πρόγραμμα την επιλογή για το ποια θες. Για πιο πρόγραμμα μιλάς φιλέ μου..?? Πιο να κατεβασω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts