gleft Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το radio δεν πειράζει την sd. Και μια ερώτηση. Αφού διάβασες το θέμα της paranoid στο xda, δεν είδες από που κατεβάζεις το radio; Πρώτο πρώτο είναι μαζί με το λινκ. Και μάλιστα το λέει ξεκάθαρα πως αν θέλετε περάστε την factory image για να πάρετε όλα τα κομμάτια της 4.3 και μετά συνεχίστε την εγκατάσταση της pa. Καλύτερα κάνε αυτό για αρχή. Πάρε τα backup σου και συνέχισε. κι εγω πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση αυτο, βαλε πρωτα την στοκ 4.3 και μετα περνα την καινουρια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Σήμερα το μεσημεράκι λέω να περάσω και να δοκιμάσω την PA. Aυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στη τελευταία version υπάρχει το τελευταίο μικρό update τής Google που δόθηκε χτες-προχτές, και επίσης ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι μπορώ να περάσω στο κινητό, τον kernel τού Franco απ' ευθείας από την paid εφαρμογή του. Ο kernel που flashάρεται από την εφαρμογή είναι για JWR66V roms, οπότε κάνει για την PA, σωστά; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Σήμερα το μεσημεράκι λέω να περάσω και να δοκιμάσω την PA. Aυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στη τελευταία version υπάρχει το τελευταίο μικρό update τής Google που δόθηκε χτες-προχτές, και επίσης ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι μπορώ να περάσω στο κινητό, τον kernel τού Franco απ' ευθείας από την paid εφαρμογή του. Ο kernel που flashάρεται από την εφαρμογή είναι για JWR66V roms, οπότε κάνει για την PA, σωστά; Έβγαλε χτες νέα Ρομ που έχει το τελευταιο update.φυσικά μπορείς να περάσεις τον κερνελ τ Φράνκο κ κανει για την pa σωστα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Έβγαλε χτες νέα Ρομ που έχει το τελευταιο update.φυσικά μπορείς να περάσεις τον κερνελ τ Φράνκο κ κανει για την pa σωστα. Σ' ευχαριστώ. Φυσικά την 3.99 κατεβάζω, απλά δεν κατάλαβα αν έχει το update, με αυτές τις ονομασίες που υπάρχουν!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Σήμερα το μεσημεράκι λέω να περάσω και να δοκιμάσω την PA. Aυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στη τελευταία version υπάρχει το τελευταίο μικρό update τής Google που δόθηκε χτες-προχτές, και επίσης ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι μπορώ να περάσω στο κινητό, τον kernel τού Franco απ' ευθείας από την paid εφαρμογή του. Ο kernel που flashάρεται από την εφαρμογή είναι για JWR66V roms, οπότε κάνει για την PA, σωστά; Θυμήσου να φλασάρεις και super su, μετά την αλλαγή kernel, γιατί "σπάει" το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θυμήσου να φλασάρεις και super su, μετά την αλλαγή kernel, γιατί "σπάει" το root. Ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Ο καινούργιος franco δεν σπάει πια το root στην pa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θυμήσου να φλασάρεις και super su, μετά την αλλαγή kernel, γιατί "σπάει" το root. Με τον 178 Φράνκο δεν σπάει το su απο οτι έγραψε ο ίδιος.βεβαία δεν πιάνει χώρο να το έχει στη μνήμη μη τυχόν. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Με τον 178 Φράνκο δεν σπάει το su απο οτι έγραψε ο ίδιος Σε προλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Α καλώς. Δεν ήμουν ενήμερος. Εγώ Franco έχω να βάλω μήνες στο κινητό μου και δεν πρόκειται να ξαναβάλω ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Α καλώς. Δεν ήμουν ενήμερος. Εγώ Franco έχω να βάλω μήνες στο κινητό μου και δεν πρόκειται να ξαναβάλω ποτέ. Γιατι φιλέ;;Παίρνεις ποσοστά απο τον faux??:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 εμενα και ο semaphore μου αρεσε πολυ, τον ειχα με τη στοκ 4.3 μεχρι χτες που εβαλα παλι paranoid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γιατι φιλέ;;Παίρνεις ποσοστά απο τον faux??:-P Εγώ απο χτες είμαι με τον νεο faux και βλέπω οτι τα παει παρα πολύ καλά.βεβαία θέλω κ το app του αλλά δεν παιζει να πληρωσω για εφαρμογή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εγώ απο χτες είμαι με τον νεο faux και βλέπω οτι τα παει παρα πολύ καλά.βεβαία θέλω κ το app του αλλά δεν παιζει να πληρωσω για εφαρμογή. Δοκίμασε με trickster. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εμένα παιδιά ο semaphore δεν μου άρεσε αν και το πάλεψα πολύ λόγω και του Στράτου.Μου φάνηκε με αρκετό lag λόγω της συνεχούς λειτουργίας με δύο πυρήνες.Τώρα άφησα της paranoid 3.99.πάντως prioxx θα διαφωνήσω με αυτό που είχες γράψει.με της pa η συσκευή δούλευε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι με Franco ακόμα και με uv 150.Και το αισθανόμουν και στο χέρι μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Δοκίμασε με trickster. Mε αυτη ειμαι αλλα δεν εχω πολλες επιλογες.Ο τσαμπας ζει.. :D Εμένα παιδιά ο semaphore δεν μου άρεσε αν και το πάλεψα πολύ λόγω και του Στράτου.Μου φάνηκε με αρκετό lag λόγω της συνεχούς λειτουργίας με δύο πυρήνες.Τώρα άφησα της paranoid 3.99.πάντως prioxx θα διαφωνήσω με αυτό που είχες γράψει.με της pa η συσκευή δούλευε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι με Franco ακόμα και με uv 150.Και το αισθανόμουν και στο χέρι μου :) Τις αλλες φορες θα κοιταω θερμοκρασια για να ειμαι σιγουρος γιατι με το χερι δεν ειμαι ακριβης. ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εμένα παιδιά ο semaphore δεν μου άρεσε αν και το πάλεψα πολύ λόγω και του Στράτου.Μου φάνηκε με αρκετό lag λόγω της συνεχούς λειτουργίας με δύο πυρήνες.Τώρα άφησα της paranoid 3.99.πάντως prioxx θα διαφωνήσω με αυτό που είχες γράψει.με της pa η συσκευή δούλευε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι με Franco ακόμα και με uv 150.Και το αισθανόμουν και στο χέρι μου :) τι εννοεις συνεχους λειτουργιας με 2 πυρηνες? μπορεις να επιλεξεις οτι θες αποσο βλεπω... εκτος και αν εννοεις κατι αλλο και δε το "επιασα" σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εννοώ ότι απο default δουλεύει με δύο και ανάλογα το load ενεργοποιεί και τους υπόλοιπους.το ξέρω ότι μπορώ να παίξω με το threshold αλλά γενικά δεν μου έκατσε καλά.υποκειμενικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εννοώ ότι απο default δουλεύει με δύο και ανάλογα το load ενεργοποιεί και τους υπόλοιπους.το ξέρω ότι μπορώ να παίξω με το threshold αλλά γενικά δεν μου έκατσε καλά.υποκειμενικά πάντα. α οκ, απλά εννοώ ότι μπορείς να βάλεις και 1 αν θες και γενικά να ρυθμίσεις αρκετά τις παραμέτρους ώστε και lag να μην έχεις και οικονομία να κάνεις αρκετή. Τέλος πάντων φυσικά ότι βολεύει το καθένα και προτιμά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μία τελευταία ερώτηση για την Paranoid. Αν θυμάμαι καλά, παλιά είχε Power widgets (WiFi, bluetooth, Gps κοκ), στη notification bar. Θυμάμαι λάθος, την έχουν βγάλει ή απλά δεν την βρήκα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μία τελευταία ερώτηση για την Paranoid. Αν θυμάμαι καλά, παλιά είχε Power widgets (WiFi, bluetooth, Gps κοκ), στη notification bar. Θυμάμαι λάθος, την έχουν βγάλει ή απλά δεν την βρήκα; Νομιζω δεν τους έχουν προσθέσει ακόμα..(ουτε εγώ δεν το έχω βρει) Και εγώ θεωρώ τον faux καλυτερο αλλά τα χρωματα του franco τα σπάνε(συνιστώμενες τιμες) για αυτό τον χρησιμοποιώ..Οτάν κάποιος καταφέρει και μεταφέρει τα χρωματα του franco στον faux θα τον προτιμησω.. Επίσης και σε θέμα μπαταρίας είναι καλύτερος ο faux.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Είδα ότι στην τελευταία έκδοση του Ubuntu έδωσαν και δυνατότητα χρήσης mobile data. Το έχει δοκιμάσει κανένας; με τρώει ο ποπος μου και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά και τις εφαρμογές. Φυσικά δεν περιμένω να βρω ότι στο android αλλά τουλάχιστον sms, email κλήσεις, ίντερνετ και καμιά εφαρμογή για φωτογραφίες και έγγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 εγω ψαχνομαι για καποιον κερνελ μπας και δω λιγη καλυτερη αυτονομια αποτι με τον στοκ της παρανοιντ(που νομιζω οτι ειναι ο τελειως στοκ) πιο πολυ κλινω προς τον faux.με αυτον χρειαζεται να φλασαρω το su?η το κραταει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 εγω ψαχνομαι για καποιον κερνελ μπας και δω λιγη καλυτερη αυτονομια αποτι με τον στοκ της παρανοιντ(που νομιζω οτι ειναι ο τελειως στοκ) πιο πολυ κλινω προς τον faux.με αυτον χρειαζεται να φλασαρω το su?η το κραταει? Αμα θέλεις μπαταρία βαλέ faux es...Τώρα για su δεν ξέρω βάλε και βλέπεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Χθές το βράδυ flashάρα την PACMAN Rom 4.2.2 mako 23.0.0. ποια kernel μου προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts