Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Τόση διαφορά; Τι άλλαξε;

Η 3.97 για μενα ηταν αργη καπως.Πιο σμουθ ηταν η στοκ.Τωρα με αυτη τη νιωθω πιο γρηγορη

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ίσως να παίζει ρόλο η έξτρα δουλειά που έριξαν πάνω στο touch control, όπως γράφουν και στο changelog. Πάντως η διαφορά είναι αισθητή.

Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε τη PA, αν μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή των Settings έτσι ώστε να φαίνονται σε ολόκληρη την οθόνη όπως η stock, και χωρισμένα σε δύο πίνακες;

Όταν είχα δοκιμάσει την rom, θυμάμαι είχε προ-επιλογή τη Hybrid μορφή για όλα τα μενού, και ενώ επέλεξα Phone μορφή, άλλαξαν τα πάντα εκτός της σελίδας των Settings.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν εχω αυτό το θέμα..Όλα κυλάνε smooth..Έχω 3.97 και nova..

Είχες nova πιο πριν? Eγώ ήμουν στοκ 4.2.2 rooted, με nova, και πήγα σε PA 3.97.

¨Εβαλα και με dirty flash την 3.98 και πάλι το ίδιο βλέπω.. λίγο καλύτερα αλλά που και που το κάνει.

Δοκίμασα όλα τα modes του hybrid, γενικά το κάνει στο Unlock Screen, ..αργεί να φορτώσει την κλειδαριά.

Σε περίπτωση νέου install, φαντάζομαι οτι bootloader και radio δεν ξαναπαιρνάω, ε?

Τι ακολουθώ?

Factory Reset->Flash Rom->Flash Gapps->Wipe cache/dalvic->Reboot system?

(μου θυμίζει κάποιος?) ευχαριστώ

¨Εβαλα και με dirty flash την 3.98 και πάλι το ίδιο βλέπω.. λίγο καλύτερα αλλά που και που το κάνει.

Δοκίμασα όλα τα modes του hybrid, γενικά το κάνει στο Unlock Screen, ..αργεί να φορτώσει την κλειδαριά.

Σε περίπτωση νέου install, φαντάζομαι οτι bootloader και radio δεν ξαναπαιρνάω, ε?

Τι ακολουθώ?

Αμα είσαι ηδη σε pa και θες να εγκαθιστας τα νέα πακέτα που δίνουν δεν περνάς παλι radio k bootloader.Κανεις install rom gapps wipe cashes k reboot.τπτ άλλο. Αμα είσαι απο αλλη Ρομ κανεις factory reset πρωτα.

Δημήτρης

Παιδιά μια ερώτηση:

τι νούμερα χρησιμοποιεί το iphone στα χρώματα της οθόνης του ?

το κινητό μας υποστηρίζει OTG USB για να προσθέσω ένα Card Reader microSD ?

Παιδιά μια ερώτηση:

τι νούμερα χρησιμοποιεί το iphone στα χρώματα της οθόνης του ?

το κινητό μας υποστηρίζει OTG USB για να προσθέσω ένα Card Reader microSD ?

το κινητό μας δυστυχώς δεν υποστηρίζει OTG USB

Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε τη PA, αν μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή των Settings έτσι ώστε να φαίνονται σε ολόκληρη την οθόνη όπως η stock, και χωρισμένα σε δύο πίνακες;

Όταν είχα δοκιμάσει την rom, θυμάμαι είχε προ-επιλογή τη Hybrid μορφή για όλα τα μενού, και ενώ επέλεξα Phone μορφή, άλλαξαν τα πάντα εκτός της σελίδας των Settings.

Γίνεται το κάνα εγω.μπήκα settings και μετα απο notification bar μπες ρυθμίσεις dpi κ άλλαξε το πρωτο σε τέρμα δεξια (320νομιζω) κ το layout σε 360p

Δημήτρης

Πρώτα πας Ρυθμίσεις συστήματος > Hybrid properties και επιλέγεις stock UI αλλά αυτό όπως λες δε θα αλλάξει κάποιες εφαρμογές (Ρυθμίσεις, email).

Ξαναμπαίνεις Hybrid properties > (swype αριστερα) > Εφαρμογές > Πειραγμένες εφαρμογές. Εκεί όσες δεν έχουν 320 dpi και 360p είναι αυτές που παραμένουν σε αυτό το "συμπιεσμένο" mode. Τις αλλάζεις χειροκίνητα και είσαι κομπλέ. Επίσης παραμένουν μετά από πέρασμα νέας έκδοσης όπως έγραψε και φίλος πιο πριν.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Αμα είσαι ηδη σε pa και θες να εγκαθιστας τα νέα πακέτα που δίνουν δεν περνάς παλι radio k bootloader.Κανεις install rom gapps wipe cashes k reboot.τπτ άλλο. Αμα είσαι απο αλλη Ρομ κανεις factory reset πρωτα.

Κατανοητό. Μια διευκρίνιση.. Έβαλα απο 3.97->3.98 άλλα gapps δεν έβαλα μιας κ είχα περάσει πριν στην 3.97 κ δεν έχουν βγει καινούργια. Έπρεπε ξανά τα ίδια?

Κ αν βγουν τα καινούργια gapps , απο πανω βαραω dirty? Θα θέλει κ wipes?

Ευχαριστώ

Πέρασα και εγώ pa 3.98 σήμερα, όλα καλά.Την άφησα λίγο με τον δικό της kernel να δω πως θα πάει και βλέπουμε.όποιος μου πει πως διάολο αλλάζουμε χρώματα στο pie κερνάω ομπρέλα ξαπλώστρα και μπύρα σε beachobaro στη Σαντορίνη.

Πέρασα και εγώ pa 3.98 σήμερα, όλα καλά.Την άφησα λίγο με τον δικό της kernel να δω πως θα πάει και βλέπουμε.όποιος μου πει πως διάολο αλλάζουμε χρώματα στο pie κερνάω ομπρέλα ξαπλώστρα και μπύρα σε beachobaro στη Σαντορίνη.

Τώρα εψαξα κ γω κ @@ :p Παιζει κ να μην γίνεται ;

Δημήτρης

Τώρα εψαξα κ γω κ @@ :p Παιζει κ να μην γίνεται ;

Κάπου είχα δει ότι αλλάζεις τα χρώματα της navigation bar και μένουν τα ίδια μετά και στο pie.Αλλά ούτε αυτό βρίσκω και αισθάνομαι noob και το παράτησα :)

Κάπου είχα δει ότι αλλάζεις τα χρώματα της navigation bar και μένουν τα ίδια μετά και στο pie.Αλλά ούτε αυτό βρίσκω και αισθάνομαι noob και το παράτησα :)

Πήγαινε hubrid properties απο settings κ πανω αριστερά πατα ρυθμίσεις. Σε βγάζει σε ενα μενού κ πήγαινε περιβαλλον εργασίας

Δημήτρης

Τι ακολουθώ?

Nova έβαλα στην 3.97

Απο 4.2.2 σε 4.3 έκανες full wipe??Πέρασες νεο bootloader και radio??

Ναι ολα κανονικά. Bootloader k radio αρχικά. (αφού έκανα full wipes k factory reset) Έπειτα τα πέρασα.. ξανά factory reset k full wipers.. rom k gapps -)reboot system.

Σκέφτομαι να αλλάξω το launcher, στο μανίσιο να δω αν το κάνει..ή να κάνω uninstall nova κ να δω.

Ναι ολα κανονικά. Bootloader k radio αρχικά. (αφού έκανα full wipes k factory reset) Έπειτα τα πέρασα.. ξανά factory reset k full wipers.. rom k gapps -)reboot system.

Σκέφτομαι να αλλάξω το launcher, στο μανίσιο να δω αν το κάνει..ή να κάνω uninstall nova κ να δω.

Για πάρε ενα backup του nova και κανε εκκαθάριση δεδοδεμων και προσωρινής μνήμης να δεις αμα θα έχει πρόβλημα..Τελευταί εκδοση εχεις έτσι;;

Για πάρε ενα backup του nova και κανε εκκαθάριση δεδοδεμων και προσωρινής μνήμης να δεις αμα θα έχει πρόβλημα..Τελευταί εκδοση εχεις έτσι;;

Ε όχι! ...αυτό ηταν!!!!!!! Πω ευχαριστώ παρα πολύ φιλέ μου! Backup nova.. Clear data/cache ..βλέπω μανισιο nova k μετα κάνω restore ..κολλήματα εξαφανιζολ!! Τέλεια

Κοίτα να δεις που τώρα όλα ξυρίζουν!

Όλα όμορφα με PA

1o μου φλασαρισμα κομπλε

Έχω CM 10.1.2 και θελω να κάνω το update σε 10.2 απο την επιλογή για updates στα settings.θα πρεπει να κάνω παλι τα wipes και reset;

Βασικά πρεπει να περασεις καινούργιο radio και bootloader πρωτα...Μετα για cm10.2 πρεπει να κανεις factory reset..

Δυο εύκολους τρόπους που μου έρχονται στο μυαλό μου είναι..

1)βρισκεις σε zip bootloader radio τα φλασαρεις factory reset και cm10.2+gapps

2) περνας factory image απο toolkit,ροοταρεις περνάς custom recovery και φλασαρεις cm10.2+gapps αφού κανεις factory reset..

Edited by andrewk

Βασικά πρεπει να περασεις καινούργιο radio και bootloader πρωτα...Μετα για cm10.2 πρεπει να κανεις factory reset..

Δυο εύκολους τρόπους που μου έρχονται στο μυαλό μου είναι..

1)βρισκεις σε zip bootloader radio τα φλασαρεις factory reset και cm10.2+gapps

2) περνας factory image απο toolkit,ροοταρεις περνάς custom recovery και φλασαρεις cm10.2+gapps αφού κανεις factory reset..

Πρωτα bootloader και radio και μετα reset?Είναι απαραίτητο να τα περάσω αυτά; επισης που τα βρίσκω;

Πρωτα bootloader και radio και μετα reset?Είναι απαραίτητο να τα περάσω αυτά; επισης που τα βρίσκω;

Ακολούθησε αυτά τα βηματα απλα αντί για pa κατέβασε cm...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)