Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φριζάρει το κινητό. Κολλάει και δεν ανταποκρίνεται για 3-4 δευτερόλεπτα.

Λογικά αναφέρεσαι σ' εμένα.

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, όσες μέρες χρησιμοποιώ την JSS!!

Μάλλον είμαι τυχερός, εκτός και αν από εδώ και στο εξής αρχίσει να μου το κάνει...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ποιά είναι η διαφορά μεταξύ JWR και JSS build? Όπως το χω καταλάβει, η JWR είναι βασισμένη στη stock και δεν παρουσιάζει τα deadlocks ενώ η JSS τα έχει. Αλλά που διαφοροποιούνται μεταξύ τους επί της ουσίας; Και είμαστε ελεύθεροι (από άποψη hw) να επιλέξουμε είτε JWR είτε JSS rom;

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Και εγώ με rasbeanjelly 4.3 (JSS) έχω τα deadlocks, αραιά μεν, αλλά εμφανίζονται που και που.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ρίξε μια ματιά εδω. Το έχω ξανά ανεβάσει από άλλο site. Είναι αρκετά κατατοπιστικό.

Και βέβαια αυτό

Edited by fireillusion

Ευχαριστώ για τα links! Τα τσεκάρω άμεσα...
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Τρέχω την τελευταία aokp nightly και τις τελευταίες 2 μέρες μου έχει σπάσει τα νεύρα το goo.im για την πρόσφατη έκδοση των gapps. Να την εγκαταστήσω κανονικά; Ή θα πρέπει να περιμένω κάποια έκδοση της 4.3;

και ποιόν kernel λες να διαλέξω για την pa 3.96 ;

αυτόν τον καιρό έχω αφήσει της ρομ. αλλιώς χρησιμοποιώ τον semaphore

Μάλλον τυχερός. Μείνε με pa. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί η cm έχει προβλήματα ακόμα.

Νιώθω ότι δεν ασχολούνται πολύ τελευταία.. Η pa. Μου δίνει την εντύπωση πως ασχολείται πάρα πολύ.. Και αυτό μετράει

Vamos Aris

Φλασαρα και εγώ σήμερα pa..Μου αρέσει αρκετά στο 4αρι και τα pie τα σπάνε..Είχα ενα θέμα με το titanium άλλα εψαξα λίγο και το εφτιαξα..Για να δουμε τι γίνεται και με τη μπαταρία..Έχει φλασαρει κανένας franco jwr???Υπαρχουν θεματακια ή ολά είναι κομπλε;;Επίσης τα χρωματα της οθόνης είναι αρκετά καλά.. Όσο και αν το είχα ψάξει σε στοκ δεν επερνα τέτοιο αποτέλεσμα.

Φλασαρα και εγώ σήμερα pa..Μου αρέσει αρκετά στο 4αρι και τα pie τα σπάνε..Είχα ενα θέμα με το titanium άλλα εψαξα λίγο και το εφτιαξα..Για να δουμε τι γίνεται και με τη μπαταρία..Έχει φλασαρει κανένας franco jwr???Υπαρχουν θεματακια ή ολά είναι κομπλε;;Επίσης τα χρωματα της οθόνης είναι αρκετά καλά.. Όσο και αν το είχα ψάξει σε στοκ δεν επερνα τέτοιο αποτέλεσμα.

Εγώ έχω pa και Franco r176. Μέχρι πριν λίγο είχα τον r174. Άψογος κερνελ και μπαταρία πολύ καλή. Εντυπωσιάστηκα με την θερμοκρασία. Τα 45άρια που έπιανα με 3g δεν τα είδα ποτέ. Πλέον μπορώ να πω οτι χαίρομαι το τηλέφωνο και 1.5 μέρα τη βγάζω άνετα.

Εγώ έχω pa και Franco r176. Μέχρι πριν λίγο είχα τον r174. Άψογος κερνελ και μπαταρία πολύ καλή. Εντυπωσιάστηκα με την θερμοκρασία. Τα 45άρια που έπιανα με 3g δεν τα είδα ποτέ. Πλέον μπορώ να πω οτι χαίρομαι το τηλέφωνο και 1.5 μέρα τη βγάζω άνετα.

Εχεις και undervolt??

Δοκιμάστε και την Catalysm με Franko 176. Περισσότερο smooth δεν γίνεται...

Αυτη μου φαίνεται συμπαθητική, αλλά ο τύπος δεν έχει Ν4 και με προβληματιζει..

Vamos Aris

Στην PA, υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν τα menu στο stock μέγεθος και όχι αυτό το συμπιεσμένο πράγμα που χωράνε δύο σελίδες με το ζόρι; Άντε στις ρυθμίσεις υποφέρεται αλλά η προβολή των email με τόσο μικρούς χαρακτήρες ήταν ενοχλητική, γιαυτό και την κράτησα λίγο.

Guys εβαλε κανεις Semaphore?Τον δοκιμασα για λιγο αλλα δεν μπορεσα με τπτ να ρυθμισω χρωματα και τα stock δεν παλευονται με τπτ.Βρηκα ενα post του Στρατου για μετατροπη απο Franco σε Sema αλλα η οθονη γινεται οπως ναναι.Στο XDA απαντηση δεν πηρα (ασχημο πραμα να σε βλεπουν σαν noob τελικα :lol:).Αν ξερει κανεις ας κανει ενα κοπο!

Στην PA, υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν τα menu στο stock μέγεθος και όχι αυτό το συμπιεσμένο πράγμα που χωράνε δύο σελίδες με το ζόρι; Άντε στις ρυθμίσεις υποφέρεται αλλά η προβολή των email με τόσο μικρούς χαρακτήρες ήταν ενοχλητική, γιαυτό και την κράτησα λίγο.

Ασφαλώς και υπάρχει. Ο πιο εύκολος τρόπος, είναι όντας στο μενού που θες να αλλάξεις, να κατεβάσεις τα Quick settings, να πατήσεις hybrid props και επαναφορά. Αυτό ήταν.

Αν δεν έχεις βάλει σε συντόμευση το hybrid props προτείνω να το κάνεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση, εννοείς όμως ότι πρέπει να το ρυθμίσω για κάθε μία εφαρμογή που θέλω ξεχωριστά; Δεν υπάρχει "global" ρύθμιση για όλα τα μενού και τις εφαρμογές; Γιατί αν είναι έτσι είναι άρκετα άβολο θεωρώ.

Guys εβαλε κανεις Semaphore?Τον δοκιμασα για λιγο αλλα δεν μπορεσα με τπτ να ρυθμισω χρωματα και τα stock δεν παλευονται με τπτ.Βρηκα ενα post του Στρατου για μετατροπη απο Franco σε Sema αλλα η οθονη γινεται οπως ναναι.Στο XDA απαντηση δεν πηρα (ασχημο πραμα να σε βλεπουν σαν noob τελικα :lol:).Αν ξερει κανεις ας κανει ενα κοπο!

ψάξε στο xda στο thread nexus 4 general έχει κάπου ένα θέμα με τα χρώματα όπου υπάρχει ένα Spreadsheet πού εχει ολα τα χρώματα στην μια σελίδα με ρυθμίσεις franko και στην άλλη με ρυθμίσεις semaphore.είμαι στην δουλειά τώρα απο το κινητό και δεν εχω χρονο να το βρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση, εννοείς όμως ότι πρέπει να το ρυθμίσω για κάθε μία εφαρμογή που θέλω ξεχωριστά; Δεν υπάρχει "global" ρύθμιση για όλα τα μενού και τις εφαρμογές; Γιατί αν είναι έτσι είναι άρκετα άβολο θεωρώ.

Global ρύθμιση υπάρχει αν μπεις από τα settings στο hybrid properties και κάνεις swype αριστερά.

Εγώ το κάνω με τον τρόπο που είπα προηγουμένως γιατί το μόνο που αλλάζω είναι οι ρυθμίσεις και το Gmail. Δεν με ενοχλεί κάτι άλλο. Κι αυτό μια φορά και το κρατάει σε κάθε update της rom.

Περισσότερες πληροφορίες για τις λειτουργίες μπορείς να βρεις στα αρχικά posts της rom στο xda. Υπάρχουν links. Δες στο G+.

Ευχαριστώ! Ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία τώρα που ο rascarlo στενοχωρήθηκε και είπε να κάνει ένα διάλειμμα!

Καλώς ή κακώς η pa, αυτή τη στιγμή, είναι η πιο σταθερή custom rom. Φτιάχνεται πάνω στη συσκευή μας και έχει συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη.

Λέω "καλώς ή κακώς" γιατί το γούστο και τα "θέλω" του καθενός είναι διαφορετικά.

Προσωπικά περιμένω τη δουλειά της Pacman που φαίνεται πολύ δυνατή καθώς και της xenon xd.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039607

Εδώ είσαι!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42509644 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)