Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ως γνήσιος κάγκουρας και αρνούμενος να ακολουθήσω τις τάσεις τις εποχής....μεταπήδησα από από carbon 1.7 σε 1.8 (4.2.2 )+ τελευταίο boodloader και radio. Oλα αυτά έγιναν μετά από factory reset μέσα από recovery και όλα πήγαν καλά. Οι της carbon αναφέρουν ότι η μετάβαση πλέον στην ΄΄δική΄΄ τους 4.3 θα είναι χωρίς ένα ακόμα factory reset.....για να δούμε.....

Στα της 1.8 τώρα...συνεχίζει να πάει σφαίρα όπως η 1.7, κανένα κόλλημα , έχει ακόμα πιο πολλά καλούδια ( halo ) και πολλες ρυθμίσεις σε διάφορα, μία από αυτή είναι στον ήχο η οποία μάλλον απευθύνεται σε κουφούς :):)

Βέβαια επειδή σαν παιδί και εγώ έχω τα κολληματα μου...επέστρεψα στον franco και την r165 γιατί με τον default kernel ΔΕΝ δούλευε το touch control ( καλά ντε μην βαράτε :) )

Αυτά για την ώρα .......

Επειδή και εγώ την 1.7 έχω και ακέφτομαι να βάλω την 1.8, πρέπει να κάνω και factory reset ή μπαίνει και έτσι;

Επειδή και εγώ την 1.7 έχω και ακέφτομαι να βάλω την 1.8, πρέπει να κάνω και factory reset ή μπαίνει και έτσι;

απαράιτητο το φάκτορυ ρεσετ τον αναφέρουν και οι dev της ρομ και καλού κακού πέρνα και τα νέα Bootloader και radio.

H διαδικασία είναι η εξής :

Πάρε πρώτα ένα nadroid (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβει) , πέρνα μέσω recovery τα ζιπ από bootloader και radio, κάνε factory reset, πέρνα ρομ και μετά gapps ( αυτά που ήδη έχεις και στην 1,7 )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

απαράιτητο το φάκτορυ ρεσετ τον αναφέρουν και οι dev της ρομ και καλού κακού πέρνα και τα νέα Bootloader και radio.

H διαδικασία είναι η εξής :

Πάρε πρώτα ένα nadroid (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβει) , πέρνα μέσω recovery τα ζιπ από bootloader και radio, κάνε factory reset, πέρνα ρομ και μετά gapps ( αυτά που ήδη έχεις και στην 1,7 )

Ευχαριστώ, θα την δοκιμάσω μάλλον το βράδυ. :up::up:

Περνώντας cm 10.2 unofficial δε φαίνεται να διορθώθηκαν οι ειδοποιήσεις

Εχεις link?εχει καμμια ουσιωδη βελτιωση;χρειαζεται factory reste ή μπαινει απο απο πανω;η επισημη ποτε βγαινει;

οσοι λετε οτι φτιαχτηκαν οι ειδοποιησεις..whatsapp κυριως..με τι ρομ ειστε?εγω περασε unofficial cm10.2 και τιποτα..τα ιδια με πριν..σε wifi παντα
Vamos Aris

οσοι λετε οτι φτιαχτηκαν οι ειδοποιησεις..whatsapp κυριως..με τι ρομ ειστε?εγω περασε unofficial cm10.2 και τιποτα..τα ιδια με πριν..σε wifi παντα

Stock 4.3 franco kernel με clean install ολα δουλευουν κανονικα.Facebook,viber,whatsapp,yahoo mail,gmail και led notifications.Και σε wifi και σε 3g

Stock 4.3 franco kernel με clean install ολα δουλευουν κανονικα.Facebook,viber,whatsapp,yahoo mail,gmail και led notifications.Και σε wifi και σε 3g

Τι λέει ο Φράνκο;ακόμα με στοκ ειμαι κ είμαι ικανοποιημένος προσωρινά μεχρι να βγει η καρμπον..

Δημήτρης

κωστα ειχες θεμα πριν?επισης ερωτηση,οσοι ειχατε η οχι,ειχατε ενεργοποιημενο συγχρονισμο?εγω τον εχω εκτος

Vamos Aris

Τι λέει ο Φράνκο;ακόμα με στοκ ειμαι κ είμαι ικανοποιημένος προσωρινά μεχρι να βγει η καρμπον..

Απαραίτητος πλέον κυρίως λόγω under volt και χρωμάτων.αυτονομία μια χαρά ελαφρώς καλύτερα από stock νομίζω.Γενικά η 4.3 με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο!!

κωστα ειχες θεμα πριν?επισης ερωτηση,οσοι ειχατε η οχι,ειχατε ενεργοποιημενο συγχρονισμο?εγω τον εχω εκτος

Σε deep sleep είχα ναι, δεν ερχόταν τίποτα.Εννοείται έχω συγρονισμο ανοιχτό.

Μιας και μέχρι τώρα δεν χρισιμοποιουσα το 3G , ειπα να ενεργοποίηση την προσφορά της cosmote (1.5gb free) και (μάλλον) έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις ..... Ενω βάζω τις σωστές δεν μπορω να έχω 3G με τίποτα.. Κάποια λύση ?

σε 3g δεν ειχα κανενα θεμα ποτε.οι συγχρονισμοι ειδικα για το whatsapp νομιζω δεν εχουν σημασια.εγω αναρωτιεμαι τι προβλημα να εχω...το τσιπακι του wifi να εχει θεμα?o driver?τι....
Vamos Aris

Μιας και μέχρι τώρα δεν χρισιμοποιουσα το 3G , ειπα να ενεργοποίηση την προσφορά της cosmote (1.5gb free) και (μάλλον) έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις ..... Ενω βάζω τις σωστές δεν μπορω να έχω 3G με τίποτα.. Κάποια λύση ?

Λύθηκε το πρόβλημα....

Πρόσφατα πήρα ένα nexus 4 το οποίο έχει franco.kernel-milestone και προσπαθώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του μορφή για να το αναβάθμισω στην 4.3. Προσπαθώ με το nexus root toolkit v 1.6.6. Στο τέλος της διαδικασίας μου γράφει ότι δεν βρήκε adb device. Εγκαθιστω σύμφωνα με τις οδηγίες τους drivers αλλα τίποτε. Μήπως ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω ή τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
Fiat justitia et pereat mundus.

Πρόσφατα πήρα ένα nexus 4 το οποίο έχει franco.kernel-milestone και προσπαθώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του μορφή για να το αναβάθμισω στην 4.3. Προσπαθώ με το nexus root toolkit v 1.6.6. Στο τέλος της διαδικασίας μου γράφει ότι δεν βρήκε adb device. Εγκαθιστω σύμφωνα με τις οδηγίες τους drivers αλλα τίποτε. Μήπως ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω ή τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

κατέβασε το τελευταίο nexus toll kit v 2.0.0.

μετά πέρνα μέσα από αυτό τους drivers ξανά από την επιλογή 1 που έχει.

Παιδια μπορω να κανω root την 4.3? ειμαι στοκ σε ολα.
Υπογραφή....

Παιδια μπορω να κανω root την 4.3? ειμαι στοκ σε ολα.

Κατέβασε ενα toolkit απο το xda που υποστηριζει 4.3 ξεκλειδωσε bootloader και μετα ροοταρε..Είναι πολύ ευκολο,θα τα βρεις ολά στο toolkit φρόντισε να πάρεις backup..

TF3-4.3 http://goo.gl/jcWJfK

this kernel will max at 1728mhz, until we solve the issue with 1836mhz. this is more of a preview kernel for you guys to have a trinity kernel to use with 4.3 for now. please dont say its missing stuff. that said, it runs spectacularly! and at 1026 its smooth and quick as f**k. it boots at 1728mhz. enjoy :)

Trinity 4.3

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αν στην 4.3 φτιαχνονται τα του wifi,γιατι εγω εχω ακομα θεμα?υπαρχει περιπτωση να ειναι hardwarικο?
Vamos Aris

Παιδιά καλημέρα, επειδή πρόσφατα τα είδα και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, μερικές χαζές ερωτήσεις περί Pie/Halo:

1) Πρόκειται ουσιαστικά για εφαρμογές που μπορούν να φλασαριστούν σε οποιαδήποτε ρομ δίνοντας αυτό το "προχωρημένο multi-tasking" ή είναι τροποποιήσεις/λειτουργίες του συστήματος και άρα έρχονται μόνο πακέτο με συγκεκριμένες ρομ;

2) Έχουν οποιαδήποτε σχέση με official google software (έστω και beta/unreleased) ή είναι καθαρά αποτέλεσμα της δουλειάς της κοινότητας του android;

3) Σε 4.3 περιβάλλον, ποιές rom περιλαμβάνουν τις παραπάνω υλοποιήσεις; προσωπικά αισθητικά μου άρεσε περισσότερο το Halo με το διακριτικό εικονίδιο παρά το Pie με την βεντάλια που εμφανιζέται και σε πολλά σημεία στην οθόνη.

Ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Κατάφερε κανένας να δουλέψει το ad blocker σε 4.3?ενώ έχει root access κανονικά,μου βγάζει "failed mounting the system read/write" όταν πάει να εγκαταστήσει τους hosts.

Κατάφερε κανένας να δουλέψει το ad blocker σε 4.3?ενώ έχει root access κανονικά,μου βγάζει "failed mounting the system read/write" όταν πάει να εγκαταστήσει τους hosts.

εχω βαλει το adaway,δουλευει κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)