Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Βάζοντας την stock 4.3 δεν περνάει και το αντίστοιχο radio?

Ποιό radio πρέπει να έχω για την 4.3?

Nομίζω οτι είναι το 0.84.

Nexus 4 > Stock for a little moment

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσπαθω να ρουταρω την συσκευη παιδια με τον οδηγο εντολων κανω την εγκατασταση των drivers τα βαζω ολα μεσα στον φακελο δινω την εντολη adb devices και μου βγαζει το σιριαλ ναμπερ επειτα στην εντολη adb reboot bootloader ολα οκ αλλα μετα οταν δινω την εντολη fastboot devices μου βγαζει σφαλμα οτι δεν αναγνωριζεται η εντολη καπως ετσι... καμια ιδεα κανεις?

Υπάρχει εφαρμογή για το nexus που σε πλήρη οθόνη να φαίνονται οι ειδοποιήσεις; κάτι σαν το halo της paranoid, αλλά να λειτουργεί σε stock rom. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το smart status bar, αλλά τώρα θέλω κάτι που να μην καταλαμβάνει μέρος της οθόνης.

Υπάρχει εφαρμογή για το nexus που σε πλήρη οθόνη να φαίνονται οι ειδοποιήσεις; κάτι σαν το halo της paranoid, αλλά να λειτουργεί σε stock rom. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το smart status bar, αλλά τώρα θέλω κάτι που να μην καταλαμβάνει μέρος της οθόνης.

Floating notifications

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

προσπαθω να ρουταρω την συσκευη παιδια με τον οδηγο εντολων κανω την εγκατασταση των drivers τα βαζω ολα μεσα στον φακελο δινω την εντολη adb devices και μου βγαζει το σιριαλ ναμπερ επειτα στην εντολη adb reboot bootloader ολα οκ αλλα μετα οταν δινω την εντολη fastboot devices μου βγαζει σφαλμα οτι δεν αναγνωριζεται η εντολη καπως ετσι... καμια ιδεα κανεις?

Τι δίνεις από τον φάκελο του adb και fastboot;

Επίσης για το root φλασαρε αυτό το zip http://download.chainfire.eu/345/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.51.zip

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

πληρη οθονη πως το εβαλες φιλε?

πληρη οθονη πως το εβαλες φιλε?

Παιδια πως γινεται να χαθουν τελειως τα navbuttons χειροκινητα?καπου ειχα δει οτι πειραζουμε καποιο αρχειο

καλησπερα....επειδη ενας φιλος θα παρει αυριο το Nexus 4 και εχω διαβασει οτι οι καινουργιες παρτιδες εχουν κατι ποδαρακια,η ερωτηση μου ειναι,αν του το δωσουν σφραγησμενο και δεν το ανοιξει για να δει αν ειναι απο αυτη την σειρα,υπαρχει καποιος τροπος,μεσω IMEI,SERIAL NUMBER,κατι τελος παντος να σιγουρευτει οτι θα εχει συσκευη με τα ποδαρακια???

Ευχαριστω

Ενας φιλος που αναβάθμισε σε 4.3 δεν του άρεσε καθόλου... Χάλασε η κάμερα.είναι θολή λέει..τα χρωματα ζωντανεψαν..κ τη μπαταρία την βλέπει καλύτερη...εσείς τι λέτε? Πως σας φαινετε??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

μετα απο ωρες διαβασμα σκαλισμα και με την βοηθεια του gialiakias να ναι καλα ο ανθρωπος που με ανεχτηκε και με βοηθησε καταφερα να ρουταρω το κινητο μου... τωρα θελω να ρωτησω για το franco updater τι να επιλεξω την milestone 3 η την r165? ποια η διαφορα τους?

μετα απο ωρες διαβασμα σκαλισμα και με την βοηθεια του gialiakias να ναι καλα ο ανθρωπος που με ανεχτηκε και με βοηθησε καταφερα να ρουταρω το κινητο μου... τωρα θελω να ρωτησω για το franco updater τι να επιλεξω την milestone 3 η την r165? ποια η διαφορα τους?

καμία από τις δυο.αυτοι είναι 4.2.2 kernels.θα βάλεις την r170 αφού είσαι σε 4.3 ρομ

Ενας φιλος που αναβάθμισε σε 4.3 δεν του άρεσε καθόλου... Χάλασε η κάμερα.είναι θολή λέει..τα χρωματα ζωντανεψαν..κ τη μπαταρία την βλέπει καλύτερη...εσείς τι λέτε? Πως σας φαινετε??

Φίλε έχουν αναφέρει όλα τα παιδιά τις εντυπώσεις τους αφού πέρασαν την 4.3

Δηλαδή αντί να κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις 2-3 σελίδες, ρωτας για να ξαναγράψουν τα ίδια πράγματα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καμία από τις δυο.αυτοι είναι 4.2.2 kernels.θα βάλεις την r170 αφού είσαι σε 4.3 ρομ

Αφού ο Φράνκο στο xda λέει πως οι κερνελ τρέχουν με οποιαδήποτε ρομ

sos παιδια μολις φλασαρα κερνελ με το franko updater και το κινητο κολλησε στην αρχη στο σημειο που γραφει google και δεν ανοιγει τι κανουμε?

sos παιδια μολις φλασαρα κερνελ με το franko updater και το κινητο κολλησε στην αρχη στο σημειο που γραφει google και δεν ανοιγει τι κανουμε?

Πια έκδοση franco και σε τι έκδοση android (4.3?)

Αντώνης

ναι 4,3 και φλασαρα την r165

Την πατησες.για 4.3 εκδοση που εχεις μονο την 170 πρεπει να βαλεις

Δημήτρης

Την πατησες.για 4.3 εκδοση που εχεις μονο την 170 πρεπει να βαλεις

και τωρα? να φλασαρω ξανα actory images?

και τωρα? να φλασαρω ξανα actory images?

Βρες το zip του 170 και φλασαρε το.αλλά δεν ανοίγει το κινητό για να βάλεις το ζιπ αρα άκυρο.back up αν πήρες φερτο παλι.αν δεν εχεις τπτ φλασαρε τα όλα παλι

Δημήτρης

Βρες το zip του 170 και φλασαρε το.αλλά δεν ανοίγει το κινητό για να βάλεις το ζιπ αρα άκυρο.back up αν πήρες φερτο παλι.αν δεν εχεις τπτ φλασαρε τα όλα παλι
back up δεν ειχα παρει. πως τα φλασαρουμε ολα απο την αρχη?

back up δεν ειχα παρει. πως τα φλασαρουμε ολα απο την αρχη?

Το factory image κατέβασε κ φλασαρε το με toolkit.αν διαβάσεις πιο πίσω δίνουν λύσεις για το πως..

Δημήτρης

Γιατί όλα από την αρχή; ας μπει recovery και με adb push NAMEOFZIP.zip /sdcard/ να στείλει τον franco στην εσωτερική μνήμη και μετά να το φλασαρει από τη recovery κανονικά. Πρέπει να βάλει το zip στον φάκελο με το adb και να ανοίξει παράθυρο εντολών εκεί.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Γιατί όλα από την αρχή; ας μπει recovery και με adb push NAMEOFZIP.zip /sdcard/ να στείλει τον franco στην εσωτερική μνήμη και μετά να το φλασαρει από τη recovery κανονικά. Πρέπει να βάλει το zip στον φάκελο με το adb και να ανοίξει παράθυρο εντολών εκεί.

Αυτό δεν το ήξερα ,ελπίζω να τον προλαβες. :)

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)