orion79 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2342175 αυτον λες?εντυπωσεις? Κάλος είναι! Πολύ κάλος,με μεγάλη γκάμα governors,overclocked GPU 600,συν ολά τα καλουδια του faux και την υπεροχή του ΑK. Μια ένσταση έχω μονο.Η σημερινή του εκδοση μου ανεβαζει θερμοκρασια στο κινητο,δεν ξερω γιατι. Αν δε διορθωθει θα ξαναγυρισω κατευθειαν στον αγαπημενο μου,κλασικο AK !! Οπως και να χει,με ενα φλασαρισμα θα σου λυθεί η απορία! Τζάμπα είναι! ;) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Aφου δε γκαζωνει να 'ουμ, στειλτο να παρεις ενα που πιανει τα benchmarks. Μη σε κοροιδευουν. Δεν ξέρω, είναι λίγο περίεργη η κατασταση. Σήμερα μου έβγαλε 15500. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Α ειναι σιγουρα χαλασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Α ειναι σιγουρα χαλασμενο. Ναι αλλά ίσως φταιω κι εγώ γιατί όλα τα παραπανω τεστ έγιναν χωρίς να έχει προηγηθεί καθαρισμός ram και με μπαταρία σε χαμηλά επιπεδα ,εκτός απο το το τελευταιο. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Καθαρισε τα ολα, λογικα τα benches τα κανουν εντελως στοκ, μετα ''βαραινει΄΄. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Καθαρισε τα ολα, λογικα τα benches τα κανουν εντελως στοκ, μετα ''βαραινει΄΄. :blink: Εγώ σήμερα με AOKP και τον stock kernel της rom εβγαλα 20.732 και έχει το κινητό Nominal chip .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλημέρα είμαι εδώ και αρκετές μέρες με CM 10.1 stable και matrix 10.0 Θέλω να ρωτήσω όταν λέμε CM official και unofficial τι διαφορές έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εγώ σήμερα με AOKP και τον stock kernel της rom εβγαλα 20.732 και έχει το κινητό Nominal chip .... Το κινητό μας παει σφερα.δεν εχουμε λογο να αγχωνομαστε για τέτοια τεστ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλημέρα είμαι εδώ και αρκετές μέρες με CM 10.1 stable και matrix 10.0 Θέλω να ρωτήσω όταν λέμε CM official και unofficial τι διαφορές έχουν? Σημαίνει ότι την official την φτιάχνουν developers της Cyanogen team, ενώ τις unofficial developers εκτός team. Με λίγα λόγια, έχουν πάρει την official rom και το πιο πιθανό να έχουν κάνει κάποιες τροποποιήσεις στην official. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Το κινητό μας παει σφερα.δεν εχουμε λογο να αγχωνομαστε για τέτοια τεστ Συμφωνώ μαζί σου, το κινητό είναι τέλειο. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Κάλος είναι! Πολύ κάλος,με μεγάλη γκάμα governors,overclocked GPU 600,συν ολά τα καλουδια του faux και την υπεροχή του ΑK. Μια ένσταση έχω μονο.Η σημερινή του εκδοση μου ανεβαζει θερμοκρασια στο κινητο,δεν ξερω γιατι. Αν δε διορθωθει θα ξαναγυρισω κατευθειαν στον αγαπημενο μου,κλασικο AK !! Οπως και να χει,με ενα φλασαρισμα θα σου λυθεί η απορία! Τζάμπα είναι! ;) +1 και από μένα στον Hybrid Faux/AK , τον δοκιμάζω από χθες το απόγευμα, γρήγορος, smooth χωρίς κολλήματα με μπόλικες επιλογές και καλούδια ( Sweep2Wake/Sleep ) κλπ. Το μόνο που βλέπω κι εγώ είναι λίγο αυξημένες θερμοκρασίες ( και νόμιζα ότι είναι δικό μου πρόβλημα ) Εκτός από Trickster παίζει και το app του Faux προφανώς ε? Προς το παρόν κάνω δοκιμές με Trickster από χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Όταν αγόρασα το nexus μου έβαλα την AOKP nightly 2013-06-15. Σήμερα κατέβασα την 2013-06-30 και την πέρασα μέσα από το recovery. Αλλά στην εκκίνηση μου έβγαλε σφάλμα το hangouts και ύστερα από λίγο όλες οι εφαρμογές της Google. Έκανα μία επανεγκατάσταση των gapps και έστρωσε το θέμα. Τι λάθος έκανα; Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συνέβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Όταν αγόρασα το nexus μου έβαλα την AOKP nightly 2013-06-15. Σήμερα κατέβασα την 2013-06-30 και την πέρασα μέσα από το recovery. Αλλά στην εκκίνηση μου έβγαλε σφάλμα το hangouts και ύστερα από λίγο όλες οι εφαρμογές της Google. Έκανα μία επανεγκατάσταση των gapps και έστρωσε το θέμα. Τι λάθος έκανα; Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συνέβη; όταν φλασαρες την καινούργια rom βλασαρες και τα gaps;; από οτι κατάλαβα οχι.καθε φορά που φλασαρεις μια rom φλασαρεις και τα gaps της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) όταν φλασαρες την καινούργια rom βλασαρες και τα gaps;; από οτι κατάλαβα οχι.καθε φορά που φλασαρεις μια rom φλασαρεις και τα gaps της Έκανα μόνο τη ROM σε πρώτο χρόνο. Μονο όταν είδα ότι δεν δούλευε τίποτα. Δεν βρήκα νεότερα gapps από αυτά που έχω. Είναι τα 2013-03-01 jelly bean. Edited July 10, 2013 by tiffany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Έκανα μόνο τη ROM σε πρώτο χρόνο. Μονο όταν είδα ότι δεν δούλευε τίποτα. Δεν βρήκα νεότερα gapps από αυτά που έχω. Είναι τα 2013-03-01 jelly bean. τα ίδια περνάς ξανα.δεν είναι ανάγκη να έχουν βγει καινουργια.τα φλασαρουμε και τα δυο παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εγώ σήμερα με AOKP και τον stock kernel της rom εβγαλα 20.732 και έχει το κινητό Nominal chip .... Kαι αυτο χαλασμενο ειναι. Στειλτο για service. Πειτε οχι στη κοροιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τα ίδια περνάς ξανα.δεν είναι ανάγκη να έχουν βγει καινουργια.τα φλασαρουμε και τα δυο παντα Οκ. Την επόμενη φορά θα ξέρω. Και μια ερώτηση για εφαρμογή. Δοκίμασα να ανοίξω το picturen lite και μου κρεμάει. Έχει γενικό πρόβλημα ή εφαρμογή η είναι της συσκευής μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Kαι αυτο χαλασμενο ειναι. Στειλτο για service. Πειτε οχι στη κοροιδια. Μήπως μας δουλευεις ? Η μου φενεται ? χαχαχα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Σχεδόν 4 ώρες οθόνη με 6% idle. Πώς σας φαίνεται; [ATTACH]34091[/ATTACH] [ATTACH]34092[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εχθες είδα 5 ώρες on με wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μήπως μας δουλευεις ? Η μου φενεται ? χαχαχα ;) Λετε για benchmarks, γινεται κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδια μια βοηθεια.Πως κανω stock το κινητο.Εχω το nexus root toolkit.Αρκει μονο το flash stock+unroot? Δεν το εχω κανει ποτε.Μετα αν χρειαστει να παει για service δεν θα φαινεται τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδια μια βοηθεια.Πως κανω stock το κινητο.Εχω το nexus root toolkit.Αρκει μονο το flash stock+unroot? Δεν το εχω κανει ποτε.Μετα αν χρειαστει να παει για service δεν θα φαινεται τιποτα? αφου φλασαρεις και μπει η στοκ ρομ,κλειδωνεις και τον bootloader και εισαι κομπλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αφου φλασαρεις και μπει η στοκ ρομ,κλειδωνεις και τον bootloader και εισαι κομπλε :) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος πως κλειδώνει ο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος πως κλειδώνει ο bootloader? πατας την ακριβως απο κατω επιλογη απο το flash stock + unroot λεει relock- oem lock και εισαι ετοιμος. για να το τσεκαρεις οτι πραγματι κλειδωσε, κλεισε το κινητο και με πατημενο το vol down και power θα σε παει στο bootloader mode. εκει θα δεις κατω κατω με πρασινα γραμματα (απο τι θυμαμαι) lock state locked :) Edited July 11, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts