Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2342175

αυτον λες?εντυπωσεις?

Κάλος είναι! Πολύ κάλος,με μεγάλη γκάμα governors,overclocked GPU 600,συν ολά τα καλουδια του faux και την υπεροχή του ΑK.

Μια ένσταση έχω μονο.Η σημερινή του εκδοση μου ανεβαζει θερμοκρασια στο κινητο,δεν ξερω γιατι.

Αν δε διορθωθει θα ξαναγυρισω κατευθειαν στον αγαπημενο μου,κλασικο AK !!

Οπως και να χει,με ενα φλασαρισμα θα σου λυθεί η απορία!

Τζάμπα είναι! ;)

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aφου δε γκαζωνει να 'ουμ, στειλτο να παρεις ενα που πιανει τα benchmarks. Μη σε κοροιδευουν.

Δεν ξέρω, είναι λίγο περίεργη η κατασταση. Σήμερα μου έβγαλε 15500.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Α ειναι σιγουρα χαλασμενο.

Ναι αλλά ίσως φταιω κι εγώ γιατί όλα τα παραπανω τεστ έγιναν χωρίς να έχει προηγηθεί καθαρισμός ram και με μπαταρία σε χαμηλά επιπεδα ,εκτός απο το το τελευταιο.

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Δε νομιζω οτι παιζει ρολο.

Καθαρισε τα ολα, λογικα τα benches τα κανουν εντελως στοκ, μετα ''βαραινει΄΄. :blink:

Εγώ σήμερα με AOKP και τον stock kernel της rom εβγαλα 20.732 και έχει το κινητό Nominal chip ....

Καλημέρα είμαι εδώ και αρκετές μέρες με CM 10.1 stable και matrix 10.0

Θέλω να ρωτήσω όταν λέμε CM official και unofficial τι διαφορές έχουν?

Εγώ σήμερα με AOKP και τον stock kernel της rom εβγαλα 20.732 και έχει το κινητό Nominal chip ....

Το κινητό μας παει σφερα.δεν εχουμε λογο να αγχωνομαστε για τέτοια τεστ

Δημήτρης

Καλημέρα είμαι εδώ και αρκετές μέρες με CM 10.1 stable και matrix 10.0

Θέλω να ρωτήσω όταν λέμε CM official και unofficial τι διαφορές έχουν?

Σημαίνει ότι την official την φτιάχνουν developers της Cyanogen team, ενώ τις unofficial developers εκτός team.

Με λίγα λόγια, έχουν πάρει την official rom και το πιο πιθανό να έχουν κάνει κάποιες τροποποιήσεις στην official.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το κινητό μας παει σφερα.δεν εχουμε λογο να αγχωνομαστε για τέτοια τεστ

Συμφωνώ μαζί σου, το κινητό είναι τέλειο.

Κάλος είναι! Πολύ κάλος,με μεγάλη γκάμα governors,overclocked GPU 600,συν ολά τα καλουδια του faux και την υπεροχή του ΑK.

Μια ένσταση έχω μονο.Η σημερινή του εκδοση μου ανεβαζει θερμοκρασια στο κινητο,δεν ξερω γιατι.

Αν δε διορθωθει θα ξαναγυρισω κατευθειαν στον αγαπημενο μου,κλασικο AK !!

Οπως και να χει,με ενα φλασαρισμα θα σου λυθεί η απορία!

Τζάμπα είναι! ;)

+1 και από μένα στον Hybrid Faux/AK , τον δοκιμάζω από χθες το απόγευμα,

γρήγορος, smooth χωρίς κολλήματα με μπόλικες επιλογές και καλούδια ( Sweep2Wake/Sleep ) κλπ.

Το μόνο που βλέπω κι εγώ είναι λίγο αυξημένες θερμοκρασίες ( και νόμιζα ότι είναι δικό μου πρόβλημα )

Εκτός από Trickster παίζει και το app του Faux προφανώς ε? Προς το παρόν κάνω δοκιμές με Trickster από χθες.

Όταν αγόρασα το nexus μου έβαλα την AOKP nightly 2013-06-15. Σήμερα κατέβασα την 2013-06-30 και την πέρασα μέσα από το recovery. Αλλά στην εκκίνηση μου έβγαλε σφάλμα το hangouts και ύστερα από λίγο όλες οι εφαρμογές της Google. Έκανα μία επανεγκατάσταση των gapps και έστρωσε το θέμα.

Τι λάθος έκανα; Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συνέβη;

Όταν αγόρασα το nexus μου έβαλα την AOKP nightly 2013-06-15. Σήμερα κατέβασα την 2013-06-30 και την πέρασα μέσα από το recovery. Αλλά στην εκκίνηση μου έβγαλε σφάλμα το hangouts και ύστερα από λίγο όλες οι εφαρμογές της Google. Έκανα μία επανεγκατάσταση των gapps και έστρωσε το θέμα.

Τι λάθος έκανα; Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συνέβη;

όταν φλασαρες την καινούργια rom βλασαρες και τα gaps;;

από οτι κατάλαβα οχι.καθε φορά που φλασαρεις μια rom φλασαρεις και τα gaps της

όταν φλασαρες την καινούργια rom βλασαρες και τα gaps;;

από οτι κατάλαβα οχι.καθε φορά που φλασαρεις μια rom φλασαρεις και τα gaps της

Έκανα μόνο τη ROM σε πρώτο χρόνο. Μονο όταν είδα ότι δεν δούλευε τίποτα. Δεν βρήκα νεότερα gapps από αυτά που έχω. Είναι τα 2013-03-01 jelly bean.

Edited by tiffany

Έκανα μόνο τη ROM σε πρώτο χρόνο. Μονο όταν είδα ότι δεν δούλευε τίποτα. Δεν βρήκα νεότερα gapps από αυτά που έχω. Είναι τα 2013-03-01 jelly bean.

τα ίδια περνάς ξανα.δεν είναι ανάγκη να έχουν βγει καινουργια.τα φλασαρουμε και τα δυο παντα

Kαι αυτο χαλασμενο ειναι. Στειλτο για service. Πειτε οχι στη κοροιδια.

τα ίδια περνάς ξανα.δεν είναι ανάγκη να έχουν βγει καινουργια.τα φλασαρουμε και τα δυο παντα

Οκ. Την επόμενη φορά θα ξέρω.

Και μια ερώτηση για εφαρμογή. Δοκίμασα να ανοίξω το picturen lite και μου κρεμάει. Έχει γενικό πρόβλημα ή εφαρμογή η είναι της συσκευής μου;

Kαι αυτο χαλασμενο ειναι. Στειλτο για service. Πειτε οχι στη κοροιδια.

Μήπως μας δουλευεις ? Η μου φενεται ? χαχαχα ;)

Σχεδόν 4 ώρες οθόνη με 6% idle.

Πώς σας φαίνεται;

[ATTACH]34091[/ATTACH]

[ATTACH]34092[/ATTACH]

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια μια βοηθεια.Πως κανω stock το κινητο.Εχω το nexus root toolkit.Αρκει μονο το flash stock+unroot? Δεν το εχω κανει ποτε.Μετα αν χρειαστει να παει για service δεν θα φαινεται τιποτα?

Παιδια μια βοηθεια.Πως κανω stock το κινητο.Εχω το nexus root toolkit.Αρκει μονο το flash stock+unroot? Δεν το εχω κανει ποτε.Μετα αν χρειαστει να παει για service δεν θα φαινεται τιποτα?

αφου φλασαρεις και μπει η στοκ ρομ,κλειδωνεις και τον bootloader και εισαι κομπλε :)

αφου φλασαρεις και μπει η στοκ ρομ,κλειδωνεις και τον bootloader και εισαι κομπλε :)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος πως κλειδώνει ο bootloader?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος πως κλειδώνει ο bootloader?

πατας την ακριβως απο κατω επιλογη απο το flash stock + unroot

λεει relock- oem lock

και εισαι ετοιμος.

για να το τσεκαρεις οτι πραγματι κλειδωσε, κλεισε το κινητο και με πατημενο το vol down και power θα σε παει στο bootloader mode. εκει θα δεις κατω κατω με πρασινα γραμματα (απο τι θυμαμαι) lock state locked :)

Edited by alexclone

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)