Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[WIP][ROOT][4.0+] Ultimate Dynamic Navbar

Ultimate Dynamic NavBar - app that alows you to get rid of that horrible space-eating black navbar and replace it with fancy showing-on-swipe customizable navbar-like panel.

Features:

- panel that shows up with fancy animation by swipe from bottom edge of the screen or by clicking on a trigger button (Customizable).

- Configurable layout of buttons (5 of them for now: MENU, SEARCH, HOME, BACK +(EXPIRIMENTAL): small edge buttons ).

- some additional configuration abilities

- small ram consumption (~< 5 MB of RAM)

Known bugs and crappy aspects of UDN:

- bad gesture recognizer (I'd recomend you to use trigger-button as activation method for now.)

- it always at bottom, so if you switch to landscape, UDN-panel does this too.

- not enough settings! Need to add more options.

- Probable some small bugs.

Planning features

- Themming support(for buttons, glow-effects and colors)

- ability to call the panel different way (halo-style ring, button of screen, side-gesture, etc).

- you tell me?

Waiting for your feedback and suggestions. I'll be very appreciated if someone would like to help me with gesture-capturer, cuz dat thing is annoying me

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ειρωνικά πιστεύω ότι το είπες αυτό...

Εννοείται.. Βαρέθηκα να βλέπω 'πρωτοποριες' του μήλου εδώ και πολύ καιρό!

Αντώνης

Μια από τα ίδια και εγώ...Και περάσανε όλα τα iPhone από τα χέρια μου από το 2g έως και το 5άρια...το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι τα animation των εφαρμογών...Ένας φίλος που έβαλε το ios 7 του είπα ωραίο θέμα...Και μου λέει δεν είναι μόνο το θέμα...ρε μάγκες το έπιασα να το δω και δεν με ενθουσίασε...του λέω τι καινούργιο έχει;Και μου έλεγε αυτά που έχουμε....χαχαχαχαχαχα τρελό γέλιο.... Edited by hgemwn

Μια από τα ίδια και εγώ...Και περάσανε όλα τα iPhone από τα χέρια μου από το 2g έως και το 5άρια...το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι τα animation των εφαρμογών...Ένας φίλος που έβαλε το ios 7 του είπα ωραίο θέμα...Και μου λέει δεν είναι μόνο το θέμα...ρε μάγκες το έπιασα να το δω και δεν με ενθουσίασε...

Περιμενε την επομενη έκδοση για το android και θα δεις...νομιζω αν δεν μειωθεί κατα πολυ θα εξαφανιστεί η διαφορα στα animations μεταξύ ios και android

εχω stock rom και εχω αλλαξει μονο kernel. Οταν θα ερθει με το καλο η αναβαθμιση, θα την δω αυτοματα ή οχι λόγω της αλλαγης του kernel?

Ευχαριστώ εκ των προτερων...

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Πως φεύγει αυτό το halo από την PA; το κρατάω πατημένο αλλά δεν βλέπω το X να το στείλω

Edit: το βρήκα

Edited by cb600f

εχω stock rom και εχω αλλαξει μονο kernel. Οταν θα ερθει με το καλο η αναβαθμιση, θα την δω αυτοματα ή οχι λόγω της αλλαγης του kernel?

Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα....ας με διορθώσει κάποιος αν δεν ισχύει...

Edited by hgemwn

Τελικά το τίμημα για την μετάβαση ήταν το λεξικό, που ότι και αν έκανα δεν μπόρεσα να σώσω το backup και κάποια αρχεία στο iGO, που περιέργως χάθηκαν και πρέπει τώρα να ψάχνω το και τι πώς.

Ένα από αυτά ήταν και το Save και τώρα τρέχα γύρευε.

Ούτως ή άλλως, σε ένα μήνα θα γυρίσουμε όλοι σε stock, οπότε...

Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα....ας με διορθώσει κάποιος αν δεν ισχύει...

Φυσικά και δεν θα την πάρει. Θέλει stock bootloader kernel radio system.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μακάρι αν και δεν νομίζω τουλάχιστον για την 4.3.Μόνο κάτι στην κάμερα θα αλλάξουν...

Αν δεις τα βιντεο απο το I/O θα δεις οτι ανακοίνωσαν κατι εξτραδακια για το drawing και για το UI

Αν δεις τα βιντεο απο το I/O θα δεις οτι ανακοίνωσαν κατι εξτραδακια για το drawing και για το UI

Μαζί με κάτι ρυθμίσεις για το bt.

Άσχετο, εντελώς ξαφνικά μου βγάζει κάποια μηνύματα ότι τα Google Apps σταμάτησαν. Όταν τα πέρασα στην PA, έκανα wipe cache και dalvik και μετά reboot. Αρχίζω να μετανιώνω ξανά που άφησα την stock :banghead:

Μάλλον θα αφήσω και τον harsh γιατί στα παιχνίδια δεν μου φαίνεται και πολύ γρήγορος. Μπορεί να μην έχει lag σε απλή χρήση, αλλά όταν απαιτείται σκληρή χρήση σε δύσκολα παιχνίδια, μου φαίνεται αργός. Θα θυσιάσω την απόδοση της μπαταρίας για την απόδοση.

Edited by cb600f

Παιδιά έχει καταλάβει κανείς τί κάνει η τελευταία έκδοση του Franco σχετικά με τα wakelocks?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά έχει καταλάβει κανείς τί κάνει η τελευταία έκδοση του Franco σχετικά με τα wakelocks?

Μαλακιες συγνωμη κιολλας εβγαλε κατι wakelock για να μην τα κοιτανε και τρελενοντε

Το είδα αλλά δεν νομίζω να τα βάλουν στην 4.3.Μακάρι αλλά ...

Η PA θυμάμαι είχε μια εφαρμογή που κατέβαζες τα updates από το goo. Δεν υπάρχει τώρα;

PA updater..στο μαρκετ

Το είδα αλλά δεν νομίζω να τα βάλουν στην 4.3.Μακάρι αλλά ...

Αν δεις λεει συνεχεια για ενα αγνωστο επερχομενο version update, version number change..παιζουν μετα λογια δλδ..θα διξει...4.3 δεν θελω...θελω 5αρα με τη μια!!και μαζι με της αναβαθμησεις για τα animation θελω να στρωσουν το battery drain και τα notification!!

PA updater..στο μαρκετ

Αν δεις λεει συνεχεια για ενα αγνωστο επερχομενο version update, version number change..παιζουν μετα λογια δλδ..θα διξει...4.3 δεν θελω...θελω 5αρα με τη μια!!και μαζι με της αναβαθμησεις για τα animation θελω να στρωσουν το battery drain και τα notification!!

Μακάρι να γίνει....κυρίως αυτό με την μπαταρία γιατί μου φαίνονται ότι μας έχουν γράψει...

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)