noisex Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Επειδή βλέπω οτι έχετε διάθεση να δοκιμάσετε semaphore δείτε και το άλλο: Μετά από την πρώτη φορά, που θα λιώσετε τη συσκευή στο ψάξιμο, αφού την φορτίσετε πλήρως, κάντε reboot και αφήστε το ήσυχο. Μετά από 1μιση-2 ώρες ή μπαταρία θα είναι ακόμα 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Η μεμβράνη βγήκε ως δώρο στη γιορτή μου! :p Τον κράτησες τελικά? Νόμιζα ότι ήθελες το touch.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Επειδή βλέπω οτι έχετε διάθεση να δοκιμάσετε semaphore δείτε και το άλλο: Μετά από την πρώτη φορά, που θα λιώσετε τη συσκευή στο ψάξιμο, αφού την φορτίσετε πλήρως, κάντε reboot και αφήστε το ήσυχο. Μετά από 1μιση-2 ώρες ή μπαταρία θα είναι ακόμα 100%. Και ποιος σου είπε ότι μπορούμε να το αφήσουμε ήσυχο για τόση ώρα το τηλ; :-) :-) :-) :-) :-) Blade καλέ μου φίλε Είμαι σε δίλημμα μη σου πω τριλημμα.....Είναι τόσο ενθαρρυντικά τα στοιχεία της μπαταρίας.....Δεν ξέρω....άσε να πιάσει και το σ/κ....Έχω και στο ψήσιμο ως διαμεσολαβητής τους δύο dev μέσω pm και προσδοκώ σε θετική κατάληξη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 https://twitter.com/miuius/status/340527425941299201 "MIUI.us Version 3.5.31 will be delayed until tomorrow(maybe tonight) MIUI for Nexus 4 Coming this next week. Happy Orange Friday Y'all :-)" ερχεται και το επισημο port της MIUI,περα απο το port που αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ,αν και δεν ειμαι φαν,πολυ καλη ειδηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 εχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263987 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 https://twitter.com/miuius/status/340527425941299201 "MIUI.us Version 3.5.31 will be delayed until tomorrow(maybe tonight) MIUI for Nexus 4 Coming this next week. Happy Orange Friday Y'all :-)" ερχεται και το επισημο port της MIUI,περα απο το port που αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ,αν και δεν ειμαι φαν,πολυ καλη ειδηση Εγώ θα την βάλω.παντα ήμουν φαν miui! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Και πολύ καλά θα κάνεις... Το άλλο δε βολεύει ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Και πολύ καλά θα κάνεις... Το άλλο δε βολεύει ε? εμένα προσωπικά όχι ιδιαιτερα...άντε να κλείσει μόνο του ....ενώ το tc είχε κάτσει απίθανα , ΄΄αέρας΄΄ και στο άνοιγμα και στο κλεισιμο κυριολεκτικά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 εχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263987 Nαι πριν καιρο. Touch αντι για swipe, επαναστατικο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Χμ.. Αρκετά κολληματακια παρατηρώ.. Είτε στο σκρολ, είτε sound hound.. Είτε, το χειρότερο , στο ξεκλείδωμα... :/ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εβαλα την purity v5.5 η οποια ερχεται με stock kernel..o dev. ομως εχει βγαλει και δικο του kernel ξεχωριστα που ειναι λεει συνδιασμος franko, air, matrix. Λοιπον σαν πρωτη εντυπωση ειναι πως εκτος απο ταχυτατη rom..facebook & tapatalk σχεδον γλυστρανε, 1 κλικ πριν το τελειο. Οποιος θελει να την βαλει και δεν βρισκει το κερνελ..ειναι στο post #424. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Χμ.. Αρκετά κολληματακια παρατηρώ.. Είτε στο σκρολ, είτε sound hound.. Είτε, το χειρότερο , στο ξεκλείδωμα... :/ Καλά ναι είναι τραγικό εκεί πέρα.. ειδικά αν θες να απαντήσεις γρήγορα σε κάποιο μήνυμα... περιμένεις λιγάκι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εβαλα την purity v5.5 η οποια ερχεται με stock kernel..o dev. ομως εχει βγαλει και δικο του kernel ξεχωριστα που ειναι λεει συνδιασμος franko, air, matrix. Λοιπον σαν πρωτη εντυπωση ειναι πως εκτος απο ταχυτατη rom..facebook & tapatalk σχεδον γλυστρανε, 1 κλικ πριν το τελειο. Οποιος θελει να την βαλει και δεν βρισκει το κερνελ..ειναι στο post #424. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281607 Είχα δοκιμάσει τις 2 πρώτες της εκδόσεις. Ρίξτε της μια ματιά. Είναι πολύ καλά δουλεμένη και γυμνή. Καλά ναι είναι τραγικό εκεί πέρα.. ειδικά αν θες να απαντήσεις γρήγορα σε κάποιο μήνυμα... περιμένεις λιγάκι... :p Εδώ το έχασα. Για την floating εφαρμογή λέτε ή για semaphore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Για σεμα... Θα του δώσω λίγο χρόνο και βλέπουμε... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Για σεμα... Θα του δώσω λίγο χρόνο και βλέπουμε... Δοκιμασα και τον interactive governor και ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα... Θελει λιγο στρωσιμο, λιγο πιο αμεση αποκριση στο να ανεβασει συχνοτητες. Οσο για την μπαταρια παει καλυτερα απο φρανκο... Α, σχετικα με το tapatalk.. γνωρισει κανεις γιατι δεν μου εμφανιζει το 'φ' στα posts, σε ολα τα φορουμς; Ενω στον editor το εμφανιζει, μετα οχι, κι ας υπαρχει... Edited June 1, 2013 by RyDeR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αυτά τα μικρά κολλήματα που λες μου τα έκανε μόνο μια φορά που τον είχα πετάξει χύμα πάνω από Franco. Μόλις έκανα ένα dirty flash Rom, gaps, semaphore, wipe cache/dalvik δεν ξανάκανε κιχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Α, σχετικα με το tapatalk.. γνωρισει κανεις γιατι δεν μου εμφανιζει το 'φ' στα posts, σε ολα τα φορουμς; Ενω στον editor το εμφανιζει, μετα οχι, κι ας υπαρχει... Μου το έκανε παλιοτερα .το tapatalk πρεπει να φταίει.πάντως τα δικά σου 'φ' μου τα εμφανίζει :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αν μιλάτε για το καινούργιο tapatalk beta είναι bug που δεν έχει φτιαχτεί. Το κλασικό δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγώ ένα παλιό έχω... Να και ενα screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγώ ένα παλιό έχω... Να και ενα screenshot. Πας στις ρυθμίσεις και απενεργοποιείς το εμφάνιση bbcode. Αν θες μπορείς να την ενεργοποιήσεις πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) ειδα οτι βγηκε η paranoid 27MAY και gapps 30/05 βλεπουμε καπου οτι φοραμε αυτην την εκδοση paranoid? στις πληροφοριες ακομα μου γραφει 19/5...εκτος κι αν εκει βασιζονται ολες οι επομενες:wacko: ή λογω dirty flash??? Edited June 1, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δουλευει κανεις το καινουργιο tapatalk δεν διχνει καλα τα ελληνικα δεν διχνει το "φ" εχουμε κανα fix? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δουλευει κανεις το καινουργιο tapatalk δεν διχνει καλα τα ελληνικα δεν διχνει το "φ" εχουμε κανα fix? Πρέπει να έχει ρωτηθεί και 10 φορές μέχρι τώρα... :blink: Και στην τελική, αφορά ερώτηση για εφαρμογή. Τι δουλειά έχει με τις βελτιώσεις της συσκευής;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγώ έχω deoxeded stock rom, είχα Φράνκο, πέρασα στοk kernel, wipe, restart, flash semaphore, wipe, reboot. Και σήμερα με ζορισε με τα κολλήματα... Να φλασαρω την deoxeded πάλι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγώ έχω deoxeded stock rom, είχα Φράνκο, πέρασα στοk kernel, wipe, restart, flash semaphore, wipe, reboot. Και σήμερα με ζορισε με τα κολλήματα... Να φλασαρω την deoxeded πάλι? dirty Flash της ρομ κανε.και τα gapps Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts