dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Οι περισσοτεροι εδω βαζουν την carbon με φρανκο κερνελ... Εγω εβαλα paranoid Θελει διαβασμα και ψαξιμο και δοκιμες μεχρι να καταληξεις:eek: μπορείς να μου δώσεις link που θα τα βρω ακριβώς από το xda ; πως βλέπω αν έχω των τελευταίο έκδοση recovery ; και που είναι το backup να το κρατήσω στον υπολογιστή ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 μπορείς να μου δώσεις link που θα τα βρω ακριβώς από το xda ; πως βλέπω αν έχω των τελευταίο έκδοση recovery ; και που είναι το backup να το κρατήσω στον υπολογιστή ; Λιγο πιο πανω εχω βαλει και λινκς της καρμπον και ολα... Ρεκοβερυ εχω κι εγω αυτο που ειχε περασει το τοολκιτ..οποτε εισαι ενταξει Για το μπακαπ δεν ξερω να σου πω...δεν κραταω ποτε :eek: Καπου στην sdcard θα ναι σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Λιγο πιο πανω εχω βαλει και λινκς της καρμπον και ολα... Ρεκοβερυ εχω κι εγω αυτο που ειχε περασει το τοολκιτ..οποτε εισαι ενταξει Για το μπακαπ δεν ξερω να σου πω...δεν κραταω ποτε :eek: Καπου στην sdcard θα ναι σιγουρα Τα βρήκα αυτά πρέπει να είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782 αλλά πως τα περνάω ; τι κάνω πρώτα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τα βρήκα αυτά πρέπει να είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782 αλλά πως τα περνάω ; τι κάνω πρώτα ; Κοιτα λιγο πιο πανω που εχω γραψει ολα τα βηματα και τα ακριβη λινκς... Ειμαι στο κινητο τωρα και δεν μπορω να γραφω πολλα... Λιγο πιο πανω τα χω γραψει ολα βημα βημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Κοιτα λιγο πιο πανω που εχω γραψει ολα τα βηματα και τα ακριβη λινκς... Ειμαι στο κινητο τωρα και δεν μπορω να γραφω πολλα... Λιγο πιο πανω τα χω γραψει ολα βημα βημα δεν βρίσκω κάτι εγώ, πήγα πίσω πίσω αλλά μπαααα αν μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα και ακόμα εκτός από ρομ κερνελ θέλει και τα gapps ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 αφου εχεις τελιωσει με το toolkit απο το πρωτο λινκ κατεβαζεις το CARBON-JB-v1.6-mako.zip απο το δυτερο λινκ το gapps-jb-20130301-signed.zip κανεις τα wipes φλασαρεις ρομ φλασαρεις gapps κανεις παλι wipe cache και dalvic reboot και τον σταυρο οτι θα ανοιξει το κινητο χαχαχα:lol: Εδω κοιτα την διαδικασια... Και κοιτα και τα λινκς πιο πανω απο το ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 1) αυτό που λές ότι κάνεις με τα wipes πατάς πρώτα cache και μετά Dalvik cache και πριν και μετά ; 2)Η carbon τι διαφορά έχει με την nighlty ; 3)Το κερνελ πότε το βάζω μετά από τα gapps ; και για τα περάσω απλά πατάω στο install και το βρίσκω ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 1) αυτό που λές ότι κάνεις με τα wipes πατάς πρώτα cache και μετά Dalvik cache και πριν και μετά ; 2)Η carbon τι διαφορά έχει με την nighlty ; 3)Το κερνελ πότε το βάζω μετά από τα gapps ; και για τα περάσω απλά πατάω στο install και το βρίσκω ; 1. Κανεις ολα τα wipes...εγω κανω cache dalvik factory system 2.η nightly ειναι αλλη ρομ απο τι ξερω 3.μετα τα gapps...και ξανα wipe cache-dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 1. Κανεις ολα τα wipes...εγω κανω cache dalvik factory system 2.η nightly ειναι αλλη ρομ απο τι ξερω 3.μετα τα gapps...και ξανα wipe cache-dalvik 1) Δηλαδή όλα ένα - ένα ; 3) και από εδώ πέρα πιο κερνελ να διαλέξω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782 και από το play store που έχω διαβάσει τι χρειάζεται να κατεβάσω ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 1) Δηλαδή όλα ένα - ένα ; 3) και από εδώ πέρα πιο κερνελ να διαλέξω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782 και από το play store που έχω διαβάσει τι χρειάζεται να κατεβάσω ; Ενα ένα τα κάνεις τα wipes. Γνωρίζεις βέβαια ότι χάνεις τα πάντα από το κινητό έτσι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ενα ένα τα κάνεις τα wipes. Γνωρίζεις βέβαια ότι χάνεις τα πάντα από το κινητό έτσι; ναι το γνωρίζω μόλις πέρασα την carbon και μου είπε ότι περάστηκε και κόλλησε στο άνοιγμα δείχνει το εικονίδιο το back up το βρήκα και το πέρασα στο pc πρώτα τι κάνω τώρα που δεν βγαίνει η μπαταρία ; edit: μπήκα στο recovery και του κάνω restore το αρχείο υπάρχει ακόμα edit2: είχα πατήσει cashe και dalvik cashe μάλλον ήθελε και factory reset ; edit3: πάτησα πρώτα factory reset μετά έβαλα rom & gapps και μετά davlik kernel τώρα πιο ακριβώς κατεβάζω ; Edited May 12, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ναι το γνωρίζω μόλις πέρασα την carbon και μου είπε ότι περάστηκε και κόλλησε στο άνοιγμα δείχνει το εικονίδιο το back up το βρήκα και το πέρασα στο pc πρώτα τι κάνω τώρα που δεν βγαίνει η μπαταρία ; edit: μπήκα στο recovery και του κάνω restore το αρχείο υπάρχει ακόμα edit2: είχα πατήσει cashe και dalvik cashe μάλλον ήθελε και factory reset ; edit3: πάτησα πρώτα factory reset μετά έβαλα rom & gapps και μετά davlik kernel τώρα πιο ακριβώς κατεβάζω ; Αμα σου κόλλησε στο εικονίδιο η καρμπον ξαναφλασαρε τη.κάνε factory reset πρωτα όμως.κερνελ βάλε του Φράνκο.βρες το ζιπ απο xda. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αμα σου κόλλησε στο εικονίδιο η καρμπον ξαναφλασαρε τη.κάνε factory reset πρωτα όμως.κερνελ βάλε του Φράνκο.βρες το ζιπ απο xda. ναι ποίο όμως αρχείο ; από εδώ το πρώτο franco.Kernel-Milestone.1.zip http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/milestones/zips/ ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ναι ποίο όμως αρχείο ; από εδώ το πρώτο franco.Kernel-Milestone.1.zip http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/milestones/zips/ ; Πηγαινε http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/zips/ και κατεβασε το 134 ζιπ και φλασαρε το Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Πηγαινε http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/zips/ και κατεβασε το 134 ζιπ και φλασαρε το όταν το φλασαρω μετά πάλι πατάω chace που βγάζει ; edit: Αυτό το λινκ που μου έστειλες λέει για niglty ςγώ έβαλα την απλή Edited May 12, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 όταν το φλασαρω μετά πάλι πατάω chace που βγάζει ; edit: Αυτό το λινκ που μου έστειλες λέει για niglty ςγώ έβαλα την απλή Ειναι σταθερη αυτη που σου ειπα.Δεν ειναι σαν τις ρομ nightly.Ειναι πολυ σταθερη,ολοι αυτη εχουμε.Τεσπα,μην κανεις παλι wipe δεν χρειαζεται Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ειναι σταθερη αυτη που σου ειπα.Δεν ειναι σαν τις ρομ nightly.Ειναι πολυ σταθερη,ολοι αυτη εχουμε.Τεσπα,μην κανεις παλι wipe δεν χρειαζεται Ευχαριστώ !!!! Επιτέλους τελείωσα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Παιδιά μια ερώτηση.Έχω την nightly r134...Έχω βάλει το app του franco οποτε την εβαλα απο το πρόγραμμα.Αν θελησω να βάλω την milestone ή την επόμενη nightly μέσω του app του franco θα σβηστουν όλα τα δεδομένα που έχω,? Πρεπει να κάνω backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Και κάτι ακόμα με ποιο πρόγραμμα βλέπω συνέχεια την θερμοκρασία της cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Παιδιά μια ερώτηση.Έχω την nightly r134...Έχω βάλει το app του franco οποτε την εβαλα απο το πρόγραμμα.Αν θελησω να βάλω την milestone ή την επόμενη nightly μέσω του app του franco θα σβηστουν όλα τα δεδομένα που έχω,? Πρεπει να κάνω backup? Τα δεδομένα απο το κινητό σου κ εφαρμογές εννοεις;όχι δεν χάνεις τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Και κάτι ακόμα με ποιο πρόγραμμα βλέπω συνέχεια την θερμοκρασία της cpu? Το Franco updater από το play store έχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Και κάτι ακόμα με ποιο πρόγραμμα βλέπω συνέχεια την θερμοκρασία της cpu? Το Franco updater από το play store έχει τέτοια δυνατότητα. Νομίζω πως η παραπάνω ιδιότητα δεν υπάρχει στη free έκδοση της εφαρμογής. Μου έχετε εξάψει την περιέργεια. Θα βάλω λίγο να δω πως είναι η carbon. Edited May 12, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Παιδες για franco kernel milestone 2, εχετε να προτεινετε καποιο undervolting και σε ποιες συχνοτητες; Εχω paranoid android rom 3.15 (την τελευταια πριν το halo) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Το Franco updater από το play store έχει τέτοια δυνατότητα. Το franco updater το έχω αγοράσει.Μέσα έχει το system monitor lite το οποίο είδα οτι έχει τη δυνατότητα αυτή αλλά μόνον στην εκδοση που είναι με πληρωμή.Μήπως είναι κάπου αλλου και δεν το βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Το franco updater το έχω αγοράσει.Μέσα έχει το system monitor lite το οποίο είδα οτι έχει τη δυνατότητα αυτή αλλά μόνον στην εκδοση που είναι με πληρωμή.Μήπως είναι κάπου αλλου και δεν το βλέπω? Κάτω απο την επιλογή που πατησες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts