Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

αφου ροοταρες ,πρεπει να περασεις και custom recovery ωστε να μπορεις να φλασαρεις και zip αρχεια....ειτε ειναι zip καποιας rom,ειτε zip καποιου kernel :D

τα εχω κανει αυτα,ποιο ειναι του φρανκο?το milestone?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ.

Τις πέρασα, αλλά δεν μπορώ να βρω διαφορά με του Nickornothing

φιλε μου μπορεις να μου δωσεις ενα link να την δω και να την κατεβασω? ειναι smooth οπως η μανισια? και απο μπαταρια? και εχει τον browser οπως τον θελω? σορρυ αμα σε ζαλισα!:p

Nαι ειναι πολυ γρηγορη.Απο μπαταρια μια χαρα και εχει τον στοκ λανσερ που θες,ο οποιος υποστηριζει και flash.Eδω ο συνδεσμος

Δημήτρης

Nαι ειναι πολυ γρηγορη.Απο μπαταρια μια χαρα και εχει τον στοκ λανσερ που θες,ο οποιος υποστηριζει και flash.Eδω ο συνδεσμος

ευχαριστω παω να τσεκαρω!

αξίζει να αλλάξω rom και kernel ;

έχω δει πολλά εντυπωσιακά skins στο xda και ζήλεψα :D

κανένας ελληνικός πλήρης οδηγός για root - recovery και ότι άλλο θέλει υπάρχει μπαααα.....

Digital-Doctor.blogspot.gr

Υπάρχει πουθενά κανένας ελληνικός και πλήρως οδηγός για root και λοιπά ;

Αν ξέρεις Αγγλικά,

Εδώ υπάρχουν όλα αναλυτικά.

http://www.wugfresh.com/nrt/

Ακόμη και video έχει που δείχνει τον τρόπο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν ξέρεις Αγγλικά,

Εδώ υπάρχουν όλα αναλυτικά.

http://www.wugfresh.com/nrt/

Ακόμη και video έχει που δείχνει τον τρόπο.

και τι διαφορά έχει από αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

και τι διαφορά έχει από αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 ;

Προφανώς άλλος developer αλλά παρόμοια εφαρμογή.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω ψιλογεμισει απο χώρο κ δε μπορω να κάνω update εφαρμογές..παρότι έχω 600μβ ελεύθερα..μέσα στο storage έχει επιλογή να σβήσω την cache..χάνω κάτι αν τη διαγραψω?
Vamos Aris

Επίσης μπορείς να βάλεις και Cyanogenmod, που είναι πολύ κοντά στη μαμά rom, με κάποιες επιπλέον προσθήκες (όχι τόσο πολλές όσο άλλες AOSP και γι'αυτό μου αρέσει). Και φυσικά έχει τον web browser της ICS/early JB, που θέλεις. ;)

Μπορείς να της ρίξεις μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020859

αρχισα τις δοκιμες! πεταει και αυτη η ρομ!

αρχισα τις δοκιμες! πεταει και αυτη η ρομ!

Καλα οτι και να βαλεις,με τετοιο κινητο πεταει!Μη νομιζεις οτι θα βρεις κατι που να μην πηγαινει σφερα!Απλα δεν γινεται :lol:

Δημήτρης

Καλα οτι και να βαλεις,με τετοιο κινητο πεταει!Μη νομιζεις οτι θα βρεις κατι που να μην πηγαινει σφερα!Απλα δεν γινεται :lol:

ετσι ειναι!!! την paranoidandroid αυτη με το hallo που δεν ξερω ακριβως και τι κανει αλλα την διαφημιζουν την εβαλες φιλε?φενεται εφετζιδικη!!:p και απο τις μανισιες ρομ λειπουν τα εφφε αλλα χρειαζονατι και αυτα:)

ετσι ειναι!!! την paranoidandroid αυτη με το hallo που δεν ξερω ακριβως και τι κανει αλλα την διαφημιζουν την εβαλες φιλε?φενεται εφετζιδικη!!:p και απο τις μανισιες ρομ λειπουν τα εφφε αλλα χρειαζονατι και αυτα:)

Προς το παρον μενω σε Carbon 1.7 μιας και ειναι πολυ σταθερη.Βεβαια το καινουριο χαρακτηριστικο που εβγαλε η paranoid βολευει πολυ.Ειναι στην ουσια για notification και βρισκεται παντα σε οτι και να κανεις ακομα και να παιζεις παιχνιδι.Αλλα μολις βγει ο κωδικας θα το ενσωματωσουν και οι υπολοιπες ρομ.Ναι συμφωνω καποια εφε χρειαζονται απλα η paranoid παρα εχει :lol:

Δημήτρης

Τα ξημερώματα πέρασα την πρώτη μου custom rom. PA. Πραγματικά αξίζει τον κόπο και το halo μου αρέσει πολύ. Εάν δεν είστε ενήμεροι ρίξτε μια ματιά εδώ:

ωραιο εργαλειο το halo αλλα θα περιμενω να βγει καποια stable εκδοση της paranoid...

εβαλα την alpha και ξεκινησαν τα κολληματα...το halo κρυβεται πολλες φορες και δεν μου λειτουργει (εχει αναφερθει) και ειδικα οταν εβαλα αλλο κερνελ,εχασα το χαλο:D

μολις σταθεροποιηθουν και δουλευτουν λιγο τα πραγματα,θα την ξαναβαλω...

Πραγματικα εντυπωσιακο το halo(χωρις να το εχω δοκιμασει,οτι ειδα απο το βιντεο)...ειναι πραγματικα το κατι διαφορετικο και οχι ακομα ενα ανουσιο feature/mod..το περιμενω πως και πως να βγει σε καποιες απο τις ρομ που εχω να το δοκιμασω!

Ελπιζω μονο η PA ομαδα να ειναι οπαδοι του sharing is caring και να δωσουν τον κωδικα στους υπολοιπους devs

Ναι, είναι παλιό αυτό. Ελπίζω να απαλλαγούμε από την άθλια 4.2.2 σύντομα! Τι αλλαγές πια έκαναν και άλλαξαν την καταπληκτική 4.1.2 σε αυτό το χάλι;:lol:

Τουλάχιστον οτι είναι να παρουμε να φτιαχτούν κάποια θέματα κ όχι να δημιουργήσουν καινουρια!

Δημήτρης

Τουλάχιστον οτι είναι να παρουμε να φτιαχτούν κάποια θέματα κ όχι να δημιουργήσουν καινουρια!

Έκανα και γω root και έβαλα την carbon με την ελπίδα να φτιάξει το πρόβλημα που έχω με το data και τα notifications αλλά τίποτα. Μέχρι και καινούρια sim πήρα αλλά τίποτα. Με sim άλλης εταιρίας δουλεύει παρολαυτά... Ελπίζω να φτιάξουν στην 4.3..

:D

φλασαρα σημερα την καινουρια carbon χωρις κερνελ ακομα...μια χαρα παει το κινητο,πολυ smooth.

χτες φλασαρα την slim bean και δεν μου αρεσε..ειχε καποια laggαρισματα και την ξηλωσα.

θυμαται καποιος αποτελεσματα του απο benchmarks?

οποιος θυμαται θελω να μου πει με τι ρομ και κερνελ ειναι? αν θυμαται και governor ακομα καλυτερα:p

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)