g47 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 -75 και πεφτεις αν και γενικως δε μπορει να απαντησει κανενας, στα 1025 μπορει να σηκωνεις και -100. Διαφορα ουσιαστικα δε θα δεις πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 -150 δεν σηκωνει. Σε κοινη χρηση δε θα το δεις. Πχ ενα high contrast video να τραβηξεις σε hd θαρχισει τα κουλα μετα απο ωρα. Και σε φωτο. Δεν ξέρω για μακρόχρονη βιντεοσκόπηση, αλλά στο stability test δεν χαμπαριαζαν τπτ κάποια nightlies με -150. Όχι οτι έχει κάποια σημασία αυτό, απλως το λέω εγκυκλοπαιδικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Κάποιος με Nominal chip να μου πει ποσο undervolt έχει και αν βοηθάει γενικά? Εγω ειμαι στα -75 και δεν ζεσταινεται οσο παλαιοτερα .... πως βρισκω ομως πιο chip εχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εγω ειμαι στα -75 και δεν ζεσταινεται οσο παλαιοτερα .... πως βρισκω ομως πιο chip εχω ? to find out what binned CPU you have, I recommend the following: YOU MUST BE ROOTED! 1) Install Terminal Emulator 2) Reboot your phone 3) Open Terminal Emulator, and type: Code: su dmesg | grep PVS απο τους xda.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) δεν ρουταρει,ξεκλειδωνει ο bootloader,αλλα μετα τιποτα.κανω το 8 στο toolkit. Edited May 4, 2013 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 παιδια αν βαλω customn rom πως γυρναω σε επισημη της wind? την κατεβαζω απο καπου? σορρυ αν εχει απαντηθει η αν λεω καποια χαζομαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 δεν ρουταρει,ξεκλειδωνει ο bootloader,αλλα μετα τιποτα.κανω το 8 στο toolkit. ok ρουταρα με wugfresh τελικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν ξέρω για μακρόχρονη βιντεοσκόπηση, αλλά στο stability test δεν χαμπαριαζαν τπτ κάποια nightlies με -150. Όχι οτι έχει κάποια σημασία αυτό, απλως το λέω εγκυκλοπαιδικά. Stable μπορει νασαι και με -200 αλλα θα εχεις προβληματακια χρησης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Για να αλλάξω κερνελ,πρεπει να πλήρωση εφαρμογή απαραίτητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Για να αλλάξω κερνελ,πρεπει να πλήρωση εφαρμογή απαραίτητα? Οχι.Κατεβασε το ζιπ και φλασαρε το μεσω recovery.Aλλα θα εχεις τις προτεινομενες ρυθμισεις.Δεν θα μπορεις να πειραξεις τπτ.Οχι οτι χρειαζεται να το κανεις.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το mod beats + x-louder να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Παίδες έβαλα το Light Flow για έλεγχο των led , αλλά ενώ τα τεστ δουλεύουν κανονικά, στην πράξη δεν βλέπω να μένει αναμμένο για ώρα το led με τις ειδοποιήσεις. Έψαξα στις ρυθμίσεις, δεν αναφέρει κάτι για διάρκεια. Μάλλον ανάβει για λίγο και μετά σταματάει. Καμιά ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χρονια πολλα.χριστος ανεστη παιδια. Λοιπον το led εχει πολλες ρυθμισεις.ταχυτητα led,ποση ωρα αναμμενο.ψαξε λιγο φιλαρακο κ θ τ βρεις.στην αρχη κ εγω μπερδευομουν αλλα η εφαρμογη ειναι special Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χρονια πολλα.χριστος ανεστη παιδια. Λοιπον το led εχει πολλες ρυθμισεις.ταχυτητα led,ποση ωρα αναμμενο.ψαξε λιγο φιλαρακο κ θ τ βρεις.στην αρχη κ εγω μπερδευομουν αλλα η εφαρμογη ειναι special Αληθώς φίλε. Το έχω ψάξει και πλέον δουλεύουν τα χρώματα για τις κλήσεις και τα email. Δεν δουλεύει όμως με το Handcent sms. Θέλει τίποτα ειδικές ρυθμίσεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χρονια πολλα παιδια!Το light flow αμα θες τετοια εφαρμογη οπως το handcent κατεβασε την paid εφαρμογη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Για το handcent δε γνωριζω.λογικα ομως γτ ν μη παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 χρονια πολλα σε ολους κ κυριως σε μενα :p το handsent εχει κ δικη του ρυθμιση για λεντ,οπως και το light flow.ψαξτο λιγο κ θα το λυσεις :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στα χρώματα του Franco βρήκα κάπου πρόταση ότι τα 238, 228, 240 θεωρούνται καλές επιλογές. Εσείς τι λέτε; Επίσης δοκίμασα τα Recommended του Gamma και μου φαίνονται πολύ σκούρα. Μπήκα τώρα να τσεκάρω τα νούμερα στα χρώματα και είχαν αλλάξει από μόνα τους. Αυτά δεν σώζονται αυτόματα; Δεν βρήκα κάπου μενού για φόρτωση στο boot. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Μου έστειλαν σήμερα MMS και αντί να ανοίξει στο κινητό, μου ήρθε SMS να μπω στο site της Cosmote και να το δω. Στις ρυθμίσεις του Δικτύου φαίνεται να είναι περασμένες σωστά οι ρυθμίσεις για τα MMS (μπήκαν αυτόματα, φαντάζομαι την πρώτη φορά που έβαλα τη SIM). Έχετε καμιά ιδεά τι μπορεί να φταίει; CM 10.1 + Franco Kernel + Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ρε παιδιά εγώ θέλω να βάλω franco kernel και να έχω τα κανονικά χρώματα που δίνει η goggle. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ρε παιδιά εγώ θέλω να βάλω franco kernel και να έχω τα κανονικά χρώματα που δίνει η goggle. Πως γίνεται αυτό; απο τι θυμαμαι πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη του φρανκο απο το playstore και απο κει να το ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Για να αλλάξω κερνελ,πρεπει να πλήρωση εφαρμογή απαραίτητα? αφου ροοταρες ,πρεπει να περασεις και custom recovery ωστε να μπορεις να φλασαρεις και zip αρχεια....ειτε ειναι zip καποιας rom,ειτε zip καποιου kernel :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τα ξημερώματα πέρασα την πρώτη μου custom rom. PA. Πραγματικά αξίζει τον κόπο και το halo μου αρέσει πολύ. Εάν δεν είστε ενήμεροι ρίξτε μια ματιά εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Συμφωνω.Για τα αλλα που ρωτας βαλε την carbon 1.6.Εχει αυτο που θες,Με αυτη ειμαι κ γω φιλε μου μπορεις να μου δωσεις ενα link να την δω και να την κατεβασω? ειναι smooth οπως η μανισια? και απο μπαταρια? και εχει τον browser οπως τον θελω? σορρυ αμα σε ζαλισα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 φιλε μου μπορεις να μου δωσεις ενα link να την δω και να την κατεβασω? ειναι smooth οπως η μανισια? και απο μπαταρια? και εχει τον browser οπως τον θελω? σορρυ αμα σε ζαλισα!:p Επίσης μπορείς να βάλεις και Cyanogenmod, που είναι πολύ κοντά στη μαμά rom, με κάποιες επιπλέον προσθήκες (όχι τόσο πολλές όσο άλλες AOSP και γι'αυτό μου αρέσει). Και φυσικά έχει τον web browser της ICS/early JB, που θέλεις. ;) Μπορείς να της ρίξεις μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020859 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts