prioxxx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εκνα το donate και λυθηκαν ολα τα προβληματα ...!!! τωρα πλεον ειμαι ετοιμος ...:D:D:D:D:D:D:D Καλά φλασαρισματα λοιπόν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 περασα το kernel του franco μεσο της εφαρμογης του η εκδοση του ειναι 110 nightly ... αυτο ειναι διαφορετικο απο το r110 ή το Milestone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 περασα το kernel του franco μεσο της εφαρμογης του η εκδοση του ειναι 110 nightly ... αυτο ειναι διαφορετικο απο το r110 ή το Milestone? Περασες τoν 110r nightly.Αυτον εχω και εγω απο χτες.Ο milestone ειναι ο προηγουμενος κερνελ και ειναι stable.Μη ψαχτεις για διαφορες.Δες τα changelogs :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 το θεμα ειναι αν εχει καλη αυτονομία οπως οι προηγούμενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 το θεμα ειναι αν εχει καλη αυτονομία οπως οι προηγούμενοι... Eτσι λενε αλλα εγω με τον milestone νομιζω πετυχα καλυτερη.Απλα θελω και δευτερη φορτιση για εξακριβωση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 οκ για τσεκαρε το και εσυ και πες μας την γνωμη σου.. αν ειναι να παμε στο Milestone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 οκ για τσεκαρε το και εσυ και πες μας την γνωμη σου.. αν ειναι να παμε στο Milestone Ετοιμαζει τον 111.λογικα αυριο θα τον βγαλει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παιδια μια βοηθεια..ειμαι λιγο ασχετος οποτε θα ηθελα λιγο μια λεπτομερηαπαντηση.nexus 4 κατοχος και ως ασχετος ενας φιλος μου περασε την paranoidandroid κανοντας πρωτα φυσικα ρουτ κλπ.... το goo.im ενα προγραμα μεσα(ουτε το ειχα δει) με εβγαλε αναβαθμιση της rom...ανοιγω το προγραμμα και λεει,download rom kai download Gapps.τι πρεπει να κανω?ειναι δυσκολο?μπορει καποιος να με βοηθησει βμα βημα αν φυσικα το εχει κανει και ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 P.s. Παραλιγο να κανω μ....α και να τρεχω τζαμπα να το ξαναστηνω απο την αρχη.Στο Titanium εχει μια επιλογη η οποια ειναι η ''Ενσωματωση ενημερωμενων εκδοσεων εφαρμογων συστηματος στη Rom'' με την οποια τα updates που κανουμε σε εφαρμογες ''συστηματος'' π.χ. Youtube,Gmail κλπ ενσωματονονται στη Rom για να κερδισουμε χωρο στο internal storage.Ημουν τοσο σιγουρος για την λειτουργεια του αφου το εκανα παντα σε ολα τα Xperia που ειχα και δεν κρατησα backup πριν το κανω...Με αποτελεσμα ολες αυτες οι εφαρμογες να κρασαρουν συνεχεια..Δεν εφτιαξαν ουτε με reboot ουτε με fix permissions απο CWM..Οποτε παλι απο το Titanium τις βρηκα μια μια και τις ξαναεκανα εφαρμογες χρηστη και ολα οκ!Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εγινε ομως αυτο? Το play store συνεχίζει το κρασάρισμα... έχει κανείς καμία ιδέα? να τις σβήσω και να ξαναπερασω τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εκνα το donate και λυθηκαν ολα τα προβληματα ...!!! τωρα πλεον ειμαι ετοιμος ...:D:D:D:D:D:D:D καλησπερα,εχω και εγω το ιδιο θεμα με εσενα,πες μου τα βηματα σε παρακαλω πως ελυσες το προβλημα,γιατι ειιναι πρωτη φορα που κανω ροοτ και εχω χαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 φιλε αν εχεισ κανει update σε 4.2.2, τοτε πρεπει να κανεις ενα donate(περιπου 3.5 ευρω) στο toolkit ωστε να μπορεσεις να κανεις root... απο εκει και περα αν ακολουθησεις βημα βημα τις οδηγιες που δινει στο βιντεο,θα τα καταφερεις ειναι πολυ ευκολο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Το play store συνεχίζει το κρασάρισμα... έχει κανείς καμία ιδέα? να τις σβήσω και να ξαναπερασω τα gapps? Ξανα φλασαρε τα gapps. Αν δεν διορθωθεί ξανά φλασαρε την Ρομ και τα gapps με wipe cache/davlik. Αν δεν ξανά διορθωθει , κάνε factory reset απο cwm και φλασαρε Ρομ και gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς προβλημα με την αφαίρεση της navbar? Και με το fullscreen toggle και με το full!screen μου εμφανίζει μια μαύρη μπάρα στο κάτω της οθόνης και μου κόβει την ταπετσαρία.Είμαι με στοκ ρομ και μου το κάνει και με το Nova και με τον στοκ Launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 φιλε αν εχεισ κανει update σε 4.2.2, τοτε πρεπει να κανεις ενα donate(περιπου 3.5 ευρω) στο toolkit ωστε να μπορεσεις να κανεις root... απο εκει και περα αν ακολουθησεις βημα βημα τις οδηγιες που δινει στο βιντεο,θα τα καταφερεις ειναι πολυ ευκολο..!! καλημερα,το καταφερα τελικα μεσα απο το κιτ χωρις ντονατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ξανα φλασαρε τα gapps. Αν δεν διορθωθεί ξανά φλασαρε την Ρομ και τα gapps με wipe cache/davlik. Αν δεν ξανά διορθωθει , κάνε factory reset απο cwm και φλασαρε Ρομ και gapps. Προσπαθώ να αποφυγω το flashαρισμα απο την αρχή νεας Ρομ.για να φλασαρω μονο gapps θα χρειαστεί να κάνω uninstall αυτά μέσω tb και μετα να τα περάσω?η γίνεται και έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλημερα σε ολους, καποιος φιλος μπορει να με βοηθηση ως ασχετο :D πως απο αν λοκ και ροοτ επιστρεφουμε σε μαμα κατασταση stock ,και αν γινετε να μην χασω αρχεια οπως μηνυματα φωτο? Γινετε μεσω του κινητου η διαδικασια?Εκανα το ροοτ μεσα απο το κιτ του xda. Η βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς προβλημα με την αφαίρεση της navbar? Και με το fullscreen toggle και με το full!screen μου εμφανίζει μια μαύρη μπάρα στο κάτω της οθόνης και μου κόβει την ταπετσαρία.Είμαι με στοκ ρομ και μου το κάνει και με το Nova και με τον στοκ Launcher Αμα εισαι με στοκ ρομ λογικο ειναι,μου το κανει και μενα.Οταν μπαινεις ομως σε εφαρμογες ή παιχνιδια ή ιντερνετ δεν υπαρχει η μαυρη μπαρα.Παρατηρησα ομως με το full!screen paid οτι οταν το ειχα ενεργοποιησει και σερφαριζα οταν με επαιρναν τηλεφωνο ενω χτυπαγε δεν μου εδειχνε το μενου ωστε να σηκωσω την κληση.Μονο οταν αφαιρεσα το full!screen(εκανα disable)μου εμφανιστηκε η κληση για να απαντησω :wacko: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλημερα σε ολους, καποιος φιλος μπορει να με βοηθηση ως ασχετο :D πως απο αν λοκ και ροοτ επιστρεφουμε σε μαμα κατασταση stock ,και αν γινετε να μην χασω αρχεια οπως μηνυματα φωτο? Γινετε μεσω του κινητου η διαδικασια?Εκανα το ροοτ μεσα απο το κιτ του xda. Η βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. Γίνεται χωρίς να χάσεις τίποτα, αν έχεις SuperSU που το έχω δοκιμάσει . Κατεβαζεις το bootunlocker https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlocker και κλειδωνεις τον bootloader. Έπειτα από το SuperSU έχει επιλογή για unroot. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Γίνεται χωρίς να χάσεις τίποτα, αν έχεις SuperSU που το έχω δοκιμάσει . Κατεβαζεις το bootunlocker https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlocker και κλειδωνεις τον bootloader. Έπειτα από το SuperSU έχει επιλογή για unroot. Σε ευχαριστω φιλε μου, τι ειναι το supersu απο που το καταβαζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoser Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 υπαρχει τροποs να αφαιρεσω τα navbuttons με την stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 υπαρχει τροποs να αφαιρεσω τα navbuttons με την stock rom? Στην στοκ δεν νομιζω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Προσπαθώ να αποφυγω το flashαρισμα απο την αρχή νεας Ρομ.για να φλασαρω μονο gapps θα χρειαστεί να κάνω uninstall αυτά μέσω tb και μετα να τα περάσω?η γίνεται και έτσι? Μην κανείς uninstall τίποτα. Αν ξαναφλασαρεις τα gapps ή την Ρομ και τα gapps μόνο με wipe cache και davlik δεν χάνεις τίποτα. Ούτε από ρυθμίσεις ούτε από εφαρμογές. Δοκίμασε πρώτα να το κανείς έτσι. Αν τυχών δεν διορθωθεί (99% θα διορθωθεί), τότε μόνο ξανά στήσε Ρομ και gapps. Edited March 24, 2013 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Μην κανείς uninstall τίποτα. Αν ξαναφλασαρεις τα gapps ή την Ρομ και τα gapps μόνο με wipe cache και davlik δεν χάνεις τίποτα. Ούτε από ρυθμίσεις ούτε από εφαρμογές. Δοκίμασε πρώτα να το κανείς έτσι. Αν τυχών δεν διορθωθεί (99% θα διορθωθεί), τότε μόνο ξανά στήσε Ρομ και gapps. Εκανα wipe dalvik και ενα fix permissions και φαίνεται να έστρωσε. Θα ενημερωσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Στην στοκ δεν νομιζω Full screen toggle. Btw εκανα το κολπακι για LTE μιας και ειχα την ευκαιρια και ειναι μεγαλη η διαφορα... Βεβαια το σημα ειναι αδυναμο πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Full screen toggle. Btw εκανα το κολπακι για LTE μιας και ειχα την ευκαιρια και ειναι μεγαλη η διαφορα... Βεβαια το σημα ειναι αδυναμο πολλες φορες. πιο κολπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts