g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Εχει κανεις πειραξει το build.prop για να διωξει τα soft keys? Θελω testers για κατι που μπορει να μεγαλωσει την οθονη μας και να εχει και πληκτρα οποτε το θελει. Edited March 13, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εγω προσφερομαι για τεστερ αλλα μονο αν ειναι σταθερα κ μικρα τα πληκτρα :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά υπάρχει πουθενά το widget καιρού της Motorola για το νεξους??? Ξέρετε αυτό το στρογγυλό με τις 3 οθόνες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εγω προσφερομαι για τεστερ αλλα μονο αν ειναι σταθερα κ μικρα τα πληκτρα :p Για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 αν σε βολευει προχωραμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 αν σε βολευει προχωραμε. Το διαβάζω κ δοκιμαζω αν πετύχει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 αλλαγή πλεύσης..... πέρασα τις ρυθμίσεις του ποστ 894, ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον, τέλειο μαύρο και πολύ φυσικά όλα τα χρώματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039607&page=90 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αφαιρώντας τα πλήκτρα μέσω του build.prop (qemu.hw.mainkeys=1), υπάρχει θέμα με flickering όταν μπαίνετε-βγαίνετε από εφαρμογές-settings κτλ. Σταματάει το flickering αν ενεργοποιήσετε από το developer options το disable hw overlays. Edited March 13, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αφαιρώντας τα πλήκτρα μέσω του build.prop (qemu.hw.mainkeys=1), υπάρχει θέμα με flickering όταν μπαίνετε-βγαίνετε από εφαρμογές-settings κτλ. Σταματάει το flickering αν ενεργοποιήσετε από το developer options το disable hw overlays. To εχεις κανει σε 4.2.2? Μπορεις να ανεβασεις το build.prop σου εδω? Προσπαθω να κανω κατι λιγο διαφορετικο και θα με βοηθουσε πολυ. Το δικο μου ειχε σαν αποτελεσμα boot loop και θα ηθελα ενος αλλου κινητου για να γραψω πανω. αλλαγή πλεύσης..... πέρασα τις ρυθμίσεις του ποστ 894, ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον, τέλειο μαύρο και πολύ φυσικά όλα τα χρώματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039607&page=90 Επειδη το κοιταξα...το μαυρο δεν ειναι σωστο και to gamma δεν ειναι 2.2 πουθενα. Παιξε με το rgb μπας και φτιαξουν καθολου οι θερμοκρασιες. Edited March 13, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ναι σε 4.2.2.Σε παλαιότερες versions (πχ 4.1.x) δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.Είμαι με PA που το έχει διορθώσει το πρόβλημα και η αλλαγή στα soft buttons (size της navbar) είναι ενσωματωμένη στο framework,συνεπως το build.prop δεν εχει και πολύ νόημα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Επειδη το κοιταξα...το μαυρο δεν ειναι σωστο και to gamma δεν ειναι 2.2 πουθενα. Παιξε με το rgb μπας και φτιαξουν καθολου οι θερμοκρασιες. Γιώργο για το gamma να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως μπορώ να το υπολογίσω , αλλά για το μαύρο πως το τσεκάρεις ότι δεν ειναι σωστό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γιώργο για το gamma να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως μπορώ να το υπολογίσω , αλλά για το μαύρο πως το τσεκάρεις ότι δεν ειναι σωστό ? Με spider στο pc monitor μου, περναω τις ρυθμισεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά υπάρχει πουθενά το widget καιρού της Motorola για το νεξους??? Ξέρετε αυτό το στρογγυλό με τις 3 οθόνες... Νικόλα δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900190 Πάει όμως πακέτο με το launcher από ότι κατάλαβα αλλά δοκίμασε το.. Επίσης υπάρχει ένα widget που λέγεται "one more clock" και έχει μια τέτοια επιλογή αλλά πάλι δεν το έχω δοκιμάσει.. Δες και πες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εχει κανεις πειραξει το build.prop για να διωξει τα soft keys? Θελω testers για κατι που μπορει να μεγαλωσει την οθονη μας και να εχει και πληκτρα οποτε το θελει. και γιατί δεν βάζεις paranoid να τελειώνεις? ούτε πειράγματα build.prop, ούτε ασυμβατότητες με google play. επιλογές για μόνιμο ή περιστασιακό full screen, full screen χωρίς navigation buttons αλλά με status bar, full screen μόνο στις εφαρμογές που το χρειάζεσαι και τα πλήκτρα πλοήγησης (PIE) σε όποιο σημείο σε βολεύουν. σε αυτά τα θέματα η Paranoid είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 και γιατί δεν βάζεις paranoid να τελειώνεις? ούτε πειράγματα build.prop, ούτε ασυμβατότητες με google play. επιλογές για μόνιμο ή περιστασιακό full screen, full screen χωρίς navigation buttons αλλά με status bar, full screen μόνο στις εφαρμογές που το χρειάζεσαι και τα πλήκτρα πλοήγησης (PIE) σε όποιο σημείο σε βολεύουν. σε αυτά τα θέματα η Paranoid είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους!!! Πηρα nexus ακριβως για να εχω μαμα google, σε καμια περπιτωση δεν θα βαλω αλλη ρομ. Εχω περασει απο ολες πριν κρινω και εκτος των εφε δεν εχουν κατι να πουν. Το συγκεκριμενο θεμα βεβαια με απασχολει αλλα δε με καλυπτει αυτο που κανει η paranoid γιατι οπως ειπα θελω να δοκιμασω κατι, οχι να εξαφανισω τα buttons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Νικόλα δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900190 Πάει όμως πακέτο με το launcher από ότι κατάλαβα αλλά δοκίμασε το.. Επίσης υπάρχει ένα widget που λέγεται "one more clock" και έχει μια τέτοια επιλογή αλλά πάλι δεν το έχω δοκιμάσει.. Δες και πες!! Εγώ δοκίμασα μόνο τους κύκλους σε nova launcher αλλά δεν δουλεύει σε άλλους launchers εκτός της moto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πηρα nexus ακριβως για να εχω μαμα google, σε καμια περπιτωση δεν θα βαλω αλλη ρομ. Εχω περασει απο ολες πριν κρινω και εκτος των εφε δεν εχουν κατι να πουν. Το συγκεκριμενο θεμα βεβαια με απασχολει αλλα δε με καλυπτει αυτο που κανει η paranoid γιατι οπως ειπα θελω να δοκιμασω κατι, οχι να εξαφανισω τα buttons. όλοι όσοι έχουμε Nexus νομίζω το έχουμε γιατί μας αρέσει το μαμά google. το ότι βάζουμε ένα mod ή μια custom rom δεν το αναιρεί. ίσως να μην έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις, αλλά επειδή είπες ότι θέλεις να έχεις πλήκτρα όταν τα χρειάζεσαι και έδωσες και Link για τον lmt launcher που είναι το PIE ουσιαστικά, για αυτό σου έκανα την πρόταση. όσο για το εφέ που λες συμφωνώ ότι κάποιες rom απλά μαζεύουν ότι mod υπάρχει και δεν υπάρχει και το βάζουν μέσα. στην paranoid δεν υπάρχουν αυτοί οι κανιβαλισμοί. και μόνο ότι μένουν σε stock android kernel (μόνο τα χρώματα έχουν πειράξει) κάτι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Παιδιά ή πιο απλή λύση για εξαφάνιση των nav είναι ο συνδυασμός των εφαρμογών lmt και full screen toggle. Εμένα απλά δεν με βόλευαν τα αναδυόμενα pie και μετά από 3 μέρες χρήσης τις ξηλωσα , πλέον με carbon έχω μειώσει το ύψος των nav έχω κάνει και την μπάρα διάφανη και είμαι ok:) Edited March 13, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 όλοι όσοι έχουμε Nexus νομίζω το έχουμε γιατί μας αρέσει το μαμά google. το ότι βάζουμε ένα mod ή μια custom rom δεν το αναιρεί. ίσως να μην έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις, αλλά επειδή είπες ότι θέλεις να έχεις πλήκτρα όταν τα χρειάζεσαι και έδωσες και Link για τον lmt launcher που είναι το PIE ουσιαστικά, για αυτό σου έκανα την πρόταση. όσο για το εφέ που λες συμφωνώ ότι κάποιες rom απλά μαζεύουν ότι mod υπάρχει και δεν υπάρχει και το βάζουν μέσα. στην paranoid δεν υπάρχουν αυτοί οι κανιβαλισμοί. και μόνο ότι μένουν σε stock android kernel (μόνο τα χρώματα έχουν πειράξει) κάτι λέει. Θελω να κανω μια παραλλαγη των πληκτρων με ολιγον coding και θελω να αρχισω με το κλασσικο ''διωξιμο'' των πληκτρων με τη προσθηκη εκεινης της γραμμης κωδικα. Διαφωνω για τις ρομ αλλα σεβαστο εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 όλοι όσοι έχουμε Nexus νομίζω το έχουμε γιατί μας αρέσει το μαμά google. το ότι βάζουμε ένα mod ή μια custom rom δεν το αναιρεί. ίσως να μην έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις, αλλά επειδή είπες ότι θέλεις να έχεις πλήκτρα όταν τα χρειάζεσαι και έδωσες και Link για τον lmt launcher που είναι το PIE ουσιαστικά, για αυτό σου έκανα την πρόταση. όσο για το εφέ που λες συμφωνώ ότι κάποιες rom απλά μαζεύουν ότι mod υπάρχει και δεν υπάρχει και το βάζουν μέσα. στην paranoid δεν υπάρχουν αυτοί οι κανιβαλισμοί. και μόνο ότι μένουν σε stock android kernel (μόνο τα χρώματα έχουν πειράξει) κάτι λέει. Ειδικα η pa κανενας κανιβαλισμος,συμφωνω απολυτα μαζι σου. Παιδιά ή πιο απλή λύση για εξαφάνιση των nav είναι ο συνδυασμός των εφαρμογών lmt και full screen toggle. Εμένα απλά δεν με βόλευαν τα αναδυόμενα pie και μετά από 3 μέρες χρήσης τις ξηλωσα , πλέον με carbon έχω μειώσει το ύψος των nav και είμαι ok:) Ηταν.Εχεις θεμα με flickering.Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι να κανω decompile το framework και να απενεργοποιησω τα κουμπια.Το γεγονος οτι το flickering το ειχε και η pa με expanded desktop (το εχουν διορθωσει πια) μου μυριζει αποτυχια και με αυτη τη μεθοδο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ειδικα η pa κανενας κανιβαλισμος,συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ηταν.Εχεις θεμα με flickering.Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι να κανω decompile το framework και να απενεργοποιησω τα κουμπια.Το γεγονος οτι το flickering το ειχε και η pa με expanded desktop (το εχουν διορθωσει πια) μου μυριζει αποτυχια και με αυτη τη μεθοδο. Τι εννοείς με τον όρο flickering? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά ή πιο απλή λύση για εξαφάνιση των nav είναι ο συνδυασμός των εφαρμογών lmt και full screen toggle. Εμένα απλά δεν με βόλευαν τα αναδυόμενα pie και μετά από 3 μέρες χρήσης τις ξηλωσα , πλέον με carbon έχω μειώσει το ύψος των nav έχω κάνει και την μπάρα διάφανη και είμαι ok:) Φευγει και η notification η ρουφιανα, οχι μονο τα πληκτρα! Σωστα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Φευγει και η notification η ρουφιανα, οχι μονο τα πληκτρα! Σωστα? :confused: Από ότι θυμάμαι ναι, έχει επιλογή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τι επιλογη? Αν θα φυγει η οχι? Κατσε να το δω παλι γιατι η χαζεψα η τυφλωθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Από ότι θυμάμαι ναι, έχει επιλογή και ένα screenshoot της αρχικής μου http://imageshack.us/a/img706/3116/screenshot2013031321291.th.png' alt='screenshot2013031321291.th.png'> Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βαρεθηκες να το ακους αλλα εχεις δικιο! Θα προσπαθησω να δουλεψω απο εδω και θα ενημερωσω, δε θα χρειαστω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts