Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

θα μπορούσε καποιος να μου πει τι ακριβός να κατεβάσω και πως να το περάσω την stock rom γτ θα το σπάσω.....δεν μπορω να το κανω με τπτ.... ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή που είναι stock 4.2.2 και deodexed / rooted

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148308

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R

Εγώ πάλι έχω θέμα με τα notifications. Από κάποια στιγμή και μετά δεν έρχονται στην ώρα τους αλλά δεν φεύγουν και αμέσως. Έβαλα ParanoidAndroid 3 και franco 83 που βγήκε σήμερα και βλέπουμε. Το έχουν αυτό το θέμα με τα notifications στο xda αρκετοί.

κι εγω το ιδιο ειχα με τα notifications με ΑΟΚΡ αλλα τωρα με ΡΑ ολα κομπλε. και η μπαταρια πολυ κοντα στα επιπεδα της στοκ και το full screen ειναι παρα πολυ ωραιο

Με όλα στοκ δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με τα notifications. Εμένα μου το εμφάνισε με τις περισσότερες εφαρμογές (εκτός μειλ) με την XenonHD & franco. Και επειδή ο συνδυασμός είχε μεν καλή μπαταρία αλλά κακή απόδοση, έβαλα Codefire με τον δικό της κερνελ. Ταχύτητα πάρα πολύ καλή, σχεδόν στοκ και μπαταρία μικρή διαφορά από franco. Και το θέμα με τις ειδοποιήσεις λύθηκε. Προς το παρόν δεν αλλάζω ρομ μιας και είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

btw τώρα συνειδητοποίησα ότι είναι το πρώτο Android τηλέφωνο που η πιο γρήγορη ρομ είναι η στοκ! Σε όλα τα προηγούμενα αλλάζαμε ρομ και για τις τροποποιήσεις αλλά και για έξτρα ταχύτητα. Τι είσαι ρε Ν4..... :)

What u take is what u give...

Με fast bined cpu, επρεπε να ανεβω 25 mV παραπανω για το νεο franco kernel γιατι ειχα reboots (αρχιζω απο 725 στα 384).

Κοιταξτε το οσοι κανετε uv με το franko.kernel updater.

Η μπαταρια ειναι ακομα καλυτερη αλλα το r80 ειναι v hungry. :lol:

Κανενας αλλος?

Btw ειναι εξαιρετικος ο ελεγχος και ο πειραματισμος που μπορω να κανω με το app, οπως και στα χρωματα που πλεον εχω σωστη πιστοτητα και εντελως διαφορετικα απο τα αισχρα stock.

Επανερχομαι γιατι υπηρξε προβλημα.

Ενω ολα ειναι λειτουργικα, στη καμερα υπαρχουν artifacts, ειδικα σε high contrast θεματα.

Ειναι εμφανεστατα χρωματιστα blocks.

Τελικα, αρχίζοντας με 750 mV και με αλχημειες καταφερα να μην εχω θεμα ουτε εκει αλλα μου πηρε πολλη ωρα ωστε να εχω σταθερες ρυθμισεις.

Ειναι το πρωτο πραγμα που επηρεαζεται αποτι φαινεται.

Καποιος αλλος που να εχει παιξει με v?

Απο προχτές που έβαλα cm 4.2.2 rom & Franco r82 το betterbatterystats δε μου δείχνει τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση να έχει η εφαρμογή ασυμβατότητα με την v4.2.2 ή και/με τον καινούριο kernel;

Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ;

Edit: Ο dev στη σελίδα της εφαρμογής στο Play έγραψε ότι είναι γνωστό πρόβλημα με την v4.2.2 και θα λυθεί στο επόμενο update.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καλημερες ;)

υπαρχουν πολλα πληκτρολογια..που μοιαζουν..γραψε iphone keyboard και θα στα βγαλει..παρεμπιπτοντως τοσα χρονια με ανδροιδ μετα απο ios εψαχνα και γω οτι και συ..μεχρι που βγηκε το πληκτρολογιο της 4.2

εκει σταματησα την αναζητηση,ειναι απλα το καλυτερο :)

Vamos Aris

Παιδιά στην codefirex 4.2.2 (sr12.5) πια gaps παιρναω???

Από ότι βλέπω έχει πολλά για να επιλέξεις.

Αν κάποιος που την έχει βάλει και μπορεί ας μας πει...

Ευχαριστώ

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

κι εγω το ιδιο ειχα με τα notifications με ΑΟΚΡ αλλα τωρα με ΡΑ ολα κομπλε. και η μπαταρια πολυ κοντα στα επιπεδα της στοκ και το full screen ειναι παρα πολυ ωραιο

Και γω χθες την πέρασα με τον δικό της κέρνελ αυτή την φορά και θα δω πως θα πάει. Έβαλα και την τελευταια PA που βγήκε χθες και ακόμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα επανέλθω..

:D

Ευχαριστώ

τα τελευταια που ειναι αρχες του μηνα νομιζω.

Vamos Aris

Φαντάζομαι το έχετε δεί?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151159

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχει πάρει το μάτι σας την dirty για το n4 σε 4.2.2???

Αν ναι δώστε λινκ...

καλησπερα αλανια...

εχει δοκιμασει καποιος την παρακατω ρομ..; ετσι να μου πει λιγο τις εντυπωσεις του... :happy:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2098655

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ

Eίτε της google είτε τα δικά της προτεινόμενα (τα έχει στο νήμα της ρομ)

Το πληκτρολόγιο του 4.2 είναι ότι καλύτερο από στοκ πληκτρολόγιο σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Αλλά και πάλι το Swiftkey απλά δεν υπάρχει με την πρόβλεψή του :)

παιδιά εμένα είναι απο γερμανικό playstore και δε μου εχει έρθει ακόμα η 4.2.2, θα ερθει ποτέ?? Edited by dimdark13
By Order of The Peaky Blinders..

Το κινητό θα το παραλάβω σε λίγες μέρες τα χρώματα οθόνης και η μπαταρία σε σχέση με franko kernel και κάποια(η καλύτερη δυνατή) custom rom έφτιαξαν καθόλου;

καλησπερα αλανια...

εχει δοκιμασει καποιος την παρακατω ρομ..; ετσι να μου πει λιγο τις εντυπωσεις του... :happy:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2098655

εχοντας βαλει ολες τις ρομ 4.2.2 εχω να πω οτι δεν εχουν ιδιαίτερες διαφορες

πανω κατω ιδια πραγματα στις λεπτομεριες διαφερουν

εγω κατεληξα στην CM10.1 και θα φλασαρω καθε 2-3 μερες την νεα που θα βγαζουν

Καλησπέρα μολις έκανα root το n4 και λεω να βαλω τον franco στη στοκ ρομ για να φτιαξουν λιγο και τα χρώματα, θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω θεμα με τις ειδοποιήσεις. Επίσης το μόνο πρόγραμμα για να φτιάξουν τα χρώματα είναι αυτό που είναι επι πληρωμή? Edited by dimdark13
By Order of The Peaky Blinders..

Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται...

Εγώ με xenon hd end franko r72 στο δευτερόλεπτο στέλνω και παραλαμβάνω.

Καρατσεκαρισμενο...

Εγώ πάλι έχω θέμα με τα notifications. Από κάποια στιγμή και μετά δεν έρχονται στην ώρα τους αλλά δεν φεύγουν και αμέσως. Έβαλα ParanoidAndroid 3 και franco 83 που βγήκε σήμερα και βλέπουμε. Το έχουν αυτό το θέμα με τα notifications στο xda αρκετοί.

Με τα notifications έχω κι εγώ πρόβλημα, απλά δεν θυμάμαι αν υπάρχε από την 1η μέρα ή ξεκίνησε από ένα σημείο και μετά.

Απλά το βλέπω ΜΟΝΟ με το Gmail, καθώς τα υπόλοιπα που γράψατε δεν τα χρησιμοποιώ. Είμαι δίπλα στο pc, βλέπω pop up που μ' ενημερώνει για νέο email και στο κινητό έρχεται το notification μετά από κάνα λεπτό... :confused:

Δεν ξέρω πού μπορεί να ωφείλεται το πρόβλημα ( λέτε να είναι θέμα kernel, αφού όλοι έχουμε διαφοερετικές rom; ), αλλά άκρη στο CM thread δεν υπάρχει περίπτωση να βρω, καθώς δεν αναγνωρίζουν προβλήματα με non-CM kernel ( για όσο η rom δεν είναι stable και είναι nighly ).

οποτε αποτι φαινεται μονο με custom roms λυνεται το θεμα,αλλα τουλαχιστον λυνεται...ποια να βαλω?ολες εχουν τα καλα τους βλεπω..η καρμπον μαρεσε εμφανισιακα..αλλα σιγουρα οι CM k Pa θα εχουν καλυτερη υποστηριξη..

Vamos Aris

οποτε αποτι φαινεται μονο με custom roms λυνεται το θεμα,αλλα τουλαχιστον λυνεται...ποια να βαλω?ολες εχουν τα καλα τους βλεπω..η καρμπον μαρεσε εμφανισιακα..αλλα σιγουρα οι CM k Pa θα εχουν καλυτερη υποστηριξη..

Μάλλον το αντίστροφο. Εγώ με στοκ δεν είχα κανένα θέμα. Αν πάντως θελήσεις να βάλεις custom rom (που πρέπει βασικά να δοκιμάσεις :Ρ) σου προτείνω Codefire, αν και το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις 3-4 και να δεις ποιά σε βολεύει και ποιά κάθεται καλύτερη στην δική σου συσκευή.

το αντιστροφο ε?μαλιστα..με λιγο διαβασμα ειδα οτι μαλλον οφειλεται στην 4.2.2 ...

παρεμπιπτοντως αυτη ακριβως κοιτουσα τωρα!

Vamos Aris

Καλημέρα παιδιά...

Έχω ένα θέμα με την μπαταρία, δεν μου μετράει σωστά.. δηλαδή φορτίζει, δείχνει 100%, μπαίνω σε recovery, 92%, το ανοίγω το βάζω να φόρτισει 100% σε 2 λεπτά, αλλά δεν είναι πραγματικό.. Υπάρχει απόκλιση.. Το άφησα όλο το βράδυ με 89% έμεινε απο 90% μπήκα σε recovery 84%.. μου το έχει παρουσιάσει και με rasbean και με CM. Έχω στο Κερνελ. δοκίμασα καλιμπραρισμα αλλά δεν έκανε τίποτα... Σκέφτομαι να το ξεφορτισω εντελώς άλλα στο GN, που το είχα κάνει δεν φόρτιζε μετά και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία, εδώ τι να κάνω :-P sorry για το μεγάλο post

Υγ η μπαταρία Αποφορτίζεται κανονικά αλλά με ενδείξεις καθυστερημένες :-(

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις καλημέρες μου!Νεος στο "πειραγμα" των smartphone,και με το Ν4 στα χέρια μου κρίμα είναι να μην το πειράξω λίγο.Διαβάζοντας το forum θα λέγα οτι περισσότερο μπερδευτηκα,υπάρχει κανενας "μπούσουλας" για το απο που πρέπει ν αρχίσω?Από πλευράς rom ποια βελτιώνει την μπαταρία και τα χρώματα της οθόνης?

Εδώ με την codefirex 4.2.2 δεν δουλεύει το viber...

Όταν πάει να κάνει έναρξη σταματάει.

Ίσως από ότι διαβάζω να οφείλεται στην καινούρια αναβάθμιση που πήρε χθες..

Τι να πω... Έχει άλλος το ίδιο θέμα??

Καλημέρα παιδιά...

Έχω ένα θέμα με την μπαταρία, δεν μου μετράει σωστά.. δηλαδή φορτίζει, δείχνει 100%, μπαίνω σε recovery, 92%, το ανοίγω το βάζω να φόρτισει 100% σε 2 λεπτά, αλλά δεν είναι πραγματικό.. Υπάρχει απόκλιση.. Το άφησα όλο το βράδυ με 89% έμεινε απο 90% μπήκα σε recovery 84%.. μου το έχει παρουσιάσει και με rasbean και με CM. Έχω στο Κερνελ. δοκίμασα καλιμπραρισμα αλλά δεν έκανε τίποτα... Σκέφτομαι να το ξεφορτισω εντελώς άλλα στο GN, που το είχα κάνει δεν φόρτιζε μετά και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία, εδώ τι να κάνω :-P sorry για το μεγάλο post

Υγ η μπαταρία Αποφορτίζεται κανονικά αλλά με ενδείξεις καθυστερημένες :-(

Σβησε τα stats της μπαταριας για αρχη.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)