tsopanos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Λοιπόν για τη μπαταρία να τος κράξεις και για το root φυσικά.Αλλά για το playstore(δε χρειάζεται να είσαι root για να τρέχει) τι θα τους πείς για να το στείλεις πίσω;Έκανα χαζομάρα και το έσβησα και τώρα τι να το κάνω;κανένας απο εδώ δε μπορεί να δώσει καμιά οδηγία στο παιδί να το φλασάρει και να ησυχάσει;;; δεν με πειραζει αν δεν ειναι ρουτ,το google play θελω κι οσα εχω κατεβασει δεν λειτουργουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 δεν με πειραζει αν δεν ειναι ρουτ,το google play θελω κι οσα εχω κατεβασει δεν λειτουργουν Καλά κάποια στιγμή θα σε πειράξει το root(αν γίνεις απαιτητικός).Τώρα για το playstore αν έκανες αυτά που σου είπα στην αρχή λογικά θα λειτουργούσε.Βρες απο κάποιον εδώ την ρομ να του περάσεις(μαζί με οδηγίες)και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλά κάποια στιγμή θα σε πειράξει το root(αν γίνεις απαιτητικός).Τώρα για το playstore αν έκανες αυτά που σου είπα στην αρχή λογικά θα λειτουργούσε.Βρες απο κάποιον εδώ την ρομ να του περάσεις(μαζί με οδηγίες)και θα είσαι μια χαρά. εχεις δικιο αλλαααα.....που μυαλο ,περιμενω αλλα δεν εχει μαλλον κανεις,οποτε μαλλον παει πισω ετσι χωρις εφαρμογες τι να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εχεις δικιο αλλαααα.....που μυαλο ,περιμενω αλλα δεν εχει μαλλον κανεις,οποτε μαλλον παει πισω ετσι χωρις εφαρμογες τι να το κανω Ρε φίλε σε ρώτησα και πριν.Με ποια δικαιολογία θα το στείλεις πίσω, από τη στιγμή που μόνος σου διέγραψες την εφαρμογή;;; Επίσης μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές χειροκίνητα.Αναζήτηση στο google και εγκατάσταση.Στείλε και κανά pm στα παιδιά εδώ που το έχουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ρε φίλε σε ρώτησα και πριν.Με ποια δικαιολογία θα το στείλεις πίσω, από τη στιγμή που μόνος σου διέγραψες την εφαρμογή;;; Επίσης μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές χειροκίνητα.Αναζήτηση στο google και εγκατάσταση.Στείλε και κανά pm στα παιδιά εδώ που το έχουν. χειροκινητα πως?οταν βαζω στον browser οτι θελω να κατεβασω μια εφαρμογη πε παει στο google play κι απο εκει δεν μ αφηνει να κατεβασω γιατι πρεπει να εχω το πλεη στο τηλεφωνο,χειροκινητα πως γινεται?Οσο για την επιστροφη εχει ηδη συμφωνησει ο πωλητης να του το στειλω αν κατι δεν μ αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δοκιμασες να κανεις ''επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων'' ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Έχω σχεδον καταλήξει στο να το τσιμπίσω το κινητάκι. Θέλω μόνο να ρωτήσω τους κατόχους της IPS έκδοσης αν έχουν παρατηρήσει κανένα πρόβλημα; Έχει λειτουργία usb OTG, να συνδέσεις δηλαδή κάποιο περιφεριακό στο κινητό; Φαντάζομαι πως το ίδιο συνδέεται κανονικά με usb σε pc κτλ, όπως όλα τα android. Πέρα από αυτά, ποιό μαγαζί προτείνετε? Σκέφτομαι lightake γιατί κερδίζεις τα μεταφορικά. Ο tsopanos είχε άσχημη εμπειρία αλλά μήπως ήταν μεμονωμένη και ατυχής; Ο chrisgrns αν δε κάνω λάθος το πήρε σε κάτι μέρες μέσα. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; edit : Tsopanos, αν καταλήψεις πως δεν θέλεις το κινητό ενδεχομένως να το αγόραζα; Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις dispute μέρος της παραγγελίας. Edited February 6, 2013 by bo8ran8rwpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Έχω σχεδον καταλήξει στο να το τσιμπίσω το κινητάκι. Θέλω μόνο να ρωτήσω τους κατόχους της IPS έκδοσης αν έχουν παρατηρήσει κανένα πρόβλημα; Έχει λειτουργία usb OTG, να συνδέσεις δηλαδή κάποιο περιφεριακό στο κινητό; Φαντάζομαι πως το ίδιο συνδέεται κανονικά με usb σε pc κτλ, όπως όλα τα android. Πέρα από αυτά, ποιό μαγαζί προτείνετε? Σκέφτομαι lightake γιατί κερδίζεις τα μεταφορικά. Ο tsopanos είχε άσχημη εμπειρία αλλά μήπως ήταν μεμονωμένη και ατυχής; Ο chrisgrns αν δε κάνω λάθος το πήρε σε κάτι μέρες μέσα. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; edit : Tsopanos, αν καταλήψεις πως δεν θέλεις το κινητό ενδεχομένως να το αγόραζα; Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις dispute μέρος της παραγγελίας. παρτο αν θες εγω δεν ξερω να το χειριζομαι,με παιδεψε,τι τα θελω υα σμαρφον χαζος ανθρωπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Κι εγω εχω παραγγειλει απο το lightake πριν απο τον tsopano κι ακομα τιποτα μαλλον το εχασαν,σκετη ταλαιπωρια. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παρτο αν θες εγω δεν ξερω να το χειριζομαι,με παιδεψε,τι τα θελω υα σμαρφον χαζος ανθρωπος? Αυτο που σου γραφω απο κατω το δοκιμασες? Δοκιμασες να κανεις ''επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων'' ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Κι εγω εχω παραγγειλει απο το lightake πριν απο τον tsopano κι ακομα τιποτα μαλλον το εχασαν,σκετη ταλαιπωρια. Τωρα ανοιγουν παλι στις 17 του μηνα λογω Κινεζικης πρωτοχρονιας,μετα οτι γινει. Αυτο που σου γραφω απο κατω το δοκιμασες? ναι ευχαριστω το δοκιμασα,το κινητο μια χαρα ειναι,εγω δεν ξερω να το χειριστω,δεν επανηλθε το google play,αλλα κατεβασα ενα battery defender και λεει μεσα οτι το κινητο ειναι rooted αναθεμα κι αν ξερω τι μου γινεται.Παντως το google play απο το 4shared το εβαλα μεσω του λαπτοπ αλλα δεν το ανοιγει,μεσω του κινητου δεν το κατεβαζει,κατεβασα οσες εφαρμογες βρηκα σε αλλο σαιτ,twitter,ελληνικο πληκτρολογιο,αν ειχε το google play θα ηταν τελειο,η καμερα ειναι 8μ και φαινεται,πολυ γρηγορο,τρωει μπαταρια αρκετα,αλλα ολα τρωνε,πιανει συνδεση αμεσα,με wi fi,αλλα δεν ξερω να κανω. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 7, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ναι ευχαριστω το δοκιμασα,το κινητο μια χαρα ειναι,εγω δεν ξερω να το χειριστω,δεν επανηλθε το google play,αλλα κατεβασα ενα battery defender και λεει μεσα οτι το κινητο ειναι rooted αναθεμα κι αν ξερω τι μου γινεται.Παντως το google play απο το 4shared το εβαλα μεσω του λαπτοπ αλλα δεν το ανοιγει,μεσω του κινητου δεν το κατεβαζει,κατεβασα οσες εφαρμογες βρηκα σε αλλο σαιτ,twitter,ελληνικο πληκτρολογιο,αν ειχε το google play θα ηταν τελειο,η καμερα ειναι 8μ και φαινεται,πολυ γρηγορο,τρωει μπαταρια αρκετα,αλλα ολα τρωνε,πιανει συνδεση αμεσα,με wi fi,αλλα δεν ξερω να κανω. Ενεργοποιησες της ''αγνωστες πηγες''? θα το βρεις στης ''ρυθμισεις''>''ασφαλεια''. Μετα δοκιμασε να το εγκαταστησεις το play. Νομιζω το play πρεπει να γινει εφαρμογη συστηματος. Ερωτηση απο το browser του τηλεφωνου μπορεις να μπεις στο play? Δοκιμασε το να μας πεις. Λογικα πρεπει να μπορεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) tsopanos για δες εδω στο forum μηπως βρεις τιποτα http://forum.lightake.com/Board.aspx?BoardID=22&GroupID=0(κατι θεμα εχει με το store λεει ενας χρηστης) μεχρι στιγμης δεν ειδα κατι για το i μονο για το m(δοκιμασε να μπεις στο κρυφο μενου και να το κανεις απο εκει επαναφορα ρυθμισεων,το εχεις σβηστο και πατας το vol up και το power ταυτοχρονα αυτο ισχυει στα περισσοτερα δεν ξερω για αυτο).εγω το εχω παραγγειλει απο το lightake 2 φλεβαρη ενω εκανα την πληρωμη αμεσως μεχρι τωρα δεν μου εχουνε απαντησει σε κανενα email μαλλον δεν θα το εχουνε διαθεσιμο,γιατι καποιος φιλος παραπανω ειπε πως παραλαβε κανονικα καποια αλλη συσκευη απο το συγκεκριμενο site.εγω παω για dispute τωρα κιωλας δεν περιμενω αλλο. (τωρα που διαβαζω στο forum εχουνε ολοι προβλημα με αυτο το τηλεφωνο Lightake,you have created a lot of problems to all of us who paid to buy Neo N002i I was told the phone is going to be rooted and have google play on,it came full of chinese apps and google play not working,I tried to install another but not working again,pitty we believe you give good service but all you care is how to take our money,we are not experts and the advise you give is very hard to follow,I will return this phone to you and never buy anything from you again) Edited February 7, 2013 by wannaplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Ενεργοποιησες της ''αγνωστες πηγες''? θα το βρεις στης ''ρυθμισεις''>''ασφαλεια''. Μετα δοκιμασε να το εγκαταστησεις το play. Νομιζω το play πρεπει να γινει εφαρμογη συστηματος. Ερωτηση απο το browser του τηλεφωνου μπορεις να μπεις στο play? Δοκιμασε το να μας πεις. Λογικα πρεπει να μπορεις. το εχω κανει το αγνωστες πηγες,δεν το εγκαθιστα,μαλλον το εικοινιδιο μπαινει αλλα οταν το παταω ανοιγει και σβηνει αμεσως. tsopanos για δες εδω στο forum μηπως βρεις τιποτα http://forum.lightake.com/Board.aspx?BoardID=22&GroupID=0(κατι θεμα εχει με το store λεει ενας χρηστης) μεχρι στιγμης δεν ειδα κατι για το i μονο για το m(δοκιμασε να μπεις στο κρυφο μενου και να το κανεις απο εκει επαναφορα ρυθμισεων,το εχεις σβηστο και πατας το vol up και το power ταυτοχρονα αυτο ισχυει στα περισσοτερα δεν ξερω για αυτο).εγω το εχω παραγγειλει απο το lightake 2 φλεβαρη ενω εκανα την πληρωμη αμεσως μεχρι τωρα δεν μου εχουνε απαντησει σε κανενα email μαλλον δεν θα το εχουνε διαθεσιμο,γιατι καποιος φιλος παραπανω ειπε πως παραλαβε κανονικα καποια αλλη συσκευη απο το συγκεκριμενο site.εγω παω για dispute τωρα κιωλας δεν περιμενω αλλο. (τωρα που διαβαζω στο forum εχουνε ολοι προβλημα με αυτο το τηλεφωνο Lightake,you have created a lot of problems to all of us who paid to buy Neo N002i I was told the phone is going to be rooted and have google play on,it came full of chinese apps and google play not working,I tried to install another but not working again,pitty we believe you give good service but all you care is how to take our money,we are not experts and the advise you give is very hard to follow,I will return this phone to you and never buy anything from you again) το δοκιμασα,εχει βγαλει ενα αντροιντ με ενα κοκκινο ερωτιματικο και δεν παει πισω ουτε μπρος ουτε δειχνει κατι,τι κανω τωρα? Με κουρασε,εβγαλα την μπαταρια και επανηλθε,δεν το πειραζω αλλο Εχουν κλεισει απο τις 4 εως τις 17 για την πρωτοχρονια,μην περιμενεις απαντηση τωρα http://www.1mobile.com/ εδω λοιπον βρηκα την λυση,εχει σχεδον ολες τις εφαρμογες που εχει και το google play,κατεβασα την δικη του στο κινητο σαν το play store ενα πραγμα και απο εκει κατεβασα οτι ηθελα να κατεβασω,οποτε λυθηκε το προβλημα.για οσους δεν εχουν google play και το χρειαστουν εδω ειναι,διαδωστε το -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 7, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 δεν ειναι λυση αυτη φιλε μου τετοια μαρκετ υπαρχουν πολλα,το θεμα ειναι αμα θες της google που δεν συνεργαζεται τι κανεις.κατεβασε αμα θες αυτο http://www.aptoide.com/ και μετα μεσα απο αυτο βρες to blackmarketalpha θα βρεις εφαρμογες απο τον θειο και αμα δεν εχεις χασει το ροοτ που νομιζω πως το εχασες επειδη εκανες επαναφορα,θα μπορεις να βαλεις και κανα gps προγραμμα με πολλους χαρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 17 του μήνα; Παναγιά βοήθα. Μα διάβαζα πως η πρωτοχρονιά είναι στις 4, κάνουν άλλες 2 βδομάδες διακοπές; Μήπως να πηγαίναμε μετανάστες στη Κίνα; :lol::lol: Μου κάνει εντύπωση πάντως, γιορτές εκεί παραλύει το κράτος όλο; Εδώ, με εξαίρεση ανήμερα, "λειτουργούν" όλα. Φαντάζομαι πως το κινητό δεν είναι διαθέσιμο από μη κινέζικο κατάστημα ή τουλάχιστον κάποιο που να λειτουργεί με δυτικές ημερομηνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 δεν ειναι λυση αυτη φιλε μου τετοια μαρκετ υπαρχουν πολλα,το θεμα ειναι αμα θες της google που δεν συνεργαζεται τι κανεις.κατεβασε αμα θες αυτο http://www.aptoide.com/ και μετα μεσα απο αυτο βρες to blackmarketalpha θα βρεις εφαρμογες απο τον θειο και αμα δεν εχεις χασει το ροοτ που νομιζω πως το εχασες επειδη εκανες επαναφορα,θα μπορεις να βαλεις και κανα gps προγραμμα με πολλους χαρτες to battery saver λεει οτι ειναι rooted το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 17 του μήνα; Παναγιά βοήθα. Μα διάβαζα πως η πρωτοχρονιά είναι στις 4, κάνουν άλλες 2 βδομάδες διακοπές; Μήπως να πηγαίναμε μετανάστες στη Κίνα; :lol::lol: Μου κάνει εντύπωση πάντως, γιορτές εκεί παραλύει το κράτος όλο; Εδώ, με εξαίρεση ανήμερα, "λειτουργούν" όλα. Φαντάζομαι πως το κινητό δεν είναι διαθέσιμο από μη κινέζικο κατάστημα ή τουλάχιστον κάποιο που να λειτουργεί με δυτικές ημερομηνίες. και εγω που το εκανα παραγγελια απο δυο φλεβαρη δεν μου εχεουν στειλει καν τρακινγκ αιντι,εκανα σημερα στο paypal refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 και εγω που το εκανα παραγγελια απο δυο φλεβαρη δεν μου εχεουν στειλει καν τρακινγκ αιντι,εκανα σημερα στο paypal refund. δεν το εχουν στειλει,μετα τις 17,κανουν 5-7 μερες μου ειπαν να τα ταχυδρομησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 δεν το εχουν στειλει,μετα τις 17,κανουν 5-7 μερες μου ειπαν να τα ταχυδρομησουν εσενα σου ειπανε ετσι,εμενα μου ειπανε οτι οι παραγγελιες μεχρι και 3 του φλεβαρη θα εφευγαν κανονηκα,τελοσπαντων καλυτερα να παρω τιποτα αλλο με 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 εσενα σου ειπανε ετσι,εμενα μου ειπανε οτι οι παραγγελιες μεχρι και 3 του φλεβαρη θα εφευγαν κανονηκα,τελοσπαντων καλυτερα να παρω τιποτα αλλο με 4.1 Παντως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο και γρηγορο,απο λεπτομερειες δεν ειμαι ειδικος αλλα κατεβασα οσα ηθελα και τα παει σφαιρα,αν δεν επαιρνα αυτο μονο το Jiayu 4 θα αξιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εχει κανεις σας,απο οσους εχετε το τηλεφωνο αυτο παρατηρησει οτι ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος οταν ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα,τοσο χαμηλος που δεν ακουω τιποτα σχεδον,υπαρχει καμια λυση για αυτο το προβλημα>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπερα παιδια το πηρα σημερα το N002i ολα κομπλε ελληνιθκα πως μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια το πηρα σημερα το N002i ολα κομπλε ελληνιθκα πως μπορουμε να βαλουμε? εγω εβαλα το go keyboard με ελληνικα,το more locale 2 αλλα δεν αλλαζει και πολλα,εχει μμεσα ενα root προγραμμα στις εφαρμογες,μπορεις να μου πεις πως λεγεται να το ξανακατεβασω,εσβησε με το reset,το play store σου δουλευει εσενα? Edited February 12, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 το more local εμενα δε μου δεινει επιλογη για ελληνικα,το κινητο θα το χω το βραδακι οποτε θα σ πω πως τ λενε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts