guideman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 :(:(:( Μηπως δεν εχουν? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Nick παρ το απο oppostyle και στειλτο Αγγλία μέσω aramex να τέλειωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 :(:(:( Μηπως δεν εχουν? Τι να σου πω... Τα ίδια μου έκαναν και το Γενάρη που το είχα ξαναπαραγγειλει... Όταν τους ρώτησα αν έχουν τώρα το μαύρο σε 32gb μου είχαν πει ναι και γι αυτό το παράγγειλα... Τους έστειλα πριν email ανάλογα με την απάντηση τους θα πράξω, και θα ενημερώσω σχετικά παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πριν λίγο έπεσε το μάτι μου στην παρακάτω είδηση και είπα να την μοιραστώ με τους κατάλληλους ανθρώπους :) http://www.xda-developers.com/android/oppo-find-5-receiving-open-source-project-love/ Όπως θα διαβάσετε το Oppo Find 5 απέκτησε εδώ και λίγες μέρες nightly CM!!!:w00t: Μια πολύ ευχάριστη είδηση για τους μελλοντικούς κατόχους του κινητού και ταυτόχρονα η oppo κάνει μια πολύ έξυπνη κίνηση! Εγώ έχω το Galaxy S εδώ και περίπου 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημενος/εξαρτημένος με τα συχνά Update της CM που με κρατάν ακόμα "ζωντανό"! Ορίστε και το link με τις τελευταίες αλλαγές: http://changelog.bbqdroid.org/#find5/cm10.1/next Αν είχα την δυνατότητα να δώσω πάνω από 300 ευρώ για κινητό θα ήταν από τις top επιλογές μου! Στην κατηγορία "κινέζικο smartphone" οι δυο φόβοι που έχω ειναι εγγύηση και υποστήριξη software. Τώρα ποια στο find 5 έχω μόνο ένα φόβο :p Σαιτ σαν το μεριμομπαιλ δινουν 1 χρονο η και 2 επιπληρωμει βεβαια,χρονο εγγυησης..ολοι απο μερι παιρνουμε.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Τι να σου πω... Τα ίδια μου έκαναν και το Γενάρη που το είχα ξαναπαραγγειλει... Όταν τους ρώτησα αν έχουν τώρα το μαύρο σε 32gb μου είχαν πει ναι και γι αυτό το παράγγειλα... Τους έστειλα πριν email ανάλογα με την απάντηση τους θα πράξω, και θα ενημερώσω σχετικά παιδιά...Προφανως δεν σου εδωσαν ουτε trucking number. σωστα? Σαιτ σαν το μεριμομπαιλ δινουν 1 χρονο η και 2 επιπληρωμει βεβαια,χρονο εγγυησης..ολοι απο μερι παιρνουμε.. Δηλαδη για να καταλαβω, αν χαλασει μεσα στην εγγυηση ενος χρονου η και δυο αν εχεις πληρωσει κατι παραπανω θα βγει ακρη με το merimobiles? Αν χαλασει εκτος εγγυησης? Εχετε καποια εμπειρια για αυτες τις περιπτωσεις? Tο ibuygou γιατι δεν το προτιμησατε, επειδη ειναι λιγο ακριβωτερο? Μεσω aramex παιζει κατι διαφορετικο σε σχεση με την εγγυηση? Η απλα αγοραζεται παλι απο meri και ερχεται Ελλαδα μεσω Αγγλιας αλλα δεν κινδυνευει για τελωνειο? Edited May 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Προφανως δεν σου εδωσαν ουτε trucking number. σωστα? Δηλαδη για να καταλαβω, αν χαλασει μεσα στην εγγυηση ενος χρονου η και δυο αν εχεις πληρωσει κατι παραπανω θα βγει ακρη? Αν χαλασει εκτος εγγυησης? Εχετε καποια εμπειρια για αυτες τις περιπτωσεις? Tο ibuygou γιατι δεν το προτιμησατε, επειδη ειναι λιγο ακριβωτερο? Όχι trucking number δεν μου έστειλε. Επίσης το πηρα από αυτούς γιατί με 6 ευρώ περίπου στο ρουταριζαν και σου παιρνουσαν και τα ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα... Γενικά και εγώ αλλά και φίλος που ψωνίζει αρκετά από αυτούς είναι πολύ καλοί... Με το oppo όμως μας τα χάλασαν τώρα... Ίσως επειδή το μαύρο 32 αρι κυκλοφορεί λίγο καιρό... Το να πω.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ψαξε λιγο στα merimobiles,pandawill, αν και δεν πολυαπαντανε στο παντα γρηγορα οταν Επικοινωνεις μαζι τους,τεσπα ψαξε κ θα δεις ερωτησεις σε στυλ, Μου χαλασε η καμερα , η οθονη,του λενε ποσο κανει να του στειλουν το κομματι η να τους στειλει το κιν να του το φτιαξουν.. Απλα τα πραματα το μερι ειναι καλο..το παντα λιγο σε ταλαιπωρα με την επικοινωνια η κ παραγγελνεις κ δεν το χει..αλλα αμεσα γυρνα τα λεφτα.. Εγω ενα jiayu g3 απι μερι κ ενα ζοπο 910 απο παντα πηρα..το ζοπο τωρα ερχεται:) Μην αγχεστε μιληστε με τα παιδια στα γενικα θρεντ Dual SIM + Android και Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά και θα σας συμβουλεψουν.. ΟΛα οσα αναρωτιεστε τα εχουν αντιμετωπισει κ λυσει τα παιδια εδω.. ΚΙ εγω φοβομουνα κυριως το υψηλο σαρ κ αλλα αλλα δεν εχουν θεμα,αμα παρεις καλη μαρκα κινεζικου,οπως τα οππο κ απι καλο μαγαζι..:happy: Τα ετοταλκ και μεριμομπαιλς ειναι αποτι καταλαβαινω κι εγω ενα μηνα εδω,ΕΓΓΥΗΣΗ. Τρωγεται κ το πανταγουιλ αντε κ ταινιντιλ..τωρα τα αλλα ρωτηστε τα παιδια..,ολα τα χουνε δοκιμασει βρει Edited May 7, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καταλαβαινετε, αν επροκειτο για 150Ε-200Ε δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ, αλλα για τετοιο νουμερο σιγουρα το after sale service εχει μεγαλη σημασια. Θα το ψαξω και στο αλλο thread αλλα για να μιλατε με σιγουρια για το merimobiles και το pandawill κατι θα ξερετε.. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Edited May 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καταλαβαινετε, αν επροκειτο για 150Ε-200Ε δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ, αλλα για τετοιο νουμερο σιγουρα το after sale service εχει μεγαλη σημασια. Θα το ψαξω και στο αλλο thread αλλα για να μιλατε με σιγουρια για το merimobiles και το pandawill κατι θα ξερετε.. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ετοταλκ κ μεριμομπαιλς εχω καταλαβει ειναι τα τοπ..απλα το πρωτο ξεφευγει σε τιμη αλλα απαντανε κ αμεεεεεεεεσως σε επικοινωνια κ σε live chat... Edited May 7, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μια απο τα ιδια και εγω κανενα νεο ακομα τπτ θα περιμενω μεχρι την παρασκευη αλλιως το ακυρωνο αμεσα. Τους εστειλα και μαιλ με την αποφαση μου περιμενω απαντηση. Μου αρεσει.που το.ειχαν στο μερι..,,,, Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Απάντηση καμία!!! Μόλις το ακύρωσα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Απάντηση καμία!!! Μόλις το ακύρωσα!!! Ε μα ναι ρε φίλε, από τα Χριστούγεννα το πολεμάς!! Τελικά μόνο αν έχεις κάποιον εκεί κάνεις προκοπή :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ε μα ναι ρε φίλε, από τα Χριστούγεννα το πολεμάς!! Τελικά μόνο αν έχεις κάποιον εκεί κάνεις προκοπή :mad: Ετσι...Βασικά το ασπρο σε 16 αρι υπάρχει κανονικά,αλλα εγω ηθελα το μαυρο σε 32αρι!!! Δεν με πειραζει κιόλας!!! αφου ξερεις η καψουρα μας είναι αλλου!!! Αυτό ετσι για αλλαγή βασικά το ηθελα και λόγο του disign ειδικά στο μαυρο που μου αρεσε!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πάντως εμένα μου ήρθε προχτές.... Midnight Black/32GB Το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλό και φαίνεται "premium".Άριστη ποιότητα κατασκευής. +Ποιότητα κατασκευή +Ταχύτητα +Ανοικτό και βάζεις ότι θες...Τρελή υποστήριξη απο XDA και την ίδια την Oppo. +Ήχος.Άριστος και πολύ δυνατός. -Δεν έχει SD -Δεν έχει κανονικό MHL.Θέλει Y cable. -Η κάμερα θέλει λίγο δουλειά στο CM 10.1. -Η οθόνη δεν είναι Amoled.Σε φυσιολόγικα επίπεδα φωτεινότητας είναι πολύ καλή αλλά το μαύρο παραμένει "LCD". Είμαι σούπερ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, συν το γεγονός ότι είναι πολύ ψαρωτικό, ειδικά η πίσω μεριά. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται νέο update στο software... Αυτά τα ολίγα και από μένα Υ.Γ. Το κέρδισα από android police οπότε δεν ξέρω πόσο κάνει κανονικά... Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πάντως εμένα μου ήρθε προχτές.... Midnight Black/32GB Το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλό και φαίνεται "premium".Άριστη ποιότητα κατασκευής. +Ποιότητα κατασκευή +Ταχύτητα +Ανοικτό και βάζεις ότι θες...Τρελή υποστήριξη απο XDA και την ίδια την Oppo. +Ήχος.Άριστος και πολύ δυνατός. -Δεν έχει SD -Δεν έχει κανονικό MHL.Θέλει Y cable. -Η κάμερα θέλει λίγο δουλειά στο CM 10.1. -Η οθόνη δεν είναι Amoled.Σε φυσιολόγικα επίπεδα φωτεινότητας είναι πολύ καλή αλλά το μαύρο παραμένει "LCD". Είμαι σούπερ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, συν το γεγονός ότι είναι πολύ ψαρωτικό, ειδικά η πίσω μεριά. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται νέο update στο software... Αυτά τα ολίγα και από μένα Υ.Γ. Το κέρδισα από android police οπότε δεν ξέρω πόσο κάνει κανονικά... Αντε καλοριζικο... Φουλ ελληνικά εχει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έχω περασμένο CM 10.1 οπότε έχει.Η stock Rom δεν ξέρω καθόλου... Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Έχω περασμένο CM 10.1 οπότε έχει.Η stock Rom δεν ξέρω καθόλου... Για πες εντυπώσεις από το 10ημερο με το oppo αδερφέ... Μπαταρία σμουθ και γενικά καθημερινή χρήση με ενδιαφέρει περισσότερο... Ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Λοιπόν.... Η μπαταρία μου κρατάει τουλάχιστον μέχρι το άλλο πρωί αν δεν το φορτίσω το βράδυ.Με φυσιολογική χρήση κρατάει 2 μέρες άνετα.Σημειωτέον οτι τα έχω όλα ανοικτά (3G,Wifi και το GPS όταν χρειάζεται) και σπίτι δεν έχω καλό σήμα.... Στο χέρι το συνήθισα αμέσως, μεγάλη υπόθεση το ¨σκαλοπατάκι¨ στο κάτω μέρος. Είναι σχετικά βαρύ (σε σχέση με S4,S3,S2) αλλά δεν εμποδίζει στην χρήση. Το ηχείο του και τα ακουστικά ειναι καλά, καθαρά και δυνατά(ειδικά στην κανονική Rom που έχει και Dolby κτλ). Όλοι επίσης με ακούνε καλά.Deathgrip δεν έχω παρατηρήσει. Επίσης το Wifi αν και βγάζει καμμιά φορά λιγότερες γραμμές είναι σαφέστατα πιο γρήγορο και πιο μακρυνό απο S2,S3. Η ποιότητα κατασκευής δεν παίζεται, ειδικά αν αναλογιστεί κανεις τι κυκλοφορεί στην αγορά. Την εργοστασιακή rom την έπαιξα λίγο.Καλό security για τις εφαρμογές (πολύ πράμα να πειράξεις), γρήγορη και όμορφη. Κατά τα άλλα, όλα καλά. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Λοιπόν.... Η μπαταρία μου κρατάει τουλάχιστον μέχρι το άλλο πρωί αν δεν το φορτίσω το βράδυ.Με φυσιολογική χρήση κρατάει 2 μέρες άνετα.Σημειωτέον οτι τα έχω όλα ανοικτά (3G,Wifi και το GPS όταν χρειάζεται) και σπίτι δεν έχω καλό σήμα.... Στο χέρι το συνήθισα αμέσως, μεγάλη υπόθεση το ¨σκαλοπατάκι¨ στο κάτω μέρος. Είναι σχετικά βαρύ (σε σχέση με S4,S3,S2) αλλά δεν εμποδίζει στην χρήση. Το ηχείο του και τα ακουστικά ειναι καλά, καθαρά και δυνατά(ειδικά στην κανονική Rom που έχει και Dolby κτλ). Όλοι επίσης με ακούνε καλά.Deathgrip δεν έχω παρατηρήσει. Επίσης το Wifi αν και βγάζει καμμιά φορά λιγότερες γραμμές είναι σαφέστατα πιο γρήγορο και πιο μακρυνό απο S2,S3. Η ποιότητα κατασκευής δεν παίζεται, ειδικά αν αναλογιστεί κανεις τι κυκλοφορεί στην αγορά. Την εργοστασιακή rom την έπαιξα λίγο.Καλό security για τις εφαρμογές (πολύ πράμα να πειράξεις), γρήγορη και όμορφη. Κατά τα άλλα, όλα καλά. Μια χαρά λοιπόν φίλε μου... Το ειχα καψούρα ρε ****το αλλά μετά από δύο απόπειρες που το παράγγειλα δε μου ερχόταν ούτε στην πρώτη το άσπρο εκεί κοντά στα Χριστούγεννα ούτε στην δεύτερη το μαύρο πριν κάνα μήνα που το είχα παραγγείλει, και τελικά με τον ερχομό των one and s4 το άφησα... Αν μου την βαρέσει θα το ξαναπαραγγειλω έτσι για να μου φύγει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Η αναμονή τελειώνει ---->> http://europe.oppostyle.com/ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Η αναμονή τελειώνει ---->> http://europe.oppostyle.com/ :D ισως αυτο που ρωτησω ειναι βλακεια αλλα αν και εφοσον πλεον πωλειται επισημα ευρωπη λιγικα δεν θα υποστηριζει και τις αντιστοιχες γλωσσες?...το ρωταω γιατι συγγενης που το εχει βρει στην κινα μου ειπε οτι στην internasional version εχει μονο αγγλικα...επισης ξερουμε αν η τα 399 ειναι για την εκδοση με τα 16 η τα 32 giga ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ισως αυτο που ρωτησω ειναι βλακεια αλλα αν και εφοσον πλεον πωλειται επισημα ευρωπη λιγικα δεν θα υποστηριζει και τις αντιστοιχες γλωσσες?...το ρωταω γιατι συγγενης που το εχει βρει στην κινα μου ειπε οτι στην internasional version εχει μονο αγγλικα...επισης ξερουμε αν η τα 399 ειναι για την εκδοση με τα 16 η τα 32 giga ? Το 399 θα είναι λογικά για την 16gb version. Αν δεν κάνω λάθος η international ver έχει Αγγλικά και Russian. Πριν από μερικές μέρες προστέθηκαν επιπλέον γλώσσες αν δεν κάνω λάθος, και στο μέλλον θα ενσωματωθούν περισσότερες γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 http://europe.oppostyle.com/ Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Ελπίζω το 32αρι σε Μαύρο να ειναι στο ραφι!!! Επιτέλους πολύ καλή κίνηση απο την oppo Το site for oppo ακόμα και τώρα σέρνεται!!! Έχουν πέσει ολοι επάνω!!! Edited May 27, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 επιτελους μπορεσα σημερα και το παραγγειλα το black 32gb Επίσης παραγγειλα και αυτη την θηκη που σε οσα τηλ την ειχα παρει μου αρεσε πάρα πολύ http://www.ebay.co.uk/itm/161004769137?var=460165452676&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts