galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Λοιπόν παιδιά ,μολις με πληροφορισαν απο το merymobile οτι η μαυρη εκδοση ειναι ετοιμοπαραδοτη... Εγω το παραγγελνω τωρα http://www.merimobiles.com/oppo-find-5-x909-32gb_p/meri57681.htm Want to tell me if there is READY the oppo find 5 black 32gb ... ANSWER: the Black version is now available, thank you Edit Για οσους το παραγγείλουν να τους ζητησετε να σας βαλουν την ελληνική και αγγλική γλωσσα... Edited April 19, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Λοιπόν παιδιά ,μολις με πληροφορισαν απο το merymobile οτι η μαυρη εκδοση ειναι ετοιμοπαραδοτη... Εγω το παραγγελνω τωρα http://www.merimobiles.com/oppo-find-5-x909-32gb_p/meri57681.htm Want to tell me if there is READY the oppo find 5 black 32gb ... ANSWER: the Black version is now available, thank you Edit Για οσους το παραγγείλουν να τους ζητησετε να σας βαλουν την ελληνική και αγγλική γλωσσα... ωραίος άντε με το καλό να έρθει, λες από βδομάδα να το έχεις; περιμένουμε εντυπώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Λοιπόν παιδιά ,μολις με πληροφορισαν απο το merymobile οτι η μαυρη εκδοση ειναι ετοιμοπαραδοτη... Εγω το παραγγελνω τωρα http://www.merimobiles.com/oppo-find-5-x909-32gb_p/meri57681.htm Want to tell me if there is READY the oppo find 5 black 32gb ... ANSWER: the Black version is now available, thank you Edit Για οσους το παραγγείλουν να τους ζητησετε να σας βαλουν την ελληνική και αγγλική γλωσσα... Φίλε,να σε ρωτήσω. Oppostyle στέλνει Ελλάδα ή δεν δοκίμασες καν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Φίλε,να σε ρωτήσω. Oppostyle στέλνει Ελλάδα ή δεν δοκίμασες καν; Δεν δουλευει το site... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Έστελνε όμως τώρα όχι..Σε επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους κούριερ και αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουν πάλι στα τέλη του μήνα, δεν είναι σίγουρο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δεν δουλευει το site... Εγώ πριν λίγο που μπήκα δούλευε κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Εγώ πριν λίγο που μπήκα δούλευε κανονικά!! Τωρα ανοιξε πάλι εχεις δικιο...Πριν μια ωρα περιπου δεν ανοιγε... Λοιπόν παιδιά οσοι θελετε να παραγγειλετε απο oppostyle θα δειτε οτι δεν υπαρχει η ελλαδα για να κάνεις την παραγγελία... Εδω ερχετε η aramex για να σας βοηθήσει και να αναλάβει να σας στείλει το δεμα σας στο σπίτι σας στην ελλάδα... Πρέπει πρωτα απο ολα να κάνετε λογαριασμό στην aramex οπου πληρωνεται ενα ποσο αν θυμαμαι καλά γυρω στα 30 ευρω εφ ορου ζωης και σας δίνει 4 διευθυνσεις μια στην Αμερική μια στην Αγγλία μια στην Κίνα και αλλη μια δεν θυμαμαι που... Ουσιαστικά η ολη φιλοσοφία ειναι η εξείς... Σας δίνει μια θυρίδα σε καθε μια απο της παραπάνω χωρες με ολα τα στοιχεια (Διευθυνση τκ πολη τηλ ) και εσείς δεν εχετε παρα να ζητήσετε παραγειγμα απο το oppostyle να σας ταχυδρομήσει το πακέτο σε οποιο κρατος απο τα παραπάνω 4 θέλετε... Αφου λοιπόν αυτοι παραλάβουν το πακετο σας το στέλνουν την επομένη με την γενική ταχυδρομική και η χρεωση είναι νομίζω 16 ευρω... Edited April 19, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Λοιπόν παιδιά οσοι θελετε να παραγγειλετε απο oppostyle θα δειτε οτι δεν υπαρχει η ελλαδα για να κάνεις την παραγγελία... Εδω ερχετε η aramex για να σας βοηθήσει και να αναλάβει να σας στείλει το δεμα σας στο σπίτι σας στην ελλάδα... Πρέπει πρωτα απο ολα να κάνετε λογαριασμό στην aramex οπου πληρωνεται ενα ποσο αν θυμαμαι καλά γυρω στα 30 ευρω εφ ορου ζωης και σας δίνει 4 διευθυνσεις μια στην Αμερική μια στην Αγγλία μια στην Κίνα και αλλη μια δεν θυμαμαι που... Ουσιαστικά η ολη φιλοσοφία ειναι η εξείς... Σας δίνει μια θυρίδα σε καθε μια απο της παραπάνω χωρες με ολα τα στοιχεια (Διευθυνση τκ πολη τηλ ) και εσείς δεν εχετε παρα να ζητήσετε παραγειγμα απο το oppostyle να σας ταχυδρομήσει το πακέτο σε οποιο κρατος απο τα παραπάνω 4 θέλετε... Αφου λοιπόν αυτοι παραλάβουν το πακετο σας το στέλνουν την επομένη με την γενική ταχυδρομική και η χρεωση είναι νομίζω 16 ευρω... Καλή φάση!! Προσωπικά θα περιμένω να δω τι θα γίνει με oppostyle και αναλόγως θα πράξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλή φάση!! Προσωπικά θα περιμένω να δω τι θα γίνει με oppostyle και αναλόγως θα πράξω! Λενε οτι το μαυρο το εχουν ετοιμοπαράδοτο... ampalaeas τους πήρες κανενα τηλ να μάθουμε??? Αν ειναι να ακυρώσω την αλλη απο το merybobile... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Λενε οτι το μαυρο το εχουν ετοιμοπαράδοτο... ampalaeas τους πήρες κανενα τηλ να μάθουμε??? Αν ειναι να ακυρώσω την αλλη απο το merybobile... Το μαύρο ετοιμοπαράδοτο; Από που; oppostyle.com ? Γιατί εγώ προσπαθώ να μπω εδώ και πόσες ώρες και μου λέει ότι κάνουν συντήρηση, λες να αλλάζουν τη διαθεσιμότητα του μαύρου; Δεν έχω τίποτα νεότερο σχετικά με τη διαθεσιμότητα του μαύρου και οσον αφορά την αποστολή στην Ελλάδα μου είπαν ότι είναι σε διαπραγματεύσεις και ότι δεν γνωρίζουν πότε θα τελειώσουν αυτές. Πρώτα θέλω να δω In Stock στο μαύρο έπειτα αν προχωρήσω σε αγορά, θα ψάξω για κανένα κουμάντο σε Αγγλία... Ο λονδρέζος reviewer το παρέλαβε προχθές και μου είπε ότι δεν πλήρωσε καθόλου φόρους!! Όποιος μπορεί ας το κάνει αποστολή σε UK και από εκεί Ελλάδα.. Προσωπικά κοιτάω μόνο από oppostyle και amazon uk . Edited April 19, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδες πολυ ομορφο το κινητο αυτο και ειδικα σε λευκο τα σπαει μπορω να πω.:p Θα κυκλοφορησει στανταρ Ελλαδα? Σε Γερμανιες-Αγγλιες κλπ Δυτικο-Ευρωπαικες χωρες γνωριζουμε τι παιζει? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδες πολυ ομορφο το κινητο αυτο και ειδικα σε λευκο τα σπαει μπορω να πω.:p Θα κυκλοφορησει στανταρ Ελλαδα? Σε Γερμανιες-Αγγλιες κλπ Δυτικο-Ευρωπαικες χωρες γνωριζουμε τι παιζει? Θα έρθει αλλά κανείς δεν ξέρει το πότε. Οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να το πάρουν από το επίσημο σάιτ της Oppo, oppostyle.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το μαύρο ετοιμοπαράδοτο; Από που; oppostyle.com ? Γιατί εγώ προσπαθώ να μπω εδώ και πόσες ώρες και μου λέει ότι κάνουν συντήρηση, λες να αλλάζουν τη διαθεσιμότητα του μαύρου; Δεν έχω τίποτα νεότερο σχετικά με τη διαθεσιμότητα του μαύρου και οσον αφορά την αποστολή στην Ελλάδα μου είπαν ότι είναι σε διαπραγματεύσεις και ότι δεν γνωρίζουν πότε θα τελειώσουν αυτές. Πρώτα θέλω να δω In Stock στο μαύρο έπειτα αν προχωρήσω σε αγορά, θα ψάξω για κανένα κουμάντο σε Αγγλία... Ο λονδρέζος reviewer το παρέλαβε προχθές και μου είπε ότι δεν πλήρωσε καθόλου φόρους!! Όποιος μπορεί ας το κάνει αποστολή σε UK και από εκεί Ελλάδα.. Προσωπικά κοιτάω μόνο από oppostyle και amazon uk . Το site πλέον δουλεύει κανονικά... Edit Εδώ και οι διευθύνσεις που έχω στην aramex... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Oppo com δεν στέλνει Ελλάδα εχει σταματήσει λόγω φόρων και τελωνείο ν.. Galana απο μερι το παραγγειλες η μεσω αραμεξ ??? Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Oppo com δεν στέλνει Ελλάδα εχει σταματήσει λόγω φόρων και τελωνείο ν.. Galana απο μερι το παραγγειλες η μεσω αραμεξ ??? Το παραγγειλα πριν κανα δυο ωρες απο merymobile αλλα βλέπω πριν κανα μισάωρο οτι ανοιξε το oppostyle και το δινει ετοιμοπαραδοτο(Για το μαυρο λεω)... Και σκεφτομαι να ακυρώσω την mery και να το παραγγείλω μεσω της aramex που δείχνω πιο πάνω απο την oppostyle... Είμαι σε δίλημμα !!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το site πλέον δουλεύει κανονικά... Edit Εδώ και οι διευθύνσεις που έχω στην aramex... Ε ωραία αφού είσαι κομπλέ από διευθύνσεις τότε το παραγγέλνεις κιόλας !! Ακόμα δεν μπορώ να μπω στο σάιτ... Άλλαξε η διαθεσιμότητα του μαύρου ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Οχι ρε προχώρα την ακύρωση Ενοειται καλύτερα απο ορρο και θα σου έρθει και πιο γρήγορα με αραμεξ... Μην το σκέφτεσαι. .... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ε ωραία αφού είσαι κομπλέ από διευθύνσεις τότε το παραγγέλνεις κιόλας !! Ακόμα δεν μπορώ να μπω στο σάιτ... Άλλαξε η διαθεσιμότητα του μαύρου ή μπα; Oxi υπάρχει κανονικά Οχι ρε προχώρα την ακύρωση Ενοειται καλύτερα απο ορρο και θα σου έρθει και πιο γρήγορα με αραμεξ... Μην το σκέφτεσαι. .... Μάλλον αυτό θα κάνω... Δεν ξερω αν φτάνει το ποσό για ακόμα μια παραγγελία στην κάρτα ρε ****το... Να μην πάω ο Μ@λ@κας σήμερα να βάλω λεφτά στην προπληρωμένη!!! Είμαι στο όριο να φτάνει η όχι το ποσό!!! Το κανω και βλέπω,αν οχι τοτε τη δευτέρα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Βγάλανε και νέο accessory Easy Cover. Πολύ ωραίο φαίνεται!! Edited April 19, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τη περιοδο αυτη δν μπορω να παρω κ τα δυο αλλιως δν θα μ ενοιαζε! Απο oppostyle δν πηρα ακομη απαντηση και απο expansys πιστευω θα ερθει μεχρι τελος απριλιου η αν δεν το φερουν, θα ερθει σιγουρα σε κανα σκρουτζομαγαζο! Τα θελω και τα δυο ομως πρεπει να ζυγησω τα συν και πλην και να παρω μια αποφαση για το ποιο θα παρω πρωτα!! Αν παντως ερθει απο expansys και εγω ψυνομαι επισης. Εστειλες κανα email στο expansys και ρωτησες και σου ειπαν τελη του μηνος? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Αν παντως ερθει απο expansys και εγω ψυνομαι επισης. Εστειλες κανα email στο expansys και ρωτησες και σου ειπαν τελη του μηνος? Για το HTC One από Expansys μιλούσα παιδιά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Για το HTC One από Expansys μιλούσα παιδιά!! :) Κριμα ρε ****το και ελεγα να αποφυγουμε περιπετειες απο Κινα και απο αποψη εγγυησης αλλα και τελωνειων:( Παντως μου αρεσει και εμενα ΑΛΛΑ δισταζω να ρισκαρω ασε που μου εχουν τυχει αρκετες προβληματικες συσκευες τα 2 τελευταια χρονια και οταν εχεις καει φυσας και το γιαουρτι και ειδικα απο Κινα αγορα βραστα εκει και αν θα τρεμεις απο το αγχος μη σου τυχει κανα θεμα με την συσκευη :cry: Edited April 19, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Κριμα ρε ****το και ελεγα να αποφυγουμε περιπετειες απο Κινα και απο αποψη εγγυησης αλλα και τελωνειων:( Παντως μου αρεσει και εμενα ΑΛΛΑ δισταζω να ρισκαρω ασε που μου εχουν τυχει αρκετες προβληματικες συσκευες τα 2 τελευταια χρονια και οταν εχεις καει φυσας και το γιαουρτι και ειδικα απο Κινα αγορα βραστα εκει και αν θα τρεμεις απο το αγχος μη σου τυχει κανα θεμα με την συσκευη :cry: Εννοείται φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το παραγγειλα πριν κανα δυο ωρες απο merymobile αλλα βλέπω πριν κανα μισάωρο οτι ανοιξε το oppostyle και το δινει ετοιμοπαραδοτο(Για το μαυρο λεω)... Και σκεφτομαι να ακυρώσω την mery και να το παραγγείλω μεσω της aramex που δείχνω πιο πάνω απο την oppostyle... Είμαι σε δίλημμα !!! Για δες φίλε και πες και σε εμάς αν τελικά έρχεται να μας "μοντάρεις". Το βλέπω πυρήνα το τηλέφωνο! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Για δες φίλε και πες και σε εμάς αν τελικά έρχεται να μας "μοντάρεις". Το βλέπω πυρήνα το τηλέφωνο! Εσυ καθότι έχεις το κουκλί αλλα με σπασμένη την οθόνη δικαιούσαι ένα τηλ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts