Jump to content

Oppo Find 5

nikosnt74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 904
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσο κοιταξα οχι, βρηκα μονο εναν που απαιτουσε υπολογιστη (αδυνατο αυτην την περιοδο).

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οσο κοιταξα οχι, βρηκα μονο εναν που απαιτουσε υπολογιστη (αδυνατο αυτην την περιοδο).

Λογικό αυτό γιατί στις τελευταίες εκδόσεις ρουτ μπορείς να κάνεις μόνο μέσω υπολογιστή...

• 4 weeks later...
Ξέρουμε πότε θα δοθεί ως stable Κώστα; :)

Ξέρουμε πότε θα δοθεί ως stable Κώστα; :)

Μη διστάζεις, εγκατέστησε την κατευθείαν! Είναι πολύ σταθερή μέχρι τώρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί και να μη βγει ποτέ stable για αυτή την έκδοση και να πάνε κατευθείαν στην επόμενη δεν γνωρίζω περισσότερα πάνω σε αυτό, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι "ενδιάμεση" λύση...

Δεν υπάρχει υπολογιστής στο σπίτι της κοπέλας μου, άσε που βαριέται να στήνει ξανά κτλ :p

Αν δε δοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη ίσως κάνω κίνηση :)

Τι τον θες τον υπολογιστή ρε...την κατεβαζεις,μπαίνεις σε recovery και φλασαρεις,τουλάχιστον έτσι γίνεται στο 7

Φιλικά Γιώργος

Δεν υπάρχει υπολογιστής στο σπίτι της κοπέλας μου, άσε που βαριέται να στήνει ξανά κτλ :p

Αν δε δοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη ίσως κάνω κίνηση :)

Χαχαχα...Το στήσιμο ξανά και η επαναφορά των εφαρμογών και ρυθμίσεων είναι μεγάλη βαρεμάρα! Να φανταστείς με πιάνει και εμένα αυτή η κούραση παρά τη χρήση titanium backup και παρά το ότι δεν είμαι και κοπέλα...:p :lol:

• 2 weeks later...
Καλησπέρες παίδες, μήπως έχει κανείς πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού? Εγω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το usb charging point του κινητού. έχει χαλαρώσει και δε κουμπώνει κανενα καλωδιο αρκετα καλα ετσι ώστε να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα. Πρέπει να κάνω αλχημείες να το κουνάω δεξιά και αριστερά έτσι ώστε να κουμπώσει και να φορτόζει. Φτιάχνεται αυτό?

Και εγώ νιώθω το δικό μου λίγο χαλαρό, αλλά κουμπώνει πάντα μια χαρά. Δες αν η εταιρία μπορεί να στο επισκευάσει άμα φταίει η κατασκευή, αλλά δύσκολο το βλέπω γιατί θα θεωρηθεί μάλλον προσωπική ευθύνη...

Εκτός του ότι δε κουμπώνει καλα ξέχασα να αναφέρω ότι πολλες φορές ενώ δείχνει να φορτίζει κάνει 5 μερες για να φορτίσει που λεει ο λόγος. Φορτίζει 2 ώρες τώρα και από 5% πήγε 25%.

Δοκιμασες αλλο καλωδιο και φορτιστη;

Τότε μάλλον θα έχει ξεχαρβαλωθεί λίγο για αυτό τα κάνει αυτά...Μόνο να επισκευαστεί μπορεί...

Κατά πάσα πιθανότητα το Find 5 θα πάρει τελικά update σε 4.4

http://www.gsmarena.com/oppo_find_5_and_n1_will_get_android_44_kitkat_after_all-news-9633.php

Τότε μάλλον θα έχει ξεχαρβαλωθεί λίγο για αυτό τα κάνει αυτά...Μόνο να επισκευαστεί μπορεί...

έστειλα μνμ στην Οππο και μου απαντησαν να στειλω την συσκευή για replace.

έστειλα μνμ στην Οππο και μου απαντησαν να στειλω την συσκευή για replace.

Τέλεια τότε. Χωρίς επιβάρυνση δική σου φαντάζομαι; Κανόνισες τα της επιστροφής;

Μου έστειλαν αυτο τωρα

Craig Ramirez (OppoStyle Support)

Sep 18 18:31

Hello Andreas,

Thank you for all the information.

At the moment our logistic partner having issue with their website and we are unable to create RMAs.

We will get back to you as soon as possible.

We apologize for the inconvenience.

Καλησπέρα.Εσπασε το πλαστικό της οθονης σε εναν φιλο μου και βρηκε ανταλλακτικο μεσω e-bay.Το θέμα είναι οτι φοβαται μηπως το διαλύσει τελειως, οποτε σε οποιοδηποτε service κινητων φτιαχνεται?μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι αθηνα που να επισκευάζει oppo?

Καλησπέρα.Εσπασε το πλαστικό της οθονης σε εναν φιλο μου και βρηκε ανταλλακτικο μεσω e-bay.Το θέμα είναι οτι φοβαται μηπως το διαλύσει τελειως, οποτε σε οποιοδηποτε service κινητων φτιαχνεται?μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι αθηνα που να επισκευάζει oppo?

http://www.procordia.gr/

Κάντους ένα τηλέφωνο φίλε μου :)

Π.Α.Ο.Κ. 1926

• 2 weeks later...

Γεια χαρά!

Θέλω να πουλήσω το find 5 και θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου.

Επίσης το κινητό φοράει μια custom recovery και είναι ρουτ, πως μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση?

Μετα από δυο εβδομάδες ψαχνοντας το κινητο μου στη warehouse η οππο μου απαντησε οτι δε θα αντικαταστησει το κινητο μου γιατι:

However, I regret to inform you that currently we are unable to replace your Find 5 device with the same model, as it has been discontinued by OPPO.

In this situation, we have made up a special offer for you and we would like to propose you to upgrade your device to one of the latest models by paying a small price difference.

This mean that we are giving you the chance to trade-in your defective device and upgrade to the following models:

- OPPO Find 7a** [http://europe.oppostyle.com/16-find-7a] paying only **€99 EUR** ;

- OPPO Find 7** [http://europe.oppostyle.com/14-find-7] paying only **€199 EUR** .

You will be able to chose your preferred version and color of the new device depending on availability.

Τι προτείνετε?

Επίσης το κινητό (find 5) το είχα παρει 349