Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δεν βρήκες οδηγό πουθενά, ούτε στα ξένα τμήματα ούτε στο ελληνικό forum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οσο κοιταξα οχι, βρηκα μονο εναν που απαιτουσε υπολογιστη (αδυνατο αυτην την περιοδο). Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οσο κοιταξα οχι, βρηκα μονο εναν που απαιτουσε υπολογιστη (αδυνατο αυτην την περιοδο). Λογικό αυτό γιατί στις τελευταίες εκδόσεις ρουτ μπορείς να κάνεις μόνο μέσω υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ολα πρίμα με την έκδοση της 2.0 beta .Μπράβο στην Oppo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Είναι πολύ ωραία και έχει "ελαφρύνει" και το λειτουργικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ξέρουμε πότε θα δοθεί ως stable Κώστα; :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ξέρουμε πότε θα δοθεί ως stable Κώστα; :) Μη διστάζεις, εγκατέστησε την κατευθείαν! Είναι πολύ σταθερή μέχρι τώρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί και να μη βγει ποτέ stable για αυτή την έκδοση και να πάνε κατευθείαν στην επόμενη δεν γνωρίζω περισσότερα πάνω σε αυτό, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι "ενδιάμεση" λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν υπάρχει υπολογιστής στο σπίτι της κοπέλας μου, άσε που βαριέται να στήνει ξανά κτλ :p Αν δε δοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη ίσως κάνω κίνηση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τι τον θες τον υπολογιστή ρε...την κατεβαζεις,μπαίνεις σε recovery και φλασαρεις,τουλάχιστον έτσι γίνεται στο 7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν υπάρχει υπολογιστής στο σπίτι της κοπέλας μου, άσε που βαριέται να στήνει ξανά κτλ :p Αν δε δοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη ίσως κάνω κίνηση :) Χαχαχα...Το στήσιμο ξανά και η επαναφορά των εφαρμογών και ρυθμίσεων είναι μεγάλη βαρεμάρα! Να φανταστείς με πιάνει και εμένα αυτή η κούραση παρά τη χρήση titanium backup και παρά το ότι δεν είμαι και κοπέλα...:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρες παίδες, μήπως έχει κανείς πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού? Εγω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το usb charging point του κινητού. έχει χαλαρώσει και δε κουμπώνει κανενα καλωδιο αρκετα καλα ετσι ώστε να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα. Πρέπει να κάνω αλχημείες να το κουνάω δεξιά και αριστερά έτσι ώστε να κουμπώσει και να φορτόζει. Φτιάχνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Και εγώ νιώθω το δικό μου λίγο χαλαρό, αλλά κουμπώνει πάντα μια χαρά. Δες αν η εταιρία μπορεί να στο επισκευάσει άμα φταίει η κατασκευή, αλλά δύσκολο το βλέπω γιατί θα θεωρηθεί μάλλον προσωπική ευθύνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εκτός του ότι δε κουμπώνει καλα ξέχασα να αναφέρω ότι πολλες φορές ενώ δείχνει να φορτίζει κάνει 5 μερες για να φορτίσει που λεει ο λόγος. Φορτίζει 2 ώρες τώρα και από 5% πήγε 25%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δοκιμασες αλλο καλωδιο και φορτιστη; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 έχω δοκιμάσει με 2-3 αλλα τιποτα. μια πιανει καλα μία δε κάνει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τότε μάλλον θα έχει ξεχαρβαλωθεί λίγο για αυτό τα κάνει αυτά...Μόνο να επισκευαστεί μπορεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κατά πάσα πιθανότητα το Find 5 θα πάρει τελικά update σε 4.4 http://www.gsmarena.com/oppo_find_5_and_n1_will_get_android_44_kitkat_after_all-news-9633.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τότε μάλλον θα έχει ξεχαρβαλωθεί λίγο για αυτό τα κάνει αυτά...Μόνο να επισκευαστεί μπορεί... έστειλα μνμ στην Οππο και μου απαντησαν να στειλω την συσκευή για replace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 έστειλα μνμ στην Οππο και μου απαντησαν να στειλω την συσκευή για replace. Τέλεια τότε. Χωρίς επιβάρυνση δική σου φαντάζομαι; Κανόνισες τα της επιστροφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου έστειλαν αυτο τωρα Craig Ramirez (OppoStyle Support) Sep 18 18:31 Hello Andreas, Thank you for all the information. At the moment our logistic partner having issue with their website and we are unable to create RMAs. We will get back to you as soon as possible. We apologize for the inconvenience. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα.Εσπασε το πλαστικό της οθονης σε εναν φιλο μου και βρηκε ανταλλακτικο μεσω e-bay.Το θέμα είναι οτι φοβαται μηπως το διαλύσει τελειως, οποτε σε οποιοδηποτε service κινητων φτιαχνεται?μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι αθηνα που να επισκευάζει oppo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα.Εσπασε το πλαστικό της οθονης σε εναν φιλο μου και βρηκε ανταλλακτικο μεσω e-bay.Το θέμα είναι οτι φοβαται μηπως το διαλύσει τελειως, οποτε σε οποιοδηποτε service κινητων φτιαχνεται?μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι αθηνα που να επισκευάζει oppo? http://www.procordia.gr/ Κάντους ένα τηλέφωνο φίλε μου :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ευχαριστω πολύ...!απο Δευτέρα θα επικοινωνησω να δω τι θα μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γεια χαρά! Θέλω να πουλήσω το find 5 και θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου. Επίσης το κινητό φοράει μια custom recovery και είναι ρουτ, πως μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μετα από δυο εβδομάδες ψαχνοντας το κινητο μου στη warehouse η οππο μου απαντησε οτι δε θα αντικαταστησει το κινητο μου γιατι: However, I regret to inform you that currently we are unable to replace your Find 5 device with the same model, as it has been discontinued by OPPO. In this situation, we have made up a special offer for you and we would like to propose you to upgrade your device to one of the latest models by paying a small price difference. This mean that we are giving you the chance to trade-in your defective device and upgrade to the following models: - OPPO Find 7a** [http://europe.oppostyle.com/16-find-7a] paying only **€99 EUR** ; - OPPO Find 7** [http://europe.oppostyle.com/14-find-7] paying only **€199 EUR** . You will be able to chose your preferred version and color of the new device depending on availability. Τι προτείνετε? Επίσης το κινητό (find 5) το είχα παρει 349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts