zaras27 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αυτό το νέο fw δεν μου φαίνεται και τόσο καλό...μαντάρα τα κανε .Εφτιαξε 10 , χάλασε 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Περιμενε μέχρι να βγει η stable.Και εγώ αυτήν περιμένω πριν την αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η 1.0.8? Δοκίμασε clean install, βρώμικα λένε πολλοί για προβλήματα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η τελευταία stable ειναι η 1.0.2.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Η 1.0.8? Δοκίμασε clean install, βρώμικα λένε πολλοί για προβλήματαΔεν παίζει ρόλο .Παρόλο το clean που κάνω πάντα οι διαμαρτυρίες είναι πολλές .Ας περιμένουμε την 2.0 όπως ανακοίνωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτην περιμεμω και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 2.0 μου δείχνει μόνο για find 7... Φοράει κανείς καποια άλλη ρομ που να ειναι ευχαριστημένος...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalnik3 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 2.0 μου δείχνει μόνο για find 7... Φοράει κανείς καποια άλλη ρομ που να ειναι ευχαριστημένος...? εγω φοραω την CodeFireX http://www.oppoforums.com/threads/aosp-kk-cfx-toolchain-llvm-clang-3-5-oppo-find-5-codefirex-nightlies.8754/ και δεν νομιζω να την αλλαξω, εκτος και αν βγει android 4.5 :P αυτη μπορω να πω οτι ειναι stable με καθημερινα updates και πολυ καλη διαρκεια μπαταριας γυρω στις 30 ωρες με νορμαλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εγω φοραω την CodeFireX http://www.oppoforums.com/threads/aosp-kk-cfx-toolchain-llvm-clang-3-5-oppo-find-5-codefirex-nightlies.8754/ και δεν νομιζω να την αλλαξω, εκτος και αν βγει android 4.5 :P αυτη μπορω να πω οτι ειναι stable με καθημερινα updates και πολυ καλη διαρκεια μπαταριας γυρω στις 30 ωρες με νορμαλ χρηση για να βάλω αυτη τη rom.. έχει κάπου την διαδικασία....? απλά περνάω rom μεσα? θυμάσαι να μου πεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalnik3 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 για να βάλω αυτη τη rom.. έχει κάπου την διαδικασία....? απλά περνάω rom μεσα? θυμάσαι να μου πεις εσυ? δε ξερω αν μπορεις να το περασεις με την μανισια recovery εγω το περασα με CWM μπες στο παρακατω λινκ και δες για οδηγους, πως να κανεις root, να περασεις recovery και custom rom. http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/ ειναι ολα μεταφρασμενα στα ελληνικα αν εχεις παλι καποια απορια, εδω ειμαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όποιος ενδιαφέρεται,ή θέλει για κάποιο γνωστό του,πουλάω το δικό μου.Ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με τη νέα αναβάθμιση εν αναμονή της τελικής στο τέλος Μαίου όλα δείχνουν πολύ καλά και η κάμερα ακόμη καλύτερη .Διορθώθηκαν και αρκετά bugs με κυριότερο το ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Σταθερή τέλος Μαΐου, 2.0 τέλος Ιουνίου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλή η 1.0.9i αλλά έχει χώρο βελτίωσης. Δίνεται η αίσθηση ότι η stable θα είναι πολύ καλή. Ας ελπίσουμε βέβαια ότι η ColorOS 2.0 θα βασιστεί στην έκδοση 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalnik3 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν θελετε βελτιωση στην καμερα, βαλτε την νεα εφαρμογη της Γκουγκλ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera μονο που χρειαζεται και Android 4.4+ για να τρεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γνωριζει καποιος κανενα μαγαζι που να εχει το oppo find 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Το επίσημο της oppo στην Ευρώπη...Europe.oppostyle Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalnik3 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γνωριζει καποιος κανενα μαγαζι που να εχει το oppo find 5? δυστυχώς αποσυρθηκε απο την επισημη αγορα της oppo. μονο αν το βρεις πουθενα μεταχειρισμενο οπως εδω http://www.oppoforums.com/forums/marketplace.20/ ή αλλιως ebay, alibaba κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Πουλαει ενας φιλος Find 5 32GB midnight black αν ενδιαφερεσαι ακομα μαζι με αυθεντικη flip cover της oppo σχεδον καινουριο. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 To κινητό με εντυπωσίασε από κοντά, το βρήκα σφραγισμένο-καινούργιο στα 310 ευρώ. Μόνη απορία εάν τα πάει ικανοποιητικά σε αυτονομία, ε; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 To κινητό με εντυπωσίασε από κοντά, το βρήκα σφραγισμένο-καινούργιο στα 310 ευρώ. Μόνη απορία εάν τα πάει ικανοποιητικά σε αυτονομία, ε; Αναλόγως τη χρήση είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα εκτός από το G2 που ξεφεύγει λόγω μπαταρίας. Με νορμάλ τη μέρα θα τη βγάζεις άνετα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βγηκε σήμερα η 1.0.9 stable . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Την εβαλε κανεις; Πως παει; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- On line παντως δεν την βλεπω.... Μου βγαζει την 'παλιά' την 1.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Την έβαλα εγώ. Σταθερή και ωραία, και με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Την έβαλες 'χειροκινητα'; Γιατί στην διαδικτυακή ενημερωση που πατω μεσα απο το μενου μου βγαζει την παλια ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts