Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται?

Google Drive! Κορυφή.

Η εναλλακτικά δες το Dropbox.

Edit : δεν πρόσεξα που λες ότι δεν θες το drive.

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Google drive δεν με βολεψε! To google photos ειναι καλυτερο γιατι μπορω να τα κανω ανεβασμα ολα μαζι! Θα δω και τo flickr

δες και το MEGA.50gb χωρο δινει.επιλεγεις ποτε θα κανεις upload(wifi μονο ,με φορτιση μονο κλπ) κανεις επιλογη φακελου που θες να ανεβαζεις (εχει και για δευτερο φακελο).Ολες τις δυνατοτητες του drive,δυνατοτητα link κλπ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

To megaupload ειχε(εχει?) Κλεισει το file sharing .
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Helium

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

To megaupload ειχε(εχει?) Κλεισει το file sharing .

Ο dot.com είπε να αποσύρετε ότι έχετε ανεβάζει γιατί θα κλείσει. Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση. Λέω ότι διάβασα.

OnePlus X

Το ειχαν κλεισει το file sharing toy megaupload για πειρατικες κοπιες κλπ.

Το drive του ειναι τελειως διαφορετικο.

Πέστε μου ρε παιδιά μια εφαρμογή που να δουλεύει σαν το titanium αλλά να μην χρειάζεται root

Το helium δε χρειαζεται root. Αλλα θα χρειαστει να συνδέσεις το κινητο σου με το PC.

Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη και λειτουργική εφαρμογή για αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κλήσεων?

στο sdmaid pro έχει δύο ενδείξεις καθαρισμού, μία system cleaner και μια appcleaner, όταν κάνει σκανάρισμα και στις 2 περιπτώσεις βγάζει κάποια αποτελέσματα , τι καθαρίζουμε με ασφάλεια σε κάθε μία από τις 2 περιπτώσεις και τι όχι ?

Επειδή χάθηκε μέσα στα πολλά μηνύματα το επαναφέρω μήπως και μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο dot.com είπε να αποσύρετε ότι έχετε ανεβάζει γιατί θα κλείσει. Δεν ξέρω αν είναι παραπληροφόρηση. Λέω ότι διάβασα.

OnePlus X

Μην μπερδεύεσαι όπως έγραψαν και ποιο πάνω το megaupload με το Mega είναι δύο διαφορετικά πράγματα ( για το πρώτο έχει ακομα δικαστικές περιπέτειες ...μετα από εισβολή του fbi στο σπίτι )

Το Mega είναι νόμιμη επιχείρηση

Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη και λειτουργική εφαρμογή για αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κλήσεων?

Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη.

Τα κάνει όλα μόνη της, δεν θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά κανένας σπαστικός, είτε ειναι σπαμ,πωλητές, τράπεζες, δικηγόροι, εισπρακτικές εταιρείες, τους έχει όλους μόνη της η εφαρμογή, εσυ μόνο θα βάλεις μερικά δικά σου τηλέφωνα.

Κάνει και αναγνώριση,

Truecaller

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el

Το Greek Caller ID είναι μια χαρά και Ελληνική εφαρμογή.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

Εάν έχουμε ενεργό το "ιστορικό

τοποθεσίας" στις ρυθμίσεις google καταναλώνει μπαταρία παραπάνω;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν έχουμε ενεργό το "ιστορικό

τοποθεσίας" στις ρυθμίσεις google καταναλώνει μπαταρία παραπάνω;

Όχι φίλε μου. Υπηρεσία καταγραφής το που πήγες είναι και δουλεύει μόνο εάν έχεις ανοιχτό το GPS στο κινητό σου.

Η κατανάλωση αυξάνεται μόνο από το GPS.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Όχι φίλε μου. Υπηρεσία καταγραφής το που πήγες είναι και δουλεύει μόνο εάν έχεις ανοιχτό το GPS στο κινητό σου.

Η κατανάλωση αυξάνεται μόνο από το GPS.

Ναι το gps το έχω πάντα ανοιχτό.anyway ανοίγει ΜΌΝΟ όταν ανοίξω εφαρμογή που το χρειάζεται.Αλλά και με το ιστορικό ανοιχτό δεν ανοίγει το gps απλά ρώτησα εάν καταναλώνει περισσότερη μπαταρία έστω και η χρήση της εντοπισης μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας

παιδια θελω ενα προγραμμα που να μπορω να καταγραψω ακριβως τα συνορα ενως χωραφιου που εχω για να μπορω να το βρω αργοτερα οταν το χρειαστώ, επιθυμητό ειναι,, να ειναι στα ελληνικα και να συνεργαζετε με καποιο χαρτη (θελω να καταγραψω τις συντεταγμενες των χωραφιων μου και να μπορω ανα πασα στιγμη να τις βλεπω και να τις βρισκω )

παιδια θελω ενα προγραμμα που να μπορω να καταγραψω ακριβως τα συνορα ενως χωραφιου που εχω για να μπορω να το βρω αργοτερα οταν το χρειαστώ, επιθυμητό ειναι,, να ειναι στα ελληνικα και να συνεργαζετε με καποιο χαρτη (θελω να καταγραψω τις συντεταγμενες των χωραφιων μου και να μπορω ανα πασα στιγμη να τις βλεπω και να τις βρισκω )

https://goo.gl/GMabWh

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II