petros46 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εγώ τους βλέπω κανονικά με 5.1.1 σε Note 3 Mε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager&hl=el εννοειται οτι και αυτο το προγραμμα θελει root για να σου δειξει τους κωδικους ή να σου κανει backup σε αυτους Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ναι κάπως έτσι. Συγκεκριμένα κάποτε είχα βρει μια εφαρμογή που έπαιζες πρώτα μια φορά το βίντεο(συνδεδεμένος στο ίντερνετ) και μετά το αποθήκευε να το πω κατά κάποιο τρόπο και μπορούσες να το δεις ακόμη και χωρίς σύνδεση. Δεν θυμάμαι όμως πως την λένε μιας κι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε Μαλλον το itube εννοεις. http://www.itubeandroid.com/ Αν ψαξεις και στο google play για itube θα σου βγαλει διαφορα. Εγω χρησιμοποιω αυτο που εβαλα στο link απο πανω και ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω σε android τηλέφωνο ώστε να το ελέγχω απομακρυσμένα μέσω του δικού μου κινητού (επίσης android) το θέλω για να μπορώ να βοηθάω τους γονείς μου. Δοκίμασα το teamviewer quick support αλλα δεν κατάφερα να συνδεθώ. Έχετε κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω σε android τηλέφωνο ώστε να το ελέγχω απομακρυσμένα μέσω του δικού μου κινητού (επίσης android) το θέλω για να μπορώ να βοηθάω τους γονείς μου. Δοκίμασα το teamviewer quick support αλλα δεν κατάφερα να συνδεθώ. Έχετε κάποια ιδέα; Δεν γίνεται. Μόνο από πι σι νομίζω εσύ, με το Quick support στο κινητο των γονιών σου Edited June 24, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν γίνεται. Μόνο από πι σι νομίζω εσύ, με το Quick support στο κινητο των γονιών σου Μου κάνει και αυτό! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μου κάνει και αυτό! Σε ευχαριστώ πολύ! Απλά ζητά κάποια επιβεβαίωση, ή κάποιο addon κατά τη σύνδεση, δεν θυμάμαι. (στο κινητό εννοώ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σε remote control για όλες τις συσκευές τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 irplus - Infrared Remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το messenger για να στέλνω μηνύματα από τον παροχο μου και με έχει βολέψει αρκετά γιατί τα έχω όλα μαζί αλλά δεν μου έρχονται αναφορές, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μου έρχονται αναφορές η δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το messenger? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπερα, για προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για gallery! ειχω το fStop αλλα οταν παω σ μια φωτογραφια και παταω edit δεν μου πεταει παραθυρο να διαλεξω αλλα μου κανει force close.. Η quick pic εφαγε σουτ απο τωτε που εβαλε τα cloud.. Η piktures, δεν μπορω να συνηθισω το interfase της.. καμια αλλη καλη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το messenger για να στέλνω μηνύματα από τον παροχο μου και με έχει βολέψει αρκετά γιατί τα έχω όλα μαζί αλλά δεν μου έρχονται αναφορές, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μου έρχονται αναφορές η δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το messenger? επειδη εχω καιρο να ασχοληθω ποια εφαρμογη sms ειναι καλυτερη αλλα να υποστηριζει dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 επειδη εχω καιρο να ασχοληθω ποια εφαρμογη sms ειναι καλυτερη αλλα να υποστηριζει dual sim? Η καλύτερη ειναι σχετικό ... Μια καλή εφαρμογη που υποστηρίζει dual sim ειναι αυτή Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπερα, για προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για gallery! ειχω το fStop αλλα οταν παω σ μια φωτογραφια και παταω edit δεν μου πεταει παραθυρο να διαλεξω αλλα μου κανει force close.. Η quick pic εφαγε σουτ απο τωτε που εβαλε τα cloud.. Η piktures, δεν μπορω να συνηθισω το interfase της.. καμια αλλη καλη?? Μια χαρά είναι η quick pic. Παραμένει ακόμα η κορυφαία. Το cloud αν δεν θέλεις δεν το ενεργοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Η καλύτερη ειναι σχετικό ... Μια καλή εφαρμογη που υποστηρίζει dual sim ειναι αυτή ε να κανω την δουλεια μου!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το VLC δεν μπορει να μου διαβασει μουσικα αρχεια. Το κανει σε κανεναν αλλό; Το εχω κανει εγκατασταση και απεγκατασταση πολλες φορες αλλα τιποτα. Η πλακα ειναι πως το vlc beta τα βλεπει ολα. Εχει κανεις καμια ιδέα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το VLC δεν μπορει να μου διαβασει μουσικα αρχεια. Το κανει σε κανεναν αλλό; Το εχω κανει εγκατασταση και απεγκατασταση πολλες φορες αλλα τιποτα. Η πλακα ειναι πως το vlc beta τα βλεπει ολα. Εχει κανεις καμια ιδέα; Μια χαρά τα διαβάζει, δουλεύει τέλεια και με το V4A Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μια χαρά τα διαβάζει, δουλεύει τέλεια και με το V4A Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Καποια ειδικη ρυθμιση η οπως ειναι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καποια ειδικη ρυθμιση η οπως ειναι; Αριστερά να βρει τα audio και επιλέγω τι θέλω να παίξει Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το messenger για να στέλνω μηνύματα από τον παροχο μου και με έχει βολέψει αρκετά γιατί τα έχω όλα μαζί αλλά δεν μου έρχονται αναφορές, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μου έρχονται αναφορές η δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το messenger? Αν εννοείς την εφαρμογή της Google, πας ρυθμίσεις επιλογή του παρόχου και εκεί έχει αναφορά παράδοσης. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν υπαρχει στο playstore αλλα ειναι ακριβως αυτο που θες και με πιο πολλες επιλογες http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/themes-apps/app-galaxy-s7-lg-g5-beta-t3367981 Δεν χρειαζεται root. Ωραίο app φαίνεται, ευχαριστώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance Δεν είναι συμβατή με το tab s2,ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα, αν γνωρίζετε βοηθηστε. Στο symbian ειχα μι εφαρμογή που λεγόταν situations, το προφραμματισα και εβγαινε εκτός σύνδεσης σύμφωνα με το ωραρθο που ήθελα, στο Android δεν έχει επιλογή ώστε να γυρίζει σε πτήση. Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα, αν γνωρίζετε βοηθηστε. Στο symbian ειχα μι εφαρμογή που λεγόταν situations, το προφραμματισα και εβγαινε εκτός σύνδεσης σύμφωνα με το ωραρθο που ήθελα, στο Android δεν έχει επιλογή ώστε να γυρίζει σε πτήση. Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν εφαρμογές γι αυτό που θέλεις. Κοίταξε για κάτι τέτοιο Αν και υπάρχει το προγραμματισμενη ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις που το κλείνεις τελείως και του έχεις ορίσει την ώρα που θες να ανοίξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αν εννοείς την εφαρμογή της Google, πας ρυθμίσεις επιλογή του παρόχου και εκεί έχει αναφορά παράδοσης. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι εννοώ το messenger του facebook. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Έβαλα την τελευταία έκδοση του viber και βλέπω ότι βγάλανε όλα τα φόντα συνομιλίας που προυπηρχαν!!! Αυτά δηλαδή που ήταν ρυθμίσεις - φόντο συνομιλίας. Βγάλανε όλα μονοχρωμα και τα απλά και άφησαν μόνο λίγα χρωματιστά παιδικά με κάτι καρδουλες αρκουδακια και τέτοια. Και σε εσάς έτσι είναι πλέον η μόνο σε μένα είναι το η χαρά του παιδιού ??? ? Όχι τίποτα άλλο αλλά πάτησα κατά λάθος ένα από τα φόντα πιστευοντας πως αν σειρω προς τα κάτω θα δω κ αλλά φόντα και κατέληξα να έχω σε όλες τις επαφές την καμηλοπαρδαλη με τις καρδουλες :D Έκδοση 6.1.593 (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited June 29, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts