Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει την φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος κάθε μέρα όπως είναι το bing στα lumia κινητά?
:respect:

Αν εχεις το s6, ο touchwiz εχει ρυθμιση να αλλαζει περιοδικα ταπετσαρια κλειδωματος μεσα στη μερα αναμεσα απο <30 φωτος που οριζεις εσυ.

Στο προηγούμενο κινητό χρησιμοποιούσα το Beep'nGo για αποθήκευση των στοιχείων των καρτών καταστημάτων κλπ, με τις οποίες είτε παρέχονται εκπτώσεις είτε προστίθενται πόντοι από αγορές. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι barcodes δεν μπορούσαν να σκαναριστούν από τον ταμία ίσως επειδή η έκδοση που είχα ήταν 4.1

Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό (Jiayu S3 Plus με 5.1) και αφού εγκατέστησα πάλι την ίδια εφαρμογή και σκανάρισα τις κάρτες, διαπίστωσα με έκπληξη ότι και πάλι δεν μπόρεσε να δει την κάρτα το ταμείο του ΑΒ και αναγκάστηκε να την περάσει χειροκίνητα.

Η ερώτηση είναι αν αυτό οφείλεται α) στην εφαρμογή, β) στην έκδοση 5.1 ή γ) στο κινητό;

πχ θα μπορούσε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα άλλη εφαρμογή ή δεν έχω ελπίδα;

Στο κινητό οφείλεται φίλε μου.αν δεις κάπου λέει ότι είναι συμβατή μόνο σε samsung s4,s5,s6.Εγώ παλιότερα που είχα το samsung s3 το ίδιο πρόβλημα είχα και τώρα πάλι το ίδιο Έχω.Και ας έχουμε το ίδιο κινητό.

Μια και σκεφτόμουν να δοκιμάσω μια τέτοια εφαρμογή , ποια πιστεύετε από όλες που κάνουν αυτή τη δουλειά ότι είναι η καλύτερη;

Αν εχεις το s6, ο touchwiz εχει ρυθμιση να αλλαζει περιοδικα ταπετσαρια κλειδωματος μεσα στη μερα αναμεσα απο <30 φωτος που οριζεις εσυ.

Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου?

Αλλιώς ψάχνεις στο Play Store με λέξεις όπως wallpaper changer και θα βρεις πολλές επιλογές.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πόση ταχύτητα πιάνεται με το AirDroid η άλλη εφαρμογή για μεταφορά μέσω WiFi??

Εγώ μέχρι 7 mbps.

Ποιο προτείνεται.

Κρατας πατημενο στην κεντρικη οθονη,μετα θεματα φοντου,μετα κλειδωμα οθονης,μετα απο τη συλλογη,μπαινεις σε καποιο φακελο που εχεις wallpapers-φωτος και τσεκαρεις μεχρι 30

Εφαρμογή κάμερας για tilt shift??

@Ilka71

Το εφέ που κάνει της φωτογραφίες να φαίνονται σαν μικροσκοπικές

πχ https://www.google.gr/search?client=ms-android-om-lge&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=y2PIVsviHcap6AS1_IKICg&q=tilt+shift&oq=till+shift&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0i13l5.2486.8767.0.10274.15.13.2.0.0.0.308.2236.0j11j1j1.13.0..2..0...1.1j4.64.mobile-gws-hp..0.14.2094.0.pIPIMhKb25s

Edited by maarinos

Αλλιώς ψάχνεις στο Play Store με λέξεις όπως wallpaper changer και θα βρεις πολλές επιλογές.

Δοκιμάστε και το 500 firepaper του chainfire.

Καλησπέρα. Προχτές άφησα κάπου το κινητό μου. Ευτυχώς θυμόμουν που και το τακτοποίησα το θέμα. Είχα εγκατεστημένο το Prey Phound όμως όταν άρχισα να ψάχνω μέσω το Prey συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω ήδη ενεργοποιημένα τα MB για να το βρει η εφαρμογή. Όταν πήγα να το πάρω, άνοιξα τα MB αμέσως. Γυρνώντας σπίτι είδα στο Prey ότι ούτε τότε κατάφερε να εντοπίσει την περιοχή μου! Παρα μόνο όταν ήρθα σπίτι και άνοιξα το WIFI. Άρα ρε παιδιά τι εφαρμογή είναι αυτή;;; Τεσπα. Ξέρετε κάποιο καλύτερο αντι-theft?

Καλησπέρα. Προχτές άφησα κάπου το κινητό μου. Ευτυχώς θυμόμουν που και το τακτοποίησα το θέμα. Είχα εγκατεστημένο το Prey Phound όμως όταν άρχισα να ψάχνω μέσω το Prey συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω ήδη ενεργοποιημένα τα MB για να το βρει η εφαρμογή. Όταν πήγα να το πάρω, άνοιξα τα MB αμέσως. Γυρνώντας σπίτι είδα στο Prey ότι ούτε τότε κατάφερε να εντοπίσει την περιοχή μου! Παρα μόνο όταν ήρθα σπίτι και άνοιξα το WIFI. Άρα ρε παιδιά τι εφαρμογή είναι αυτή;;; Τεσπα. Ξέρετε κάποιο καλύτερο αντι-theft?

τα ίδια μου κάνει το, και καλά, καλύτερο cerberus!

τα ίδια μου κάνει το, και καλά, καλύτερο cerberus!

Κάτι δεν κάνεις καλά τότε

Μια χαρά βρίσκω τα κινητά που έχω δηλωμένα με το Cerberus.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι δεν κάνεις καλά τότε

Μια χαρά βρίσκω τα κινητά που έχω δηλωμένα με το Cerberus.

Και εγώ σήμερα που το χρειάστηκα Μια χαρά δούλεψε το Cerberus...

Ρε παιδιά κατέβασα το Cerberus, το εγκατέστησα, το έκανα να μην εμφανίζεται στο Menu μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, και τώρα δε μπορώ να το βρω. Τι να κάνω;;; ;):wacko:

Δοκιμάστε και το 500 firepaper του chainfire.

To κατέβασα αλλά ενώ μου αλλάζει το φόντο δεν μου αλλάζει την οθόνη κλειδώματος όταν πατάω το κουμπί δηλαδή για να μπω στο κινητό. Είναι κάπου αυτή η ρύθμιση η δεν το κάνει?

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Σε μένα η οθόνη κλειδώματος είναι ίδια με το wallpaper. Το έχω ρυθμίσει να αλλάζει μια φορά την ημέρα.

Ρε παιδιά κατέβασα το Cerberus, το εγκατέστησα, το έκανα να μην εμφανίζεται στο Menu μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, και τώρα δε μπορώ να το βρω. Τι να κάνω;;; ;):wacko:

Αν δεν θυμάσαι κωδικό, μπες από τον υπολογιστή στο web περιβάλλον της εφαρμογής και επίλεξε την εντολή εμφάνισης τής εφαρμογής στο συρτάρι.

Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ΤΡΑΓΙΚΟ battery drain από το Gmail app. Αφού στην λίστα με την χρήση της μπαταρίας είναι πάντα πρώτο, πολύ πάνω και από το OnScreenTime. Χτες σε κάποια φάση το βράδυ το είδα να είναι ενεργό για κανά 6ωρο!!!

Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να το απενεργοποίησω από greenify, αλλά οκ, mail είναι, υποτίθεται ότι χρειάζεται πάντα να είναι διαθέσιμο...

Έχω Note 3 με Phronesis V2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο thread της συσκευής, απλά είπα μήπως είναι γενικό το θέμα με το gmail app...

Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ΤΡΑΓΙΚΟ battery drain από το Gmail app. Αφού στην λίστα με την χρήση της μπαταρίας είναι πάντα πρώτο, πολύ πάνω και από το OnScreenTime. Χτες σε κάποια φάση το βράδυ το είδα να είναι ενεργό για κανά 6ωρο!!!

Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να το απενεργοποίησω από greenify, αλλά οκ, mail είναι, υποτίθεται ότι χρειάζεται πάντα να είναι διαθέσιμο...

Έχω Note 3 με Phronesis V2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο thread της συσκευής, απλά είπα μήπως είναι γενικό το θέμα με το gmail app...

Κανένα θέμα εδώ με το Μ1.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε μένα δεν βρίσκεται καν στην λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία! Καμία κατανάλωση. Κ εγώ την τελευταία έκδοση έχω! Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση να δεις αν φτιαξει ;;;; Μπορεί κάτι να μην σου "εκατσε" Καλά στο update! Δοκίμασε και πες μας.

Lg g4 έχω εγώ.

Μετά αν δεις ότι ούτε έτσι σταματάει να καταναλώνει μπαταρία, Κάνε του υποχρεωτική διακοπή! Δεν θα σου τρώει μπαταρία αλλά δεν θα έχεις και ειδοποιήσεις Όταν θα σου έρχεται νέο mail . θα μπαίνεις να τα ελέγξεις χειροκίνητα κάθε φορά και όταν δεν θα το θες άλλο θα του κάνεις πάλι υποχρεωτική διακοπή.

http://s9.postimg.org/jxzjmpznj/Quick_Memo_2016_02_21_14_31_22.png

Edited by lek88

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Ένα μικρό tip-ακι στον chrome! Oταν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ Και ανοίξεις τον chrome σου βγάζει ένα μικρό παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα! Πατάς πάνω στον δεινοσαυρο και ξεκινάει.

http://s7.postimg.org/5yhat9a97/Quick_Memo_2016_02_21_15_19_20.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II