filkatsxlt Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει την φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος κάθε μέρα όπως είναι το bing στα lumia κινητά? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Αν εχεις το s6, ο touchwiz εχει ρυθμιση να αλλαζει περιοδικα ταπετσαρια κλειδωματος μεσα στη μερα αναμεσα απο <30 φωτος που οριζεις εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στο προηγούμενο κινητό χρησιμοποιούσα το Beep'nGo για αποθήκευση των στοιχείων των καρτών καταστημάτων κλπ, με τις οποίες είτε παρέχονται εκπτώσεις είτε προστίθενται πόντοι από αγορές. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι barcodes δεν μπορούσαν να σκαναριστούν από τον ταμία ίσως επειδή η έκδοση που είχα ήταν 4.1 Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό (Jiayu S3 Plus με 5.1) και αφού εγκατέστησα πάλι την ίδια εφαρμογή και σκανάρισα τις κάρτες, διαπίστωσα με έκπληξη ότι και πάλι δεν μπόρεσε να δει την κάρτα το ταμείο του ΑΒ και αναγκάστηκε να την περάσει χειροκίνητα. Η ερώτηση είναι αν αυτό οφείλεται α) στην εφαρμογή, β) στην έκδοση 5.1 ή γ) στο κινητό; πχ θα μπορούσε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα άλλη εφαρμογή ή δεν έχω ελπίδα; Στο κινητό οφείλεται φίλε μου.αν δεις κάπου λέει ότι είναι συμβατή μόνο σε samsung s4,s5,s6.Εγώ παλιότερα που είχα το samsung s3 το ίδιο πρόβλημα είχα και τώρα πάλι το ίδιο Έχω.Και ας έχουμε το ίδιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μια και σκεφτόμουν να δοκιμάσω μια τέτοια εφαρμογή , ποια πιστεύετε από όλες που κάνουν αυτή τη δουλειά ότι είναι η καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Αν εχεις το s6, ο touchwiz εχει ρυθμιση να αλλαζει περιοδικα ταπετσαρια κλειδωματος μεσα στη μερα αναμεσα απο <30 φωτος που οριζεις εσυ. Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου? Αλλιώς ψάχνεις στο Play Store με λέξεις όπως wallpaper changer και θα βρεις πολλές επιλογές. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Πόση ταχύτητα πιάνεται με το AirDroid η άλλη εφαρμογή για μεταφορά μέσω WiFi?? Εγώ μέχρι 7 mbps. Ποιο προτείνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση φίλε μου? Κρατας πατημενο στην κεντρικη οθονη,μετα θεματα φοντου,μετα κλειδωμα οθονης,μετα απο τη συλλογη,μπαινεις σε καποιο φακελο που εχεις wallpapers-φωτος και τσεκαρεις μεχρι 30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Εφαρμογή κάμερας για tilt shift?? @Ilka71 Το εφέ που κάνει της φωτογραφίες να φαίνονται σαν μικροσκοπικές πχ https://www.google.gr/search?client=ms-android-om-lge&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=y2PIVsviHcap6AS1_IKICg&q=tilt+shift&oq=till+shift&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0i13l5.2486.8767.0.10274.15.13.2.0.0.0.308.2236.0j11j1j1.13.0..2..0...1.1j4.64.mobile-gws-hp..0.14.2094.0.pIPIMhKb25s Edited February 20, 2016 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Εφαρμογή κάμερας για tilt shift?? τι είναι αυτό το tilt shift; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Αλλιώς ψάχνεις στο Play Store με λέξεις όπως wallpaper changer και θα βρεις πολλές επιλογές. Δοκιμάστε και το 500 firepaper του chainfire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπέρα. Προχτές άφησα κάπου το κινητό μου. Ευτυχώς θυμόμουν που και το τακτοποίησα το θέμα. Είχα εγκατεστημένο το Prey Phound όμως όταν άρχισα να ψάχνω μέσω το Prey συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω ήδη ενεργοποιημένα τα MB για να το βρει η εφαρμογή. Όταν πήγα να το πάρω, άνοιξα τα MB αμέσως. Γυρνώντας σπίτι είδα στο Prey ότι ούτε τότε κατάφερε να εντοπίσει την περιοχή μου! Παρα μόνο όταν ήρθα σπίτι και άνοιξα το WIFI. Άρα ρε παιδιά τι εφαρμογή είναι αυτή;;; Τεσπα. Ξέρετε κάποιο καλύτερο αντι-theft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπέρα. Προχτές άφησα κάπου το κινητό μου. Ευτυχώς θυμόμουν που και το τακτοποίησα το θέμα. Είχα εγκατεστημένο το Prey Phound όμως όταν άρχισα να ψάχνω μέσω το Prey συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω ήδη ενεργοποιημένα τα MB για να το βρει η εφαρμογή. Όταν πήγα να το πάρω, άνοιξα τα MB αμέσως. Γυρνώντας σπίτι είδα στο Prey ότι ούτε τότε κατάφερε να εντοπίσει την περιοχή μου! Παρα μόνο όταν ήρθα σπίτι και άνοιξα το WIFI. Άρα ρε παιδιά τι εφαρμογή είναι αυτή;;; Τεσπα. Ξέρετε κάποιο καλύτερο αντι-theft? τα ίδια μου κάνει το, και καλά, καλύτερο cerberus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά.τι προτείνετε airdroid ή pushbullet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 τα ίδια μου κάνει το, και καλά, καλύτερο cerberus! Κάτι δεν κάνεις καλά τότε Μια χαρά βρίσκω τα κινητά που έχω δηλωμένα με το Cerberus. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κάτι δεν κάνεις καλά τότε Μια χαρά βρίσκω τα κινητά που έχω δηλωμένα με το Cerberus. Και εγώ σήμερα που το χρειάστηκα Μια χαρά δούλεψε το Cerberus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ρε παιδιά κατέβασα το Cerberus, το εγκατέστησα, το έκανα να μην εμφανίζεται στο Menu μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, και τώρα δε μπορώ να το βρω. Τι να κάνω;;; ;):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δοκιμάστε και το 500 firepaper του chainfire. To κατέβασα αλλά ενώ μου αλλάζει το φόντο δεν μου αλλάζει την οθόνη κλειδώματος όταν πατάω το κουμπί δηλαδή για να μπω στο κινητό. Είναι κάπου αυτή η ρύθμιση η δεν το κάνει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Σε μένα η οθόνη κλειδώματος είναι ίδια με το wallpaper. Το έχω ρυθμίσει να αλλάζει μια φορά την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά κατέβασα το Cerberus, το εγκατέστησα, το έκανα να μην εμφανίζεται στο Menu μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, και τώρα δε μπορώ να το βρω. Τι να κάνω;;; ;):wacko: Αν δεν θυμάσαι κωδικό, μπες από τον υπολογιστή στο web περιβάλλον της εφαρμογής και επίλεξε την εντολή εμφάνισης τής εφαρμογής στο συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ΤΡΑΓΙΚΟ battery drain από το Gmail app. Αφού στην λίστα με την χρήση της μπαταρίας είναι πάντα πρώτο, πολύ πάνω και από το OnScreenTime. Χτες σε κάποια φάση το βράδυ το είδα να είναι ενεργό για κανά 6ωρο!!! Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να το απενεργοποίησω από greenify, αλλά οκ, mail είναι, υποτίθεται ότι χρειάζεται πάντα να είναι διαθέσιμο... Έχω Note 3 με Phronesis V2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο thread της συσκευής, απλά είπα μήπως είναι γενικό το θέμα με το gmail app... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ΤΡΑΓΙΚΟ battery drain από το Gmail app. Αφού στην λίστα με την χρήση της μπαταρίας είναι πάντα πρώτο, πολύ πάνω και από το OnScreenTime. Χτες σε κάποια φάση το βράδυ το είδα να είναι ενεργό για κανά 6ωρο!!! Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να το απενεργοποίησω από greenify, αλλά οκ, mail είναι, υποτίθεται ότι χρειάζεται πάντα να είναι διαθέσιμο... Έχω Note 3 με Phronesis V2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο thread της συσκευής, απλά είπα μήπως είναι γενικό το θέμα με το gmail app... Κανένα θέμα εδώ με το Μ1. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ΤΡΑΓΙΚΟ battery drain από το Gmail app. Αφού στην λίστα με την χρήση της μπαταρίας είναι πάντα πρώτο, πολύ πάνω και από το OnScreenTime. Χτες σε κάποια φάση το βράδυ το είδα να είναι ενεργό για κανά 6ωρο!!! Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Είμαι στο τσακ να το απενεργοποίησω από greenify, αλλά οκ, mail είναι, υποτίθεται ότι χρειάζεται πάντα να είναι διαθέσιμο... Έχω Note 3 με Phronesis V2. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω στο thread της συσκευής, απλά είπα μήπως είναι γενικό το θέμα με το gmail app... Σε μένα δεν βρίσκεται καν στην λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία! Καμία κατανάλωση. Κ εγώ την τελευταία έκδοση έχω! Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση να δεις αν φτιαξει ;;;; Μπορεί κάτι να μην σου "εκατσε" Καλά στο update! Δοκίμασε και πες μας. Lg g4 έχω εγώ. Μετά αν δεις ότι ούτε έτσι σταματάει να καταναλώνει μπαταρία, Κάνε του υποχρεωτική διακοπή! Δεν θα σου τρώει μπαταρία αλλά δεν θα έχεις και ειδοποιήσεις Όταν θα σου έρχεται νέο mail . θα μπαίνεις να τα ελέγξεις χειροκίνητα κάθε φορά και όταν δεν θα το θες άλλο θα του κάνεις πάλι υποχρεωτική διακοπή. http://s9.postimg.org/jxzjmpznj/Quick_Memo_2016_02_21_14_31_22.png Edited February 21, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά.τι προτείνετε airdroid ή pushbullet; Καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Ένα μικρό tip-ακι στον chrome! Oταν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ Και ανοίξεις τον chrome σου βγάζει ένα μικρό παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα! Πατάς πάνω στον δεινοσαυρο και ξεκινάει. http://s7.postimg.org/5yhat9a97/Quick_Memo_2016_02_21_15_19_20.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts