king2009 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Μια εφαρμογή που βοηθάει στην θεραπεία κάποιων σοβαρων ασθενειών: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.gridcomputing&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfolding+home&pcampaignid=APPU_1_4t2bVqitEMfgaaDPirgE Χρησιμοποιεί την επεξεργαστικη δύναμη του κινητού για την επίλυση κάποιων σοβαρων ασθενειών. Αξίζει να της ρίξετε μια ματιά ειδικά όσοι έχετε δυνατά κινητά. Edited January 17, 2016 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite Ευχαριστω! Μια εφαρμογή που βοηθάει στην θεραπεία κάποιων σοβαρων ασθενειών: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.gridcomputing&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfolding+home&pcampaignid=APPU_1_4t2bVqitEMfgaaDPirgE Χρησιμοποιεί την επεξεργαστικη δύναμη του κινητού για την επίλυση κάποιων σοβαρων ασθενειών. Αξίζει να της ρίξετε μια ματιά ειδικά όσοι έχετε δυνατά κινητά. Την κατέβασα να την δοκιμάσω αλλά δεν κατάλαβα ούτε πώς λειτουργεί ούτε πώς βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ευχαριστω! Την κατέβασα να την δοκιμάσω αλλά δεν κατάλαβα ούτε πώς λειτουργεί ούτε πώς βοηθάει. Στο παρακάτω άρθρο θα σου λυθούν ολες οι απορίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038485 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Το έχω αρκετά λεπτά και μου γράφει διάστημα συνησφορας 0 ωρ. 0 λεπ. Ενώ έχω το κινητό στο ρεύμα με ανοιχτό το wifi και την συσκευή σε κατάσταση υπνου. Κάτι κάνω λαθος. http://s15.postimg.org/xpg06qxmj/Quick_Memo_2016_01_17_21_00_43.png Α τώρα κατάλαβα. Πρέπει να είναι στην πρίζα και να είναι 100% φορτισμένη η μπαταρια Edited January 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καποιοι φιλοι μερικες σελιδες πριν λεγαν για refund απ'το appstore, δεν το ειχα βρει τοτε, σημερα το βρηκα http://www.phonearena.com/news/Did-you-know-that-you-can-get-your-money-back-for-purchased-Android-apps-even-after-the-official-15-minute-Google-Play-refund-period_id57164 Το ειχα δοκιμασει παλιοτερα και ειχε πετυχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Να πρέπει να είναι στο 100% και στην πρίζα. Εγώ το έχω 1.30 ώρα μου λέει και για πιο τύπο έρευνας γίνεται η υπολογισμός. Απο όσο διάβασα είναι όντως κατι που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει σε και σοβαρό. Απο εδώ και πέρα δεν κλείνει ξανά το κινητό το βράδυ ας κάνει και κατι χρήσιμο. Συστήνω να κάνετε το ίδιο και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το forza τώρα τελευταία μου κάνει νερά, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά νταλον και θέλω να το σουταρω. Τι προτείνετε;;; Ναι, από τις γιορτές και μετά το Forza τα έχει κάνει μπάχαλο με το ελληνικό πρωτάθλημα (όλους τους αγώνες τούς γράφει ότι γίνονται ΚΑΙ Σάββατο ΚΑΙ Κυριακή, ενώ γράφει και κάθε αγώνα δύο φορές, και με τους δύο αντιπάλους ως γηπεδούχους και φιλοξενούμενους)!!!!! Δοκίμασε και το FotMob (εγώ έχω την Pro έκδοση). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilefootie.wc2010 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μια εφαρμογή που βοηθάει στην θεραπεία κάποιων σοβαρων ασθενειών: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.gridcomputing&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfolding+home&pcampaignid=APPU_1_4t2bVqitEMfgaaDPirgE Χρησιμοποιεί την επεξεργαστικη δύναμη του κινητού για την επίλυση κάποιων σοβαρων ασθενειών. Αξίζει να της ρίξετε μια ματιά ειδικά όσοι έχετε δυνατά κινητά. Σε Nexus 6 το βγάζει ως μη συμβατό. Το ίδιο υπάρχει για pc χρόνια τώρα, όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει. Εκεί είναι πιο εύκολη η χρήση του, μιας και πιο δυνατούς επεξεργαστές έχουμε, και δεν έχει να κάνει με κατανάλωση μπαταρίας (εκτός αν πρόκειται για λάπτοπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ναι, από τις γιορτές και μετά το Forza τα έχει κάνει μπάχαλο με το ελληνικό πρωτάθλημα (όλους τους αγώνες τούς γράφει ότι γίνονται ΚΑΙ Σάββατο ΚΑΙ Κυριακή, ενώ γράφει και κάθε αγώνα δύο φορές, και με τους δύο αντιπάλους ως γηπεδούχους και φιλοξενούμενους)!!!!! Δοκίμασε και το FotMob (εγώ έχω την Pro έκδοση). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilefootie.wc2010 One football μαζί με το forza, για τα στιγμιότυπα κυρίως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Σε Nexus 6 το βγάζει ως μη συμβατό. Το ίδιο υπάρχει για pc χρόνια τώρα, όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει. Εκεί είναι πιο εύκολη η χρήση του, μιας και πιο δυνατούς επεξεργαστές έχουμε, και δεν έχει να κάνει με κατανάλωση μπαταρίας (εκτός αν πρόκειται για λάπτοπ). Είναι για arm επεξεργαστές μόνο. Ναι τώρα είδα ότι υπάρχει και σε pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Να πρέπει να είναι στο 100% και στην πρίζα. Εγώ το έχω 1.30 ώρα μου λέει και για πιο τύπο έρευνας γίνεται η υπολογισμός. Απο όσο διάβασα είναι όντως κατι που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει σε και σοβαρό. Απο εδώ και πέρα δεν κλείνει ξανά το κινητό το βράδυ ας κάνει και κατι χρήσιμο. Συστήνω να κάνετε το ίδιο και εσείς. Ναι και σε μένα το λέει. Το θέμα είναι όμως ότι δεν θέλω να αφήνω το κινητό όλη νύχτα στην πρίζα από την στιγμή που έχει φορτίσει !!! Φοβάμαι για την ζωή της μπαταρίας αν είναι μόνιμα στην πριζα φορτισμενο. Επίσης παρατήρησα ότι Μου ζεσταίνει το κινητό. Δεν θα την κάνω απεγκατάσταση όμως. Πρως το παρόν θα την κρατήσω Edited January 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ναι και σε μένα το λέει. Το θέμα είναι όμως ότι δεν θέλω να αφήνω το κινητό όλη νύχτα στην πρίζα από την στιγμή που έχει φορτίσει !!! Φοβάμαι για την ζωή της μπαταρίας αν είναι μόνιμα στην πριζα φορτισμενο. Επίσης παρατήρησα ότι Μου ζεσταίνει το κινητό. Δεν θα την κάνω απεγκατάσταση όμως. Πρως το παρόν θα την κρατήσω Προφανώς και ζεσταίνει το κινητό εφόσον δουλεύει η Cpu για να κάνει τους υπολογισμούς. Για την μπαταρία εφόσον δεν είναι αποσπωμενη δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ με το NOTE 3 με ένα 10ρικο περνω άλλη οπότε δεν υπάρχει θέμα σε κινητά που αλλάζει η μπαταρία τους. Μακάρι όντως να μπορούμε να βοηθαμε για κάτι σημαντικό και δεν πειράζει για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Προφανώς και ζεσταίνει το κινητό εφόσον δουλεύει η Cpu για να κάνει τους υπολογισμούς. Για την μπαταρία εφόσον δεν είναι αποσπωμενη δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ με το NOTE 3 με ένα 10ρικο περνω άλλη οπότε δεν υπάρχει θέμα σε κινητά που αλλάζει η μπαταρία τους. Μακάρι όντως να μπορούμε να βοηθαμε για κάτι σημαντικό και δεν πειράζει για την μπαταρία. Είναι αποσπομενη. Αλλά όσο κ αν διάβασα δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα πως βοηθάμε.... Χαζη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καποιος ευκολος οδηγος για το betterbatterystats στα Ελληνικα υπαρχει; Δε καταλαβαινω τι ακριβως πρεπει να κοιταω και πως θα μειωσω τον ρυθμο με τον οποιο πεφτει η μπαταρια του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Είναι αποσπομενη. Αλλά όσο κ αν διάβασα δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα πως βοηθάμε.... Χαζη! :D Εδώ τα εξηγεί αρκετά καλά αν και όντως είμαι δύσκολο να κατανοησουμε πλήρως το folding μιας πρωτεινης: https://folding.stanford.edu/home/the-science/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε Nexus 6 το βγάζει ως μη συμβατό. Το ίδιο υπάρχει για pc χρόνια τώρα, όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει. Εκεί είναι πιο εύκολη η χρήση του, μιας και πιο δυνατούς επεξεργαστές έχουμε, και δεν έχει να κάνει με κατανάλωση μπαταρίας (εκτός αν πρόκειται για λάπτοπ). Καταναλωση μπαταρίας στο PC δεν σε καίει. Αλλά κατανάλωση ρεύματος σε παρακαιει! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Υποστηρίζει dual sim; Μια χαρά υποστηρίζει σε δικαρτο.Την έχω εδώ και πόσους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.στέλνω και από τα 2 δίκτυα τα μνμ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καταναλωση μπαταρίας στο PC δεν σε καίει. Αλλά κατανάλωση ρεύματος σε παρακαιει! Ναι αν έχετε πολύ δυνατό υπολογιστή δεν συμφέρει να το έχετε ανοιχτό μόνο για αυτό γιατί μιλάμε για πάρα πολύ ρεύμα. Μπορείτε να το έχετε ανοιχτό όταν κάνετε και άλλη δουλειά που έτσι και αλλιώς θα ήταν ανοιχτό. Το κινητό δεν καίει τίποτα και μπορεί να μην έχει τη δύναμη του υπολογιστή αλλά αρκεί αν όλοι βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καταναλωση μπαταρίας στο PC δεν σε καίει. Αλλά κατανάλωση ρεύματος σε παρακαιει! Οι σύγχρονοι επεξεργαστές δεν καίνε και τόσο πολύ, συν το ότι έχει ρύθμιση πόσο θες να ζορίζει τον επεξεργαστή, απ' όσο θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι αν έχετε πολύ δυνατό υπολογιστή δεν συμφέρει να το έχετε ανοιχτό μόνο για αυτό γιατί μιλάμε για πάρα πολύ ρεύμα. Μπορείτε να το έχετε ανοιχτό όταν κάνετε και άλλη δουλειά που έτσι και αλλιώς θα ήταν ανοιχτό. Το κινητό δεν καίει τίποτα και μπορεί να μην έχει τη δύναμη του υπολογιστή αλλά αρκεί αν όλοι βοηθήσουν. Δηλαδή εγώ που έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλη μέρα και νύχτα καίει τρελό ρεύμα ; δηλαδή αυξάνει αισθητά τον λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ε δες το τροφοδοτικό σου (είναι το maximum βέβαια),αλλα ανάλογα τί έχεις πάνω. Πιστεύω είναι σα να καις 5-6 φώτα. (όχι τπτ τρελό, αλλα οριακά υπολογισιμο) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ponydroid φιλε Έχω το Ponydroid και βλέπω ότι δεν έχει υποστήριξη για worldbytez.com έχουμε καμία λύσει Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δηλαδή εγώ που έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλη μέρα και νύχτα καίει τρελό ρεύμα ; δηλαδή αυξάνει αισθητά τον λογαριασμό; Αν έχεις ένα υπολογιστή που καίει 400watt επί 24 ώρες καίει 27 ευρώ το μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε δες το τροφοδοτικό σου (είναι το maximum βέβαια),αλλα ανάλογα τί έχεις πάνω. Πιστεύω είναι σα να καις 5-6 φώτα. (όχι τπτ τρελό, αλλα οριακά υπολογισιμο) Ανάλογα τα φώτα. Εγώ στο σπίτι έχω 20 λάμπες όλες Led στα 3watt οπότε βγάζουν 60w όλες μαζί. 60w βγάζουν τα laptops ένας desktop το λιγότερο 150 θα τα βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δηλαδή εγώ που έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλη μέρα και νύχτα καίει τρελό ρεύμα ; δηλαδή αυξάνει αισθητά τον λογαριασμό; Αν είναι PC Ναι κάνεις υπερβολική κατανάλωση. Εξαρτάται βέβαια και από την οικονομική κατάσταση του καθένα. Είμαστε όμως εκτός θέματος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω τι έχω κάνει στο service του αμαξιού πότε είναι το επόμενο, πότε έβαλα βενζίνη και πόσο και γενικά σημειώσεις για το αμάξι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zonewalker.acar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts