sakissalonika Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτά μπορείτε να τα ζητήσετε απο τον προγραμματιστή που νομίζω πως θα χαρεί για τις προτάσεις βελτίωσης της εφαρμογής του. Έστειλα ένα email. Για να δούμε πόσο θα χαρεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δεν έχει όμως πολλές επιλογές για πόλεις, χωριά κτλ και δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορώ να βρω έστω μια κοντινή περιοχή σε αυτήν που ψάχνω και δεν έχει . Καλημερα...και γω σε επαρχια ειμαι και με βρισκει...αρκει να ενεργοποιησεις το GPS μια φορα να πατησεις στο χαρτη εκει που λεει μια πολη και θα δεις το μενου..πατας my location (η τοποθεσια μου δηλαδη) και θα σε βρει...θα παρει πληροφοριες απ το κοντινοτερο σταθμο...για ψαχτο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 παιδες? θεμα με εφαρμογες για αθλητικες δραστηριοτητες δεν υπαρχει? εδω ρωταμε? Μηπως να ανοιξουμε ενα?Νομιζω ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να λεμε σχολια και εντυπωσεις απο τις συγκεκριμενες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημερα...και γω σε επαρχια ειμαι και με βρισκει...αρκει να ενεργοποιησεις το GPS μια φορα να πατησεις στο χαρτη εκει που λεει μια πολη και θα δεις το μενου..πατας my location (η τοποθεσια μου δηλαδη) και θα σε βρει...θα παρει πληροφοριες απ το κοντινοτερο σταθμο...για ψαχτο...:) Δεν έπιασε το κόλπο. Όπως θα δεις και στο screenshot Αν είμαι στην Αλεξανδρούπολη μου λέει ότι είμαι Θράκη, ενώ αν πάω στο βουνό που θέλω να έχω πληροφορίες καιρού μου λέει ότι πάλι είμαι στην Αλεξανδρούπολη αλλά της Βουλγαρίας :D [ATTACH]56710[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 έχω παρατηρήσει με το whatsapp ότι, είτε είμαι με δεδομένα είτε με wifi, καθυστερεί αρκετά-ακόμα και κανένα δεκάλεπτο-να μου έρθει το απεσταλμένο μήνυμα.Μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή τότε έρχεται αμέσως! συμβαίνει και σε άλλους; το έκανε πάντα αυτό ανεξάρτητα της ρομ που είχα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 έχω παρατηρήσει με το whatsapp ότι, είτε είμαι με δεδομένα είτε με wifi, καθυστερεί αρκετά-ακόμα και κανένα δεκάλεπτο-να μου έρθει το απεσταλμένο μήνυμα.Μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή τότε έρχεται αμέσως! συμβαίνει και σε άλλους; το έκανε πάντα αυτό ανεξάρτητα της ρομ που είχα πάνω Μηπως εχεις greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μηπως εχεις greenify? Όχι και σε ένα παρόμοιο σύστημα που έχει το Huawei κινητό μου την εφαρμογή την έχω πράσινη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το κανει και σε μενα αυτο αλλα σπανια,μονο αν δεν εχω πολυ καλο σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 έχω παρατηρήσει με το whatsapp ότι, είτε είμαι με δεδομένα είτε με wifi, καθυστερεί αρκετά-ακόμα και κανένα δεκάλεπτο-να μου έρθει το απεσταλμένο μήνυμα.Μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή τότε έρχεται αμέσως! συμβαίνει και σε άλλους; το έκανε πάντα αυτό ανεξάρτητα της ρομ που είχα πάνω εχεις βαλει καποια εξοικονομηση ή ρυθμιση να μην λειτουργουν τα δεδομενα στο παρασκηνιο.πχ στο σονυ που εχω εγω αυτη η ρυθμιση ειναι το σταμινα το οποιο σου κανει εξοικονομηση και σου λεει οτι αν θες καποια εφαρμογη να μην κοβεται, βαλτη στις εξαιρεσεις..Αντιστοιχως υπαρχουν και αλλες μικρορυθμισεις..Ειναι λογικο αυτο καθως αν δεν τα κοβουν δε γινεται οικονομια στη μπαταρια, και ουσιαστικα το ανοιγει καθε 10-20 λεπτα (αναλογα πως ειναι φτιαγμενο) για να λαβει ο,τι υπαρχει μαζεμενο. Ψαξου εκει. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κανει και σε μενα αυτο αλλα σπανια,μονο αν δεν εχω πολυ καλο σημα. αν δεν εχεις σημα πως θα σου ερθει κατι? εδω ο ανθρωπος αλλο λεει. δειτε τις ρυθμισεις που εχετε κανει οσο αφορα την εξοινομηση! και αν δεν ξερετε τι να κανετε, κλειστε εξοικονομηση και αφηστε το 1-2 μερες να δειτε αν φταιει αυτο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 εχεις βαλει καποια εξοικονομηση ή ρυθμιση να μην λειτουργουν τα δεδομενα στο παρασκηνιο.πχ στο σονυ που εχω εγω αυτη η ρυθμιση ειναι το σταμινα το οποιο σου κανει εξοικονομηση και σου λεει οτι αν θες καποια εφαρμογη να μην κοβεται, βαλτη στις εξαιρεσεις..Αντιστοιχως υπαρχουν και αλλες μικρορυθμισεις..Ειναι λογικο αυτο καθως αν δεν τα κοβουν δε γινεται οικονομια στη μπαταρια, και ουσιαστικα το ανοιγει καθε 10-20 λεπτα (αναλογα πως ειναι φτιαγμενο) για να λαβει ο,τι υπαρχει μαζεμενο. Ψαξου εκει. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν δεν εχεις σημα πως θα σου ερθει κατι? εδω ο ανθρωπος αλλο λεει. δειτε τις ρυθμισεις που εχετε κανει οσο αφορα την εξοινομηση! και αν δεν ξερετε τι να κανετε, κλειστε εξοικονομηση και αφηστε το 1-2 μερες να δειτε αν φταιει αυτο.. Όλα τα δεδομένα τα έχω ανοιχτά και την ρύθμιση εξοικονόμησης στο κανονικό.Τέλος πάντων Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Όλα τα δεδομένα τα έχω ανοιχτά και την ρύθμιση εξοικονόμησης στο κανονικό.Τέλος πάντων Ευχαριστώ! η εξοικονομιση δεν εχει να κανει με το αν εχεις κλειστα τα δεδομενα..αυτο σου εξηγησα, οτι για να κανει οικονομια απο μονο του τα κοβει..και μολις ανοιξεις οθονη ενεργοποιει ή πχ μετα απο μια ωρα μπορει να ενεργοποιησει δεδομενα χωρις να ανοιξεις οθονη (δεν ξερω ποση ωρα τα κοβει) . Δοκιμασε να κλεισεις εξοικονομιση και αν δουλευει σωστα, ψαξε καποια εξαιρεση σε εφαρμογες ή κατι τετοιο..καποια αλλη παραμετρο στις ρυθμισεις για δεδομενα στο παρασκηνιο κτλ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 κάποια εφαρμογή για ενερgοποίηση multiple users...??? έχω αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sferadev.multipleuser αλλά μετά από επανεκκίνηση θέλει ξαναενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα κάποια καλή και δοκιμασμένη εφαρμογή για led notification; έχω το light manager αλλά δεν δουλεύει σωστά... Όταν βάζω κάποια εφαρμογή εκτός της λίστας που έχει ανέβει λευκό το led και όχι το χρώμα που του έχω ορίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα κάποια καλή και δοκιμασμένη εφαρμογή για led notification; έχω το light manager αλλά δεν δουλεύει σωστά... Όταν βάζω κάποια εφαρμογή εκτός της λίστας που έχει ανέβει λευκό το led και όχι το χρώμα που του έχω ορίσει. Light Flow φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Light Flow φίλε μου. Δουλεύει με οποία εφαρμογή και να του βάλεις; πχ viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δουλεύει με οποία εφαρμογή και να του βάλεις; πχ viber? Ναι το είχα και εγώ και δούλευε σε fb και viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δουλεύει με οποία εφαρμογή και να του βάλεις; πχ viber? Το Light Flow έχει από τον δημιουργό του λίστα με γνωστές εφαρμογές (μέσα σ' αυτές είναι φυσικά και το Viber που θέλεις) στις οποίες το led notification δουλεύει μια χαρά. Δεν μπορείς όμως να του πεις να ανάβει το led notification για εφαρμογές που δεν είναι μέσα στη λίστα. Είχα για παράδειγμα το xsubs εγκατεστημένο και επειδή η εφαρμογή δεν υπήρχε στην λίστα, όταν έβγαιναν καινούριοι υπότιτλοι και είχα ειδοποίηση γι' αυτούς το led δεν άναβε. Γι' αυτή τη λύση χρησιμοποιούσα το Light Manager το οποίο σού βγάζει λίστα με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου και επιλέγεις το χρώμα και τη συχνότητα που θα ανάβει το led. Δοκίμασε και τις 2 εφαρμογές και κράτησε όποια σου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Από κατεβαζω με ασφάλεια το youtubedownloader.apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Κατέβασα το warden camera και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να χρησιμοποιώ άλλη κάμερα και όχι κινητό αν γίνεται με δίκτυο 3g.υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το Light Flow έχει από τον δημιουργό του λίστα με γνωστές εφαρμογές (μέσα σ' αυτές είναι φυσικά και το Viber που θέλεις) στις οποίες το led notification δουλεύει μια χαρά. Δεν μπορείς όμως να του πεις να ανάβει το led notification για εφαρμογές που δεν είναι μέσα στη λίστα. Είχα για παράδειγμα το xsubs εγκατεστημένο και επειδή η εφαρμογή δεν υπήρχε στην λίστα, όταν έβγαιναν καινούριοι υπότιτλοι και είχα ειδοποίηση γι' αυτούς το led δεν άναβε. Γι' αυτή τη λύση χρησιμοποιούσα το Light Manager το οποίο σού βγάζει λίστα με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου και επιλέγεις το χρώμα και τη συχνότητα που θα ανάβει το led. Δοκίμασε και τις 2 εφαρμογές και κράτησε όποια σου αρέσει περισσότερο. Πολύ καλό το light flow αλλά έχω ένα πρόβλημα, μου το εμφανίζει συνέχισα στο active application Και όταν το σβήνω απενεργοποιείτε. Κάνω κάτι λάθος έχει κάποια επιλογή να μην το εμφανίζει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Είχα το viber Στο κινητό και το έβαλα και στο pc. Μου συγχρονίζει κανονικά τις επαφές που έχουν viber Αλλά δεν μου συγχρονίζει τις συνομιλίες που έχω κάνει από το κινητό στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Πολύ καλό το light flow αλλά έχω ένα πρόβλημα, μου το εμφανίζει συνέχισα στο active application Και όταν το σβήνω απενεργοποιείτε. Κάνω κάτι λάθος έχει κάποια επιλογή να μην το εμφανίζει εκεί; Όλα οκ δουλεύουν, ένα restart ήθελε... Δουλεύουν όλα τα χρώματα σε όλες τις εφαρμογές που έβαλα. Ευχαριστώ για την πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μια ερώτηση παιδιά. Υπάρχει εφαρμογή για android με την οποία να μπορείς να ηχογραφήσεις ένα μύνημα δικό σου και όποιος πέρνει ας πούμε από τις 9 μέχρι τις 12 το πρωί να του λέει να πάρει αργότερα για παράδειγμα; Το κινητό που έχω είναι το Samsung Galaxy S4. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 καμια πρόταση για εφαρμογή mail που να υποστηρίζει push σε hotmail ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 καμια πρόταση για εφαρμογή mail που να υποστηρίζει push σε hotmail ?? Στο gmail μπορείς να προσθέσεις exchange account και να παίρνεις άμεσα τα μηνύματα του hotmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts