Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για mails το καλυτερο προγραμμα για εμενα που το χρησιμοποιω και το εχω αγορασει ειναι το aquamail.

+1000000000000 κι εγώ συμφωνώ! με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω αυτό το blue email που αναφέρουν τώρα τελευταία πολλοί αλλά βαριέμαι να στήνω 5 λογαριασμούς gmail

Και άλλες 10 να ρωτήσεις κατά 99% δεν θα πάρεις απάντηση γιατί απευθύνεσαι σε Θέμα που αφορά όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές - και όχι doogee Λογισμικό Πληροφορίες.

Γνωρίζεις κιόλας ποιο είναι το σωστό νήμα μιας και είδα και δικά σου posts εκεί..

- Doogee DG550 Dagger - λοιπόν και τέλος παρακαλώ στα εκτός θέματος μηνύματα. :)

εκανα λαθος τοτε σορρυ....

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

:!: Σχετικά με τα Invites για το νέο Gmail μπορείτε να απευθύνεστε εδώ ώστε αν κάποιος έχει να δώσει να σας βρίσκει πιο εύκολα. ;)

Τα ανάλογα μηνύματα από εδώ μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα.

- Νέο Gmail - Invites -

Πως μπορω να κανω sync τα notes & tasks με microsoft exchange ; 2-3 προγραμματα που βρηκα ειναι μονο με πληρωμη για κατι που θα επρεπε να το κανει χωρις την χρηση εχτρα προγραμματος. Καποια ιδεα;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Παιδιά έχω το exdialer είναι πολύ καλό , αλλά θέλω όταν έχω μια αναπάντητη κλήση να μου εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής μου το όνομα αυτού που με κάλεσε . Υπάρχει κάτι τέτοιο ? διότι δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο .

Thank you

+1000000000000 κι εγώ συμφωνώ! με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω αυτό το blue email που αναφέρουν τώρα τελευταία πολλοί αλλά βαριέμαι να στήνω 5 λογαριασμούς gmail

+1000 από εμένα για το blue email!! Άψογο σε όλα και δωρεαν. Επιπλέον υποστηρίζει και outlook mail κάτι που δεν μπόρεσα να καταφέρω στο aquamail.

Πολύ ωραίο όντως το blue mail.... Θα αρχίσω να μετανιώνω για την αγορά του aqua mail.....
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω μια κάμερα αυτοκινήτου που γράφει σε κάρτα μνήμης και χρειάζεται ο υπολογιστής με Windows Για να την διαβάσω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να την βάζω στο κινητό και να βλέπω τη κατέγραψε?

Γιατί να πρέπει να εχει windows? Τι τυπο αρχείου κανει το video?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δοκιμάστε και το sol mail... Πραγματικά απίστευτο!

μπα δοκίμασα bluemail, sol mail, my mail αλλά γύρισα στο aquamail που έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις/ παραμετροποίηση !

Πολύ ωραίο όντως το blue mail.... Θα αρχίσω να μετανιώνω για την αγορά του aqua mail.....

+1000 από εμένα για το blue email!! Άψογο σε όλα και δωρεαν. Επιπλέον υποστηρίζει και outlook mail κάτι που δεν μπόρεσα να καταφέρω στο aquamail.

Έχω μια κάμερα αυτοκινήτου που γράφει σε κάρτα μνήμης και χρειάζεται ο υπολογιστής με Windows Για να την διαβάσω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να την βάζω στο κινητό και να βλέπω τη κατέγραψε?

Τι κινητό έχεις; εάν υποστηρίζει otg είναι πάρα πολύ απλό....

Αν είναι τα αρχεία σωσμενα σε κάποιο από τα γνωστά πρότυπα, θα παίζουν μια χαρά από το κινητό μόλις βάλεις την κάρτα.

Αλλιώς δοκίμασε με Mx player.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν είναι τα αρχεία σωσμενα σε κάποιο από τα γνωστά πρότυπα, θα παίζουν μια χαρά από το κινητό μόλις βάλεις την κάρτα.

Αλλιώς δοκίμασε με Mx player.

δεν αναγράφει τι κάρτα μνήμης είναι ...Μπορεί να μην είναι micro sd....για αυτό και pc (θέλει αντάπτορα..) εάν είναι micro .... με mx player θα κάνει δουλειά ... (Όταν ζητάμε βοήθεια αναφέρουμε τι και πως .....) :dash:

Πως μπορω να κανω sync τα notes & tasks με microsoft exchange ; 2-3 προγραμματα που βρηκα ειναι μονο με πληρωμη για κατι που θα επρεπε να το κανει χωρις την χρηση εχτρα προγραμματος. Καποια ιδεα;

Ένα θα σου πω... nine - exchange Activesync (9folders).

Το δουλεύω από το καλοκαίρι. Η εφαρμογή δεν παίζεται και συγχρονίζει τα πάντα... και όχι - δεν είναι δωρεάν (δίνει ένα μήνα free) αλλά για μένα αξίζει τον κόπο.

Για Samsung να προτείνω το Wanam Xposed (υπάρχει στο play), σήμερα το εγκατέστησα στη θέση του gravity box και όσα δοκίμασα δούλεψαν κανονικά, σε αντίθεση με το gravity που εκτός της notification bar δεν μπόρεσα να αλλάξω και πολλά.. το μόνο που δεν βρήκα μέχρι στιγμής είναι το σβήσιμο της οθόνης με διπλό κλικ. Κατά τ'άλλα.. υπόψιν όμως ότι για κάθε αλλαγή απαιτείται επανεκκίνηση, στο gravity ορισμένα πράγματα (πχ το ρολόι στο κέντρο) άλλαζαν και πριν το reboot. :)

Και σε μένα το ίδιο,το είχα αναφέρει και πριν μερικές σελίδες εδώ, ενώ η custom rom που έχω τα είχε επιλογή και τα δύο με την εγκατάσταση της (Samsung based). Το double tap στην status bar λειτουργεί εμένα,και ίσως αυτός είναι και π λόγος που κρατάω το gravity box ακόμα,γιατί άλλα που ήθελα δεν λειτουργούν,όπως τα quick settings .Έχω και συντόμευση τα σβήνει με κίνηση προς τα επάνω με τον Nova,αλλά πολλές φορές θέλεις να σβήσεις την οθόνη όταν είσαι και σε μια οποιαδήποτε εφαρμογή , όταν περιμένεις μήνυμα πχ,

Αν βρεις, ανέφερε το εδώ. Μόλις μου έρθει (δεν ξέρω πόσο γρήγορα γίνεται από την ώρα που λάβεις ο ίδιος πρόσκληση από την Google) μπορώ να σου δώσω αν δεν έχεις ήδη πάρει.

Από αυτά που διαβάζω, ο καθένας μπορεί να δώσει 3 προσκλήσεις σε όποιον θέλει.

Τι μου θυμίσατε τώρα...

Το gmail που απέκτησα όταν πρωτοβγήκε μέσω πρόσκλησης από ένα φίλο (για pc εννοείται , τότε το android ούτε που το είχαν σκεφτεί):lol:

Πάλι τα ίδια με invites?:mad:

Τι μου θυμίσατε τώρα...

Το gmail που απέκτησα όταν πρωτοβγήκε μέσω πρόσκλησης από ένα φίλο (για pc εννοείται , τότε το android ούτε που το είχαν σκεφτεί):lol:

Πάλι τα ίδια με invites?:mad:

Έτσι ακριβώς.

Αρχές του 2004 ήταν αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε invite συνάδελφός μου και ήταν το πρώτο email που έδινε χωρητικότητα 1Gb, ενώ αργότερα, λεπτό με το λεπτό αυτή η χωρητικότητα αυξανόταν, και αν θυμάμαι καλά (μπορεί και να κάνω λάθος) το όνομα του το πήρε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, από το Giga (G)mail.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έτσι ακριβώς.

Αρχές του 2004 ήταν αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε invite συνάδελφός μου και ήταν το πρώτο email που έδινε χωρητικότητα 1Gb, ενώ αργότερα, λεπτό με το λεπτό αυτή η χωρητικότητα αυξανόταν, και αν θυμάμαι καλά (μπορεί και να κάνω λάθος) το όνομα του το πήρε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, από το Giga (G)mail.

Το Gmail σημαίνει Google mail.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πρέπει και η συσκευή να το υποστηρίζει .

Αν δεν έχει άλλο χρωμα λαμπάκι η συσκευή που θα το βρει η εφαρμογή .

εχει! οταν εχω καποια υπενθυμιση ημερολογιου, μου αναβοσβήνει το λεντακι σε ολα τα χρωματα! αλλα μονο στο ημερολογιο.... πουθενα αλλου.

Ψάχνω κάποιον τρόπο να "συνδέσω" ένα κείμενο για κάθε επαφή στο επαγγελματικό τηλέφωνο. Η επιλογή για σημείωση που δίνει το λειτουργικό δεν είναι αρκετή.

Έτσι ακριβώς.

Αναμνήσεις... Να βλέπεις τα megabytes να ανεβαίνουν Real time!

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ξέρει κανείς πως με χειρονομία στον Νόβα να ανοίγω widget?

Χρειάζεσαι την εφαρμογή Popup Widget. Μέσα από αυτή την εφαρμογή δημιουργείς τα widget που θες.

Έπειτα στις χειρονομίες επιλέγεις συντόμευση - popup widget - τα widgets που θες, γίνεται και πολλά μαζί (εγώ π.χ. έχω βάλει ένα μαύρο full screen zοpper λίγο διάφανο και από πάνω τα widget που θέλω για να φαίνεται πιο ωραία.. σαν ιδέα ;-) ).

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II