Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή για το πρόγραμμα της σχολής μου. δηλαδή να ορίζω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, μαθήματα και ώρες ώστε να τα έχω συγκεντρομένα και να μπορώ να οργανώνομαι :D
Samsung Note 9 Black

Καθώς σε kitkat πλέον αντιμετωπίζω τρελή κατανάλωση μπαταρίας από το tap tap app συγκριτικά με jellybean που ήμουν πριν, αλλά τα ίδια αποτελέσματα είχα και με το smart screen on/off, έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι αντίστοχο που να μην ρουφάει τόση μπαταρία σε kitkat; Δεν θέλω να πατάω το κουμπί για να ξεκλειδώνω το κινητό αλλά να κουνάω πέρα δώθε το χέρι μου.

ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή για το πρόγραμμα της σχολής μου. δηλαδή να ορίζω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, μαθήματα και ώρες ώστε να τα έχω συγκεντρομένα και να μπορώ να οργανώνομαι :D

Εγώ χρησιμοποιώ το timetable. Είναι πολύ αξιόλογη εφαρμογή και θα σε καλύψει πιστεύω.

Google calendar

ΤΙΤΑΝIUM

Το freeze στο titanium backup (root) απο που γινεται;

Πηγα μες το titanium, πατησα παρατεταμενα πανω σε μια εφαρμογη, μου εδειξε ενα καρο επιλογες, αλλα freeze δεν βλεπω.

Που ειναι;

--------------

OTG - USB

Επισης, το otg δεν επαιξε με το paragon, δυστυχως. Το ntfs usb3 kingston φλασακι μου, εξακολουθει να μην ειναι ορατο.

Επαιξα λιγο και με τις ρυθμισεις του paragon, αλλα οτι κι αν δοκιμασα, δεν ειδε το φλασακι.

Γιατι αραγε;

Να δοκιμασω αλλη εφαρμογη; Εχω χασει και χανω την ελπιδα σε αυτο το θεμα....

--------------

FOLDERMOUNT

Αυτη την εφαρμογη την εχει κανεις;

Την εχω εγκαταστησει, αλλα θελω λιγη καθοδηγηση, τι μπορω να κανω, κι αν ειναι κι ασφαλες.

--------------

GREENIFY

Ενα τεταρτο μετα, απο το κλεισιμο της οθονης, ανοιγω, και στα 'παραθυρα' με τις ανοικτες εφαρμογες, ειναι ολες εκει, οπως οταν ειχα κλεισει την οθονη. Παροτι τις ρυθμισα σχεδον ολες να μπαινουν σε hibernate.

Τι συμβαινει;

Θελει καμια ειδικη ρυθμιση εντος της εφαρμογης;

Edited by karib

ΤΙΤΑΝIUM

Το freeze στο titanium backup (root) απο που γινεται;

Πηγα μες το titanium, πατησα παρατεταμενα πανω σε μια εφαρμογη, μου εδειξε ενα καρο επιλογες, αλλα freeze δεν βλεπω.

Που ειναι;

--------------

OTG - USB

Επισης, το otg δεν επαιξε με το paragon, δυστυχως. Το ntfs usb3 kingston φλασακι μου, εξακολουθει να μην ειναι ορατο.

Επαιξα λιγο και με τις ρυθμισεις του paragon, αλλα οτι κι αν δοκιμασα, δεν ειδε το φλασακι.

Γιατι αραγε;

Να δοκιμασω αλλη εφαρμογη; Εχω χασει και χανω την ελπιδα σε αυτο το θεμα....

--------------

FOLDERMOUNT

Αυτη την εφαρμογη την εχει κανεις;

Την εχω εγκαταστησει, αλλα θελω λιγη καθοδηγηση, τι μπορω να κανω, κι αν ειναι κι ασφαλες.

--------------

GREENIFY

Ενα τεταρτο μετα, απο το κλεισιμο της οθονης, ανοιγω, και στα 'παραθυρα' με τις ανοικτες εφαρμογες, ειναι ολες εκει, οπως οταν ειχα κλεισει την οθονη. Παροτι τις ρυθμισα σχεδον ολες να μπαινουν σε hibernate.

Τι συμβαινει;

Θελει καμια ειδικη ρυθμιση εντος της εφαρμογης;

titanium ..

(στο 5 λεπτό)...

OTG - USB https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer ( καντο format σε exfat !!! δεν θέλεις πρόγραμμα) υπάρχει το ενδεχόμενο επειδή είναι usb 3 να μην (τραβάει νομίζω δεν είμαι σίγουρος περισσότερο ρεύμα ) άλλο hdd ,usb έχεις δοκιμάσει;

FOLDERMOUNT

http://youtu.be/s9axAqRAwBo ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Google και το YouTube είναι φίλοι μας ...... ψάχνουμε λιγάκι ( υπάρχουν εκατοντάδες video )

Edited by alex222800

παιδιά μια βοήθεια. ψάχνω μια εφαρμογή να μετράει τα MB για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όμως. δηλαδή. θέλω πχ να κάνω stream μια ταινία....θέλω ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο να βλέπω ποσα MB έχω κατεβάσει (στη notification bar θα ήταν τέλειο αν το έγγραφε) ώστε να μη παρασυρθώ και περάσω το όριο...υπάρχει κάτι τέτοιο?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Με το titanium κρατουσα το δαχτυλο παρατεταμενα, ειδα το βιντεο, θελει γρηγορο touch, δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι το ποση ωρα αφηνω το δαχτυλο, μπορει να παιζει ρολο στο τι μενου μου δειχνει!

OTG: Usb2 φλασακια κανονικα μου δειχνει, αλλα τυχαινει ομως να ειναι και σε fat32, και τα δειχνει κανονικα.

Μονο ενα usb3 με ntfs (και πως τυχαινει να θελω αυτο, ε?), δεν μου το δειχνει με τιποτε.

Με το titanium κρατουσα το δαχτυλο παρατεταμενα, ειδα το βιντεο, θελει γρηγορο touch, δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι το ποση ωρα αφηνω το δαχτυλο, μπορει να παιζει ρολο στο τι μενου μου δειχνει!

OTG: Usb2 φλασακια κανονικα μου δειχνει, αλλα τυχαινει ομως να ειναι και σε fat32, και τα δειχνει κανονικα.

Μονο ενα usb3 με ntfs (και πως τυχαινει να θελω αυτο, ε?), δεν μου το δειχνει με τιποτε.

exfat δοκίμασες ;;;; με το πρόγραμμα nexus media.....;

OTG: Μονο ενα usb3 με ntfs (και πως τυχαινει να θελω αυτο, ε?), δεν μου το δειχνει με τιποτε.

Γενικώς από ότι φαίνεται τα κινητά γενικά δεν διαβάζουν στικ σε μορφή ntfs .. Εγώ έβαλα 2 usb2 ntfs και άλλαξα 4-5 εφαρμογές που κάνουν mount αλλά τζιφος το g2 μου βλέπει μόνο fat32 και exfat .. ntfs όχι!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

εάν σου δουλεύει με fat32 και exfat ( exfat δεν έχεις περιορισμούς αντιγραφεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb ! κυρίως για hd ταινίες ....) με το ποιο πάνω πρόγραμμα πρέπει να σου δουλέψει με ntfs ,εάν δεν ανοίξει αυτόματα κάνε import ......

Εγώ με Amoi a928w με το paragon τα βλέπω και τα 2 στικάκια (USB 2 και 3 kingstone) κανονικά ntfs.

Και τα βλέπουν και όλα τα προγράμματα εννοείται

Εγώ με Amoi a928w με το paragon τα βλέπω και τα 2 στικάκια (USB 2 και 3 kingstone) κανονικά ntfs.

Και τα βλέπουν και όλα τα προγράμματα εννοείται

Το Paragon θέλει root..... Το nexus όχι... (αναφέρεται σε usb 3)

Βασικα στις περισσοτερες συσκευες που ειχα το ntfs επαιζε με kernel που το υποστηριζε συνηθως..Αλλιως δεν ειχα βγαλει ακρη.

Κάντο fat32 και δες αν δουλεύει. Αν όχι τότε η έξοδος USB δεν παρέχει αρκετό ρεύμα για το φλασακι. Θα χρειαστείς ανταπτορα otg που να έχει είσοδο και για ρεύμα.

Επίσης δοκίμασε το USB plugin του total commander.

Edited by michpan

Υπάρχει? κάποια αξιόπιστη εφαρμογή, για πρόγραμμα τηλεόρασης.ευχαριστώ:confused::confused::confused:

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Υπάρχει? κάποια αξιόπιστη εφαρμογή, για πρόγραμμα τηλεόρασης.ευχαριστώ:confused::confused::confused:

Δεσ αυτη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dimism.greeklivetv

νομίζω ότι θέλει TV Guide ( για να βλέπεις τηλεόραση δεν υπάρχει τίποτα άλλο από xbmc -kodi..... Τέλος!!!)

Μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση κλήσεων ?

Κατέβασα τη παρακάτω και μου βγάζει μήνυμα στο HTC M7 ότι πρέπει να βάλω hands free για καλά αποτελέσματα και έτσι έφαγε άκυρο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση κλήσεων ?

Κατέβασα τη παρακάτω και μου βγάζει μήνυμα στο HTC M7 ότι πρέπει να βάλω hands free για καλά αποτελέσματα και έτσι έφαγε άκυρο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Εγω αυτη εχω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call

πολυ καλη, αλλα χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως τη συσκευη με ενσυρματο handsfree, πιθανως να μην το απαιτει ομως, ετσι νομιζω.

Εγω αυτη εχω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call

πολυ καλη, αλλα χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως τη συσκευη με ενσυρματο handsfree, πιθανως να μην το απαιτει ομως, ετσι νομιζω.

Ευχαριστώ,θα τη δοκιμάσω.

Έκανα ένα test με την ACR και δε τα πήγε άσχημα χωρίς ακουστικά...καλούτσικα ακουγόταν και καταλάβαινες άνετα τη φωνή του αλλου.

Από δω και πέρα όταν μιλάω με εταιρίες που καταγραφουν τη φωνή μου και είναι φάση για συμβόλαια θα τους λέω "για την δικη σας ασφάλεια η κλήση αυτή καταγράφεται" :lol:

Πολλά λένε και τα ξεχνάνε και καλά.......η σου λένε "ήταν εξωτερικός συνεργάτης"

Αν σ' ενδιαφέρει το πρόγραμμα τηλεόρασης και όχι να βλέπεις τα κανάλια, εκτός από τις εφαρμογές που ήδη σου πρότειναν, μπορείς να δεις και αυτές της Nova και του ΟΤΕ οι οποίες έχουν και το πρόγραμμα των ελεύθερων καναλιών μιας και τα δείχνουν.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η εφαρμογη του Χρυσου Οδηγου μου αρεσε παλια, αλλα πρεπει να χει ψιλοπαρατηθει...

Επισης η εφαρμογη Athensbook....

Εναλλακτικες υπαρχουν;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II