junglist Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Να ρωτησω με τη σειρα μου το εξης: Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να παρω backup επαφων , εικονων, βιντεο, και οτιδηποτε θελω απο την συσκευη ΔΙΧΩΣ να χρησιμοποιησω τα εκαστοτε προγραμματα της καθε ετερειας? Και να μπορω παραλληλα να διαχειριστω πληρως το Προυποθεση να λειτουργει με ολες τις android συσκευες.....διχως περιορισμους. Για εικόνες,μουσική και video δεν θες κανένα πρόγραμμα. Συνδέεις το κινητό με το pc και αντιγραφείς ότι χρειάζεσαι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και για τις επαφές μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή μέσα από τις ρυθμίσεις των επαφών και να τις μεταφέρεις και αυτές με τη σειρά τους στον υπολογιστή σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καποια εφαρμογή για καμερα που να βγαζει πανοραμικες φωτογραφίες; Το hongmi μου εχει απ'τη μανα του, αλλα σε αλλο κινητο.. ; Lenovo super camera και a better camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και για τις επαφές μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή μέσα από τις ρυθμίσεις των επαφών και να τις μεταφέρεις και αυτές με τη σειρά τους στον υπολογιστή σου. Πως γινετε αυτο? και με ποιο προγραμμα μπορω να τις επεξεργαστω???? Δεν θελω να χρησιμοποιησω το gmail καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πως γινετε αυτο? και με ποιο προγραμμα μπορω να τις επεξεργαστω???? Δεν θελω να χρησιμοποιησω το gmail καθολου. Βάλε το superbackup από το store για να κάνεις backup σε 1 αρχείο , είτε τις επαφές, είτε τα sms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Lenovo super camera και a better camera. H Lenovo μου κρασαρει, δεν ανοιγει, η v3.5.6.0085 απο xda H better camera καλη, αρκετες επιλογες Edited July 28, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδιά σε airplane mode τι λέτε να προκαλεί αυτη την απώλεια μπαταρίας; http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/George%202014/Screenshot_2014-07-28-07-06-39-315.png Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Παιδιά σε airplane mode τι λέτε να προκαλεί αυτη την απώλεια μπαταρίας; Ανέβασε screenshot από betterbatterystats ή wakelock detector να σου πούμε. Edited July 28, 2014 by kollatos Αφαίρεση εικόνας Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Εχει προσθεσει κανεις governors με αυτη την αξιαγαπητη εφαρμογη ? και κατι που θυμηθηκα,υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε Ειδήσεις απο Ελλάδα και εχει σαν εμβλυμα την ελληνικη σημαια αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα,η εφαρμογη μοιαζει πολυ με tapatalk αν και δεν εχει login σε ιστοσελιδες και εχει απο οτι θυμαμαι 5 αστερια. Την ειχα βρει απο εδω μεσα αλλα τωρα πια μου ειναι δυσκολο να την αναζητησω,στο τοπικ τον developers δεν μπορω να την βρω,οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω,ευχαριστω :) Edited July 28, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Ανέβασε screenshot από betterbatterystats ή wakelock detector να σου πούμε. Εχει πολλες παραμετρους το betterbatterystats, ποια να ανεβασω? Την αρχικη οθονη του? Οπως αυτη π.χ.? http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/George%202014/Screenshot_2014-07-28-18-17-28-864.png Edited July 28, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Εχει πολλες παραμετρους το betterbatterystats, ποια να ανεβασω? Την αρχικη οθονη του? Οπως αυτη π.χ.? Ανέβασε τα kernel και partial wakelocks. Edited July 28, 2014 by kollatos Αφαίρεση εικόνας Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 και κατι που θυμηθηκα,υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε Ειδήσεις απο Ελλάδα και εχει σαν εμβλυμα την ελληνικη σημαια αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα,η εφαρμογη μοιαζει πολυ με tapatalk αν και δεν εχει login σε ιστοσελιδες και εχει απο οτι θυμαμαι 5 αστερια. Την ειχα βρει απο εδω μεσα αλλα τωρα πια μου ειναι δυσκολο να την αναζητησω,στο τοπικ τον developers δεν μπορω να την βρω,οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω,ευχαριστω :) Μήπως λες αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acerolamob.android.greecenews Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πως μπορώ να βάλω στο ημερολόγιο την κλήρωση πρωταθλήματος; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μήπως λες αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acerolamob.android.greecenews Ωπα, αλήθεια την κατεβασαν απο το play store. Την χρησιμοποιω καιρο, δε λεει αυτη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ψάχνω κάποια εφαρμογή για συνεχόμενες ειδοποιήσεις. Δηλαδή όταν έχω αναπάντητη ή οποιοδήποτε notification να με ειδοποιεί συνέχεια είτε με ήχο είτε με δόνηση εκτός της πρώτης ειδοποίησης. Για τα sms έχει μια επιλογή το handset που το ρυθμίζεις να χτυπάει συνεχόμενα κάθε χ λεπτά όταν έχεις αδιάβαστο μήνυμα αλλά για τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις; Αναπάντητες, email, κτλ; Θέλω οπωσδήποτε ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, δεν με καλύπτει η οπτική ειδοποίηση με το led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ανέβασε τα kernel και partial wakelocks. Αυτά είναι. Απο 100% φορτισμένη το βράδυ, σε 66% το πρωί με airplane mode ενδιάμεσα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ψάχνω κάποια εφαρμογή για συνεχόμενες ειδοποιήσεις. Δηλαδή όταν έχω αναπάντητη ή οποιοδήποτε notification να με ειδοποιεί συνέχεια είτε με ήχο είτε με δόνηση εκτός της πρώτης ειδοποίησης. Για τα sms έχει μια επιλογή το handset που το ρυθμίζεις να χτυπάει συνεχόμενα κάθε χ λεπτά όταν έχεις αδιάβαστο μήνυμα αλλά για τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις; Αναπάντητες, email, κτλ; Θέλω οπωσδήποτε ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, δεν με καλύπτει η οπτική ειδοποίηση με το led Missed call reminder σε καλύπτει γι'αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αυτά είναι. Απο 100% φορτισμένη το βράδυ, σε 66% το πρωί με airplane mode ενδιάμεσα. Σε 2 ώρες έχασες 1%. Μια χαρά το λες. Αν θες, βάλτο να φορτίσει μέχρι 100% και μετά αφού το βγάλεις από την μπριζα, άστο για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά ανέβασε πάλι screenshot να δούμε τι έκανε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Σε 2 ώρες έχασες 1%. Μια χαρά το λες. Αν θες, βάλτο να φορτίσει μέχρι 100% και μετά αφού το βγάλεις από την μπριζα, άστο για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά ανέβασε πάλι screenshot να δούμε τι έκανε. Μέσα σε 5 ώρες έχασε 34% σε airplane mode,εγω αυτό βλέπω και δεν μου φαίνεται καλό. Αυτό που λες έκανα. Μήπως εννοείς νσ το αφησω ανοιχτό και όχι σε airplane mode? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ψάχνω κάποια εφαρμογή για συνεχόμενες ειδοποιήσεις. Δηλαδή όταν έχω αναπάντητη ή οποιοδήποτε notification να με ειδοποιεί συνέχεια είτε με ήχο είτε με δόνηση εκτός της πρώτης ειδοποίησης. Για τα sms έχει μια επιλογή το handset που το ρυθμίζεις να χτυπάει συνεχόμενα κάθε χ λεπτά όταν έχεις αδιάβαστο μήνυμα αλλά για τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις; Αναπάντητες, email, κτλ; Θέλω οπωσδήποτε ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, δεν με καλύπτει η οπτική ειδοποίηση με το led Repeating notifications ή vibration notifier δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Μέσα σε 5 ώρες έχασε 34% σε airplane mode,εγω αυτό βλέπω και δεν μου φαίνεται καλό. Αυτό που λες έκανα. Μήπως εννοείς νσ το αφησω ανοιχτό και όχι σε airplane mode? Όχι δεν εννοεί αυτό.. κάποια εφαρμογή σου έκανε τη ζημιά η οποία απλά κόλλησε και με μια επανεκκίνηση θα στρώσει. Τα screenshots δεν λένε και πολλά γιατί δείχνουν τί έγινε από το 67% μέχρι το 66%, μάλλον λόγω επανεκκίνησης? Δεν γνωρίζω. Εάν ακόμα και από επανεκκίνηση συνεχίζεις να έχεις μεγάλη κατανάλωση δες ποια εφαρμογή δείχνει να έχει τα περισσότερα wakelocks και εάν σου δίνεται η δυνατότητα είτε απενεργοποίησε την είτε απεγκατεστησε την (αυτό το genie widget πχ. στην ώρα επάνω σου έχει κρατήσει τη συσκευή 1 λεπτό ξύπνια, δεν είναι κάτι απλά για να καταλάβεις τι σου δείχνει το bbs). Επειδή όμως εδώ είναι θέμα για προτάσεις εφαρμογών και η πρόταση έγινε, για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με τη μπαταρία, κατανάλωση κτλ συνεχίζουμε είτε στις γενικές ερωτήσεις Android είτε στο ανάλογο θέμα της συσκευής σου. :-) Edited July 29, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη sms με αναφορα παραδοσης; Εχω το chompSMS, ωραιο ειναι αλλα δε βλεπω πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης. Επισης θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη sms με αναφορα παραδοσης; Εχω το chompSMS, ωραιο ειναι αλλα δε βλεπω πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης. Επισης θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι; 1) 8sms 2) quickpic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη sms με αναφορα παραδοσης; Εχω το chompSMS, ωραιο ειναι αλλα δε βλεπω πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης. Επισης θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι; Έχω την εντύπωση ότι η chompSMS έχει ως αναφορά παράδοσης το τικ που βγάζει δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις στο παράθυρο της συνομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μήπως λες αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acerolamob.android.greecenews οχι,ειχε μονο την ελληνικη σημαια τιποτα αλλο.Ηταν οτι πιο καλο ειχα ποτε για ενημερωση.Ξεκινουσε με την λεξη "Ειδήσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts