cb600f Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για να βλεπω την λειτουργία της μπαταρίας και ποσο ενέργεια κοστίζουν οι εφαρμογές στην μπαταρία. έχω αγανακτισει. Υπάρχει και δεύτερο ενδεχόμενο να βάλω τον επεξεργαστή σε power save mode. Παλιότερα είχα το ίδιο πρόβλημα. Πλέον λειτουργεί κανονικά. Δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε κάτι. Από την προτελευταία ενημέρωση είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για να βλεπω την λειτουργία της μπαταρίας και ποσο ενέργεια κοστίζουν οι εφαρμογές στην μπαταρία. έχω αγανακτισει. Υπάρχει και δεύτερο ενδεχόμενο να βάλω τον επεξεργαστή σε power save mode. δοκιμασε το betterbatterystats Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Aπεκτησα προβλημα με το Gravity box! Moυ γραφει "Το GravityBox system framework δεν αποκρινεται. Γινεται εξοδος." Το απεγκατεστησα το ξανα περασα τιποτα, ουτε με Titanium, τιποτα. Υπαρχει καμια ιδεα? Απέκτησα αυτό το πρόβλημα όταν πέρασα το update της Kitkat 4.4.4. Τώρα μου δουλεύει κανονικά αφού έκανα ένα udate το Gravity box (version 3.2.1) και του framework στην τελευταία του έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Κάποια εφαρμογή full screen caller id, που να είναι πραγματικά full screen χωρίς τα on screen button του android, έχετε να προτείνετε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα, ξέρετε καμία καλή εφαρμογή για φακό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&hl=el αυτη ειχα στο παλιο μου κινητο χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Κάποια εφαρμογή full screen caller id, που να είναι πραγματικά full screen χωρίς τα on screen button του android, έχετε να προτείνετε; έχω την εντύπωση ότι έχει τέτοια επιλογή στο gravitybox. Αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και έχεις δικαιώματα root, δοκίμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Έχει κανένας το baidu cloud , αξίζει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για να βλεπω την λειτουργία της μπαταρίας και ποσο ενέργεια κοστίζουν οι εφαρμογές στην μπαταρία. έχω αγανακτισει. Υπάρχει και δεύτερο ενδεχόμενο να βάλω τον επεξεργαστή σε power save mode. πρόσεξα οτι ο "media server" η κάπως έτσι μου έτρωγε περισσότερη μπαταρία και απο την οθόνη και διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα στο Android με διάφορες λύσεις βέβαια. Όσο για το power save mode γιατί να μην το επιλέξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 πρόσεξα οτι ο "media server" η κάπως έτσι μου έτρωγε περισσότερη μπαταρία και απο την οθόνη και διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα στο Android με διάφορες λύσεις βέβαια. Όσο για το power save mode γιατί να μην το επιλέξεις? MediaScanner λεγετε και ειναι προβλημα σε ολες τις 4.4.χ roms.μπορεις να το διορθωσεις με 2 τροπους : Επιλογες για προγραμματιστες --> MediaScanner behavior on boot --> do not scan media xposed installer --> downloads --> handleExternalStorage --> modules (το τικαρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) MediaScanner λεγετε και ειναι προβλημα σε ολες τις 4.4.χ roms.μπορεις να το διορθωσεις με 2 τροπους : Επιλογες για προγραμματιστες --> MediaScanner behavior on boot --> do not scan media xposed installer --> downloads --> handleExternalStorage --> modules (το τικαρεις) δεν μπορω να το βρω στο developer options καποιος αλλος τροπος ? μηπως κανενα app ? update: τελικα βρηκα στο xda ενα switch και τωρα εχω Media Scanner disabled. αντε να δουμε , μηπως υπαρξει βελτιωση Edited June 30, 2014 by Nirvana19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με εψησες... Απο δω εγω: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221437719067&alt=web Ηρθε...προ 2 ωρων.δουλευει μια χαρα.τερμα η ταλαιπωρια του home button.τη μονη επιλογη που δεν εχει ειναι να βαλεις να απενεργοποιει το τηλεφωνο αλλα φανταζομαι δε θαναι δυνατο αυτο. Αν εχω θεμα θα επανελθω. Θενκς @karthan7. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ηρθε...προ 2 ωρων.δουλευει μια χαρα.τερμα η ταλαιπωρια του home button.τη μονη επιλογη που δεν εχει ειναι να βαλεις να απενεργοποιει το τηλεφωνο αλλα φανταζομαι δε θαναι δυνατο αυτο. Αν εχω θεμα θα επανελθω. Θενκς @karthan7. Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο να δω πόσο εξέχει και αν βολεύει με την θήκη που έχω. ξέρουμε αν δουλεύει σε note3. και αν δεις κατανάλωση μπαταρίας πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο να δω πόσο εξέχει και αν βολεύει με την θήκη που έχω. ξέρουμε αν δουλεύει σε note3. και αν δεις κατανάλωση μπαταρίας πες μας. Για νοτε 3 δε ξερω.το klick app στο store λεει για αντροιντ 4 και πανω. Σουχω 2 φωτο.μια με τη θηκη μου και μια χωρις.δεν εξεχει πολυ με τη θηκη, πραγματικα.[ATTACH]46753[/ATTACH][ATTACH]46754[/ATTACH] Για καταναλωση αν δω κατι περιεργο θα πω. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την επιλογή του Ex dialer σαν default εφαρμογή για το αρχείο κλήσεων; (όταν για παράδειγμα πατάς πάνω στην ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης στο Status bar). Κάθε φορά μου βγάζει την επιλογή μεταξύ dialer και history πάρα το γεγονός ότι έχω επιλέξει σαν μόνιμη επιλογή προηγουμένως τον dialer). Το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού έβαλα την 4.4.4. Προηγουμένως είχε 4.3 και δούλευε μια χαρά. Edited June 30, 2014 by petrsiri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την επιλογή του Ex dialer σαν default εφαρμογή για το αρχείο κλήσεων; (όταν για παράδειγμα πατάς πάνω στην ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης στο Status bar). Κάθε φορά μου βγάζει την επιλογή μεταξύ dialer και history πάρα το γεγονός ότι έχω επιλέξει σαν μόνιμη επιλογή προηγουμένως τον dialer). Το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού έβαλα την 4.4.4. Προηγουμένως είχε 4.3 και δούλευε μια χαρά. Εχεις δοκιμάσει μήπως κάνεις τίποτε με αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.xmissedcall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το messenger του Facebook...μου στέλνουν μηνύματα και ο μόνος τρόπος για να τα δω είναι να μπω στην εφαρμογή...Δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχεις δοκιμάσει μήπως κάνεις τίποτε με αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.xmissedcall Αυτή η προσθήκη είναι γι άλλο σκοπό κι εγώ την έχω αλλά πάλι μου βγάζει να διαλέξω με τι να ανοίξω τις αναπάντητες. Αν ξέρει κανείς πως διορθώνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτή η προσθήκη είναι γι άλλο σκοπό κι εγώ την έχω αλλά πάλι μου βγάζει να διαλέξω με τι να ανοίξω τις αναπάντητες. Αν ξέρει κανείς πως διορθώνεται... Μια από τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το messenger του Facebook...μου στέλνουν μηνύματα και ο μόνος τρόπος για να τα δω είναι να μπω στην εφαρμογή...Δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό;;; Εχεις ενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή του Messenger ? Αν ναι από την διαχειρηση εφαρμογών κανε εκκαθαριση και ξανακανε τις ρυθμισεις σου Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά εφαρμογή για στατιστικά μπαταρίας ποια λέτε? Gsam κάνει κάτι κουλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχεις ενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή του Messenger ? Αν ναι από την διαχειρηση εφαρμογών κανε εκκαθαριση και ξανακανε τις ρυθμισεις σου Το έκανα χθες, έφτιαξε για λίγο και τώρα ξανά τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά εφαρμογή για στατιστικά μπαταρίας ποια λέτε? Gsam κάνει κάτι κουλα δοκιμασε το betterbatterystats Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Το έκανα χθες, έφτιαξε για λίγο και τώρα ξανά τα ίδια... Κανε απεγκατασταση και ξαναβαλε την εφαρμογή .Παλιοτερα μου ειχε κανει κι εμενα κολπακια Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Κανε απεγκατασταση και ξαναβαλε την εφαρμογή .Παλιοτερα μου ειχε κανει κι εμενα κολπακια Το έκανα..προς το παρόν δείχνει να δουλεύει...Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) πρόσφατα την διάβασα και δεν μπορώ να την βρω ψάχνω για ένα μοντουλες για το εξποσειντ που δίνει ότι εντολές θες στα πλήκτρα π. χ με διπλό πάτημα να ανοίγει μια εφαρμογή παρατεταμένο μια άλλη. Edited June 30, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts