prioxxx Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Πατάς στην εφαρμογή που θες και θα σου βγάλει παράθυρο. Εκεί πατάς δημιουργία αντίγραφο ασφαλείας. Όταν θα χρειαστείς να το επαναφέρεις πατάς στην εφαρμογή πάλι πάνω και επιλέγεις επαναφορά εφαρμογής κ δεδομένων . μη κάνεις αντίγραφα από Εφαρμογές συστηματος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Χωρίς να ξέρω πόσο κοστίζουν γενικότερα υπηρεσίες του είδους, δεν θα το έλεγα και φθηνό.. πάντως μιλάμε για 100gb χώρο αν σ'ενδιαφέρει. :) [ATTACH]46630[/ATTACH] Όντως Μάκη είναι πανάκριβο Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Πατάς στην εφαρμογή που θες και θα σου βγάλει παράθυρο. Εκεί πατάς δημιουργία αντίγραφο ασφαλείας. Όταν θα χρειαστείς να το επαναφέρεις πατάς στην εφαρμογή πάλι πάνω και επιλέγεις επαναφορά εφαρμογής κ δεδομένων . μη κάνεις αντίγραφα από Εφαρμογές συστηματος ok θα τσεκαρω,ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Όντως Μάκη είναι πανάκριβο Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση Με 2 δολαρια το μηνα, εχεις 100GB στο Google Drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Με 2 δολαρια το μηνα, εχεις 100GB στο Google Drive. Ναι αλλά πέντε φορές έχω ανεβάσει 4 γιγα ταινίες και όταν πάει να την κατεβάσει φίλος πάντα κολλάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ναι αλλά πέντε φορές έχω ανεβάσει 4 γιγα ταινίες και όταν πάει να την κατεβάσει φίλος πάντα κολλάει! δοκιμασε καποιον hoster... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 δοκιμασε καποιον hoster... τι εννοείς δεν κατάλαβα! με το mega που του το ανέβασα μια χαρά πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το γράφω και εδώ : Τρομερές προσφορές στο Amazon!!! Δωρεάν πολλές εφαρμογές, ενδεικτικά: ROOT EXPLORER ACCUWEATHER PLEX BUSINESS CALENDAR MY BACKUP JUMP DESKTOP που ειναι ρε παιδες?ακυρον..με αναζητηση τις βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Ψάχνω κάποια εφαρμογή για να προγραμματίσω τη συχνότητα και τη διάρκεια ενεργοποίησης του 3G, του Wi-Fi και του Data sync, γιατί με κουράζει το να το κάνω χειροκίνητα. Καμιά καλή πρόταση; Ευχαριστώ! Απαντάω στον εαυτό μου: GreenPower Edited June 27, 2014 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Απαντάω στον εαυτό μου: GreenPower Battery Doctor (Battery Saver) DU Battery Saver & Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και το Ρωσικό δίνει 100 γιγα για πάντα, το mega,copy όλα δίνουν αρκετά δεν χρειάζεται να αγοράζεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Απαντάω στον εαυτό μου: GreenPower +1... πολύ καλή εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και το Ρωσικό δίνει 100 γιγα για πάντα, το mega,copy όλα δίνουν αρκετά δεν χρειάζεται να αγοράζεις Το mega εχει "κακο" προηγουμενο με τον ιδιοκτητη του.και γω εχω account εκει αλλα ουσιαστικα τοχω για δευτερο back up. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 πάντως με όλα τα cloud έχουν θέμα εσκεμμένα η όχι με μεγάλα αρχεία πχ ταινιών λες και το κάνουν επίτηδες. τώρα ανέβαζα με το mega ένα αρχείο 4.7 γιγα ήταν στο 40% ανέβασμα και κάποια στιγμή το ξανά είδα είχε πάει από την αρχή και είχε φτάσει στο 3%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά επειδή δεν έχω και μεγάλη εμπειρία θα ήθελα τη γνώμη σας για τα προγράμματα clean master και battery doctor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το γράφω και εδώ : Τρομερές προσφορές στο Amazon!!! Δωρεάν πολλές εφαρμογές, ενδεικτικά: ROOT EXPLORER ACCUWEATHER PLEX BUSINESS CALENDAR MY BACKUP JUMP DESKTOP Υπάρχει κάποιο feed να ενημερωνόμαστε για τα free apps ?χωρίς να ανοίγω εφαρμογή εννοώ. Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κατέβασα από το amazon το Plex. Πιο πολύ για να δω τι είναι για τον λόγο ότι μέχρι πριν λίγο ήταν από τα λίγα που υποστήριζαν το chromecast. Αν και πλέον για κάτι τέτοιο υπάρχει η πλήρης υποστήριξη από το Google photos. Γιατί όμως δεν βλέπω τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τηλεφώνου; αν είναι επιπλέον λειτουργία και χρειάζεται πληρωμή, απλά είναι άχρηστο. Το Google photos το κάνει δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 καμια καλη εφαρμογη για ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος? να μην επιβαρυνει πολυ ομως τη ραμ επειδη το χω παρα φορτωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 καμια καλη εφαρμογη για ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος? να μην επιβαρυνει πολυ ομως τη ραμ επειδη το χω παρα φορτωμενο Δοκίμασε nils Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 καμια καλη εφαρμογη για ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος? να μην επιβαρυνει πολυ ομως τη ραμ επειδη το χω παρα φορτωμενο Acdisplay αν και όχι ακριβώς για την οθόνη κλειδωματος. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Acdisplay αν και όχι ακριβώς για την οθόνη κλειδωματος. Ωραια η εφαρμογή αυτην αλλα φεύγει κάπως αυτό από τη μπαρα ειδοποιησεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ωραια η εφαρμογή αυτην αλλα φεύγει κάπως αυτό από τη μπαρα ειδοποιησεων; Πάτησε πάνω στην ειδοποίηση παρατεταμένα και στο πληροφορίες εφαρμογών και αποτικαρησε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ποτε battery doctor - clean master στο κινητο.Linux εχεις οχι windows. Mπορείς να μου πεις γιατί όχι το clean master? Η διαγραφή των άχρηστων αρχείων που κάνει και η απελευθέρωση μνήμης με ένα κουμπάκι δε βοηθάνε? Είμαι λίγο καινούργιος στο android οπότε ότι βλέπω με καλές κριτικές το βάζω. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ωραια η εφαρμογή αυτην αλλα φεύγει κάπως αυτό από τη μπαρα ειδοποιησεων; Πάτα τη παρατεταμένα και στο μενού που θα σε βγάλει απενεργοποίησε τις ενημερώσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πάτα τη παρατεταμένα και στο μενού που θα σε βγάλει απενεργοποίησε τις ενημερώσεις . Ρε παιδιά δεν μπορώ να τη βρω την acdisplay στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts