dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Χάλια το SwiftKey.. Κολλάει άπειρα.. Δηλαδή είχαμε την τέλεια εφαρμογή και μας την χάλασαν έτσι απλα;;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καμία εφαρμογή για να βλέπουμε μπάλα τώρα με το world cup υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Γεια χαρά παιδιά. Προτείνετέ μου σας παρακαλώ μία εφαρμογή για ασύρματο sync συγκεκριμένων φακέλων του κινητού προς τον υπολογιστή. Έχω το SyncMe Wireless αλλά σταμάτησε να δουλεύει το άτιμο. Μια καλή εναλλακτική έχουμε; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μέσα στις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο. Για τσέκαρε παράδειγμα το fb. Left αυτο το ξερω φιλε! Απλα καποιες δεν αλλαζουν :-) Αν είσαι root δες το Ultimate Sound Control Αν δεν είσαι τότε δοκίμασε με το MegaSound ,αν και δεν δουλεύει πάντα . Σε ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Χάλια το SwiftKey.. Κολλάει άπειρα.. Δηλαδή είχαμε την τέλεια εφαρμογή και μας την χάλασαν έτσι απλα;;; Κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου γιατί σε εμένα πετάει. Ρώτα δες διάβασε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 στο κατάλληλο νήμα να δεις που όλοι λένε τα καλύτερα σε κανέναν δεν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου γιατί σε εμένα πετάει. Ρώτα δες διάβασε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 στο κατάλληλο νήμα να δεις που όλοι λένε τα καλύτερα σε κανέναν δεν κολλάει. Απ ότι κατάλαβα, κολλάει σε νέα θέματα.. Στο παλιό κλασικό που έβαλα πάλι πηγαίνει πολύ καλα!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Απ ότι κατάλαβα, κολλάει σε νέα θέματα.. Στο παλιό κλασικό που έβαλα πάλι πηγαίνει πολύ καλα!!! Κολοκύθα και νέον που έχω βάλει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 μηπως εχεις ενεργοποιημενο το cloud απενεργοποιησε το και ξαναδες Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 στο Fenix για Twitter θέλω να είναι όλα στο manual μόνο όταν κάνω εγώ refresh να ανανεώνονται τα tweets. στην μαμά εφαρμογή εάν βγω πηγαίνοντας πίσω απ την εφαρμογή και ξανά μπω με πάει στο tweet που ήμουν στο Fenix οπότε ξανά μπαίνω με πάει πάνω πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Επειδή έχω κολλήσει, μπορεί να μου πει κάποιος στο intelli 3g ποια είναι η ρύθμιση ώστε όταν δεν Έχω data ή WiFi ανοικτά το δίκτυο να γυρίζει στο 2g ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για να αποθηκεύω επαγγελματικες κάρτες μπας και αδειάσει λίγο το πορτοφόλι μου; Camcard Την δουλεύω πολύ καιρό και είναι κορυφή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για πείτε ρε παιδιά, κάποιος που χρησιμοποιεί το 1password. Πως δουλεύει αυτή η εφαρμογή του διαβόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Σήμερα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω καθόλου το κινητό, και κάποια στιγμή το μεσημέρι είδα την μπαταρία στο 63%!!! Μπήκα στα Settings και είδα ότι έφαγε σκάλωμα το Google+ και την κατανάλωσε. Έχετε υπόψη κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να κάνεις αν θέλεις kill την εφαρμογή και να σταματήσει να τρέχει στο background και να καταναλώνει μπαταρία; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σήμερα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω καθόλου το κινητό, και κάποια στιγμή το μεσημέρι είδα την μπαταρία στο 63%!!! Μπήκα στα Settings και είδα ότι έφαγε σκάλωμα το Google+ και την κατανάλωσε. Έχετε υπόψη κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να κάνεις αν θέλεις kill την εφαρμογή και να σταματήσει να τρέχει στο background και να καταναλώνει μπαταρία; Μπορείς να το κάνεις αυτό με το greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Επειδή έχω κολλήσει, μπορεί να μου πει κάποιος στο intelli 3g ποια είναι η ρύθμιση ώστε όταν δεν Έχω data ή WiFi ανοικτά το δίκτυο να γυρίζει στο 2g ? Fast network οι δύο τελευταίες επιλογές. Πάντως η επιλογή αυτή υπάρχει και στο gravity box.Άν το έχει,δεν χρειάζεσαι το intelli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Fast network οι δύο τελευταίες επιλογές. Πάντως η επιλογή αυτή υπάρχει και στο gravity box.Άν το έχει,δεν χρειάζεσαι το intelli. Λες για αυτό να μην παιζει? Τις έχω τσεκαρισμένες . Στο gravity που στο @@@@@%$*^ είναι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Προταση για ψηφιακη κορνιζα που να εχει και μουσικη υποκρουση; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Λες για αυτό να μην παιζει? Τις έχω τσεκαρισμένες . Στο gravity που στο @@@@@%$*^ είναι ? Τηλέφωνο - smart radio - master switch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Τηλέφωνο - smart radio - master switch οκ, και μετά βάζεις στην λειτ δικτύου εξοικ τσεκ το 2g και στο ingore mobile data κάνεις τσεκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 @aptaliko Musical Photo Frame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπερα παίδες,υπαρχει κάποια εφαρμογη που να καθορίζεις το χρονο που θα ανοιγει η θα κλείνει το κινητό μόνο του σαν γονικος ελενχος πχ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπερα παίδες,υπαρχει κάποια εφαρμογη που να καθορίζεις το χρονο που θα ανοιγει η θα κλείνει το κινητό μόνο του σαν γονικος ελενχος πχ? Το android κινητό ανοίγει μονο απο το power. Για να κλείσει υπαρχουν καποιες εφαρμογές στο μάρκετ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το κλειδώνεις με κάποιο κωδικό. Αυτό γίνετε με tasker και secure settings, φυσικά απαιτεί root Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Ευχαριστω φιλε sinos ,βασικα ψαχνω κατι σαν scheduler να μπορεις πχ να δουλευεις το τηλεφωνο απο τις 5 μεχρι τις 9,οχι να κλεινει απλα να ειναι σαν deactivated θα ψαξω και αυτα που ειπες thanks! Edit εκανα δουλεια με το tasker lock screen με χρονικο περιθώριο Edited June 14, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Edit εκανα δουλεια με το tasker lock screen με χρονικο περιθώριο Εννοείς με την εφαρμογή tasker ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν υπάρχει ήδη στις ρυθμίσεις του Android επιλογή για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση σε συγκεκριμένες ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts