geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια για να περασω εφαρμογες .apk απο το pc στο κινητο (και να γινουν install) χρειαζομαι αναγκαστηκα ροοτ? γιατι περασα το falcon pro (twitter client) και εγινε install. Το κινητο το εχω 1 βδομαδα ολα στοκ!!! :blink: Βαλε το es απο playstore και κάντες install απο εκει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια για να περασω εφαρμογες .apk απο το pc στο κινητο (και να γινουν install) χρειαζομαι αναγκαστηκα ροοτ? γιατι περασα το falcon pro (twitter client) και εγινε install. Το κινητο το εχω 1 βδομαδα ολα στοκ!!! :blink: Όχι, μη σε απασχολεί για την ώρα. Για άλλη δουλειά είναι το root και αφορά κυρίως από μικρά πειράγματα μέχρι να μην ανάβει η συσκευή... :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια για να περασω εφαρμογες .apk απο το pc στο κινητο (και να γινουν install) χρειαζομαι αναγκαστηκα ροοτ? γιατι περασα το falcon pro (twitter client) και εγινε install. Το κινητο το εχω 1 βδομαδα ολα στοκ!!! :blink: Ουτε καν. Και με Google Drive μπορεις να τις εγκαθιστας. Ευκολα και απλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ευχαριστω για της γρηγορες απαντησεις...θελω να το εχω για λιγο καιρο ακομα στοκ το κινητο οποτε κομπλε. το Αγνωστες πηγες να το εχω ενεργοποιημενο παντα?Γιατι λεει το κινητο ειναι ευαλωτο σε επιθεσεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 4 χρόνια ενεργοποιημενο σε διάφορα και δεν έχω πρόβλημα κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ευχαριστω για της γρηγορες απαντησεις...θελω να το εχω για λιγο καιρο ακομα στοκ το κινητο οποτε κομπλε. το Αγνωστες πηγες να το εχω ενεργοποιημενο παντα?Γιατι λεει το κινητο ειναι ευαλωτο σε επιθεσεις :lol: Don't panic! Άς τους να λένε.... Έχε τις άγνωστες πηγές τσεκαρισμένες και απλά πρόσεχε τι εγκαθιστάς... Μακρυά απο κινέζικες πονηρές εφαρμογές :lol: και θα είσαι μια χαρά! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αν λες για τις πληροφορίες στην status bar, αυτές απενεργοποιούνται μέσα απο τις ρυθμίσεις. Όσο για την τοποθεσία στη βρίσκει αυτόματα αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση για το πότε να κάνει update. Δοκιμασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather, , το οποιο οταν προκειται να βρεξει-και οχι μονο-,χτυπαει ηχος αλλα και εικονιδιο στην statusbar. Ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δοκιμασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather, , το οποιο οταν προκειται να βρεξει-και οχι μονο-,χτυπαει ηχος αλλα και εικονιδιο στην statusbar. Ειναι πολυ καλο. Το εβαλα και μου φαινετε αψογο,το accuaweather δεν βρηκα αυτο με την status bar που ανεφερα, δυστυχως γιατι μου αρεσε περισσοτερο σαν εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το εβαλα και μου φαινετε αψογο,το accuaweather δεν βρηκα αυτο με την status bar που ανεφερα, δυστυχως γιατι μου αρεσε περισσοτερο σαν εφαρμογη... Δοκίμασες τη παρακάτω επιλογή? Εκτός και αν θες τη μπάρα στις ειδοποιήσεις αλλά όχι το εικονίδιο.. τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 θυμαμαι και σε μενα το εκανε αυτο καποτε,κανε clean cache - dalvik cache και αν δεν λυθει το προβλημα σου βαλε ενα play store απο το internet οπως αυτο http://uploaded.net/file/5vuffwho το δοκιμασα αυτο , εγκατασταση την εκδοση 4.6.17 αλλα και παλι με πεταει απο την εφαρμογη Play Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μια ερώτηση. Έχω αγοράσει κανονικά (πριν κάνα χρόνο) το hd widgets. Πριν καμία εβδομάδα δόθηκε η έκδοση 4γισ αναβάθμιση την οποία η συσκευή μου δεν την έχει πάρει ποτέ. Κανονικά έρχονται αναβαθμίσεις γιατί άλλες εφαρμογές αλλα για το hd widgets πουθενά. Έχω δοκιμάσει reinstall αλλά τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι α Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μια ερώτηση. Έχω αγοράσει κανονικά (πριν κάνα χρόνο) το hd widgets. Πριν καμία εβδομάδα δόθηκε η έκδοση 4γισ αναβάθμιση την οποία η συσκευή μου δεν την έχει πάρει ποτέ. Κανονικά έρχονται αναβαθμίσεις γιατί άλλες εφαρμογές αλλα για το hd widgets πουθενά. Έχω δοκιμάσει reinstall αλλά τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι α Γράφει ότι την αναβάθμιση θα την παίρνει περιορισμένος αριθμός χρηστών κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το δοκιμασα αυτο , εγκατασταση την εκδοση 4.6.17 αλλα και παλι με πεταει απο την εφαρμογη Play Store Πανε ρυθμισεις-->εφαρμογες-->play store και διεγραψε ολα τα δεδομενα της εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Γράφει ότι την αναβάθμιση θα την παίρνει περιορισμένος αριθμός χρηστών κάθε μέρα. Στο play πάντως έχει την 4 να κατεβάσεις απ' ότι είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στο play πάντως έχει την 4 να κατεβάσεις απ' ότι είδα... Τότε μήπως δεν έχει Android πάνω απο 4.0.3 ? Εμένα πάντως μου έχει έρθει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Γράφει ότι την αναβάθμιση θα την παίρνει περιορισμένος αριθμός χρηστών κάθε μέρα. τοσο καθυστερημενα δηλαδη;εχουν περασει τοσες μερες ****το..:worry: Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 τοσο καθυστερημενα δηλαδη;εχουν περασει τοσες μερες ****το..:worry: τα βγαζουν σταδιακα τα updates...βγηκε και google maps v8.0 και εγω εχω ακομα το 7.κατι...λογικα θα περιμενω 2-3 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ξέρει κάποιος συνάνθρωπος εάν το imdb έχει widget να σε λέει ποτέ βγαίνει η κάθε ταινία; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ξέρει κάποιος συνάνθρωπος εάν το imdb έχει widget να σε λέει ποτέ βγαίνει η κάθε ταινία; οχι φιλε δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Και κάτι άλλο θέλω ένα RSS reader του οποίου το widget να με δίνει την δυνατότητα να μπορώ να σβήνω μια είδηση ήταν δεν θέλω να την διαβάσω πχ swipe to left χωρίς να ανοίγω την εφαρμογή. Μιλάω για το widget ,έχω το greader pro αλλά δεν το κάνει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δοκιμασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather, , το οποιο οταν προκειται να βρεξει-και οχι μονο-,χτυπαει ηχος αλλα και εικονιδιο στην statusbar. Ειναι πολυ καλο. Και πέφτει και πολύ μέσα στις προβλέψεις του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μετά την τελευταία ενημέρωση του one drive, όλη την ώρα μου βγάζει μήνυμα ότι έχει κλείσει με fc. Τυχαίνει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μετά την τελευταία ενημέρωση του one drive, όλη την ώρα μου βγάζει μήνυμα ότι έχει κλείσει με fc. Τυχαίνει σε κανέναν άλλο; Εμένα όχι μια χαρά είναι μετά την αναβάθμιση....σβήσε την και ξανά εγκατέστησε την μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τίποτα, μια από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τίποτα, μια από τα ίδια. Τι κινητό/έκδοση android έχεις; στείλε email να το διορθώσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts