renesis_87 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπερα μαγκες,εχω το greenify και εβαλα ολες τις εφαρμογες σε κατασταση αδρανοποιησης.Οταν τωρα ανοιγω το clean master για να δω τι τρεχει απο πισω,μου δειχνει οτι η εφαρμογη facebook συνεχιζει το βιολι της παρολο που την εχω βαλει απο το greenify να αδρανοποιηθει. Μηπως η αδρανοποιηση ειναι μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και οχι οταν το χρησιμοποιω? Αν τρεξεις το facebook και καπακια μετα μπεις να τσεκαρεις τι τρεχει, ειναι λογικο να στο δειχνει ενεργο. Οι εφαρμογες γινονται hibernated μολις μπει η συσκευη σε deep sleep. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπερα μαγκες,εχω το greenify και εβαλα ολες τις εφαρμογες σε κατασταση αδρανοποιησης.Οταν τωρα ανοιγω το clean master για να δω τι τρεχει απο πισω,μου δειχνει οτι η εφαρμογη facebook συνεχιζει το βιολι της παρολο που την εχω βαλει απο το greenify να αδρανοποιηθει. Μηπως η αδρανοποιηση ειναι μονο οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και οχι οταν το χρησιμοποιω? Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, η εφαρμογή facebook ενεργοποιείται από το clean master. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, η εφαρμογή facebook ενεργοποιείται από το clean master. ε; Πως γίνεται αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Κάποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούνται αυτόματα μέσω άλλων εφαρμογών ή όταν αλλάζει κάποια κατάσταση στο σύστημα.Εφόσον έχεις βάλει όμως το greenify,καλό ειναι να βάλεις και το xposed framework μέσω του οποίου θα επιλέξεις να γίνει ενεργό το greenify module.Αφού το κάνεις αυτό,στις εφαρμογές που έχεις αδρανοποιήσει,θα σου δείχνει και ποιες άλλες εφαρμογές ή κατάσταση συστήματος,τις ξυπνήσανε και μπορεις μέσω του greenify να κόψεις την αιτία που ξύπνησε την εφαρμογή και εισαι οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ε; Πως γίνεται αυτό; Γίνεται...[ATTACH]41431[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Κάποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούνται αυτόματα μέσω άλλων εφαρμογών ή όταν αλλάζει κάποια κατάσταση στο σύστημα.Εφόσον έχεις βάλει όμως το greenify,καλό ειναι να βάλεις και το xposed framework μέσω του οποίου θα επιλέξεις να γίνει ενεργό το greenify module.Αφού το κάνεις αυτό,στις εφαρμογές που έχεις αδρανοποιήσει,θα σου δείχνει και ποιες άλλες εφαρμογές ή κατάσταση συστήματος,τις ξυπνήσανε και μπορεις μέσω του greenify να κόψεις την αιτία που ξύπνησε την εφαρμογή και εισαι οκ Γίνεται και σε συσκευές χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γίνεται και σε συσκευές χωρίς root; Δυστυχώς όχι. Για xPosed modules χρειάζεται πρόσβαση root. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχω κατεβάσει το link2sd και θέλω να μεταφέρω ολοκληρωτικά εφαρμογές στην microSD. Δν με αφηνει ομως γιατί ζητά και 2ο διαμερισμα για εκει..πως κάνω partition; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχω κατεβάσει το link2sd και θέλω να μεταφέρω ολοκληρωτικά εφαρμογές στην microSD. Δν με αφηνει ομως γιατί ζητά και 2ο διαμερισμα για εκει..πως κάνω partition; Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για partition management στο pc, αλλά εγώ το είχα κάνει θυμάμαι μέσα από την recovery (clockworkmod) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ποιο προγραμμα να κατεβασω απ το playstore; ή μήπως από πισί είναι πιο εύκολο; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς τον Opera Max beta που υπόσχεται στο μισό κατανάλωση δεδομένων, γιατί εγώ δε μπορώ να τον κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εχεις δικιο φιλε το clean master ενεργοποιει το facebook και απορω γιατι....το εβγαλα μολις γιατι μου ετρωγε ραμ. Λετε να βαλω καμια εφαρμογη για να καθαριζει τα υπολειμματα των εφαρμογων ή να το κανω μεσω του recovery menu μια φορα το μηνα wipe cache και wipe dalvik cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εχεις δικιο φιλε το clean master ενεργοποιει το facebook και απορω γιατι....το εβγαλα μολις γιατι μου ετρωγε ραμ. Λετε να βαλω καμια εφαρμογη για να καθαριζει τα υπολειμματα των εφαρμογων ή να το κανω μεσω του recovery menu μια φορα το μηνα wipe cache και wipe dalvik cache? Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις το clean master. Μπορεί να ενεργοποιεί το facebook, αλλά αυτό το κάνει αφού ανοίξεις την εφαρμογή clean master. Δεν την ανοίγει από μόνο του δηλαδή. Καν' το greenify για να μην σου τρώει ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις το clean master. Μπορεί να ενεργοποιεί το facebook, αλλά αυτό το κάνει αφού ανοίξεις την εφαρμογή clean master. Δεν την ανοίγει από μόνο του δηλαδή. Καν' το greenify για να μην σου τρώει ram. εκτός του ότι διαγραφεί αδειους φακέλους τι άλλο κάνει ρε παιδιά σβήνει και καλά άχρηστα αρχεία που με το που ανοίξεις μια εφαρμογή τα ξαναδημιουργεί αυτόματα ... το έχω και εγώ αλλά εκ τον πραγμάτων δεν βλέπω το όφελος καθώς καλό είναι μια στο τόσο ένα νταλβικ και ένα κασε από ρεικοβερι και όλα καλά. Δεν λέω ρωτάω. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ποιο προγραμμα να κατεβασω απ το playstore; ή μήπως από πισί είναι πιο εύκολο; Εγώ το είχα κάνει από το pc με το minitool partition wizard Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ξέρετε πως μπορώ να κλειδώσω το εικονοδιο του τηλεφωνου, γιατι με το Applock κλειδωνουν μονο οι εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ξέρετε πως μπορώ να κλειδώσω το εικονοδιο του τηλεφωνου, γιατι με το Applock κλειδωνουν μονο οι εισερχόμενες κλήσεις. Με το Applock. Ψαξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 To γνωριζω οτι μπορει να ειμαι και ο μονος που ακομη ασχολειται με τις επαφες της sim, αλλα επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, ρωτω εδω μηπως καμια αδερφη ψυχη εχει τους ιδιους προβληματισμους. Δεν θελω ομως απλα ενα search στο play. Εχει κανεις στο κινητο του, εφαρμογη, να χειριζεται επαφες στην sim? Και αντιγραφες-διαγραφες-συγχρονισμους, με τις επαφες του τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Με το Applock. Ψαξε το Έχεις δίκιο, το βρήκα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις το clean master. Μπορεί να ενεργοποιεί το facebook, αλλά αυτό το κάνει αφού ανοίξεις την εφαρμογή clean master. Δεν την ανοίγει από μόνο του δηλαδή. Καν' το greenify για να μην σου τρώει ram. Από τότε που έβαλαν antivirus στην εφαρμογή σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ. Οι αρκετά ενοχλητικές ειδοποιήσεις της (παρόλο που τις είχα απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις) σε συνδυασμό με το antivirus ήταν νομίζω καλός λόγος... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τα έχει παίξει από το απόγευμα το tapatalk pro;; δείχνει διπλά τα φόρουμ που είμαι γραμμένος, δεν συνδέεται κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τα έχει παίξει από το απόγευμα το tapatalk pro;; δείχνει διπλά τα φόρουμ που είμαι γραμμένος, δεν συνδέεται κλπ! σε εμενα είναι όλα καλά μπας και να έκανες μία εκκαθάριση δεδομένων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Από τότε που έβαλαν antivirus στην εφαρμογή σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ. Οι αρκετά ενοχλητικές ειδοποιήσεις της (παρόλο που τις είχα απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις) σε συνδυασμό με το antivirus ήταν νομίζω καλός λόγος... Πραγματικά οι ειδοποιήσεις είναι το χειρότερο. Να τις έχεις απενεργοποιήσει και αυτό να σου στέλνει κανονικά. Πολύ εκνευριστικό. Εκτός του ότι φορτωθήκαμε και το antivirus. Αλλά "δυστυχώς" είναι από τα κορυφαία και έχει και πολύ καλό UI. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πραγματικά οι ειδοποιήσεις είναι το χειρότερο. Να τις έχεις απενεργοποιήσει και αυτό να σου στέλνει κανονικά. Πολύ εκνευριστικό. Εκτός του ότι φορτωθήκαμε και το antivirus. Αλλά "δυστυχώς" είναι από τα κορυφαία και έχει και πολύ καλό UI. κορυφαίο σε τι ρε παιδιά κανένας δεν απαντάει ...δλδ τι είναι αυτό που προσφέρει και κάνει το κινητό μας καλύτερο γιατί εγώ που το έχω 6 μήνες δεν βλέπω απόλυτος τίποτα εκτός από τους άδειους φακέλους που σβήνει. όλα τα άλλα που και καλά καθαρίζει όταν ξανά ανοίξεις την εφαρμογή ξανά δημιουργεί αυτά τα σκουπίδια. το ότι έχουμε μία εφαρμογή στο κινητό μας δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη ούτε ότι κάνει σωστη δουλειά ... στο θέμα μας ακούω τι είναι αυτό που σου αρέσει και την κάνει να είναι η καλύτερη.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 κορυφαίο σε τι ρε παιδιά κανένας δεν απαντάει ...δλδ τι είναι αυτό που προσφέρει και κάνει το κινητό μας καλύτερο γιατί εγώ που το έχω 6 μήνες δεν βλέπω απόλυτος τίποτα εκτός από τους άδειους φακέλους που σβήνει. όλα τα άλλα που και καλά καθαρίζει όταν ξανά ανοίξεις την εφαρμογή ξανά δημιουργεί αυτά τα σκουπίδια. το ότι έχουμε μία εφαρμογή στο κινητό μας δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη ούτε ότι κάνει σωστη δουλειά ... στο θέμα μας ακούω τι είναι αυτό που σου αρέσει και την κάνει να είναι η καλύτερη.? Αυτό που θεωρώ εγώ την κάνει κορυφαία είναι το καθάρισμα cache, obsolete apks, παλιά apks εφαρμογών μετά από update, άδειους φακέλους όπως είπες και εσυ, και που απλοποιεί εντελώς την διαδικασία μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη. Όλα αυτά φυσικά τα κάνουν και άλλες αλλά το clean master τα συνδυάζει όλα αυτά και με ένα πολύ ωραίο UI. Αυτά την κάνουν κορυφαία για μένα λοιπόν. Δεν το λέω λοιπόν απλά επειδή την έχω(αν δεν με βόλευε άλλωστε ή δεν την χρησιμοποιούσα γιατί να την "παινέψω";). Άλλωστε ανέφερα ήδη πράγματα που με χαλάνε στην συγκεκριμένη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts