pavlitakis1 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ψάχνω εφαρμογή δοκιμασμένη που να δείχνει πόση μπαταρία απομένει. Ας είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και απλή. μα όλα εχουν ενσωματωμένη εφαρμογη για τη μπαταρία. Αλλη μια επιπλέον θα τρώει απλώς περισσότερη μπαταρία.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει μαζικά εμειλ σε έναν ή πολλαπλούς αποδέκτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 εγω χρησιμοποιω αυτη. 2-3 φορες που πεταχτηκα απο σεισμο μετα απο 2-3 λεπτα ειδα που ειχε γινει. Κι εγώ αυτή έχω. Πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Kαλημερα. Υπαρχει καποια εφαρμογη για δημιουργια βιντεο? Δηλαδη καποια αντιστοιχη του imovie της apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Nfc με οθόνη κλειστή μπορείτε να έχετε και με το Xposed Framework και το σχετικό module. Δεν απαιτείται cyanogen. Φυσικά πρέπει να είσαστε root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Nfc με οθόνη κλειστή μπορείτε να έχετε και με το Xposed Framework και το σχετικό module. Δεν απαιτείται cyanogen. Φυσικά πρέπει να είσαστε root. Ναι αλλά εν όψη 4.4 δεν πειράζω τίποτε που μπορεί να επέμβει σε αρχεία συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είναι η τρίτη φορά που γράφω για το θεμα, ελπίζω αυτή τη φορά να απευθύνομαι σε σωστό νήμα. :lol: Παίδες με λίγα λόγια, έβαζα το equaliser για να δυναμώνω τον ήχο του κινητού, αλλά στο νέο μου note 2 δεν παίζει, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να νια σίγουρο ότι παίζει σε note 2? To volume+ νομιζω κανει τη δουλεια που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μα όλα εχουν ενσωματωμένη εφαρμογη για τη μπαταρία. Αλλη μια επιπλέον θα τρώει απλώς περισσότερη μπαταρία.;) Εγώ εχω χρόνια που χρησιμοποιώ αυτη:http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&hl=el Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημερα,καμια εφαρμογη για απομακρυνση των διαφημισεων σε 4.3;το adfree δεν μου δουλευει σε 4.3. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημερα,καμια εφαρμογη για απομακρυνση των διαφημισεων σε 4.3;το adfree δεν μου δουλευει σε 4.3. Εμένα μια χαρά μου δουλεύει (μόνο στο Appy Geek βλέπω διαφημίσεις) . Είσαι root; άλλη καλή είναι το Adaway. Οι λύσεις που υπάρχουν για μη rooted συσκευές πάντως δεν είναι σπουδαίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εμένα μια χαρά μου δουλεύει (μόνο στο Appy Geek βλέπω διαφημίσεις) . Είσαι root; άλλη καλή είναι το Adaway. Οι λύσεις που υπάρχουν για μη rooted συσκευές πάντως δεν είναι σπουδαίες. Ειμαι ροοτ.μπορεις να στειλεις λινκ για να την κατεβασω;σε μενα βγαζει οτι ειναι παλια η εκδοση.το adaway δεν το βρηκα πουθενα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λοιπόν περίεργα πράγματα με το Tapatalk στο ταμπλετ. Όπως είχε παρατηρήσει και ο cb600f, δεν άνοιγε το myphone, ενώ στο κινητό ανοίγει κανονικά. Πρόσεξα και κάτι άλλο περίεργο όμως. Το έβγαλα και το ξανα πέρασα. Αντί όμως να είναι η έκδοση 4.2.2 που αναφέρει το store ως τελευταία έκδοση, βάζει την 4.1! Τι κουλά είναι αυτά; μιλάμε πάντα για την αγορασμενη έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το κάνει το earthquake alert! με ένα add on που όμως πρέπει να το πληρώσεις. Δοκίμασα το free όμως ποτε δεν έδειξε κάτι. Να το πληρώσω αλλά να είμαι σίγουρος ότι θα βγάζει ενημέρωση μετά από 5 λεπτά όπως μια στο iOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημερα,καμια εφαρμογη για απομακρυνση των διαφημισεων σε 4.3;το adfree δεν μου δουλευει σε 4.3. Κι εμένα δε μου δούλεψε στην 4.3 το adfree οπότε έβαλα το adaway το οποίο έπαιξε μια χαρά! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα παιδιά. Το feedly δεν σας φαίνεται αρκετά αργό? Εχω βάλει πολύ λίγες πηγές μέσα και καθυστερεί. Κυρίως καθυστερεί να πάει πίσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λοιπόν περίεργα πράγματα με το Tapatalk στο ταμπλετ. Όπως είχε παρατηρήσει και ο cb600f, δεν άνοιγε το myphone, ενώ στο κινητό ανοίγει κανονικά. Πρόσεξα και κάτι άλλο περίεργο όμως. Το έβγαλα και το ξανα πέρασα. Αντί όμως να είναι η έκδοση 4.2.2 που αναφέρει το store ως τελευταία έκδοση, βάζει την 4.1! Τι κουλά είναι αυτά; μιλάμε πάντα για την αγορασμενη έκδοση. Τους είχα στείλει mail για τον ίδιο λόγο. Η απάντησή τους: " We are working on merge tablet UI and phone UI same, so far tablet latest version is still 4.1.0. Regards, Yao Hu" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εγώ του έστειλα μήνυμα για το πρόβλημα που αρκετές φορές, δεν με βγάζει στο πρώτο μη αναγνωσμενο και όλο υπεκφυγές είναι στις απαντήσεις του. Μήπως να στείλει mail και όποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ειμαι ροοτ.μπορεις να στειλεις λινκ για να την κατεβασω;σε μενα βγαζει οτι ειναι παλια η εκδοση.το adaway δεν το βρηκα πουθενα. Στείλε μου το Gmail σου με πμ να στην στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Reader απο τον δημιουργό του falcon pro. Έχει ένα βασικό κακο. Για να περάσω το περιεχόμενο απο το feedly πρέπει να πληρώσω απο οτι καταλαβα. Το ποσταρω μονο και μονο για να δοκιμάσετε αν θέλετε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jv.flyne Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Reader απο τον δημιουργό του falcon pro. Έχει ένα βασικό κακο. Για να περάσω το περιεχόμενο απο το feedly πρέπει να πληρώσω απο οτι καταλαβα. Το ποσταρω μονο και μονο για να δοκιμάσετε αν θέλετε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jv.flyne ε ναι, ετσι ειναι... αλλα εγω τι να το κανω αν μου βγαζει δικα του νεα απο δικες του κατηγοριες; νομιζω πρεπει να βρει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα μεσα απο την εφαρμογη. ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο; βασικα θελω να βλεπω και tweets και feeds (απο το feedly) σε μια εφαρμογη. υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 ε ναι, ετσι ειναι... αλλα εγω τι να το κανω αν μου βγαζει δικα του νεα απο δικες του κατηγοριες; νομιζω πρεπει να βρει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα μεσα απο την εφαρμογη. ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο; βασικα θελω να βλεπω και tweets και feeds (απο το feedly) σε μια εφαρμογη. υπαρχει; Press rss reader. Επί πληρωμή δυστυχώς. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Press rss reader. Επί πληρωμή δυστυχώς. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια δεν γινεται να βαλω twitter... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο; βασικα θελω να βλεπω και tweets και feeds (απο το feedly) σε μια εφαρμογη. υπαρχει; Για δοκίμασε το Taptu, δεν ξέρω αν συνδέεται με feedly αλλά έχει άπειρα feeds, τα δείχνει πολύ πιο ωραία από το feedly, δείχνει ολόκληρα τα άρθρα και όχι μόνο τις πρώτες γραμμές, και μπορείς να βάλεις σε feed Facebook, Twitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λοιπόν περίεργα πράγματα με το Tapatalk στο ταμπλετ. Όπως είχε παρατηρήσει και ο cb600f, δεν άνοιγε το myphone, ενώ στο κινητό ανοίγει κανονικά. Πρόσεξα και κάτι άλλο περίεργο όμως. Το έβγαλα και το ξανα πέρασα. Αντί όμως να είναι η έκδοση 4.2.2 που αναφέρει το store ως τελευταία έκδοση, βάζει την 4.1! Τι κουλά είναι αυτά; μιλάμε πάντα για την αγορασμενη έκδοση. Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Στην εφαρμογή του YouTube, πως κάνουμε αντιγραφή το link του τραγουδιού;;;Μετά το update το έχασα.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts