karx Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Any.Do Πολύ καλή! Μακράν η καλύτερη. Είναι απλή αλλά ουσιαστική. Πήγα να αλλάξω, αλλά την απλότητα της δεν την έχει καμία άλλη. Έχω και το widget 4χ1 και δεν ξεχνάω πια τίποτα. Πολύ καλές κι οι υπενθυμίσεις που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δοκίμασε αυτό. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά βάζεις το trial και αν σε βολέψει το αγοράζεις. Αλλά νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που θες. ευχαριστώ για την πρόταση. πράγματι καλή εφαρμογή αλλά δε με βόλεψε τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Any.Do Πολύ καλή! Το οτι δεν μπορώ να βαλω reminder μέρες πριν το 2do μου σπάει τα νεύρα. Δηλαδή αν είναι να με ενημερώνει την ίδια ημέρα παει το έχασα το πρόγραμμα μου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλημέρα παιδιά. Χρησημοποιεί κάποιος τον plume για το twitter? Σας ερχονται κανονικά η ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το οτι δεν μπορώ να βαλω reminder μέρες πριν το 2do μου σπάει τα νεύρα. Δηλαδή αν είναι να με ενημερώνει την ίδια ημέρα παει το έχασα το πρόγραμμα μου. Το βάζεις μία μέρα πριν :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το οτι δεν μπορώ να βαλω reminder μέρες πριν το 2do μου σπάει τα νεύρα. Δηλαδή αν είναι να με ενημερώνει την ίδια ημέρα παει το έχασα το πρόγραμμα μου. Χρησιμοποιώ το business tasks, που λειτουργεί και σαν plug-in για το business calendar και είμαι καλυμμένος. Έχει ότι ζητήσεις από todo, και έχω και τα ραντεβού μου στο ίδιο πρόγραμμα με τη δυνατότητα να ενσωματώνεται με το ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι (μάλλον από τους ελάχιστους) που βολευτηκαν με το Google keep. Βάζω οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και δεν το ξεχνάω πότε! Το καλύτερο για γρήγορες σημειώσεις. Και με reminder δουλεύει επίσης μια χαρά. Έχει και συγχρονισμό και χειρίζομαι τις σημειώσεις μου από το pc. Όλα κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Eίναι όπως βολεύει τον καθένα..Το any.do είναι πολύ καλό αλλά δεν με βόλευε σε κάποιες ενημερώσεις και το κυριότερο ότι δεν ήθελα πόσες παρόμοιες εφαρμογές για reminder. Εγώ έχω το springpad για σημειώσεις, checklists k.a. με ειδοποίηση (δυστυχώς απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο η ειδοποίηση) και για reminder έχω το ημερολόγιο το stock όπου με το apw στις homescreen μπορώ να βλέπω την ατζέντα/ημερολόγιο του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έκανα την αναβάθμιση του Tapatalk αλλά είμαι στην 2.4.15 και δεν βλέπω κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Ερωτησεις για την εφαρμογη root call blocker... 1/ θελω μια λιστα που να αφηνει ενα μονο τηλ να μου στελνει sms και ολα τα αλλα sms να τα μπλοκαρει 2/ μια μαυρη λιστα που να μπλκαρει ΜΟΝΟ 3-4 αριθμους. 3/ στο log γιατι εμφανιζει για καθε μπλοκαρισμενο αριθμο αλλο ενα Log item που λεει status report:complete ? 4/ οταν εχω ειδοποιηση στην μπαρα πατωντας την με παει στο log!αν ομως δεν θελω να μπορει ο οποιοσδηποτε να μπαινει στo log? EDIT καλα δεν δουλευει?δοκιμαζω τωρα με τον αριθμο του σπιτιου μου τον εβαλα σε μαυρη λιστα και μια χαρα χτυπαει το κινητο! Edited October 12, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Ποιο Firewall πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να βαλουμε στο κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall&hl=el λεω να βαλω αυτο Edited October 12, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το βάζεις μία μέρα πριν :Ρ Και πάλι θέλω περισσότερες μέρες χαχαχχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 κανενα,γιατι να βαλεις? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 κανενα,γιατι να βαλεις? Εάν απάντησες σε εμένα θέλω να βάλω για να μπλοκάρω μερικές εφαρμογές να παίρνουν ίντερνετ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εάν απάντησες σε εμένα θέλω να βάλω για να μπλοκάρω μερικές εφαρμογές να παίρνουν ίντερνετ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Αν έχεις 4.3 κάτι γίνεται μέσα από κρυφό μενού, αλλιώς droidwall. Στην 4.4 πιστεύω θα το έχει το λειτουργικό κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Εβαλα το go sms σε δικαρτο ics 4.0.4 ομως εχω το εξης θεμα. Ο ηχος ειδοποιησης ειναι notification και οχι ringer που σημαινει οτι αν με τα πληκτρα εντασης χαμηλωσω την ενταση στο ελαχιστο η ειδοποιηση για sms θα ακουγεται δυνατα,ο μονος τροπος να την κατεβαζω ειναι να μπαινω σε αλλη εφαρμογη και να το κανω χειροκινητα.Με τη στοκ εφαρμογη δεν ειχα τετοιο θεμα καθοτι ο ηχος ηταν ringer.Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω και το go sms ringer?Διαβασα στο google για linking notification volume με ringer volume αλλα ολοι προτεινουν εφαρμογες για αυτο. Επισης καποιο τοπ call/sms blocker περαν του root call blocker ? edit: δοκιμασα την Linked Volume Control και απλα πριν πατησω το πληκτρο εντασης την ανοιγω και αυξομειωνει και τους δυο ηχους Edited October 12, 2013 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επειδή το συζητούσαμε παλιά, το ZArchiver στην pro/donate έκδοση, έβαλε τη δυνατότητα για επεξεργασία των αρχείων μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Επειδή το συζητούσαμε παλιά, το ZArchiver στην pro/donate έκδοση, έβαλε τη δυνατότητα για επεξεργασία των αρχείων μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο. Το έχεις δοκιμάσει; με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα. Edit: τώρα είδα πως κοστίζει 1 ευρώ. Θα το δοκιμάσω Edited October 12, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το έχεις δοκιμάσει; με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα. Edit: τώρα είδα πως κοστίζει 1 ευρώ. Θα το δοκιμάσω Όχι ακόμη. Το χρησιμοποιώ γιατί είναι το μόνο που διαχειρίζεται αρχεία 7z. Είναι πολύ καλή εφαρμογή πάντως. Πιστεύω αξίζει το 1 ευρώ, μόνο και μόνο για τη δουλειά που κάνει ο dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για to do εφαρμογή δείτε όσοι ψάχνεστε και το gtasks. Έχει επαναλαμβανομενα tasks και reminders. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για to do εφαρμογή δείτε όσοι ψάχνεστε και το gtasks. Έχει επαναλαμβανομενα tasks και reminders. Tasks N Todos - To Do List https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.tasksntodos&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αν έχεις 4.3 κάτι γίνεται μέσα από κρυφό μενού, αλλιώς droidwall. Στην 4.4 πιστεύω θα το έχει το λειτουργικό κανονικά. Δίνεις περισσότερες πληροφορίες για αυτούς που έχουν 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δίνεις περισσότερες πληροφορίες για αυτούς που έχουν 4.3 Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς πως μπαίνεις στο μενού αυτό, βάλε αυτή την εφαρμογή που ουσιαστικά είναι ένα shortcut. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appaholics.applauncher Εκεί θα βρεις όλα τα permissions των εφαρμογών και κόβεις ότι δε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς πως μπαίνεις στο μενού αυτό, βάλε αυτή την εφαρμογή που ουσιαστικά είναι ένα shortcut. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appaholics.applauncher Εκεί θα βρεις όλα τα permissions των εφαρμογών και κόβεις ότι δε θες. Αν απαγορεύσεις από κάποιες εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) να παίρνουν ίντερνετ, δεν είναι σαν να βγάζεις τα ads; :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Προσπαθώ να αναβαθμίσω εφαρμογές από το play στο κινητό της συζύγου και μου βγάζει σφάλμα : δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση σε χώρο αποθήκευσης usb ή κάρτα sd Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts