Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Any.Do

Πολύ καλή!

Μακράν η καλύτερη. Είναι απλή αλλά ουσιαστική. Πήγα να αλλάξω, αλλά την απλότητα της δεν την έχει καμία άλλη. Έχω και το widget 4χ1 και δεν ξεχνάω πια τίποτα. Πολύ καλές κι οι υπενθυμίσεις που έχει.

Δοκίμασε αυτό. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά βάζεις το trial και αν σε βολέψει το αγοράζεις. Αλλά νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που θες.

ευχαριστώ για την πρόταση. πράγματι καλή εφαρμογή αλλά δε με βόλεψε τελικά

Any.Do

Πολύ καλή!

Το οτι δεν μπορώ να βαλω reminder μέρες πριν το 2do μου σπάει τα νεύρα. Δηλαδή αν είναι να με ενημερώνει την ίδια ημέρα παει το έχασα το πρόγραμμα μου.

Θοδωρής

Το οτι δεν μπορώ να βαλω reminder μέρες πριν το 2do μου σπάει τα νεύρα. Δηλαδή αν είναι να με ενημερώνει την ίδια ημέρα παει το έχασα το πρόγραμμα μου.

Το βάζεις μία μέρα πριν :Ρ

Χρησιμοποιώ το business tasks, που λειτουργεί και σαν plug-in για το business calendar και είμαι καλυμμένος.

Έχει ότι ζητήσεις από todo, και έχω και τα ραντεβού μου στο ίδιο πρόγραμμα με τη δυνατότητα να ενσωματώνεται με το ημερολόγιο.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι (μάλλον από τους ελάχιστους) που βολευτηκαν με το Google keep. Βάζω οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και δεν το ξεχνάω πότε! Το καλύτερο για γρήγορες σημειώσεις.

Και με reminder δουλεύει επίσης μια χαρά.

Έχει και συγχρονισμό και χειρίζομαι τις σημειώσεις μου από το pc.

Όλα κομπλέ!

Eίναι όπως βολεύει τον καθένα..Το any.do είναι πολύ καλό αλλά δεν με βόλευε σε κάποιες ενημερώσεις και το κυριότερο ότι δεν ήθελα πόσες παρόμοιες εφαρμογές για reminder.

Εγώ έχω το springpad για σημειώσεις, checklists k.a. με ειδοποίηση (δυστυχώς απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο η ειδοποίηση) και για reminder έχω το ημερολόγιο το stock όπου με το apw στις homescreen μπορώ να βλέπω την ατζέντα/ημερολόγιο του μήνα.

Ερωτησεις για την εφαρμογη root call blocker...

1/ θελω μια λιστα που να αφηνει ενα μονο τηλ να μου στελνει sms και ολα τα αλλα sms να τα μπλοκαρει

2/ μια μαυρη λιστα που να μπλκαρει ΜΟΝΟ 3-4 αριθμους.

3/ στο log γιατι εμφανιζει για καθε μπλοκαρισμενο αριθμο αλλο ενα Log item που λεει status report:complete ?

4/ οταν εχω ειδοποιηση στην μπαρα πατωντας την με παει στο log!αν ομως δεν θελω να μπορει ο οποιοσδηποτε να μπαινει στo log?

EDIT καλα δεν δουλευει?δοκιμαζω τωρα με τον αριθμο του σπιτιου μου τον εβαλα σε μαυρη λιστα και μια χαρα χτυπαει το κινητο!

Edited by fuorigioco1981

Ποιο Firewall πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να βαλουμε στο κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall&hl=el λεω να βαλω αυτο Edited by chourdis

κανενα,γιατι να βαλεις?

Εάν απάντησες σε εμένα θέλω να βάλω για να μπλοκάρω μερικές εφαρμογές να παίρνουν ίντερνετ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Εάν απάντησες σε εμένα θέλω να βάλω για να μπλοκάρω μερικές εφαρμογές να παίρνουν ίντερνετ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Αν έχεις 4.3 κάτι γίνεται μέσα από κρυφό μενού, αλλιώς droidwall. Στην 4.4 πιστεύω θα το έχει το λειτουργικό κανονικά.

Εβαλα το go sms σε δικαρτο ics 4.0.4 ομως εχω το εξης θεμα. Ο ηχος ειδοποιησης ειναι notification και οχι ringer που σημαινει οτι αν με τα πληκτρα εντασης χαμηλωσω την ενταση στο ελαχιστο η ειδοποιηση για sms θα ακουγεται δυνατα,ο μονος τροπος να την κατεβαζω ειναι να μπαινω σε αλλη εφαρμογη και να το κανω χειροκινητα.Με τη στοκ εφαρμογη δεν ειχα τετοιο θεμα καθοτι ο ηχος ηταν ringer.Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω και το go sms ringer?Διαβασα στο google για linking notification volume με ringer volume αλλα ολοι προτεινουν εφαρμογες για αυτο.

Επισης καποιο τοπ call/sms blocker περαν του root call blocker ?

edit: δοκιμασα την Linked Volume Control και απλα πριν πατησω το πληκτρο εντασης την ανοιγω και αυξομειωνει και τους δυο ηχους

Edited by mamian

Επειδή το συζητούσαμε παλιά, το ZArchiver στην pro/donate έκδοση, έβαλε τη δυνατότητα για επεξεργασία των αρχείων μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο.

Επειδή το συζητούσαμε παλιά, το ZArchiver στην pro/donate έκδοση, έβαλε τη δυνατότητα για επεξεργασία των αρχείων μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο.

Το έχεις δοκιμάσει; με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα.

Edit: τώρα είδα πως κοστίζει 1 ευρώ. Θα το δοκιμάσω

Edited by cb600f

Το έχεις δοκιμάσει; με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα.

Edit: τώρα είδα πως κοστίζει 1 ευρώ. Θα το δοκιμάσω

Όχι ακόμη. Το χρησιμοποιώ γιατί είναι το μόνο που διαχειρίζεται αρχεία 7z. Είναι πολύ καλή εφαρμογή πάντως. Πιστεύω αξίζει το 1 ευρώ, μόνο και μόνο για τη δουλειά που κάνει ο dev.

Για to do εφαρμογή δείτε όσοι ψάχνεστε και το gtasks. Έχει επαναλαμβανομενα tasks και reminders.
Φιλικά, Κατερίνα

Για to do εφαρμογή δείτε όσοι ψάχνεστε και το gtasks. Έχει επαναλαμβανομενα tasks και reminders.

Tasks N Todos - To Do List

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.tasksntodos&hl=el

Αν έχεις 4.3 κάτι γίνεται μέσα από κρυφό μενού, αλλιώς droidwall. Στην 4.4 πιστεύω θα το έχει το λειτουργικό κανονικά.

Δίνεις περισσότερες πληροφορίες για αυτούς που έχουν 4.3

Δίνεις περισσότερες πληροφορίες για αυτούς που έχουν 4.3

Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς πως μπαίνεις στο μενού αυτό, βάλε αυτή την εφαρμογή που ουσιαστικά είναι ένα shortcut.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appaholics.applauncher

Εκεί θα βρεις όλα τα permissions των εφαρμογών και κόβεις ότι δε θες.

Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς πως μπαίνεις στο μενού αυτό, βάλε αυτή την εφαρμογή που ουσιαστικά είναι ένα shortcut.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appaholics.applauncher

Εκεί θα βρεις όλα τα permissions των εφαρμογών και κόβεις ότι δε θες.

Αν απαγορεύσεις από κάποιες εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) να παίρνουν ίντερνετ, δεν είναι σαν να βγάζεις τα ads; :what:

Προσπαθώ να αναβαθμίσω εφαρμογές από το play στο κινητό της συζύγου και μου βγάζει σφάλμα : δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση σε χώρο αποθήκευσης usb ή κάρτα sd

Καμιά ιδέα;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II