m7ixalis Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Που είναι αυτό; ανοίγω την εφαρμογή πάω settings και μετά; μήπως θέλει την πληρωμένη έκδοση; αν υπάρχει κάτι τέτοιο... Λάθος μου . Άνοιξε το uccw πήγαινε κλείδωμα γραφικών στοιχείων και βάλε το στο on . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Λάθος μου . Άνοιξε το uccw πήγαινε κλείδωμα γραφικών στοιχείων και βάλε το στο on . Το έκανα. Τώρα όμως μόνο μερικές εφαρμογές ανοίγουν. Ας πούμε έβαλα το Chrome και ανοίγει κανονικά. Υπάρχουν άλλες όμως όπως η κάμερα για παράδειγμα που όσες φορές και να το πατήσω το widget δεν αντιδρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το έκανα. Τώρα όμως μόνο μερικές εφαρμογές ανοίγουν. Ας πούμε έβαλα το Chrome και ανοίγει κανονικά. Υπάρχουν άλλες όμως όπως η κάμερα για παράδειγμα που όσες φορές και να το πατήσω το widget δεν αντιδρά Άνοιξε παλι το uccw και πήγαινε ψηλά εκεί που γράφει άνοιγμα >άνοιγμα αποθηκευμένων εμφανίσεων .Βρες το skin που δεν παίζει και πάτα το ,θα το φέρει στην αρχική οθόνη του uccw ,μετά πατάς φοντο >ενεργά σημεία .Ετσι θέτεις το hotspot που θέλεις π.χ για την camera #1 ενεργό σημείο >εφαρμογή > κάμερα ,και όταν τελειώσεις πατάς αποθήκευση . Ελπίζω να ήμουν κατανοητός . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Άνοιξε παλι το uccw και πήγαινε ψηλά εκεί που γράφει άνοιγμα >άνοιγμα αποθηκευμένων εμφανίσεων .Βρες το skin που δεν παίζει και πάτα το ,θα το φέρει στην αρχική οθόνη του uccw ,μετά πατάς φοντο >ενεργά σημεία .Ετσι θέτεις το hotspot που θέλεις π.χ για την camera #1 ενεργό σημείο >εφαρμογή > κάμερα ,και όταν τελειώσεις πατάς αποθήκευση . Ελπίζω να ήμουν κατανοητός . Πολύ κατανοητός. Δεν δεν είμαι και noob αλλά πάντα με μπερδευε αυτή η εφαρμογή και σήμερα είπα να το ξεκαθαρίσω λίγο. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Παιδιά γιατί ενώ έχω προσθέσει rss feeds στο Feedly φαίνονται στην εφαρμογή αλλά όχι στο widget ? ( μόνο το logo εμφανίζει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το κάνει πολυ καιρο αυτο και εστειλα μεηλ κιολας να το διορθωσουν. Ματαια,οπως φαινεται,αν και δεν μπορω να το διαπιστωσω,γιατι το εβγαλα απο ολες τις συσκευές μου και χρησιμοποιω πια το pulse για τα feeds μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Κι εμένα η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να βάλω το pulse αλλά τα widgets του, ακόμα και τα 4Χ2 που τα μεγάλωνα,έδειχναν 1 ή 3 ειδήσεις μόνο.Το έβγαλα κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 για πειτε ρε παιδια καμια καλη εφαρμογη με ringtones εκτος απο το audico.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το κάνει πολυ καιρο αυτο και εστειλα μεηλ κιολας να το διορθωσουν. Ματαια,οπως φαινεται,αν και δεν μπορω να το διαπιστωσω,γιατι το εβγαλα απο ολες τις συσκευές μου και χρησιμοποιω πια το pulse για τα feeds μου. Κι εμένα μου αρέσει το UI του Pulse, αλλά δεν το χρησιμοποιώ επειδή αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ τα rss από sites με ειδήσεις κλπ. εμφανίζονται μια χαρά στην στήλη αριστερά, τα υπόλοιπα blogs που ακολουθώ (είναι αρκετά) τα βγάζει στην αριστερή λίστα με μια φρικτή ομαδοποίηση και χάνω τη μπάλα. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα τρόπο να εμφανίζονται όλα σε μια λίστα με χρονολογική σειρά όπως ήταν στο Google Reader ή όπως τα βγάζει το Feedly. Με αναγκάζει να πατάω σε κάθε στοιχείο της λίστας αριστερά ώστε να μεταφέρομαι από blog σε blog. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δεν εχω blogs στα feeds μου,οποτε δεν ξερω για αυτο το προβλημα. Σιγουρα το feedly ηταν καλυτερο,αλλα τι να κανουμε! Αλλη λυση ειναι το google +,αλλα δεν το χρησιμοποιω. Εχω φτιαξει lists στο twitter και εχω βαλει το falcon widget για twitter. Μαζι με το pulse καπως παλευεται η κατασταση,αλλα σαν το feedly ή το google reader δεν ειναι. Εν αναμονη καποιας καλυτερης λυσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Χρησιμοποιώ gReader εδώ και καιρό και με έχει βολέψει. Είναι στην ίδια λογική με το Google Reader. Έκανα και ένα συγχρονισμό τα feeds από το Google Reader στο Feedly Cloud πριν κλείσει και βλέπουμε. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 για πειτε ρε παιδια καμια καλη εφαρμογη με ringtones εκτος απο το audico.... http://www.zedge.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Κι εγώ το Zedge χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56ZWRnZS5hbmRyb2lkIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Κι εγώ το Zedge χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56ZWRnZS5hbmRyb2lkIl0. Από απαιτήσεις τι λέει ? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δε νομίζω να'ναι κάτι το ιδιαίτερο, απλή εφαρμογή είναι. Προσωπικά τη τρέχω σε HTC One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 http://www.zedge.net/ Κι εγώ το Zedge χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56ZWRnZS5hbmRyb2lkIl0. δυστηχως δεν εχει μεγαλη ποικοιλια απο τραγουδια-ringtones.. κατι αλλο υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμένα εντύπωσή μου να κάνει το να μην υπάρχει μία εφαρμογή για να φτιάχνω βίντεο με δικές μου εικόνες και μουσική σε στυλ imovie η windows movie maker....τόσο πίσω πια??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμένα εντύπωσή μου να κάνει το να μην υπάρχει μία εφαρμογή για να φτιάχνω βίντεο με δικές μου εικόνες και μουσική σε στυλ imovie η windows movie maker....τόσο πίσω πια??? Έψαξες και δεν βρήκες τίποτα; Βάζοντας video maker μου έβγαλε αρκετά. Με το majisto να είναι και από τα πολύ γνωστά και το Animoto σύμφωνα με την περιγραφή, κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος που να οριζω εγω στο google play, για ποιες εφαρμογες θα με ειδοποιει οτι υπαρχει Update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος που να οριζω εγω στο google play, για ποιες εφαρμογες θα με ειδοποιει οτι υπαρχει Update; Είναι βέβαιος πως όχι. Ή όλες ή καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο; πχ το titanium back up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο; πχ το titanium back up; Αυτή η εφαρμογή κάνει αυτό που θες ακόμα και για εφαρμογές που δεν έχεις στη συσκευή, επιλέγεις εσύ ποιες εφαρμογές θέλεις και τσεκάρεις να δεις αν έχουν βγάλει κάποιο update και σου λέει τι νέο υπάρχει... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.appwatcher&hl=el Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Πριν μέρες έστειλα ένα mail για κάποιο πρόβλημα που είχα με το titanium backup. Μετά από δυο μέρες και αφού δεν πήρα απάντηση, έστειλα άλλο ένα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μπράβο στον δημιουργό και στην ομάδα, αν έχει :thumbdown: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για downloading mp3 οχι επι πληρωμή φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Mp3 music download. Θα τη βρεις δωρεαν στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts