adais Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.werilapps.imerologion Δωρεάν αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 τα κατέβασα, αγόρασα και τα 2 που είπατε αλλά την ευκολία του WIDGET του touch calendar που έχει οριζόντιο widget με ΚΆΘΕΤΑ τις 7 ημέρες δεν το έχω βρει πουθενά αλλού. έχω φορτώσει στο Google calendar και εορτολόγιο ελληνικό από ένα σαιτ και είναι κομπλέ. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 ναι τα ισπανικά και εγώ δεν κατάλαβα πως βγήκαν! όχι εκεί που έχω σβήσει είναι η επαφή που καλούσα Sent from my Mi A3 using TapatalkΜε λίγο ψάξιμο βρήκα στα γρήγορα ότι μπορεί να πρέπει να αφαιρέσεις τον κωδικό χώρας ή απλώς έπεσε το δίκτυο εκείνη την ώρα ή πρέπει να δώσεις άδεια στο dialer να έχει πρόσβαση στις επαφές σου. Νομίζω ότι το τελευταίο θα το έχεις κάνει. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Με λίγο ψάξιμο βρήκα στα γρήγορα ότι μπορεί να πρέπει να αφαιρέσεις τον κωδικό χώρας ή απλώς έπεσε το δίκτυο εκείνη την ώρα ή πρέπει να δώσεις άδεια στο dialer να έχει πρόσβαση στις επαφές σου. Νομίζω ότι το τελευταίο θα το έχεις κάνει.μάλλον το 2ο πρέπει να μην είχα στιγμιαία σήμα (ως συνήθως σπίτι μου έχω χάλια σήμα wind) Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Πρέπει να πας developer settings, να ψάξεις "νυχτερινή λειτουργία" και να το βάλεις πάντα ενεργό. Αλλιώς τη μέρα θα είναι άσπρο και το βράδυ θα γίνεται σκούρο.Που είναι το "developer settings" ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Που είναι το "developer settings" ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk"Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στις Ρυθμίσεις --> Σύστημα. Αν δε το βρίσκεις πήγαινε Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε 5 tap πάνω στον "Αριθμό έκδοσης" Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 "Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στις Ρυθμίσεις --> Σύστημα. Αν δε το βρίσκεις πήγαινε Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε 5 tap πάνω στον "Αριθμό έκδοσης" Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι τουλάχιστον με Android 9. Στη μία συσκευή μου που είναι με 8 δεν έχει την επιλογή για νυχτερινή λειτουργία στο developer settings. Στην κύρια συσκευή μου που είναι με Android 9, την έχει κανονικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ούτε σε μένα τη βγάζει αυτή την επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι τουλάχιστον με Android 9. Στη μία συσκευή μου που είναι με 8 δεν έχει την επιλογή για νυχτερινή λειτουργία στο developer settings. Στην κύρια συσκευή μου που είναι με Android 9, την έχει κανονικά.Ναι ισχύει. Μόνο σε Pie Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ούτε σε note 10, που είναι με pie, βλέπω τέτοια επιλογή! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ούτε σε note 10, που είναι με pie, βλέπω τέτοια επιλογή! Έχεις εμφανίσει τα developer settings και δεν υπαρχει μέσα η επιλογή; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε σε note 10, που είναι με pie, βλέπω τέτοια επιλογή! Έχεις εμφανίσει τα developer settings και δεν υπάρχει μέσα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ούτε σε note 10, που είναι με pie, βλέπω τέτοια επιλογή!Σε xiaomi MiA3. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σε Sony xz2. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχεις εμφανίσει τα developer settings και δεν υπαρχει μέσα η επιλογή; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις εμφανίσει τα developer settings και δεν υπάρχει μέσα; ΟΚ υπάρχει αλλά ήταν σκοτεινιασμένη γιατί έχω βάλει κάποιο θέμα κι έτσι είναι πάντα απενεργοποιημένη! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ξέρει κάποιος κάποια shopping list εφαρμογή με σκούρο widget? Χρησιμοποιώ το our groceries το οποίο μου αρέσει πολύ αλλά αυτό το άσπρο widget όταν όλο το τηλέφωνο είναι σκούρο με χαλάει πολύ.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και εγώ το χρησιμοποιώ 10 χρόνια, από την εποχή που οι περισσότεροι εδώ μέσα είχαν κινητά με πλήκτρα, Ν96 στην καλύτερη! Από την άλλη όμως δεν βλέπω τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα... Ο καθένα με ότι βολεύεται και ότι τον εξυπηρετεί.;) Εννοειται οτι ο καθενας βολευεται με οτι τον εξυπηρετει, για αυτο ψαχνομαστε και δε "κολλαμε" με μια εφαρμογη. Βλεπουμε τις δυνατοτητες/features της καθε εφαρμογης. Παντα κυνηγαμε την εξέλιξη. ;) Δειτε το βιντεο και βγαλτε τα συμπερασματα σας απο την.. εξελιξη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλησπέρα. Η μπαταρία του κινητού της συζύγου (Huawei P9 Light 2016) έχει λίγο θεματάκι. Θέλω να την κάνω calibration, αλλά 1-2 εφαρμογές που είδα για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι root το κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνε calibration χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Γινεται καλυτερα χωρις εφαρμογη. Αποφορτιζεις μεχρι να σβησει τελειως το κινητο. Οταν λεμε τελειως να μην γινεται να αναψει καθολου. Σβηστο πλεον φορτιζεις ενα 8ωρο και γινεται το calibration.. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 εγω ειχα ακουσει παντως απο τεχνικο οταν το ειχα παει για σερβις οτι δεν κανει να αδειαζει η μπαταρια μεχρι να σβησει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Δεν κανει αν το κανεις συνεχεια. Μια στο τοσο που θα χρειαστει calibration δεν υπαρχει προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Τι ακριβώς προσφέρει το calibration στο κινητό ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Τι ακριβώς προσφέρει το calibration στο κινητό ; Υποτίθεται ότι επαναφέρει προβληματικές μπαταρίες σε κανονική κατάσταση. Π.χ. σβήνει το κινητό και με το που το συνδέεις στην πρίζα σου βγάζει 30%. @GMF80 Το έχω κάνει αυτό που λες αλλά τίποτε. Είπα μήπως γλιτώσω την καινούργια μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 (edited) Εμενα οσες φορες το εκανα λειτουργησε... Αν δεν πιανει τοτε ειναι θεμα μπαταριας. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 30, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Σε android 9 σε εσας δουλευει το titanium backup; Ενω κανει κανονικα backup στις εφαρμογες σε ενα Galaxy S8 rooted,οταν παταω επαναφορα κολλαει ή ξεκιναει κανει κανα δυο εφαρμογες και μετα κολλαει. Κι οχι τιποτα αλλο φλασαρα μια custom rom και βαριεμαι να το ξαναστηνω την τυχη μου... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 δεν πηρες nandroid backup απ το twrp; τοσο καλυτερη ειναι η νεα ρομ; αν δεν ειναι, γυρνα στην προηγουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts