ilka71 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Χωρίς νούμερο πως να γίνει; Αφού με αυτό θα σε καταχωρήσει. Βάλε κάποια σιμ που δεν χρησιμοποιείς στο κινητό, κάνε τις ενέργειες και άσε την σιμ στην άκρη. εγώ έτσι ήξερα αλλά ο coulis έγραψε ότι γίνεται και χωρίς.... και σιγά μην πάρω νέο νούμερο μόνο για το Viber! πιστοποιήσεις κλπ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Να συμπληρώσω ότι θέλει ρουτ και αφορά snapdragon επεξεργαστές Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α μια χαρά δηλαδή Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 εγώ έτσι ήξερα αλλά ο coulis έγραψε ότι γίνεται και χωρίς.... και σιγά μην πάρω νέο νούμερο μόνο για το Viber! πιστοποιήσεις κλπ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλο σου έγραψε,ότι μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση χωρίς να βάλεις κωδικό. Το Viber έτσι δουλεύει,με τον αριθμό σου, όπως το Skype me to email. Δεν μπορείς να βρεις μια σιμ από τους δικούς σου για να το φτιάξεις και μετά να την βάλεις πάλι στο άλλο κινητο; Ειλικρινά νομίζω ότι το κάνεις πιο δύσκολο από ότι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο YouTube που μπορείς να βρεις διάφορους τρόπους να βάλεις το viber ακόμα και χωρίς να έχεις κάρτα sim. Ρίξε μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 ok θα ρίξω μια ματιά ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 ok θα ρίξω μια ματιά ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aν βρεις κάτι βάλτο και εδώ να το έχουμε υπόψη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μην τα κάνετε δυσκολα. Ειναι ενα απλο ταμπλετακι αυτο που έχω ΧΩΡΙΣ SIM. Στο viber του εβαλα για επιβεβαίωση των αριθμό του κινητού μου (ήμουν συνδεδεμενις στο internet) κηρθε στο viber του κινητου qrcode για να το βγάλω φωτο με το ταμπλετ για επιβεβαίωση. Αυτο ηταν ολο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μην τα κάνετε δυσκολα. Ειναι ενα απλο ταμπλετακι αυτο που έχω ΧΩΡΙΣ SIM. Στο viber του εβαλα για επιβεβαίωση των αριθμό του κινητού μου (ήμουν συνδεδεμενις στο internet) κηρθε στο viber του κινητου qrcode για να το βγάλω φωτο με το ταμπλετ για επιβεβαίωση. Αυτο ηταν ολο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. ρε παιδες ΔΕΝ θέλω οι συνομιλίες του κινητού να συγχρονιστουν και στο τάμπλετ!!! Δεν θέλω να είναι ο ίδιος λογαριασμός! το έκανα αυτό που λες και εμφανίστηκαν όλες οι συνομιλίες στο τάμπλετ! ΔΕΝ το θέλω αυτό.... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 ρε παιδες ΔΕΝ θέλω οι συνομιλίες του κινητού να συγχρονιστουν και στο τάμπλετ!!! Δεν θέλω να είναι ο ίδιος λογαριασμός! το έκανα αυτό που λες και εμφανίστηκαν όλες οι συνομιλίες στο τάμπλετ! ΔΕΝ το θέλω αυτό.... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να έχεις δεύτερο αριθμό/δευτερη sim. Κάνεις λογαριασμό στο ταμπλετ με τον δεύτερο αριθμό, σου στέλνει κωδικό ενεργοποίησης στην sim, τον περνάς στο ταμπλετ και είσαι έτοιμος. Μόνο μη το μάθει η γυναίκα σου.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Στο youtube έχει πάντως αρκετά βιντεο βάσει των οποίων λένε ότι παίρνεις μέσω άλλης εφαρμογής εικονικό αριθμό τηλεφώνου και δουλεύει έτσι.είχα δοκιμασει πριν κάνα μήνα με την εφαρμογή primo,μια ακόμη και μια σελιδα με sms και δεν είχε δουλέψει καμμία.αν κάποιος το έχει ψάξει παραπάνω ας αναφέρει αποτέλεσμα. Επίσης επί της ευκαιρίας να ρωτήσω.Υπάρχει καμμία πατέντα να έχουμε τον ιδιο λογαριασμό ταυτόχρονα σε δύο κινητά; Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 (edited) Άκυρο...... Edited April 30, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δεν γίνεται έτσι.Με το που αναγνωρίσει 2ο κινητό το βγάζει από το πρώτο. Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Επίσης επί της ευκαιρίας να ρωτήσω.Υπάρχει καμμία πατέντα να έχουμε τον ιδιο λογαριασμό ταυτόχρονα σε δύο κινητά; Εαν κανεις αυτο που εκανα πιο πανω με το ταμπλετ μου? Εκτος κι αν δεν ισχυει στα κινητα, οπως ειπε ο φίλος απο πανω ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Με το secure folder που έχουν τα samsung γίνεται. Δοκίμασε εφαρμογή από store που να κάνει την ίδια δουλειά με το secure folder (να δημιουργεί copy της ήδη υπάρχουσας εφαρμογής σε τύπου ξεχωριστό partition στο κινητό) αν δεν έχεις samsung. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δεν γίνεται έτσι.Με το που αναγνωρίσει 2ο κινητό το βγάζει από το πρώτο. Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουπς κάτι θα άλλαξε τοτε γιατί προ 2ετηας το είχα έτσι και θεώρησα πως θα είναι το ίδιο. Έσβησα το μήνυμα μου για να μην μπερδέψω κανέναν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Στην εφαρμογή του YouTube στις ρυθμίσεις η τελευταία επιλογή τι είναι ακριβώς;;;;;; (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Απτό "καλό στο καλύτερο" το youtube Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Στην εφαρμογή του YouTube στις ρυθμίσεις η τελευταία επιλογή τι είναι ακριβώς;;;;;; (Ρίνα) σου δείχνει πληροφορίες για το video,πχ.fps... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 1, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Ακυρο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 1, 2017 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Μια ερώτηση προς τους ειδικούς.Υπαρχει εφαρμογή που να κλειδώνει φωτο.Θελω άμα γινεται να μπορώ να τις δω αλλά να μην μπορούν να διαγραφουν.Καθε βοήθεια δέκτη. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Μια ερώτηση προς τους ειδικούς.Υπαρχει εφαρμογή που να κλειδώνει φωτο.Θελω άμα γινεται να μπορώ να τις δω αλλά να μην μπορούν να διαγραφουν.Καθε βοήθεια δέκτη. Quickpic >security διαγράφονται αλλά θέλει τον κωδικό που έβαλες,δες αν σου κάνει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 1, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Quickpic >security διαγράφονται αλλά θέλει τον κωδικό που έβαλες,δες αν σου κάνει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Moυ κάνει αυτό ηθελα.Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Επίσης επί της ευκαιρίας να ρωτήσω.Υπάρχει καμμία πατέντα να έχουμε τον ιδιο λογαριασμό ταυτόχρονα σε δύο κινητά; Στάλθηκε από το P9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει πατέντα που έχω κάνει και δουλεύει, αν και δεν είναι 100% λειτουργικό, αλλά η κυρίως δουλειά γίνεται. Απαιτεί ωστόσο το 2ο τηλέφωνο να είναι πειραγμένο και να τρέχει xposed. Η λογική είναι να καταφέρεις να κάνεις το Viber να δει το 2ο τηλέφωνο σαν tablet. Κατεβάζεις ένα module για το xposed που λέγεται App Settings. Πρέπει να είναι αυτό, αν θυμάμαι καλά : https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-app-settings-v1-9-2014-05-14-t2437377 Μετά εγκαθιστάς το Viber, πριν το τρέξεις ανοίγεις το app settings, βρίσκεις στη λίστα το Viber, και πας να πειράξεις τις ρυθμίσεις. Αυτό που έκανα εγώ είναι να βάλω ανάλυση 600x1024. Βάζεις το 2ο τηλέφωνο σε flight mode και ανοίγεις το wi-fi για να έχει σύνδεση. Στη συνέχεια τρέχεις το Viber, και η αρχική οθόνη εμφανίζεται κάπως παραμορφωμένη. Το πλήκτρο που λέει "συνέχεια" είναι κάτω κάτω και ίσως που βλέπεις την άκρη του. (Για αυτό λέω δεν είναι 100% λειτουργικό). Με λίγη προσπάθεια μπορείς να το πατήσεις, όπου μετά βάζεις τον τηλεφωνικό αριθμό. Αν πάνε όλα καλά θα σου ανοίξει την κάμερα το Viber στην 1η συσκευή βγάζοντάς σου τον γνωστό qr code στο 2ο τηλέφωνο για να το σκανάρεις και να το ενεργοποιήσεις. Γενικά μερικά μενού δεν τα βλέπεις σωστά γιατί είναι εντελώς διαφορετική η διαρύθμιση στα tablet από ότι στα τηλέφωνα, αλλά σχεδόν τα πάντα μπορείς να τα κάνεις με λίγο ψάξιμο. Edited May 1, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Πάλι όμως δεν θα είναι ορατά τα μηνύματα και στα δύο κινητά? Υπάρχει βέβαια ο τρόπος με τις μυστικές συνομιλίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 για whatsapp γίνεται ΧΩΡΊΣ κινητό, νούμερο, ενεργοποίηση να το εγκαταστήσουμε σε τάμπλετ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts