tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Από Dropbox έχεις απευθείας το link που θες. Junglist, το δοκίμασα, και σε dropbox και σε box.com, αλλά ουσιαστικά δε μου δίνει το link για την εικόνα, αλλά για το εικόνα στο site τους, οπότε σε forum με img code δε μπορώ να τις ποστάρω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 για δες αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codeminders.imageshackdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2RlbWluZGVycy5pbWFnZXNoYWNrZHJvaWQiXQ.. νομιζω κανει αυτο που θες, δεν το εχω δοκιμασει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 για δες αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codeminders.imageshackdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2RlbWluZGVycy5pbWFnZXNoYWNrZHJvaWQiXQ.. νομιζω κανει αυτο που θες, δεν το εχω δοκιμασει ομως Ευχαριστώ φίλε. Μπήκα και είδα ότι αυτή είναι η παλιά τους. Έχουν τώρα μια ονόματι skypath που κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ευχαριστώ φίλε. Μπήκα και είδα ότι αυτή είναι η παλιά τους. Έχουν τώρα μια ονόματι skypath που κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι μαμάτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε κανένα βίντεο. Δηλαδη οταν κρατας κανονικα το κινητο και ΟΧΙ οριζοντια μπορεις να προχωρησεις το χρονο του οποιουδηποτε βιντεο οπου θελεις εσυ? Αν ναι πως ακριβως το κανεις που ακουμπας στο βιντεο για να το κανεις γιατι εγω παταω στο κατω μερος του βιντεο αλλα δεν με παει στο χρονο που θελω οταν εχω το κινητο σε καθετη θεση μονο οταν το εχω σε οριζοντια θεση. Edit: Το βρηκα τελικα δεν ειχε γινει αναβαθμηση στο προγραμμα του youtube παρολο που εχω διαλεξει στις ρυθμισεις του google play να κανει αυτοματα τις ενημερωσεις των προγραμματων. Edited March 8, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ευχαριστώ φίλε. Μπήκα και είδα ότι αυτή είναι η παλιά τους. Έχουν τώρα μια ονόματι skypath που κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Δες και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mndroid.apps.urly Έχει πολλά sites για φωτός και δε χρειάζεται να κάνεις log in. Δουλεύει κανονικά στο nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δες και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mndroid.apps.urly Έχει πολλά sites για φωτός και δε χρειάζεται να κάνεις log in. Δουλεύει κανονικά στο nexus. Ευχαριστώ αδερφέ, θα το δω κι αυτό. ;-) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να σαρώνει όλα τα προγράμματα που εχεις εγκατεστημένα ή ήταν ήδη στο κινητό να ψάχνει στο Google play αν έχουν νεότερο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να σαρώνει όλα τα προγράμματα που εχεις εγκατεστημένα ή ήταν ήδη στο κινητό να ψάχνει στο Google play αν έχουν νεότερο update Αυτο δεν γίνεται αυτόματα από όλες τις συσκευές; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να σαρώνει όλα τα προγράμματα που εχεις εγκατεστημένα ή ήταν ήδη στο κινητό να ψάχνει στο Google play αν έχουν νεότερο update Όταν είσαι στο playstore, πατάς menu, my apps και εκεί θα σου βγάλει αν έχεις updates. Αν φυσικά μιλάς για πειρατικά apps, τότε αυτά δεν αναβαθμιζονται από το playstore. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτο δεν γίνεται αυτόματα από όλες τις συσκευές; Ο φίλος μιλάει και για εφαρμογές που είχαμε εγκαταστήσει κάποια στιγμή όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για τις αναβαθμίσεις τους ενώ τις έχουμε απεγκαταστήσει..;) Υπάρχει μια τέτοια εφαρμογή, πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω τώρα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Αυτο δεν γίνεται αυτόματα από όλες τις συσκευές; Αν γινοτανε τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειχε αναβαθμηση και την εφαρμογη youtube που ειχε το κινητο μου και οχι να παω χειροκινητα να την κατεβασω και να μην μου γραφει εγκατασταση αλλα αναβαθμηση ωστε να κανω την αναβαθμηση. Όταν είσαι στο playstore, πατάς menu, my apps και εκεί θα σου βγάλει αν έχεις updates. Αν φυσικά μιλάς για πειρατικά apps, τότε αυτά δεν αναβαθμιζονται από το playstore. Αυτο δεν μπορει να το τσεκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε καθε εφαρμογη(Επισημη εννοειτε) που εχεις στο κινητο σου ειτε εγκατεστημενη απο εσενα, ειτε ηδη εγκατεστημενη στο κινητο απο την εργοστασιακη κατασταση? Απο το google play εχω ηδη ενεργοποιηση την επιλογη ρυθμισεις -> αυτοματη ενημερωση εφαρμογων Αλλα παρολα αυτα τωρα που πηγα στο μενου που μου ειπες ειδα οτι ΔΕΝ ειχε ενημερωσει αυτοματα(ισως χωρις να με ρωτησει καν οταν βρει wifi) το chrome & carbon γιατι αυτο? Edited March 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αν γινοτανε τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειχε αναβαθμηση και την εφαρμογη youtube που ειχε το κινητο μου και οχι να παω χειροκινητα να την κατεβασω και να μην μου γραφει εγκατασταση αλλα αναβαθμηση ωστε να κανω την αναβαθμηση. Αυτο δεν μπορει να το τσεκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε καθε εφαρμογη(Επισημη εννοειτε) που εχεις στο κινητο σου ειτε εγκατεστημενη απο εσενα, ειτε ηδη εγκατεστημενη στο κινητο απο την εργοστασιακη κατασταση? Απο το google play εχω ηδη ενεργοποιηση την επιλογη ρυθμισεις -> αυτοματη ενημερωση εφαρμογων Αλλα παρολα αυτα τωρα που πηγα στο μενου που μου ειπες ειδα οτι ΔΕΝ ειχε ενημερωσει αυτοματα(ισως χωρις να με ρωτησει καν οταν βρει wifi) το chrome & carbon γιατι αυτο? Δεν ξέρω. Εγώ δεν το έχω στο αυτόματο. Μου βγάζει ειδοποίηση όταν υπάρχει update αλλά σίγουρα μια φορά την ημέρα θα μπω κι εγώ να τσεκάρω χειροκίνητα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν ξέρω. Εγώ δεν το έχω στο αυτόματο. Μου βγάζει ειδοποίηση όταν υπάρχει update αλλά σίγουρα μια φορά την ημέρα θα μπω κι εγώ να τσεκάρω χειροκίνητα. Εστω κι αυτο δεν εχω προβλημα. Το θεμα ειναι ομως οτι για τις 2 εφαρμογες και το youtube ΔΕΝ μου εβγαλε ουτε ειδοποιηση οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση της εφαρμογης για να πατησω να την κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αν γινοτανε τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειχε αναβαθμηση και την εφαρμογη youtube που ειχε το κινητο μου και οχι να παω χειροκινητα να την κατεβασω και να μην μου γραφει εγκατασταση αλλα αναβαθμηση ωστε να κανω την αναβαθμηση. Αυτο δεν μπορει να το τσεκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε καθε εφαρμογη(Επισημη εννοειτε) που εχεις στο κινητο σου ειτε εγκατεστημενη απο εσενα, ειτε ηδη εγκατεστημενη στο κινητο απο την εργοστασιακη κατασταση? Απο το google play εχω ηδη ενεργοποιηση την επιλογη ρυθμισεις -> αυτοματη ενημερωση εφαρμογων Αλλα παρολα αυτα τωρα που πηγα στο μενου που μου ειπες ειδα οτι ΔΕΝ ειχε ενημερωσει αυτοματα(ισως χωρις να με ρωτησει καν οταν βρει wifi) το chrome & carbon γιατι αυτο? Περαν απο το play πρεπει να χεις επιλεξει την αυτοματη ενημερωση και στην εφαρμογη που θες. Παντως αυτο που εψαχνες εμενα το youtube το κανε απο παντα και δεν ηταν extra λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Περαν απο το play πρεπει να χεις επιλεξει την αυτοματη ενημερωση και στην εφαρμογη που θες. Παντως αυτο που εψαχνες εμενα το youtube το κανε απο παντα και δεν ηταν extra λειτουργια. Ωραια και πως μπορω να τσεκαρω αν το εχει επιλεγμενο καθε εφαρμογη που εχω στο κινητο μου? Μην μου πεις να παω να κοιταω μια - μια χειροκινητα γιατι ειναι ιστορια.... Edited March 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να έχει τη λογική του firewall? Να επιλέγω εγώ ακριβώς ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο internet και ποιες όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να έχει τη λογική του firewall? Να επιλέγω εγώ ακριβώς ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο internet και ποιες όχι; Δοκίμασε το Greenify, αλλά δουλεύει μόνο στις εφαρμογές του /data /app δηλαδή σε αυτές που περνάς εσύ και όχι σε αυτές που είναι ήδη περασμένες στο /system /app. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ωραια και πως μπορω να τσεκαρω αν το εχει επιλεγμενο καθε εφαρμογη που εχω στο κινητο μου? Μην μου πεις να παω να κοιταω μια - μια χειροκινητα γιατι ειναι ιστορια.... Eδώ δεν έχω απάντηση αφού δεν με έχει απασχολήσει. Μια φορά στο τόσο ανοίγω το Play και κοιτάζω τις εφαρμογές μου και βλέπω ποιες έχουν update και το κάνω. Απλώς στις μελλοντικές εφαρμογές μην ξεχάσεις να τικάρεις την αυτόματη ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλημέρα. Απομακρυσμένη διαχείριση σε android ταβλετα μέσο το Η/Υ μπορώ να κάνω? Αν ναι πείτε κάτι στην πιο απλή μέθοδο που μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να έχει τη λογική του firewall? Να επιλέγω εγώ ακριβώς ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο internet και ποιες όχι; Το avast λειτουργεί και σαν firewall, εκτός από όλα τα άλλα που κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να σαρώνει όλα τα προγράμματα που εχεις εγκατεστημένα ή ήταν ήδη στο κινητό να ψάχνει στο Google play αν έχουν νεότερο update Changelog droidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.cypressworks.changelogviewer Ελέγχει και για εφαρμογές που έχεις περάσει εκτός του play store. Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να έχει τη λογική του firewall? Να επιλέγω εγώ ακριβώς ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο internet και ποιες όχι; Droidwall (θέλει root) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free Edited March 9, 2013 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Θέλω μια εφαρμογή για f1, motto gp κτλπ να με υπενθυμίζει για τον αγώνα, Όχι ξεχωριστές νιώθει κανείς; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλημέρα. Απομακρυσμένη διαχείριση σε android ταβλετα μέσο το Η/Υ μπορώ να κάνω? Αν ναι πείτε κάτι στην πιο απλή μέθοδο που μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Θέλω μια εφαρμογή για f1, motto gp κτλπ να με υπενθυμίζει για τον αγώνα, Όχι ξεχωριστές νιώθει κανείς; F1™ 2013 Timing App - Premium v5.013 APK για f1 οτι καλυτερο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts