fuorigioco1981 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εννοείς να κάνεις Record την κλήση η να την γράφεις κάπου ;;;; μάλλον θέλει να υπάρχει χειροκίνητα επιλογή να ηχογραφησει ΌΣΕΣ κλήσεις θέλει όχι κάθε κληση μάλλον.Ε αυτό το κάνει η εφαρμογή ACR και πολύ καλά μάλιστα χωρίς ρουτ κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoikos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπερα .Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για τηλεκοντρολ κααι για απλη τηλεοραση?Οχι μονο με wi fi direct. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καμια προτασγη για ωραιο lockscreen; Οχι σε ειδος cover ομως γιατι δεν μου αρεσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Καλησπερα .Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για τηλεκοντρολ κααι για απλη τηλεοραση?Οχι μονο με wi fi direct. Έχει η συσκευή σου υπέρυθρες ακτίνες για tv ??? https://play.google.com/store/search?q=quick%20remote&c=apps Edited September 3, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καμια προτασγη για ωραιο lockscreen; Οχι σε ειδος cover ομως γιατι δεν μου αρεσε.. Widget locker. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καμια προτασγη για ωραιο lockscreen; Οχι σε ειδος cover ομως γιατι δεν μου αρεσε.. ΕΔΩ θα δεις πολλές ιδέες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπερα .Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για τηλεκοντρολ κααι για απλη τηλεοραση?Οχι μονο με wi fi direct. αν θες με υπέρυθρες εγώ χρησιμοποιώ '' Smart IR Remote - AnyMote'' δουλεύει άψογα στη tv μου. Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia359 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν απευθύνομαι στη σωστή ενότητα! Θα ήθελα να διαγράψω κάποια συνομιλία από το viber, όμως, υπάρχει κάποια εφαρμογή /τρόπος ώστε πρώτα να την αποθηκεύσω; Γίνεται να την μεταφέρω (τη συνομιλία) από το κινητό στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν απευθύνομαι στη σωστή ενότητα! Θα ήθελα να διαγράψω κάποια συνομιλία από το viber, όμως, υπάρχει κάποια εφαρμογή /τρόπος ώστε πρώτα να την αποθηκεύσω; Γίνεται να την μεταφέρω (τη συνομιλία) από το κινητό στον υπολογιστή; κατεβαζεις το viber στο πισι και συγχρονιζονται οι συνομιλιες σου νομιζω. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη να γραφω τις κλησεις αλλα να με ρωταει πια κληση να γραψω οταν δεχομαι την κληση? γιατι καποιες που εχω δοκιμασει τις γραφουν ολες τις κλησεις, ας ειναι και επι πληρωμη Υπάρχει κάποια άλλη, εκτός του acr που να κάνει αυτή τη δουλειά? Το acr δε δουλεύει στο κινητό μου σωστά(Motorola razr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν απευθύνομαι στη σωστή ενότητα! Θα ήθελα να διαγράψω κάποια συνομιλία από το viber, όμως, υπάρχει κάποια εφαρμογή /τρόπος ώστε πρώτα να την αποθηκεύσω; Γίνεται να την μεταφέρω (τη συνομιλία) από το κινητό στον υπολογιστή; κατεβαζεις το viber στο πισι και συγχρονιζονται οι συνομιλιες σου νομιζω. σωστά συγχρονιζονται αλλά αμα τη διαγράψει απο το viber φεύγει κ απο το pc.... (παθόντας..) έχεις όμως την επιλογή να τα αποθηκεύσεις σε καποιο mail η cloud, απ'το viber του κινητού Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν απευθύνομαι στη σωστή ενότητα! Θα ήθελα να διαγράψω κάποια συνομιλία από το viber, όμως, υπάρχει κάποια εφαρμογή /τρόπος ώστε πρώτα να την αποθηκεύσω; Γίνεται να την μεταφέρω (τη συνομιλία) από το κινητό στον υπολογιστή; Μέσα από τις ρυθμίσεις του viber, στις κλήσεις και μηνύματα, έχει επιλογή για backup όλως των συνομιλιών. Επέλεξε να το αποθηκεύσεις στην κάρτα μνήμης και θα σου βγάλει ένα αρχείο Viber μηνύματα.zip Αν το ανοίξεις θα βρεις όλες τις συνομιλίες σου και μπορείς να πάρεις όποια θες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σήμερα το textra sms app αναβαθμίστηκε τροποποιώντας το design του σύμφωνα με το material design της Google. Ρίξτε του μια ματιά, είναι πανέμορφο κατά την γνώμη μου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για notifications ποιο app σας αρέσει πιο πολύ; Floatify - FloatingNotifications η και κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για notifications ποιο app σας αρέσει πιο πολύ; Floatify - FloatingNotifications η και κάποιο άλλο; Εγώ έχω το Floatifications και είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τον ανταγωνισμό για να έχω άποψη ή να σου προτείνω το καλύτερο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Να ρωτησω εαν εχει καποιος αχοληθει με το HKtheme manager, και με το τροπο που μετατρεπουμε τα themes απο CM ωστε να ειναι συμβατα με τις αλλες (stock) rom? Διοτι διαβασα διαβασα διαβασα στο xda και δεν καταφερα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Να ρωτησω εαν εχει καποιος αχοληθει με το HKtheme manager, και με το τροπο που μετατρεπουμε τα themes απο CM ωστε να ειναι συμβατα με τις αλλες (stock) rom? Διοτι διαβασα διαβασα διαβασα στο xda και δεν καταφερα τιποτα! Μάπα το καρπούζι... Δεν δούλεψε ότι και αν έκανα και εγώ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μάπα το καρπούζι... Δεν δούλεψε ότι και αν έκανα και εγώ. Σιγα σιγα ολα τα θεματα απο cm τα φτιαχνουν να δουλευουν με τις stock roms οποτε και θα αναμενουμε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σιγα σιγα ολα τα θεματα απο cm τα φτιαχνουν να δουλευουν με τις stock roms οποτε και θα αναμενουμε!:) Όντως?! Μακάρι τότε :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Όντως?! Μακάρι τότε :D Υπαρχουν ηδη 54 ετοιμα...!!!!!! να στειλω link?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Υπαρχουν ηδη 54 ετοιμα...!!!!!! να στειλω link?:D Αλήθεια τώρα? Δεν το ήξερα ούτε εγώ? Νόμιζα ότι ήθελε συμβατή ρομ... Για στείλε λινκ να φτιάξουμε λίγο το nexus!!! Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μάπα το καρπούζι... Δεν δούλεψε ότι και αν έκανα και εγώ. Το hk theme manager δεν υποστηρίζει τα νέα θέματα που βγαίνουν μόνο για τον νέο theme engine της cm11 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Πάω να κάνω ενημέρωση του chrome σήμερα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.....τι πρέπει να κάνω ; υπόψη ότι απεγκατάσταση δεν μπορώ τυπικά Γιατί είναι εφαρμογή συστήματος Edited September 4, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για notifications ποιο app σας αρέσει πιο πολύ; Floatify - FloatingNotifications η και κάποιο άλλο; εγω εχω το ΝοtifierPro και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Αλήθεια τώρα? Δεν το ήξερα ούτε εγώ? Νόμιζα ότι ήθελε συμβατή ρομ... Για στείλε λινκ να φτιάξουμε λίγο το nexus!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592132 Ολα αυτα δουλευουν τελεια και με HKtheme manager! Edited September 4, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts