tsiv Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Tο wifi που έχουμε ήδη... δεν έχω κάνει ποτέ disconnect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εφαρμογή για download από SoundCloud; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εφαρμογή για download από SoundCloud; Sent from my SM-N910C using Tapatalk SoundDrain ,KeepVid (και τα δύο δεν υπάρχουν στο playstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 κάτι γίνεται με το supersu, το πρωί έβγαλε έκδοση 2.80 , έκανα κανονικά αναβάθμιση . Πριν από λίγο έβγαλε 2.81 την κάνω ξανά και έχασα το ρουτ :mad: Οκ δεν τρεχει τίποτα το φοβερό, φλάσαρα το zip 2.79 ξανά και δεν αναβαθμίζω μέσω του Play store, αλλά τι να συμβαινει άραγε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 χαλι μαυρο, μην την ξαναναβαθμισεις, το συζηταμε κι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=375710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 χαλι μαυρο, μην την ξαναναβαθμισεις, το συζηταμε κι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=375710 λογικά θα το διορθώσουν σύντομα και στο νημα τους στο xda γίνεται χαμός ! η πλάκα είναι ότι στο oneplus 3t (7.1) μου και στο blade s6 ( 5.0.2 ) της γυναικας μου η 2.80 δούλευε κανονικά , αναβαθμίστηκαν τα binaries ok, αλλά με το που κράσαρε σε εμένα η 2.81 δεν τολμώ να πειράξω της συζύγου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 λογικά θα το διορθώσουν σύντομα και στο νημα τους στο xda γίνεται χαμός ! η πλάκα είναι ότι στο oneplus 3t (7.1) μου και στο blade s6 ( 5.0.2 ) της γυναικας μου η 2.80 δούλευε κανονικά , αναβαθμίστηκαν τα binaries ok, αλλά με το που κράσαρε σε εμένα η 2.81 δεν τολμώ να πειράξω της συζύγου :) Χε χε, δεν μου φαινεσαι και πολυ Ταλιμπαν παντως :) Κι εγω νομιζω οτι μεχρι αυριο το αργοτερο θα εχει φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Χε χε, δεν μου φαινεσαι και πολυ Ταλιμπαν παντως :) Κι εγω νομιζω οτι μεχρι αυριο το αργοτερο θα εχει φτιαξει. μόνο το nick, στο ΄΄στεφάνι΄΄ .....κότααααααα :) Δεν νομίζω, φαίνεται να είναι σοβαρό το θέμα, κλείδωσαν το topic στο xda......ότι θα λυθεί θα λυθεί, το πότε δεν είναι σίγουρο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδια καλημερα, Σας αλλαξε η εμφανιση του play store? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 ναι, εννοειται, εγινε update καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδια καλημερα, Σας αλλαξε η εμφανιση του play store? :) Εδώ και ημέρες έχει γίνει η αλλαγή Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδια καλημερα, Σας αλλαξε η εμφανιση του play store? :) Έχει αλλάξει πάνω δυο μήνες σε μένα η εμφάνιση του play store! Χθες όμως άλλαξε το εικονιδιο πάνω στην μπάρα όταν δείχνει ότι έγινε κάποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Η εμφάνιση στο Google Play έχει αλλάξει και στο Oneplus 3 που έχω και στο Nexus 7. Στην status bar όμως του Oneplus, μετά από αναβάθμιση των εφαρμογών συνεχίζει να μου δείχνει το παλιό εικονίδιο, αυτό με την άσπρη βαλίτσα και το tick μέσα σ' αυτή. Στο Nexus 7 μού δείχνει το νέο εικονίδιο. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Θα φτιάξει κάποια στιγμή! Εδώ εγώ έχω 2 μήνες + την νέα εμφάνιση αλλά χθες άλλαξε το εικονιδιο πάνω στην status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Θα φτιάξει κάποια στιγμή! Εδώ εγώ έχω 2 μήνες + την νέα εμφάνιση αλλά χθες άλλαξε το εικονιδιο πάνω στην status bar. ΤΟ ίδιο και σε μένα παιδιά. Χθες άλλαξε και το εικονίδιο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Και τι έγινε που το συζητάτε τόσο; Ένα εικονίδιο άλλαξε. Όχι κάτι στην λειτουργία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αγόρασα απο το ebay αυτό το πληκτρολόγιο. Ενω λειτουργει κανονικα δεν εχει ελληνικα στοιχεια για εισαγωγη στο tablet. Υπάρχει καποιο apk που να τα προσθετει ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και αν χρειαστω βοήθεια θα επανέλθω. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) μπορώ να βάλω εφαρμογή για δικαιώματα σε stock Rom; στο ένα κινητό μου έχω cm11 κι έχει κάποια ενσωματωμένη, δεν θυμάμαι/ξέρω πως λέγεται όμως και θέλω να την βάλω και στο άλλο μου κινητό που είναι με stock edit: οκ, την βρήκα, app opps Edited May 27, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Link Samsung.Παιδια η παρακατω εφαρμογη μου εβγαλε αναβαθμιση το πρωι.Πηγα να την κανω αλλα δεν... Οτι κ να προσπαθησα δεν την αναβαθμιζει με τιποτα.Καμια υση γνωριζει κανεις?:( Τελικα αναβαθμιστηκε μονη της μετα απο μερικες ωρες.:) Edited May 30, 2017 by Yannisaeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιώ πολύ και το Lycachat. Έχει και πολύ καλές χρεώσεις προς σταθερά και κινητά (1500 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά λεπτό μόνο με 10 ευρώ χωρίς ημερομηνία λήξης) Και προς κινητά? Επίσης κάπου διάβασα ότι τα 1500 ισχύουν για ένα μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Το Textra είναι ένα καλό πρόγραμμα και έχει 160 χαρακτήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el Μία ερώτηση ακόμα. :) Παρατήρησα ότι ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις στο textra για να έχω 160 χαρακτήρες, μόλις τους ξεπεράσω και μπω στο δεύτερο SMS, οι χαρακτήρες γίνονται 60! Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Το textra δουλεύει σε dual sim συσκευές; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Το textra δουλεύει σε dual sim συσκευές; Ναι φίλε μου. Το κινητό μου είναι dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts