bbbb Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αν έχεις nova launcher δες τις εξειδικευμένες συντομευσεις του. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αν έχεις nova launcher δες τις εξειδικευμένες συντομευσεις του. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nova έχω, αλλά δεν ξέρω ποιο απ όλα μπορεί να είναι. μήπως κάποιος ξέρει? Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Nova έχω, αλλά δεν ξέρω ποιο απ όλα μπορεί να είναι. μήπως κάποιος ξέρει? Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Για δοκίμασε αυτή τη εφαρμογή Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 inoreader και το προσαρμοζεις οπως θελεις ευχαριστω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αναζητω καμια εφαρμογη για να διαβαζω ειδησεις στο κινητο(σοβαρες ,οχι αν χωρισε η μενεγαλη :lol: ).Θα προτιμουσα να διαβαζω τους τιτλους και να ανοιγω οποιο αρθρο με ενδιαφερει γιατι διαφορετικα ειναι πολυ κουραστικο να περιμενω ,να ανοιξει καθε αρθρο . Ευχαριστω προκαταβολικα. Ειδήσεις MSN Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) αναζητω καμια εφαρμογη για να διαβαζω ειδησεις στο κινητο(σοβαρες ,οχι αν χωρισε η μενεγαλη :lol: ).Θα προτιμουσα να διαβαζω τους τιτλους και να ανοιγω οποιο αρθρο με ενδιαφερει γιατι διαφορετικα ειναι πολυ κουραστικο να περιμενω ,να ανοιξει καθε αρθρο . ΕΠισης προτεινεται μου καμια καλη εφαρμογη εορτολογιο,γιατι η δικια μου μου βγαζει οτι γιορταζουν 4 φορες το χρονο. Ευχαριστω προκαταβολικα. Euronews χρησιμοποιώ τελευταία και είναι μια χαρά. Για έκτακτα σου σκάει και ειδοποίηση. Edited May 15, 2017 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το inoreader που σου πρότεινε ο φίλος είναι ότι θα μπορούσες ποτέ να χρειαστείς. Γιατί? Φτιάχνεις θεματικές κατηγορίες για τις ειδήσεις που θες να διαβάσεις. Πολλές φορές δεν θέλουμε να διαβάζουμε όλων των ειδών τις ειδήσεις. Εγώ πχ έχω tech news, έχω gaming news, έχω ειδήσεις Ελλάδος από τα μεγαλύτερα portals, ειδήσεις science και τοπικές ειδήσεις από εδώ που μένω. Αυτό το κάνουν κ άλλα rss readers αλλά το inoreader είναι ίσως το καλύτερο. Έχω δοκιμάσει και το feedly, το ino το θεωρώ κορυφαίο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Στο inoreader πώς περνάς ελληνικό περιεχόμενο;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Κάνεις search το site από το οποίο θες να λαμβάνεις feed, μπαίνεις μέσα και πατάς το subscribe to this source. Ίδια διαδικασία που ακολουθείς για όλα, δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπάρχει εφαρμογή (που να δουλεύει χωρίς root) να κόβει τις εφαρμογές αυτόματα που θέλω να μην τρέχουν στο background ? Χρησιμοποιώ σε όλα μου τα κινητά το greenify με root, αλλά σε αυτό το κινητό που έχω οταν το δοκιμάζω χωρίς root (δεν γίνεται root το κινητό) μου κολλάει πολύ το τηλέφωνο και αργεί. Υπαρχει καποιος που να ξερει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπαρχει καποιος που να ξερει?? Αφού βλέπω έχεις Samsung γιατι δεν χρησιμοποιείς την έξυπνη διαχείριση; Απλά πατάς '' βελτιστοποίηση πάντα'' στις εφαρμογές που θες να μην τρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Αφού βλέπω έχεις Samsung γιατι δεν χρησιμοποιείς την έξυπνη διαχείριση; Απλά πατάς '' βελτιστοποίηση πάντα'' στις εφαρμογές που θες να μην τρέχουν. Εχω ένα cubot cheetah 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 υπάρχει κάποια εφαρμογή ναυμαχία παιχνίδι που να υπάρχει και στο android και στα windows να παίζω με τον μικρό που έχει android και εγώ windows? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εχω ένα cubot cheetah 2. Τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει. Μόνο χειροκίνητα. Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων και επιβολή διακοπής από το διαχειριστή εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Αφού βλέπω έχεις Samsung γιατι δεν χρησιμοποιείς την έξυπνη διαχείριση; Απλά πατάς '' βελτιστοποίηση πάντα'' στις εφαρμογές που θες να μην τρέχουν. Έχω το Α3 2017 και δεν βρίσκω το μενού που λες... μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 καλησπέρα ψάχνω για εφαρμογή όπου θα κάνει backup όλες τι νέες φωτογραφείς και video μου από το smartphone στο pc μου (file server ή ακόμα καλύτερα στον σκληρό δίσκο που είναι συνδεδεμένο στο router μου (δικτυακός δηλαδή). Υπάρχει κάτι τέτοιο? Δεν θέλω να με ρωτάει ή να με ενοχλεί απλά να κάνει back up. Είδα το PhotoSync - Transfer Photos αλλά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη εφαρμογή μιας και δεν την έχω δοκιμάσει. υπάρχει κάποια πρόταση για την παραπάνω ερώτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 υπάρχει κάποια πρόταση για την παραπάνω ερώτηση? δοκιμασε το resilio sync ,εμενα με βολεψε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Υπαρχει offline εφαρμογη που να ηχογραφει ραδιοφωνικη εκμπομπη, να την αποθηκευει για να την ακουω οποτε θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Υπαρχει offline εφαρμογη που να ηχογραφει ραδιοφωνικη εκμπομπη, να την αποθηκευει για να την ακουω οποτε θελω? Tune In pro Άψογη Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γεια σας παιδιά, μόλις φάγανε της γυναίκας το τηλ.(redmi note 3 pro).Δεν μπορώ να το εντοπίσω μέσω google καθώς είναι κλειστό φυσικά!!! ερώτηση: γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει εντοπισμό της συσκευής μέσω δικτύου,gps κτλ ακόμα κ αν είναι κλειστό το τηλ.?η να σε ειδοποιεί που βρίσκεται η συσκευή κτλ.Δεν την θέλω για τώρα γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται τπτ κατόπιν εορτής,για μελλοντική χρήση την θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γεια σας παιδιά, μόλις φάγανε της γυναίκας το τηλ.(redmi note 3 pro).Δεν μπορώ να το εντοπίσω μέσω google καθώς είναι κλειστό φυσικά!!! ερώτηση: γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να κάνει εντοπισμό της συσκευής μέσω δικτύου,gps κτλ ακόμα κ αν είναι κλειστό το τηλ.?η να σε ειδοποιεί που βρίσκεται η συσκευή κτλ.Δεν την θέλω για τώρα γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται τπτ κατόπιν εορτής,για μελλοντική χρήση την θέλω.Το cerberus κανει αυτο που θελεις και αν κανεις σωστες ρυθμισεις δεν μπορει ουτε να το απενεργοποιηση ο κλεφτης αν εχει ενσωματωμενη μπαταρια συν πολλα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νομίζω ότι την είδα την εφαρμογή που προτείνεις αλλά στα σχόλια έλεγαν ότι χρειάζεται πληρωμή για να συνεχίσει να κάνει αυτά που υπόσχεται.Καμια άλλη δοκιμασμένη? ευχαριστω πάντως για την απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 κατσε τι εννοεις τωρα; εννοειται πως θελει πληρωμη, δωρεαν κατι τετοιο δεν υπαρχει, λυπαμαι... τελος, τι εννοεις δοκιμασμενη; η πιο δοκιμασμενη ειναι, κανε μια αναζητηση στο φορυμ και θα δεις ποσα αποτελεσματα θα δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νομίζω ότι την είδα την εφαρμογή που προτείνεις αλλά στα σχόλια έλεγαν ότι χρειάζεται πληρωμή για να συνεχίσει να κάνει αυτά που υπόσχεται.Καμια άλλη δοκιμασμένη? ευχαριστω πάντως για την απάντηση σου Η CERBERUS είναι η καλύτερη. Αν δεν θες να πληρώσεις κάθεσαι με την δωρεάν της GOOGLE. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νομίζω ότι την είδα την εφαρμογή που προτείνεις αλλά στα σχόλια έλεγαν ότι χρειάζεται πληρωμή για να συνεχίσει να κάνει αυτά που υπόσχεται.Καμια άλλη δοκιμασμένη? ευχαριστω πάντως για την απάντηση σου Μπορείς να δοκιμάσεις και το android lost.Πάντως το cerberus αξίζει...Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ.Πάντως αν είναι κλειστό το κινητό εννοείται πως δεν μπορεί να κάνει κάτι κανένα πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts