vrwmiaris Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πείτε ένα τρόπο να ανοίγω το τιβι μποξ με το κινητό από data Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το s7 κάνει σίγουρα mirroring μιας και έχει και την υπηρεσία μέσα κανονικά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Οκ τότε. Μόλις έρθει ο Αη Βασίλης θα επανέλθω..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πείτε ένα τρόπο να ανοίγω το τιβι μποξ με το κινητό από data Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς από τελείως κλειστό; Δεν νομίζω να γίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Wol δεν γίνεται; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Για screenshot χωρις την χρηση κουμπιων τι εχετε να προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 [ATTACH]66328[/ATTACH] Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθε αδεια χρησεις του κερβερου ειναι για 5 συσκευες αν τις εχεις εξαντλησει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη, γι'αυτο σου ζηταει επιπλεων χρηματα για περισσοτερες συσκευες. Μπορεις ομως εφοσον δεν χρησιμοποιης καποια απο αυτες, να την διαγραψεις απο τις ρυθμησεις του κερβερου και να "αδειασει" καποια θεση-αδεια απο τις πεντε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καθε αδεια χρησεις του κερβερου ειναι για 5 συσκευες αν τις εχεις εξαντλησει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη, γι'αυτο σου ζηταει επιπλεων χρηματα για περισσοτερες συσκευες. Μπορεις ομως εφοσον δεν χρησιμοποιης καποια απο αυτες, να την διαγραψεις απο τις ρυθμησεις του κερβερου και να "αδειασει" καποια θεση-αδεια απο τις πεντε. thanks για την ενημέρωση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Η τηλεόραση το υποστηριζει (φανταζομαι). Samsung του 2016. Το κινητό με προβληματιζομαι (LEAGOO m5). Ευχαριστώ King και enigma. Θα περίμενω μέχρι να πάρω το s7. Αν πάλι δεν δουλέψει θα τα ξαναπούμε......:) Μάλλον φταίει η συσκευή σου. Και με ένα lg g3 s που είχα δοκιμάσει δεν είχα δει να το υποστηρίζει και μου είχε κάνει εντύπωση. Με το s7 δεν παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εφαρμογή για να φτιάχνω βίντεο? Να ενωνω δηλαδή φωτογραφίες, να προσθέτω και μουσική δημιουργωντας έτσι ένα βίντεο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Magista Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Magista Sent from my Mi-4c using Tapatalk Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Απ ότι είδα το κάνει upload. Θέλω να το κάνει και να αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή. Edited December 13, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Πως μπορώ στον nova launcher σερνωντας το δάχτυλο προς τα επάνω να μου ανοίγει το εμφάνιση μενού...? Ψάχνω μεσα στο ρυθμίσεις/χειρονομίες και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εντολή. Βρίσκω πολλά άλλα και όχι το εμφάνιση μενού. Παλαιότερα θυμάμαι το έκανα, και τώρα δεν μπορω να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Πως μπορώ στον nova launcher σερνωντας το δάχτυλο προς τα επάνω να μου ανοίγει το εμφάνιση μενού...? Ψάχνω μεσα στο ρυθμίσεις/χειρονομίες και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εντολή. Βρίσκω πολλά άλλα και όχι το εμφάνιση μενού. Παλαιότερα θυμάμαι το έκανα, και τώρα δεν μπορω να το βρω! Μηπως εννοείς το καρτέλα εφαρμογών? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.1 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Πως μπορώ στον nova launcher σερνωντας το δάχτυλο προς τα επάνω να μου ανοίγει το εμφάνιση μενού...? Ψάχνω μεσα στο ρυθμίσεις/χειρονομίες και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εντολή. Βρίσκω πολλά άλλα και όχι το εμφάνιση μενού. Παλαιότερα θυμάμαι το έκανα, και τώρα δεν μπορω να το βρω! Αν θέλεις να ανοίγεις το App drawer όπως γίνεται με τον stock launcher που έχουν τα κινητά Pixel της Google, πρέπει να βάλεις την beta έκδοση του Nova, και θα βρεις την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του App drawer και όχι στα gestures. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλημερα ψάχνω μια εφαρμογή όπου να μπορώ να κατεβάζω βίντεο από το site του Ant1. Είχα παλιά μια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αν θέλεις να ανοίγεις το App drawer όπως γίνεται με τον stock launcher που έχουν τα κινητά Pixel της Google, πρέπει να βάλεις την beta έκδοση του Nova, και θα βρεις την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του App drawer και όχι στα gestures. Εμένα το έχει κανονικά. Swipe up--> app drawer. Και το έχω έτσι μάλιστα από εποχή g3, δεν είναι καινούριο χαρακτηριστικο, είναι 2 χρόνια εκεί τουλάχιστον! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα το έχει κανονικά. Swipe up--> app drawer. Και το έχω έτσι μάλιστα από εποχή g3, δεν είναι καινούριο χαρακτηριστικο, είναι 2 χρόνια εκεί τουλάχιστον! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Αυτό ναι υπάρχει. Από το dock όμως να κάνεις swipe πάνω και να ανοίγει ο drawer είναι νέο χαρακτηριστικό του Pixel Launcher που απέκτησε και ο Nova στην Beta. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα το έχει κανονικά. Swipe up--> app drawer. Και το έχω έτσι μάλιστα από εποχή g3, δεν είναι καινούριο χαρακτηριστικο, είναι 2 χρόνια εκεί τουλάχιστον! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Nαι, έχεις δίκαιο. Σαν επιλογή υπάρχει χρόνια τώρα. Απλά το μυαλό μου πήγε στην εμφάνιση του Pixel launcher όπου πάνω από το dοck υπάρχει το βελάκι, και το swipe το κάνεις στο ίδιο το dock και όχι οπουδήποτε στην οθόνη, και είναι επιλογή που υπάρχει μόνο στην beta version. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καποια εφαρμογη για να μου ανοιγοκλεινει τον συγχρονισμο παιδες υπαρχει; ειχα καμποσο καιρο το autosync, αλλα μου κανει νερα τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καποια εφαρμογη για να μου ανοιγοκλεινει τον συγχρονισμο παιδες υπαρχει; ειχα καμποσο καιρο το autosync, αλλα μου κανει νερα τελευταια Δεν έχει κουμπάκι στα Quick settings; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Προφανώς θελει να γίνεται αυτόματα η διαδικασία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το Tasker λογικά το κάνει.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλημέρα, ποια εφαρμογή για μετάφραση (translator) κάνει την καλύτερη δουλειά; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Έχεις δοκιμάσει το google translator;Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Edited December 14, 2016 by Dimitris_1386 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το Tasker το κάνει αυτό πολύ εύκολα (ανοιγόκλειμα) autosync όποτε και σε συνδιασμό με πολλές καταστάσεις (στο που βρίσκεσαι {χωρίς χρήση GPS με Cell δίκτυο τηλεφωνίας) ανάλογα ώρα, ανάλογα θέση του κινητού,ανάλογα wifi και πολλά άλλα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts