Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πείτε ένα τρόπο να ανοίγω το τιβι μποξ με το κινητό από data

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το s7 κάνει σίγουρα mirroring μιας και έχει και την υπηρεσία μέσα κανονικά.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Οκ τότε. Μόλις έρθει ο Αη Βασίλης θα επανέλθω.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πείτε ένα τρόπο να ανοίγω το τιβι μποξ με το κινητό από data

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείς από τελείως κλειστό;

Δεν νομίζω να γίνεται.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

[ATTACH]66328[/ATTACH]

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καθε αδεια χρησεις του κερβερου ειναι για 5 συσκευες αν τις εχεις εξαντλησει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη, γι'αυτο σου ζηταει επιπλεων χρηματα για περισσοτερες συσκευες. Μπορεις ομως εφοσον δεν χρησιμοποιης καποια απο αυτες, να την διαγραψεις απο τις ρυθμησεις του κερβερου και να "αδειασει" καποια θεση-αδεια απο τις πεντε.

Καθε αδεια χρησεις του κερβερου ειναι για 5 συσκευες αν τις εχεις εξαντλησει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη, γι'αυτο σου ζηταει επιπλεων χρηματα για περισσοτερες συσκευες. Μπορεις ομως εφοσον δεν χρησιμοποιης καποια απο αυτες, να την διαγραψεις απο τις ρυθμησεις του κερβερου και να "αδειασει" καποια θεση-αδεια απο τις πεντε.

thanks για την ενημέρωση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η τηλεόραση το υποστηριζει (φανταζομαι). Samsung του 2016. Το κινητό με προβληματιζομαι (LEAGOO m5).

Ευχαριστώ King και enigma.

Θα περίμενω μέχρι να πάρω το s7. Αν πάλι δεν δουλέψει θα τα ξαναπούμε......:)

Μάλλον φταίει η συσκευή σου. Και με ένα lg g3 s που είχα δοκιμάσει δεν είχα δει να το υποστηρίζει και μου είχε κάνει εντύπωση. Με το s7 δεν παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα.

Εφαρμογή για να φτιάχνω βίντεο?

Να ενωνω δηλαδή φωτογραφίες, να προσθέτω και μουσική δημιουργωντας έτσι ένα βίντεο.

Magista

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

Απ ότι είδα το κάνει upload. Θέλω να το κάνει και να αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή.

Edited by montoya_42

Πως μπορώ στον nova launcher σερνωντας το δάχτυλο προς τα επάνω να μου ανοίγει το εμφάνιση μενού...? Ψάχνω μεσα στο ρυθμίσεις/χειρονομίες και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εντολή. Βρίσκω πολλά άλλα και όχι το εμφάνιση μενού. Παλαιότερα θυμάμαι το έκανα, και τώρα δεν μπορω να το βρω!

Πως μπορώ στον nova launcher σερνωντας το δάχτυλο προς τα επάνω να μου ανοίγει το εμφάνιση μενού...? Ψάχνω μεσα στο ρυθμίσεις/χειρονομίες και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη εντολή. Βρίσκω πολλά άλλα και όχι το εμφάνιση μενού. Παλαιότερα θυμάμαι το έκανα, και τώρα δεν μπορω να το βρω!

Μηπως εννοείς το καρτέλα εφαρμογών?

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Gabriel v2.1

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν θέλεις να ανοίγεις το App drawer όπως γίνεται με τον stock launcher που έχουν τα κινητά Pixel της Google, πρέπει να βάλεις την beta έκδοση του Nova, και θα βρεις την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του App drawer και όχι στα gestures.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλημερα ψάχνω μια εφαρμογή όπου να μπορώ να κατεβάζω βίντεο από το site του Ant1. Είχα παλιά μια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θέλεις να ανοίγεις το App drawer όπως γίνεται με τον stock launcher που έχουν τα κινητά Pixel της Google, πρέπει να βάλεις την beta έκδοση του Nova, και θα βρεις την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του App drawer και όχι στα gestures.

Εμένα το έχει κανονικά.

Swipe up--> app drawer. Και το έχω έτσι μάλιστα από εποχή g3, δεν είναι καινούριο χαρακτηριστικο, είναι 2 χρόνια εκεί τουλάχιστον!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα το έχει κανονικά.

Swipe up--> app drawer. Και το έχω έτσι μάλιστα από εποχή g3, δεν είναι καινούριο χαρακτηριστικο, είναι 2 χρόνια εκεί τουλάχιστον!

Αυτό ναι υπάρχει.

Από το dock όμως να κάνεις swipe πάνω και να ανοίγει ο drawer είναι νέο χαρακτηριστικό του Pixel Launcher που απέκτησε και ο Nova στην Beta.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εμένα το έχει κανονικά.

Nαι, έχεις δίκαιο. Σαν επιλογή υπάρχει χρόνια τώρα.

Απλά το μυαλό μου πήγε στην εμφάνιση του Pixel launcher όπου πάνω από το dοck υπάρχει το βελάκι, και το swipe το κάνεις στο ίδιο το dock και όχι οπουδήποτε στην οθόνη, και είναι επιλογή που υπάρχει μόνο στην beta version.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καποια εφαρμογη για να μου ανοιγοκλεινει τον συγχρονισμο παιδες υπαρχει;

ειχα καμποσο καιρο το autosync, αλλα μου κανει νερα τελευταια

καποια εφαρμογη για να μου ανοιγοκλεινει τον συγχρονισμο παιδες υπαρχει;

ειχα καμποσο καιρο το autosync, αλλα μου κανει νερα τελευταια

Δεν έχει κουμπάκι στα Quick settings;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλημέρα, ποια εφαρμογή για μετάφραση (translator) κάνει την καλύτερη δουλειά;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Έχεις δοκιμάσει το google translator;Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Edited by Dimitris_1386

Το Tasker το κάνει αυτό πολύ εύκολα (ανοιγόκλειμα) autosync όποτε και σε συνδιασμό με πολλές καταστάσεις (στο που βρίσκεσαι {χωρίς χρήση GPS με Cell δίκτυο τηλεφωνίας) ανάλογα ώρα, ανάλογα θέση του κινητού,ανάλογα wifi και πολλά άλλα
-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II